مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام بچه ها می خواستم بدونم میتونم گرافیک هایی مثل 9800 gt یا 9400 gt رو روی این مین gigabyte 945pl -s3 سوار کنم ؟
باید دنبال چه مدل گرافیکی باشم که به این مین بخوره ؟
شما کارتای قویتر می تونی بزاری، موضوع اینه که پردازنده ی شما تا اون حدی جوابگو نیست که بتونه از تمام توان گرافیک استفاده بکنه.

سلام
بنده میخواستم یه مشاوره حیاتی بگیرم. من کارای گرافیکی مثل رندر اجسام و محیطهای سنگین میخوام انجام بدم. مثلا کار با برنامه اسکچ آپ یا ر ِویت رو الان تو برنامه دارم منتها این لب تاب من K52J جوابگو نیست به هیچ وجه. حالا میخوام بدونم پیشنهاد شما چیه؟ یک کامپیوتر خونگی قوی ببندم یا یک لب تاب. مهم اینه کم نیاره حتی توی افتر افکت. بودجه هم تا 4.5 میلیون. ممنون

برنامه ی طراحی گوگل و نرم افزارهای مهندسی و معماری تقریبا به طور کامل روی پردازنده ی اصلی فشار میزارن و هر چه پردازنده سریعتر باشه بهتر اجرا میشن و خروجی رو در زمان کمتری رندر می کنن، شما هم می تونی یه لپ تاپ با پردازنده ی قوی Core i7 بگیری و هم یه دسکتاپ با پردازنده ای مثل 3770 یا حتی 3930 که البته بسیار قویتر از پردازنده ی همنام لپ تاپی عمل خواهد کرد

CPU:INTEL Core I7 3930K
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-LE
VGA:Geforce GT630 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

اینا حدود 4800 میشن، هر قطعه ای رو بخوایم ازش کم کنیم باید کل پلاتفرم رو به یه سطح پایینتر بیاریم که افت محسوس راندمان رو نسبت به این ترکیب در پی داره.

با سلام کدام یک از این دو سی پی یو برای گیم بهتره؟ amd 8120 یا intel 3470 i5
بله دیدم ولی واضح و کامل نبود اگه میشه واضح و کامل جواب بدید.

همونطور که گفته شد 3470 برای بازی انتخاب اول هست، کلا پردازنده های AMD فعلا در رده های بالا برای هیچ کارکردی بهتر نیستن، مگر در تعداد معدودی نرم افزارهای خاص و بصورت موردی

دوستان بازاری یه سوال فنی ! به نظرتون برای انتخابات قیمت قطعات پایین میاد یا نه؟ چون میخوام سیستم بخرم صبر کنم یا نه همین الان بخرم :دی

شما فکر کن پایین میاد!
نه دوست عزیز، فعلا چشم انداری برای افت قیمت ارز دیده نمیشه و شرایط بازار فقط تابع تحولات داخلی نیست و فعلا بیشتر معطوف به بحرانهای برون مرزی هست و تحریم ها. نمیشه قطعی پیش بینی کرد اما احتمال افت قیمتها کمه.

برنامه ی طراحی گوگل و نرم افزارهای مهندسی و معماری تقریبا به طور کامل روی پردازنده ی اصلی فشار میزارن و هر چه پردازنده سریعتر باشه بهتر اجرا میشن و خروجی رو در زمان کمتری رندر می کنن، شما هم می تونی یه لپ تاپ با پردازنده ی قوی Core i7 بگیری و هم یه دسکتاپ با پردازنده ای مثل 3770 یا حتی 3930 که البته بسیار قویتر از پردازنده ی همنام لپ تاپی عمل خواهد کرد

CPU:INTEL Core I7 3930K
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-LE
VGA:Geforce GT630 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

اینا حدود 4800 میشن، هر قطعه ای رو بخوایم ازش کم کنیم باید کل پلاتفرم رو به یه سطح پایینتر بیاریم که افت محسوس راندمان رو نسبت به این ترکیب در پی داره.

