مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون !
بعد یه کارت گرافیک خوب و ارزون چی بگیرم ؟
( کارت گرافیک 6770 قیمتش چقدره الان ؟ )
خواهش
بستگی به بودجه داره ، بگو چقدر میتونی هزینه کنی تا بشه نظر داد !
اگه گیر بیاد بسته به برند و مدل بین 290 تا 360 متغیره !
با سلام یه سوال داشتم میخواستم ببینم کدام یک از این دو سی پی یو قوی تر و بهتره برای گیم.
1- intel 3470 i5
2- amd 8120
در جمع بندی (غیر از بازی) کاراییشون نزدیک به هم هستش ولی اگه بازی مد نظر باشه 3470 با اختلاف سریعتر هستش !

آخرین ویرایش:
درود و خسته نباشید

لطفاً یک سیستم در سطح میانه برای بازی، با بودجه ی حدود 2.5 پیشنهاد بدین.

سپاس بسیار

CPU:INTEL Core I5 3470
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B5V-LE
VGA:Geforce GTX 660 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN

حدود 2750 میشه، چون برای بازی هست توصیه می کنم پایینتر از این بر نداری، چون هر کدوم رو دست بزنی توی راندمان خیلی تاثیر منفی میزاره.

12000000 برای cpu vga m.b

سلام
با بودجه 1200000 سه تا قطعه پیشنهاد بدید
سی پی یو
مادربورد
گرافیک
هدف هم بازی هست
مادربورد قابلیت 2 گرافیک همزمان داشته باشه(کراس فایر)

با سلام. دوستان من قصد دارم با بودجه ی 1100 پردازنده و مین بردم و رمم را 8 بکنم ولی نمیدونم که پردازنده ی fx 8350 یا i5 3570k یا پردازنده ی دیگری را با پیشنهاد شما بخرم ولی خودم دوست داشتم که i7 3770k را بخرم ولی متستفانه در حال حاضر مادربردم سوکت 775 است به همین دلیل مجبورم مادربردم هم بخرم حالا من می خواستم که شما پردازنده و مادربرد و رم معرفی کنید اگه شما ها پردازنده ی دیگریرا مد نظر دارید لطفا حتما ذکر نمایید ,وتنها میخواهم مادربرد این ویژگی را داشته باشد که بتواند از دو کارت گرافیک همزمان به صورت sli استفاده کرد و دیگر ویژگی های مادر برد برام مهم نیست چون نمی خواهم برای مادربرد زیاد خرج کنم برای مادربرد زیاد خرج کنم بیشتر می خواهم برای پردازنده خرج کنم و این هم باید ذکر نمایم که پردازنده ای که پیشنهاد می کنید کاملا با hd 7970 جور در بیاد و براش تنگناه ایجاد نکند

آخرین ویرایش:
سلام
با بودجه 1200000 سه تا قطعه پیشنهاد بدید
سی پی یو
مادربورد
گرافیک
هدف هم بازی هست
مادربورد قابلیت 2 گرافیک همزمان داشته باشه(کراس فایر)
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 3470
MAIN : asus p8b75-m lx
VGA : sapphire or club3d hd7750

حدودا 1.350 در میاد کمتر از این ارزش خرید نداره !
تا 2 تومن بهترین کیس ممکن چیه؟ از برند ATI چیزی نباشه.
اینا پیشنهاد میشه :

RAM : corsair xms3 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : sapphire or club3d hd7750
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x3

