مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سیستم در حدود قیمت 1100 تومن(اخرشه) چی پیشنهاد می دین؟پاور هم خودم دارم 600وات!هارد و کیس و رایتر هم همچنین!فقط
CPU
!
M/B!VGA!RAM می خوام
برای گیم باشه البته نه بصورت حرفه همین که مولتی bf3 رو بتونه برام medium رون باز کنه کافیه!رم هم تا 4gb باشه بیشتر نه!

آخرین ویرایش:
دوستان فکر ميکنيد با ٨ ميليون ميشه يه سيستم البته فقط کيس بست که بازي ها با رزولوشن ٢۵۶٠ اجرا کنه؟
اگر اره فکر ميکنيد يه همچين سيستمي تا چند وقت بعدش بتونه بازي ها رو فول اچ دي بازي کنه
و اگر هم اين مقدار کافي نيست بگيد چقدر کافيه

يه سوال هم داشتم به نظرتون بهتره ادم کل پولش رو يهو بده بالاي کيس يا اول ۴ تومن بده بعد تو طول مدت قطعه که نکشيد باززي ها رو
بفروشه پول بزاره بهترش رو بخره؟ به نظرتون کدوم تو طولاني مدت به صرفه است؟ البته ميدونم با سيستم 4تومني نميشه ٢۵۶٠ اجرا کرد منظورم ١٠٨٠هستش

ممنون

برای رزولوشن 2560 باید کارت گرافیک فوق سریعی داشته باشی، پردازنده در درجه ی بعد هست، من توصیم اینه:

CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA:Geforce GTX 690 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:OCZ VERTEX 4 60GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN X7

این حدود 7920 میشه و برای 2560 هم تا 95 درصد بازیها رو با آخرین تنظیمات و فریم بالا جوابگو هستو
فلسفه ی خرید سیستم گیمینگ مخصوصا High End اینه که همیشه سریعترین قطعات مورد نیاز رو برداری که بین 3 تا 4 سال جوابگو هست، اما کارت گرافیک رو با تناوب 18 ماه یا 2 سال یک مرتبه ارتقا بدی که بشه بازیهای روز رو بخوبی اجرا کرد

یه سیستم در حدود قیمت 1100 تومن(اخرشه) چی پیشنهاد می دین؟پاور هم خودم دارم 600وات!هارد و کیس و رایتر هم همچنین!فقط
CPU
!
M/B!VGA!RAM می خوام
برای گیم باشه البته نه بصورت حرفه همین که مولتی bf3 رو بتونه برام medium رون باز کنه کافیه!رم هم تا 4gb باشه بیشتر نه!

CPU:INTEL Core I3 2120
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75-LE
VGA:Geforce GTX 650Ti GB DDR5

دوست عزیز این کمترین سیستم قابل قبول برای تنظیمات Medium توی بازی سنگین مولتی BF3 هست که حدود 1450 تومن میشه و کمتر از این هم راه نداره!

با سلام خدمت دوستان با حدود بودجه 2700 بهترین سیستمی که میشه بست چیه فقط کیس رو عرض میکنم بقیه چیزها موجوده.
ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

CPU:INTEL Core I5 3470
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75-LE
VGA:AMD 7850 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN DRAGON PRO

حدود 2800 میشه.

سلام
مانیتور مجهز به Display Port میخوام و همچنین رزولوشن بالا باشه....
تو بازار ما پیدا میشه؟
باتشکر

مانیتور چه دلیلی داره که حتما Display Port داشته باشه؟! توی بازار داخلی همچین مدلی موجود نداریم، فقط مانیتورهای رزولوشن بالای Apple بصورت NATIVE این پورت رو دارند.
تمام پورتهای HDMI و Display Port براحتی و با تبدیل قابل جایگزینی هستند و استاندارد یکسانی دارند، حتی DVI-D هم بدون مشکل و بصورت دیجیتال به این استانداردها تبدیل میشه.

Caviar Black 2TB 64MB SATA 7200RPM‎
انتخاب خوبی هست واسه آرشیو جم کردن ؟
قیمتش حدودا چقدره؟
بله، اما سری BLACK بیشتر برای راندمان بالا استفاده میشه و لود برنامه های سنگین و کاربردی، برای آرشیو یه مدل WD GREEN هم کفایت می کنه.
قبل از عید مدل WD GREEN 2TB حدود 370 تومن بود.

ممنون بابت راهنمايي
يه سوال داشتم الان تايتان کارت قوي تري هست يا ۶٩٠؟
راستي تو تهران کجا کيس رو بدم برام ببندن ارزون تر در مياد و مطمئن تره
و اينکه الان مانيتور خوب و بزرگ براي کيفيت ٢۵۶٠ چي پيشنهاد ميديد کيفيت برام مهم تره ولي نمژخوام ٣d داشته باشه که الکي پول بدم

ممنون

ممنون بابت راهنمايي
و اينکه الان مانيتور خوب و بزرگ براي کيفيت ٢۵۶٠ چي پيشنهاد ميديد کيفيت برام مهم تره ولي نمژخوام ٣d داشته باشه که الکي پول بدم

ممنون

690 قویتر هست. 690 دوهسته ای هست و تایتان تک هسته ای! تایتان دقیقا اومده فاصله بین 680 و 690 رو پر کرده. بیشتر به درد اورکلاکر ها میخوره که 4 تا ببندن روی سیستم.

ممنون بابت راهنمايي

ممنون

کارت GTX TITAN حدود 20 درصد بطور متوسط ضعیفتر هست، اما بعضی جاها هم فاصله کمتر هست، البته این بخاطر اینه که راندمان 690 همیشه کامل نیست.
توی تهران می تونی به بورس کامپیوتر مراجعه کنی.