خیلی ممنون بابت راهنمایی. برای این سیستم میشه مادربوردی رو معرفی کنید که دو تا سی پی یو بشه روش نصب بشه تا اگه کم آوردیم روش اضافه کنیم در آینده؟ ضمنا کارت گرافیکی که نام بردین جوابگوی بازی های نسل بعدی هست؟ مثلا بازی های موجود توی بازار رو با تمام قدرت اجرا میکنه؟ رم هم منظورتون 16 گیگابایت هست؟ سپساس فراوان

خیلی ممنون بابت راهنمایی. برای این سیستم میشه مادربوردی رو معرفی کنید که دو تا سی پی یو بشه روش نصب بشه تا اگه کم آوردیم روش اضافه کنیم در آینده؟ ضمنا کارت گرافیکی که نام بردین جوابگوی بازی های نسل بعدی هست؟ مثلا بازی های موجود توی بازار رو با تمام قدرت اجرا میکنه؟ رم هم منظورتون 16 گیگابایت هست؟ سپساس فراوان

مادربرد 2 پردازنده ای که میشه مادربرد سرور، مدل پردازنده ها فرق می کنن و مدل مادربردها هم همینطور، در اینصورت باید پردازنده های نسل جدی Xeon رو در کنار مادربردی با چیپ ست مناسب و امکان نصب در کیسهای معمولی تهیه کنید، هم خیلی گرونتر درمیاد و هم آماده سازی و پشتیبانی پیچیده تر و تخصصی لام داره!

در مورد رم هم بله، این پلاتفرم 4 کاناله هست که باید 4 ماجول 4 گیگی به ظریت کل 16 گیگ رو روی مادربرد نصب کرد.

سیستم هم اصلا برای بازی مناسب نیست چون حرفی از بازی نبود، برای بازی باید کارت گرافیک بسیار قویتری داشته باشید، این کارت همین الان هم بدرد بازی نمی خوره، چه برسه به نسل بعد! ، برای بازی باید دست کم 700 تومن یا بیشتر به هزینه ی کل اضافه کنید.

مادربرد 2 پردازنده ای که میشه مادربرد سرور، مدل پردازنده ها فرق می کنن و مدل مادربردها هم همینطور، در اینصورت باید پردازنده های نسل جدی Xeon رو در کنار مادربردی با چیپ ست مناسب و امکان نصب در کیسهای معمولی تهیه کنید، هم خیلی گرونتر درمیاد و هم آماده سازی و پشتیبانی پیچیده تر و تخصصی لام داره!

در مورد رم هم بله، این پلاتفرم 4 کاناله هست که باید 4 ماجول 4 گیگی به ظریت کل 16 گیگ رو روی مادربرد نصب کرد.

سیستم هم اصلا برای بازی مناسب نیست چون حرفی از بازی نبود، برای بازی باید کارت گرافیک بسیار قویتری داشته باشید، این کارت همین الان هم بدرد بازی نمی خوره، چه برسه به نسل بعد! ، برای بازی باید دست کم 700 تومن یا بیشتر به هزینه ی کل اضافه کنید.

من با اون CPU که نام بردین میتونم براحتی کار کنم؟ یه چیزی مثل لگ و افت فریم توی برنامه های گرافیکی ندارم؟ قوی تر از این هم نیست؟ مشکلی از کارت گرافیک هم ندارم شما مدلش رو نام ببرید.