حدودا 2.060 در میاد با توجه به بودجه کارتی از Nvidia که ارزش خرید داشته باشه وجود نداره !
با سلام. دوستان من قصد دارم با بودجه ی 1100 پردازنده و مین بردم و رمم را 8 بکنم ولی نمیدونم که پردازنده ی fx 8350 یا i5 3570k یا پردازنده ی دیگری را با پیشنهاد شما بخرم ولی خودم دوست داشتم که i7 3770k را بخرم ولی متستفانه در حال حاضر مادربردم سوکت 775 است به همین دلیل مجبورم مادربردم هم بخرم حالا من می خواستم که شما پردازنده و مادربرد و رم معرفی کنید اگه شما ها پردازنده ی دیگریرا مد نظر دارید لطفا حتما ذکر نمایید ,وتنها میخواهم مادربرد این ویژگی را داشته باشد که بتواند از دو کارت گرافیک همزمان به صورت sli استفاده کرد و دیگر ویژگی های مادر برد برام مهم نیست چون نمی خواهم برای مادربرد زیاد خرج کنم برای مادربرد زیاد خرج کنم بیشتر می خواهم برای پردازنده خرج کنم و این هم باید ذکر نمایم که پردازنده ای که پیشنهاد می کنید کاملا با hd 7970 جور در بیاد و براش تنگناه ایجاد نکند
شما هنوز به نتیجه نرسیدی ؟! بارها این سوال رو پرسیدی !
جهت اطلاع میگم 3770k به تنهایی در کمترین حالت 1.430 هزینه شه دیگه باقی قطعات...
در کل تا 1.100 اینا پیشنهاد میشه :

RAM : corsair xms3 or patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v

حدودا 1.290 در میاد !

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها می خواستم بدونم میتونم گرافیک هایی مثل 9800 gt یا 9400 gt رو روی این مین gigabyte 945pl -s3 سوار کنم ؟
باید دنبال چه مدل گرافیکی باشم که به این مین بخوره ؟

سلام بچه ها می خواستم بدونم میتونم گرافیک هایی مثل 9800 gt یا 9400 gt رو روی این مین gigabyte 945pl -s3 سوار کنم ؟
آره داداش میشه ، من رو همین مین 9600 دارم استفاده می کنم....

سلام
بنده میخواستم یه مشاوره حیاتی بگیرم. من کارای گرافیکی مثل رندر اجسام و محیطهای سنگین میخوام انجام بدم. مثلا کار با برنامه اسکچ آپ یا ر ِویت رو الان تو برنامه دارم منتها این لب تاب من K52J جوابگو نیست به هیچ وجه. حالا میخوام بدونم پیشنهاد شما چیه؟ یک کامپیوتر خونگی قوی ببندم یا یک لب تاب. مهم اینه کم نیاره حتی توی افتر افکت. بودجه هم تا 4.5 میلیون. ممنون

دوستان بازاری یه سوال فنی ! به نظرتون برای انتخابات قیمت قطعات پایین میاد یا نه؟ چون میخوام سیستم بخرم صبر کنم یا نه همین الان بخرم :دی

شما کارتای قویتر می تونی بزاری، موضوع اینه که پردازنده ی شما تا اون حدی جوابگو نیست که بتونه از تمام توان گرافیک استفاده بکنه.

سلام
بنده میخواستم یه مشاوره حیاتی بگیرم. من کارای گرافیکی مثل رندر اجسام و محیطهای سنگین میخوام انجام بدم. مثلا کار با برنامه اسکچ آپ یا ر ِویت رو الان تو برنامه دارم منتها این لب تاب من K52J جوابگو نیست به هیچ وجه. حالا میخوام بدونم پیشنهاد شما چیه؟ یک کامپیوتر خونگی قوی ببندم یا یک لب تاب. مهم اینه کم نیاره حتی توی افتر افکت. بودجه هم تا 4.5 میلیون. ممنون

برنامه ی طراحی گوگل و نرم افزارهای مهندسی و معماری تقریبا به طور کامل روی پردازنده ی اصلی فشار میزارن و هر چه پردازنده سریعتر باشه بهتر اجرا میشن و خروجی رو در زمان کمتری رندر می کنن، شما هم می تونی یه لپ تاپ با پردازنده ی قوی Core i7 بگیری و هم یه دسکتاپ با پردازنده ای مثل 3770 یا حتی 3930 که البته بسیار قویتر از پردازنده ی همنام لپ تاپی عمل خواهد کرد

CPU:INTEL Core I7 3930K
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-LE
VGA:Geforce GT630 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
CASE:GREEN DRAGON PRO

اینا حدود 4800 میشن، هر قطعه ای رو بخوایم ازش کم کنیم باید کل پلاتفرم رو به یه سطح پایینتر بیاریم که افت محسوس راندمان رو نسبت به این ترکیب در پی داره.