مانیتور 2560 هم توی بازار داخلی موجود نیست، بعضی مدلای Apple و DELL این رزولوشن رو دارن که مشخص نیست بشه توی بازار ایران تهیه کرد.

کارت GTX TITAN حدود 20 درصد بطور متوسط ضعیفتر هست، اما بعضی جاها هم فاصله کمتر هست، البته این بخاطر اینه که راندمان 690 همیشه کامل نیست.
توی تهران می تونی به بورس کامپیوتر مراجعه کنی.

مانیتور 2560 هم توی بازار داخلی موجود نیست، بعضی مدلای Apple و DELL این رزولوشن رو دارن که مشخص نیست بشه توی بازار ایران تهیه کرد.
من زنگ زدم به يکي ازاشنا هام گفت اگر بخواي برات يه مانيتور اچ پي ميارم با کيفيت ٢۵۶٠ چهار ميليون! بعد که گفتم چه خبره اينقدر گرونهههه گيفت کلا زير ١٠٠٠ دلار مانيتور با اين کيفيت نداريم من هم رفتم تو اينترنت ديدم تقريبا همه مدل ها بالاي هزار دلارن
خلاصه مانيتور ٢۵۶٠ رو دورش رو خط کشيدم
الان با اين تفاسير که ديگه ميخوام ١٠٨٠ بازي کنم با نظرتون درست اينه که کارت رو ضعيف تر انتخاب کنم و زودتر عوض کنم يا همين ۶٩٠ رو بردارم و در به جاش ديرتر عوض کنم؟ يعني مثلا من ۶٨٠ بگيرم که نصف 690 قيمت داره واقعا کاراييش هم نصفه و نصف مدت ۶٩٠ برام عمر ميکنه يا نه؟

راستي فکر ميکنيد که ۶٩٠ تا چند وقت ديگه بازي ها رو ١٠٨٠ جواب بده؟

ممنون و شرمنده من اينقدو سوال ميپرسم:-s

من زنگ زدم به يکي ازاشنا هام گفت اگر بخواي برات يه مانيتور اچ پي ميارم با کيفيت ٢۵۶٠ چهار ميليون! بعد که گفتم چه خبره اينقدر گرونهههه گيفت کلا زير ١٠٠٠ دلار مانيتور با اين کيفيت نداريم من هم رفتم تو اينترنت ديدم تقريبا همه مدل ها بالاي هزار دلارن
خلاصه مانيتور ٢۵۶٠ رو دورش رو خط کشيدم
الان با اين تفاسير که ديگه ميخوام ١٠٨٠ بازي کنم با نظرتون درست اينه که کارت رو ضعيف تر انتخاب کنم و زودتر عوض کنم يا همين ۶٩٠ رو بردارم و در به جاش ديرتر عوض کنم؟ يعني مثلا من ۶٨٠ بگيرم که نصف 690 قيمت داره واقعا کاراييش هم نصفه و نصف مدت ۶٩٠ برام عمر ميکنه يا نه؟

راستي فکر ميکنيد که ۶٩٠ تا چند وقت ديگه بازي ها رو ١٠٨٠ جواب بده؟

ممنون و شرمنده من اينقدو سوال ميپرسم:-s

برای رزولوشن 1080 در حال حاضر یه کارت 680 از پس تمامی عناوین بازی با بالاترین تنظیمات برمیاد، 690 برای رزولوشن بالاتر یا بازی روی مانیتور 3 بعدی یا مانیتورهای Sorround توصیه میشه، البته یه استثنا هم بازی Crysis 3 هست که تنها روی 690 میشه بالاترین تنظیماتش رو هم استفاده کرد
کارت 690 راحتی تا 2 یا 3 سال جوابگو هست اما قویترین کارتهای تک هسته ای عمر مفیدی بالاتر از 18 تا 24 ماه برای بالاترین کیفیت ندارن.

آقا با 1700 سیستم برا گیم چی میشه بست؟؟؟

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 485w
CASE:GREEN PARS

حدود 1750 تومن میشه.

آخرین ویرایش:
با سلام میخواستم یه رم بگیرم از کدوم مارک باشه بهتره
در ضمن این کارت گرافیک خوبه:Graphic Card XFX ATI 6790 1.0 GB DDR5

رم می تونی از برند ADATA یا گرونتر CORSAIR یا G.Skill خرید کنی،
برای گرافیک یا باید بودجه رو بگی که بگیم کارت خوبی هست یا نه

دوستان یه سیستم با 1600 میخوام که بازیهایی مثل BF3 رو روی low-med اجرا کنه.میدونم بودجه خیلی کمه ولی دیگه حداکثرشه

سیستم 1700 تومنی پست قبلی معرفی شد، با 1600 دیگه چیزی نمیشه خرید که توی BF3 جوابگو باشه، در واقع اصلا سیستم مناسب بازی نمیشه خرید که بدرد بخور باشه، توصیه میشه بودجه رو بیشتر کنی.
سیستم زیر همون قبلی هست فقط کارت گرافیکش به 6770 تغییر پیدا کرده که 100 تومن از 7770 ارزونتره:

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 6770 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 485w
CASE:GREEN PARS

آخرین ویرایش:
درود

فرشیدجان من قید raid0 زدم و میخوام یک SSD ظرفیت 240 یا 256 بخرم.تا حدود 850 چی تو بازار ما پیدا میشه؟

به نظر خودم AData XPG SX900 256GB گزینه خوبیه.سرعت write کمتر از ورتکس4 هست ولی نسبت به مدل هایی که تو بازار ما هست فکر میکنم از بقیه سریعتر باشه.

حالا نظر شما چیه؟ چی توصیه میکنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or