سلام من سوالام زیادهکجا مطرح کنم؟
ایمیل چت تلفنی؟
کسی هستبتونه کمکم کنهدر امرخرید قطعه؟

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

2میلیون برای یه کیس بودجه دارم
هدف سیستم خونگی و نرم افزارهای رشته من (برق)زیاد سنگین نیست.میخوام تا چندسال بشه باش بازی کردو نیاز به ارتقا نداشته باشه
بیشتر تردیدم تو خریدسه قطعه اصلی است. vga-cpu-motherboard
برای این 3 قطعه 1200 یا نهایتا 1300 میخوام پول بدم
چی بگیرم؟
500 گرافیک(7750 یا 7770یا یه چیزی حدود500
مادر بوردهم حدود 400 (p8h77 v le یا چیزای دیگه تورنج 400 (رم 1600 ساپورت کنه.usb 3 ,sata3( ) (بعدا بتونم سی پی یو و گرافیک رو ارتقا بدم و اینکه بشه اورکلاک کرد و کراس فایر)
سی پی رو نمیدونم .بعضیا میگن 2020 یا g645 خوبه که حدود 210تومن هستن.بعضیا هم میگن i3 2120 or 3220 بگیرم که حدود 400
گرافیک 600 هزارتومنی با یه سی پی یو 200 تومنی؟یا گرافیک 400 تومنی با سی پی یو 400؟

سلام من سوالام زیادهکجا مطرح کنم؟
ایمیل چت تلفنی؟
کسی هستبتونه کمکم کنهدر امرخرید قطعه؟

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

2میلیون برای یه کیس بودجه دارم
هدف سیستم خونگی و نرم افزارهای رشته من (برق)زیاد سنگین نیست.میخوام تا چندسال بشه باش بازی کردو نیاز به ارتقا نداشته باشه
بیشتر تردیدم تو خریدسه قطعه اصلی است. vga-cpu-motherboard
برای این 3 قطعه 1200 یا نهایتا 1300 میخوام پول بدم
چی بگیرم؟
500 گرافیک(7750 یا 7770یا یه چیزی حدود500
مادر بوردهم حدود 400 (p8h77 v le یا چیزای دیگه تورنج 400 (رم 1600 ساپورت کنه.usb 3 ,sata3( ) (بعدا بتونم سی پی یو و گرافیک رو ارتقا بدم و اینکه بشه اورکلاک کرد و کراس فایر)
سی پی رو نمیدونم .بعضیا میگن 2020 یا g645 خوبه که حدود 210تومن هستن.بعضیا هم میگن i3 2120 or 3220 بگیرم که حدود 400
گرافیک 600 هزارتومنی با یه سی پی یو 200 تومنی؟یا گرافیک 400 تومنی با سی پی یو 400؟
همین جایی که مطرح کردی مگه مشکلی داره ؟ این تاپیک به همین منظور ایجاد شده !
در مورد چند سال هم شما سریعترین سیستم موجود رو هم ببندی نمیشه تا سال دیگه چیزی رو پیش بینی کرد دیگه قطعات ضعیفتر بماند...
در کل تا 2 تومن اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3470
RAM : corsair xms3 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m lx
VGA : sapphire or club3d hd7750
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum2

حدودا 2.290 در میاد !

آخرین ویرایش:
میشه قیمت مادربورد و پردازنده ای که پیشنهاد دادید رو بگید؟
واقعا انقد سی پی یو برای بازی نیاز هست؟
بهتر نیست سی پی یو ارزانتر بردارم و به جاش گرافیک قوی تر؟
هارد 64 مگ بافر هست؟

من با اون CPU که نام بردین میتونم براحتی کار کنم؟ یه چیزی مثل لگ و افت فریم توی برنامه های گرافیکی ندارم؟ قوی تر از این هم نیست؟ مشکلی از کارت گرافیک هم ندارم شما مدلش رو نام ببرید.

از لحاظ نرم افزار برای کاربر فرقی نمی کنه، اما از نظر سیستم عامل باید نسخه ی Server روی سیستم نصب بشه.
از نظر توان تفاوتی با پردازنده های سطح بالای Core i7 نداره، تازه اینجا قویتر هم هست.

