مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگه X4 هست که بهتر!، هنوز ضرورتی به ارتقا نداره، تا 90 درصد جوابگو هست.

CPU:INTEL Core I3 3210 420T
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1333 80T
M/B:ASUS P8B75M-LX 250T
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5 1100T
POWER:600W GREEN 220T

2070 درمیاد.

دستت درد نکنه , اگه میشه جای پردازنده یه مدل بالاتر بگو ( تا 2400 هم میتونم اوکی کنم ) ممنون

سلام من گرافیک ati 5450 saphire دارم و می خواستم عوض کنم
شما گرافیک حدود 250 تا 300 چی سراق دارین؟
بعد گرافیک 6850 شرکت FXF با 256 بیت 350-370 می ارزه؟ و خوب هست​

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

​
دو سوال دیگه فریم چیه ؟ میدونم که سرعت اجرا شدنه ولی نمیدونم مقدارش بر چه حسبی هست؟
2.بیس با بیت در گرافیک فرق داره؟​

ممنون

اینو یادم رفت بگم که هارد رو بالاتر از 2 ترا میخواد مثلا 3 یا 4 ، میخواد آرشیو سریالاشو بریزه رو هارد، در اون صورت به هزینه کلی چقدر اضافه میشه ؟!

برای آرشیو می تونه مدل WD 3TB GREEN رو بخره که حدود 520 تومن هست. 270 تومن بیشتر میشه.

دستت درد نکنه , اگه میشه جای پردازنده یه مدل بالاتر بگو ( تا 2400 هم میتونم اوکی کنم ) ممنون

بودجه تعیین کردی شما، منم واسه همین به Core i3 بسنده کردم، سرکار نباشیم یه وقت!
بالاتر از سری Core i5 بخوای برداری دست کم حدود 300 تومن گرونتره( مثل 3470)

سلام من گرافیک ati 5450 saphire دارم و می خواستم عوض کنم
شما گرافیک حدود 250 تا 300 چی سراق دارین؟
بعد گرافیک 6850 شرکت FXF با 256 بیت 350-370 می ارزه؟ و خوب هست​

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

​
دو سوال دیگه فریم چیه ؟ میدونم که سرعت اجرا شدنه ولی نمیدونم مقدارش بر چه حسبی هست؟
2.بیس با بیت در گرافیک فرق داره؟​

تا 300 تومن مدل خاصی سراغ نداریم که بدرد بازی بخوره، مثل کارتی که الان دارید نمیشه ازش انتظار بالایی داشت و از کارت خودتون همم خیلی سریعتر نیستن.
پایینتر از 6770 با قیمت 360 و یا GT640 با قیمت 350 تومن رو اصلا سمتش نرو، مگر اینکه رزولوشن پایینتر از 1600*900 داشته باشه مانیتورت. همین مدلها رو هم خودم قبول ندارم، چون شما قبلا به کارت 5450 عادت کردی اینا رو اسم بردم!

اما اون مدل 6850 رو اگر بتونی بخری از تمام این مدلها سریعتره و انتخاب بهتری هست.

فریم هم واحدش " فریم بر ثانیه" هست، یعنی تعداد فریمهای نمایش داده شده در یک ثانیه
بیس هم توی فرهنگ اصطلاحات سخت افزاری نداریم، شاید با عبارت دیگه ای اشتباه گرفتی.

سلام واقعا ممنون هستم یک دنیا تشکر اقا رامین .رامین اقا جایی رو معرفی میکنی ازش خرید کنم چون به ارواح خاک پدرم درست نمیگه مغازه دار منم کسالت دارم نمیتونم بازار بچرخم .چاکرتم عزیز من مدیونت میشم اقایی خیلی تشکر منتظرم.جبران میکنم .
خواهش
شما برو پاساژ ایران طبقه همکف حتما پیدا میکنی !

ببخشید میخواستم بپرسم این سیستم من الان قطعاتش با هم همخونی داره یه نه؟
یعنی سی پی یو و رم با گراقیک تو گیم گلوگاه نشن

مادربرد: Asrock 870 extreme 3
رم: Crucial Ballistix Tracers 2*2GB DDR3-1600 Red
سی پی یو: AMD Athlon II X4 640 3GHz
هارد: 2 ترا
کارت گرافیک: Sapphire 7770
پاور: 530Aگرین
ممنون

فرشیدجان و رامین جان

تو بازار داخلی کارت صداهای کریتیو که به دی اس پی Core3D مجهز هستند وارد شده چیزی؟ مثل سری recon3d یا Z ؟!

اگه وارد شده قیمت دارید؟

ببخشید میخواستم بپرسم این سیستم من الان قطعاتش با هم همخونی داره یه نه؟
یعنی سی پی یو و رم با گراقیک تو گیم گلوگاه نشن

مادربرد: Asrock 870 extreme 3
رم: Crucial Ballistix Tracers 2*2GB DDR3-1600 Red
سی پی یو: AMD Athlon II X4 640 3GHz
هارد: 2 ترا
کارت گرافیک: Sapphire 7770
پاور: 530Aگرین
ممنون

مشکلی ندارن اما پردازنده دیگه ضعیف محسوب میشه برای بازیهای جدید،

فرشیدجان و رامین جان

تو بازار داخلی کارت صداهای کریتیو که به دی اس پی Core3D مجهز هستند وارد شده چیزی؟ مثل سری recon3d یا Z ؟!