با سلام کدام یک از این دو سی پی یو برای گیم بهتره؟ amd 8120 یا intel 3470 i5
بله دیدم ولی واضح و کامل نبود اگه میشه واضح و کامل جواب بدید.

همونطور که گفته شد 3470 برای بازی انتخاب اول هست، کلا پردازنده های AMD فعلا در رده های بالا برای هیچ کارکردی بهتر نیستن، مگر در تعداد معدودی نرم افزارهای خاص و بصورت موردی

دوستان بازاری یه سوال فنی ! به نظرتون برای انتخابات قیمت قطعات پایین میاد یا نه؟ چون میخوام سیستم بخرم صبر کنم یا نه همین الان بخرم :دی

شما فکر کن پایین میاد!
نه دوست عزیز، فعلا چشم انداری برای افت قیمت ارز دیده نمیشه و شرایط بازار فقط تابع تحولات داخلی نیست و فعلا بیشتر معطوف به بحرانهای برون مرزی هست و تحریم ها. نمیشه قطعی پیش بینی کرد اما احتمال افت قیمتها کمه.

برنامه ی طراحی گوگل و نرم افزارهای مهندسی و معماری تقریبا به طور کامل روی پردازنده ی اصلی فشار میزارن و هر چه پردازنده سریعتر باشه بهتر اجرا میشن و خروجی رو در زمان کمتری رندر می کنن، شما هم می تونی یه لپ تاپ با پردازنده ی قوی Core i7 بگیری و هم یه دسکتاپ با پردازنده ای مثل 3770 یا حتی 3930 که البته بسیار قویتر از پردازنده ی همنام لپ تاپی عمل خواهد کرد

CPU:INTEL Core I7 3930K
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-LE
VGA:Geforce GT630 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
CASE:GREEN DRAGON PRO

اینا حدود 4800 میشن، هر قطعه ای رو بخوایم ازش کم کنیم باید کل پلاتفرم رو به یه سطح پایینتر بیاریم که افت محسوس راندمان رو نسبت به این ترکیب در پی داره.

خیلی ممنون بابت راهنمایی. برای این سیستم میشه مادربوردی رو معرفی کنید که دو تا سی پی یو بشه روش نصب بشه تا اگه کم آوردیم روش اضافه کنیم در آینده؟ ضمنا کارت گرافیکی که نام بردین جوابگوی بازی های نسل بعدی هست؟ مثلا بازی های موجود توی بازار رو با تمام قدرت اجرا میکنه؟ رم هم منظورتون 16 گیگابایت هست؟ سپساس فراوان

خیلی ممنون بابت راهنمایی. برای این سیستم میشه مادربوردی رو معرفی کنید که دو تا سی پی یو بشه روش نصب بشه تا اگه کم آوردیم روش اضافه کنیم در آینده؟ ضمنا کارت گرافیکی که نام بردین جوابگوی بازی های نسل بعدی هست؟ مثلا بازی های موجود توی بازار رو با تمام قدرت اجرا میکنه؟ رم هم منظورتون 16 گیگابایت هست؟ سپساس فراوان

مادربرد 2 پردازنده ای که میشه مادربرد سرور، مدل پردازنده ها فرق می کنن و مدل مادربردها هم همینطور، در اینصورت باید پردازنده های نسل جدی Xeon رو در کنار مادربردی با چیپ ست مناسب و امکان نصب در کیسهای معمولی تهیه کنید، هم خیلی گرونتر درمیاد و هم آماده سازی و پشتیبانی پیچیده تر و تخصصی لام داره!

در مورد رم هم بله، این پلاتفرم 4 کاناله هست که باید 4 ماجول 4 گیگی به ظریت کل 16 گیگ رو روی مادربرد نصب کرد.

سیستم هم اصلا برای بازی مناسب نیست چون حرفی از بازی نبود، برای بازی باید کارت گرافیک بسیار قویتری داشته باشید، این کارت همین الان هم بدرد بازی نمی خوره، چه برسه به نسل بعد! ، برای بازی باید دست کم 700 تومن یا بیشتر به هزینه ی کل اضافه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or