برای گرافیک می تونید کارتی مثل GTX 660Ti یا بالاتر 670/680/690/TITAN رو انتخاب کنید که در سطح حرفه ای جوابگوی بازیها هم باشه و با توان کلی سیستم هم توازن داشته باشه، از1100 تومن به بالا قیمت داره.

نمیدونم جاش اینجاست یا نه!
میخواستم یه پرینتر حول حوش قیمت 250 تا 300 بگیرم(تک کاره لیزری)
دوستان اگر کسی راهنمایی میتونه بکنه ممنون میشم(چه مارکی بگیرم بهتره)
ممنون

با سپاس فراون
خواستم تشکر کنم بابت راهنمایی هاتون که خیلی مفید بود و بالاخره اون قطعاتی رو که پیشنهاد دادین بستم البته فردا می رسه دستم
ولی یکی از دوستام هم می خواد سیتمی ببنده ولی گفته اصلا و ابدا نمی خواد بر پایه ی اینتل باشه.... از من کمک خواست و من گفتم از شما راهنمایی بگیرم....ایشون ای ام دی میخواد و نظرش رو amd fx8350 eight core هستش و اونم مثل من داره سیتم نسل بعدی میبنده و میخواد چند سال در سطح بالا بازی کنه البته گرافیکی که میخواد ببنده هم عالیه و همینطور رمش که فک کنم به ترتیب 7970 و 16 گیگ باشه.....خواستم بپرسم این سی پی یو که میخواد ببنده براش 2-3 سال نسل بعد رو جواب میده در سطح بالا یا نه؟؟؟ هیچ رقمه هم حاضر نیس اینتل باشه...اگه این خوب نیست از ای ام دی سی پی یو چی ببنده؟؟ برا سی پی یو 1 تومن کنار گذاشته
با تشکر

میشه قیمت مادربورد و پردازنده ای که پیشنهاد دادید رو بگید؟
واقعا انقد سی پی یو برای بازی نیاز هست؟
بهتر نیست سی پی یو ارزانتر بردارم و به جاش گرافیک قوی تر؟
هارد 64 مگ بافر هست؟
CPU : 760~780
Main : 275~285

ما با توجه به بودجه ، زمان حال و آینده ، قطعه و کلا سیستم پیشنهاد میدیم ، قاعدتا شما هر سال نمیخوای قطعه عوض کنی درسته ؟
CPU رو کمتر هم میشه برداشت ولی از نظر کارایی تفاوت ش زیاد میشه و افت کارایی محسوسه از اونطرف با 150 160 تومن بالاتر هم کارت مناسبی که ارزش خرید داشته باشه موجود نیست !
خیر 16MB هستش ، بافر هم فقط و فقط جنبه ی تبلیغاتی داره و در عمل تفاوت محسوسی ایجاد نمیکنه !

سلام به همه ی دوستان
با بودجه ی حدود 900 تومان قصد خرید یک cpu و مادربرد رو دارم
اولویت اولم کار با نرم افزارهای مهندسی مثل solidworks هستش و اولویت بعدیم بازی کردن
پاور سیستم 580 وات ،گرافیک 7770 و رمم هم 8 گیگ ddr3 باس 1600
با توجه به این قطعات که دارم بهترین انتخاب برای مادربرد و cpu تا 900 تومان چی میتونه باشه؟
cpu فعلی من phenom X2 955 هستش که تا 4ghz اورکلاکش کردم میخواستم بدونم آیا این cpu که الان دارم برای گرافیکم (7770) مشکل سازه و کارایشو کم می کنه؟
ممنونم
موفق باشید

Last edited by a moderator:
نمیدونم جاش اینجاست یا نه!
میخواستم یه پرینتر حول حوش قیمت 250 تا 300 بگیرم(تک کاره لیزری)
دوستان اگر کسی راهنمایی میتونه بکنه ممنون میشم(چه مارکی بگیرم بهتره)
ممنون