اگه وارد شده قیمت دارید؟

Recon 3D موجود هست اما سریZ رو هنوز ندیدم اومده باشه.
قیمت مدل Recon 3D Pcie حدود 390 بود و مدل Fatality هم 150 تومن گرونتر

آخرین ویرایش:
Recon 3D موجود هست اما سریZ رو هنوز ندیدم اومده باشه.
قیمت مدل Recon 3D Pcie حدود 390 بود و مدل Fatality هم 150 تومن گرونتر

ممنون فرشیدجان

مدل Recon3D Fatal1ty Champion هم هست تو بازار؟ چون فکر کنم از مدل Fatal1ty معمولی 200 تومن گرون تر دربیاد فقط بخاطر کنترلرش

به نظر خودت با توجه به قیمت , کدومشون ارزش هزینه کردن داره؟ چون DSP هر سه مدل با هم فرقی نداره ولی اون قابی که دور Recon3D Fatal1ty هست نویز سایر قطعات داخل کیس رو میگیره و روی کیفیت خروجی صدا تاثیر داره؟ یا بیشتر برای لوکس جلوه دادن و زیبایی هست؟

ممنون فرشیدجان

مدل Recon3D Fatal1ty Champion هم هست تو بازار؟ چون فکر کنم از مدل Fatal1ty معمولی 200 تومن گرون تر دربیاد فقط بخاطر کنترلرش

به نظر خودت با توجه به قیمت , کدومشون ارزش هزینه کردن داره؟ چون DSP هر سه مدل با هم فرقی نداره ولی اون قابی که دور Recon3D Fatal1ty هست نویز سایر قطعات داخل کیس رو میگیره و روی کیفیت خروجی صدا تاثیر داره؟ یا بیشتر برای لوکس جلوه دادن و زیبایی هست؟

من می گم همون مدل معمولی کفایت می کنه، بقیش لوکسه یا برای ما کاربردی نداره.

سلام. قیمت چند CPU خوب رو می خواستم مدل هم Intel Core باشه

یه مدل خوب که به کارتم هم بیاد:d

7970 HD

همش همین بود؟! زودتر می گفتی خب!
بهترین پردازنده ی قیمت مناسب همین Core i5 3570K هست که حدود 870 تومن هست، بهترین پردازنده ی گرون قیمت حال حاضر برای PC های High Performance هم بالاترین مدل 3770K هست که پیدا بشه تا 1300 یا 1400 هم قیمت می دن.

نظر شما

به نظر شما الان گرافیک بگیرم یا بعد از انتخابات که میگن قیمتا میاد پایین!!>:d

ایسوس - ASUS EAH6870 1GB 256-bit GDDR5 بهتره یا 6850 XFX 256bit یا SAPPHIRE Radeon HD 6970 2GB 256-bit GDDR5

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان سخت افزار مخصوصا آقا فرشید - راستش یکی از دوستان میخواد یه سیستم جمع کنه با قیمت کلی 900 تومن. البته کیس خالی و مانیتور و رایتر و ماوس و کیبورد و هارد رو داره! حالا با این پول بهترین سیستمی که هم اکنون میشه خرید برای اجرای قابل قبول بازیها مخصوصا Fifa (تو رزولوشن 720 ) چی خوبه؟ پیشاپیش ممنون

به نظر شما الان گرافیک بگیرم یا بعد از انتخابات که میگن قیمتا میاد پایین!!>:d

ایسوس - ASUS EAH6870 1GB 256-bit GDDR5 بهتره یا 6850 XFX 256bit یا SAPPHIRE Radeon HD 6970 2GB 256-bit GDDR5

معلومه دیگه، 6970 قویتره
تا خردادماه هم معلوم نیست چه اتفاقی می افته ، هر چی بشه بعیده از وضع فلاکت بار فعلی بهتر نمیشه!
سال پیش هم وقتی دلار هنوز 1800 تومن بود بعضیا میومدن می گفتن قراره دلار بشه 900 تومن، دست نگه داریم یا بخریم؟! حالا باید با دلار 3500 تومن خرید کنیم!

درود بر دوستان سخت افزار مخصوصا آقا فرشید - راستش یکی از دوستان میخواد یه سیستم جمع کنه با قیمت کلی 900 تومن. البته کیس خالی و مانیتور و رایتر و ماوس و کیبورد و هارد رو داره! حالا با این پول بهترین سیستمی که هم اکنون میشه خرید برای اجرای قابل قبول بازیها مخصوصا Fifa (تو رزولوشن 720 ) چی خوبه؟ پیشاپیش ممنون

با این پول کلا باید بیخیال خرید سیستم رده پایین اداری بشه، چه برسه به سیستم بازی! هر چی هم بخره پولش رو حروم کرده.
کلا زیر 1500 میلیون نمیشه سیستم رده پایین بازی هم خرید .

CPU:Core i3 3210
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
-M/B:P8B75MLX
VGA:7770 1GB
POWER:GREEN 435w

حدود 1390 تومن میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or