یکی از دوستام میخواد یه کیس بگیره حداکثر 1200.خودم اینو انتخاب کردم اگ همشکلی داره بگید.(البته خودش یه EVGA GTX 560 داره پس 1200 برای کل کیس بدون VGAه )
MB:Asus P8B75-V
CPU:intel Core i3 3220
RAM:Corsair 2*2 DDR3 1600
Power:Green GP535B
Case:Green X3
سلام فرشید جان.لطفا یک مودم adsl با آنتن دهی وایرلس و کیفیت خیلی خوب و معرفی کن. (قیمت هیچ اهمیت ندارد)
در ضمن برای دو تا دیگه از اینترنت های خونم linksys wag 120n دارم ولی انتنش خوب نیست اینی که معرفی میکنی خواهشا بهتر از این باشه.مرسی
سلامhttp://upload.tehran98.com/img1/w5h9rh7g8j8jovt61ub.png
بچه ها کارت گرافیک من 6570 هست(2 گیگ و DDR3)
کارت گرافیکم :http://upload.tehran98.com/img1/ww5jysmegmbt8lyl1f.png
CPU هم AMD Sempro 2.8 GHZ هست که تک پردازنده ای هم هست
حالا سوال اینجاست سیستمم به بازی های مثل DMC و Dishonored خوب یا متوسط به بالا جواب میده ولی در بازی AC3 وقتی در جای خلوط و محدود مثل اتاق هستیم بدک نیست ولی به محض رفتن به جاهای شلوغ بازی یعنی تقریبا به غیر از اتاقها و داخل کشتی و مغازه و این حرف ها !! درمعابر شهرها و غیر عملا بازی به حالت اسلو موشن میرود و شدیدا افت فریم دارم یعنی همون اسلو موشن!!
الان مشکل از کارت گارفیک هست یا cpu؟؟
اگه من CPU خودمو با AMD Phenom II X4 عوض کنم مشکل حل میشه یا خرج اشتباهی ؟؟؟؟
اقا لطفا یه CPU مناسب که بتونم باهاش بازی ها رو متوسط به بالا اجرا بکنم رو معرفی بکنید سوکتم هم AM3 هست
رم سیستم هم 4g و DDR3 هست
اینم CPU خودم
من یه سیستم برای گیم میخوام و بودجه ام بین 1500 تا 2 هستش. میخوام Metro 2033, The Witcher 2 و از این جور چیزها بازی کنم. مانیتور هم دارم. بودجه ام رو میخوام بزارم فقط برای PC و یک کیبورد wireless. ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه.
سلام
از دوستان کسی میتونه یه سیستم برای برنامه نویسی بهم معرفی کنه ؟
Ram , MB, CPU, Power رو بگید.
قیمتش نهایتا 1500 بشه.
فقط کاراییش برام مهمه.برند مهم نیست.
پیشاپیش ممنونم.
هز چی دوست داری بگیر , اتفاقا خوبه سیستمت ضعیف باشه اینتوری مطمعن میشی برنامه ای که نوشتی رو هر دستگاهی اجرا میشه به صورت روون سیتمی هم که تو پست قبل گفتن خیلی خوبهسلام
از دوستان کسی میتونه یه سیستم برای برنامه نویسی بهم معرفی کنه ؟
Ram , MB, CPU, Power رو بگید.
قیمتش نهایتا 1500 بشه.
فقط کاراییش برام مهمه.برند مهم نیست.
پیشاپیش ممنونم.
بودجه ی شما برای همچین بازیهای سنگینی خیلی کمه، باید 500 تا 1 تومن دیگه اضافه کنید:
CPU:Intel Core i3 3220
RAM:2*2GB DDR3
M/B:ASUS P8H61M-LX
VGA:Geforce GTX 650Ti
HDD:500GB SEAGATE
ODD:SAMSUNG 24X
POWER:600W GREEN
Case: GREEN MAGNUM
حدود 1880 تومن میشه، البته گرافیک رو اگر GTX 660 بگیرید راندمان بازیهاتون خیلی بهتر میشه و مناسب اون بازیها میشه. کیبورد بی سیم هم از مدلهای Microsoft انتخاب کنید.
میتونی Logitech MK710 یا کمتر Microsoft Comfort 5000 رو در نظر بگیری اگه Microsoft گیر بیاد پیشنهاد اول هستش با توجه به توضیحاتت !دوستان کیبورد و موس بیسم چی پیشنهاد می کنید؟
بودجه حدود 350 در نظر دارم
برای گیم نمی خوام، عمده استفاده ام نرم افزارهای طراحی هست
عمر باتری واسم خیلی مهم اگه شارژی باشه فکر کنم بهتر باشه
و آخر اینکه ترجیحا کمبو باشه که هر 2 قطعه از یه ریسیور استفاده کنن
وضعیت کارت گرافیک و پاور مشخص نیست !دوستان این مشخصات سیستم من هست :
بعد من میخواستم یه ارتقا بدم سیستم رو بیشتر برای گیم و فتو شاپ و برنامه نویسی حدودا تا یه 2 سال دیگه ساپرت کنه. چی پیشنهاد میکنین ؟
ممنون
مرسی. الان بنچمارک های GTX 660 رو دیدم و خیلی قابل پسند بودن. چقدر فرق قیمت میشه با یه GTX 660؟