اگر لیزری سیاه و سفید می خوای که می تونی از برند HP یا CANON خرید کنی،
بودجت پایینه و انتخابا محدود، من مدل HP Laserjet 1102 رو می تونم توصیه کنم که 350 تومن هست و CANON LPB 6000 که قیمتش همینه، دیگه پایینتر باید برید سراغ مدلای سامسونگ که البته اونا هم بد نیستن،

با سپاس فراون
خواستم تشکر کنم بابت راهنمایی هاتون که خیلی مفید بود و بالاخره اون قطعاتی رو که پیشنهاد دادین بستم البته فردا می رسه دستم
ولی یکی از دوستام هم می خواد سیتمی ببنده ولی گفته اصلا و ابدا نمی خواد بر پایه ی اینتل باشه.... از من کمک خواست و من گفتم از شما راهنمایی بگیرم....ایشون ای ام دی میخواد و نظرش رو amd fx8350 eight core هستش و اونم مثل من داره سیتم نسل بعدی میبنده و میخواد چند سال در سطح بالا بازی کنه البته گرافیکی که میخواد ببنده هم عالیه و همینطور رمش که فک کنم به ترتیب 7970 و 16 گیگ باشه.....خواستم بپرسم این سی پی یو که میخواد ببنده براش 2-3 سال نسل بعد رو جواب میده در سطح بالا یا نه؟؟؟ هیچ رقمه هم حاضر نیس اینتل باشه...اگه این خوب نیست از ای ام دی سی پی یو چی ببنده؟؟ برا سی پی یو 1 تومن کنار گذاشته
با تشکر

خب اینکه راضی نمیشه اینتل بگیره مشکل بزرگیه، چون نمی تونه سریعترین و بهترین قطعات روز رو بخره!
سریعترین پردازنده ی حال حاضر AMD همون 8350 هست که توی بازیها هنوز هم نمی تونه راندمانی بهتر از پردازنده های اینتل داشته باشه و بعضی جاها هم همرده ی پردازنده های رده میانی هست، بعلاوه ی اینکه مصرف پردازنده و حرارتش بیشتر از مدلهای مشابه اینتلی هست. بنابراین برای سیستم توصیه ای ندارم!

برای گرافیک ایرادی نداره که 7970 رو بخره به شرط اینکه مدل رفرنس نباشه و ترجیحا یه مدل از کارتای ASUS 7970 DCU II یا MSI 7970 Twin Frozr رو بخره.

این سیستم مد نظرمه :

vga : hd 7770 قیمت 520 تومن
cpu : G2120 3.1 ghz قیمت 200 تومن
ram : 2*2 ddr3 1033 قیمت 95 تومن
power : 450W Green قیمت 170 تومن
mb : یه مدل با سوکت 1155 که به cpu ـم بخوره . تقریبا 250 تومن
hdd : خودم 1 ترا دارم

قیمت هم حدودی میشه 1200 . به نظرتون خوبه ؟

اینم سیستم خودمه :

mb : دقیقا نمیدونم ولی سوکتش 775 ـه
vga : مدل GT430 2G
cpu : اینم e5400
ram : دقیقا 2*2 گیگ باس 300 و خورده ای ( یکیش 800 ـه , یکیش 300 و خورده ای )
power : فک کنم 300w باشه برندشو نمیدونم

به نظرتون مال خودمو چند برمیدارن ؟

با عرض سلام وخسته نباشید

می خواستم بدونم این ssd تو بازار ما گیر می آید ؟

Kingston HyperX 3K SH103S3/120G Solid State Drive - Newegg.com

اگر گیر می آید قیمتش چنده ؟ تو رنج قیمت این ssd گزینه بهتر هم هست ؟

(یک سوال دیگه اگر بخواهیم این ssd رو با 840pro سامسونگ و همچنین 840 سامسونگ مقایسه کنم در استفاده روزمره و کاملا معمولی چقدر تفاوتش مشخصه ؟ منظورم استفاده روزمره است و نه بنچ مارک گرفتن )

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or