با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه امکانش هست من رو در خرید دو قطعه راهنمایی کنید
1
cpu
بنده به شخصه بین دو مدل
AMD FX-8350 Eight-Core و
Intel Core i7-3770 @ 3.40GHz مردد موندم. تقریبا هر دو عالی هستند و قدرت خیلی بیشتری مثلا از سی پی یوی پیشنهادی برای اجرای کرایسیس 3 در بالاترین سطح ممکن برخورداند. البته مدل اینتلی که گفتم کمی بهتره و لی خب گرونتر هم هست اون ای ام دی که بالا گفتن تقریبا 800 تومن در می آد ولی این 3770 میشه یک و دویست. البته محصولات اینتل همیشه گرونتره.!!...حالا بنظر شما من کدوم رو تهیه کنم؟؟ خودم دوست دارم سیستمم بر پایه ی amd باشه چرا که کنسول های نسل بعدی هم بر این پایه هستند و همین عامل باعث میشه بازی ها بیشتر با اون سازگار بشن.
خب سوال من در این زمینه این هست که آیا این مدل هشت هسته ای بالا یعنی 8350 حداقل تا نصفه های نسل بعد رو در سطح بالا جواب میده ؟؟ یا برم سراغ کور آی سون؟؟...این 8350 از خیلی از مدل های کور آی سون بهتر هستش!
--------------
2
در مورد مین بورد.
در این زمینه هیچ اطلاعی ندارم ویک مین خوب میخوام در رنج قیمتی حدودا 800 هزار؟؟ با این قیمت می تونم مین بورد قدرتمند که گرافیک ها و سیپی یو های قدرتمند نسل بعدی رو ساپورت کنه تهیه کنم؟؟
--------
به طور کلی حدودا یک و هشتصد میلیون میلیون می خوام خرج مین و سی پی یو کنم. آیا میتونم به چیز قدرتمندی برسم؟؟ نمونه های بالایی چطورند؟؟ آیا به غیر مدل های گفته شده پیشنهاد دیگه ای دارید؟؟؟