مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام می خواستم یک پردازنده ی خوب و مادر بردخوب تهیه کنم ودر ضمن می خواهم که پردازنده 6 هسته ای باشد ویا بیشتر وهمچنین اینتل باشد بودجه هم 1100 است
درضمن یک سوال دیگر می خواستم ببینم amd 6790 قویتنر است یا 6850 چون از لحاظ قیمت قیمت بعضی از برند ها برای 6790 بیشتر از 6850 است ممنون می شوم که به این سوال جواب بدین

ارزونترین پردازنده ی 6 هسته ای اینتل 2190 تومن هست، شما با 1100 تومن نمی تونی بخری!
بگو برای چه کاری می خوای انتخاب رو ما انجام می دیم، شرط و شروط میزاری و با 10 تا سوال و جواب دیگه هم نتیجه نمی گیریم.

6850 انتخاب بهتری هست، البته الان دیگه بجاش 7850 توصیه میشه یا GTX 660

فرشید جان برای بازی می خواهم در واقع یک چیزی می خواهم که به درد بازی بخوره حالا هرچیزی که شد فقط amd نباشه راستی مادربرد هم یادت نره واسم مهم نیست که مادر بردم چه مارکی و چه ویزیگیهایی داشته باشه در واقع بیشتر می خواهم برای پردازنده خرج کنم

فرشید جان برای بازی می خواهم در واقع یک چیزی می خواهم که به درد بازی بخوره حالا هرچیزی که شد فقط amd نباشه راستی مادربرد هم یادت نره واسم مهم نیست که مادر بردم چه مارکی و چه ویزیگیهایی داشته باشه در واقع بیشتر می خواهم برای پردازنده خرج کنم

حالا شد!
می تونی اینا رو بخری:

CPU:INTEL Core i5 3570
M/B:ASUS P8B75V

بهترین گزینه ها هستن هنوز. با بودجه ی شما هم هماهنگه.

ببخشید یک سوال دیگز می خواستم ببینم که این ویزگی که می توان از دو کارت گرافیک هم زمان استفاده کمی توضیح بدین

بعضی مدلهای مادربرد قابلیتی دارن که میشه همزمان دو یا چند کارت گرافیک رو برای گرفتن راندمان بالاتر در کنار همدیگه قرار داد، البته فن آوری های مورد استفاده متفاوت هست.
شرکت AMD از فن آوری Cross Fire استفاده می کنه که میشه دو یا چند کارت - حتی با مدلهای ناهمسان- رو در کنار همدیگه بکار برد. شرکت NVIDIA هم از فنآوری SLI استفاده می کنه که فقط میشه مدلهای کاملا یکسان کارت گرافیکهاش رو کنار همدیگه استفاده کرد.
توضیح اینکه خیلی مادربردها از Cross Fire پشتیبانی می کنند( اما نه لزوما با حداکثر سرعت) اما فقط مدلهای خاص و گرونقیمت از SLI پشتیبانی می کنند.
مزیت این فن آوریها افزایش راندمان بین 50 تا 90 درصد هست، ایرادشون هم مصرف برق بالاتر و نویز بیشتر و وابستگی به درایورهای جدید در پشتیبانی از بازیهای جدید و استفاده از CF یا SLI هست.

با این اوضاع قیمت اگه بخواهم یک کارت گرافیک دیگر هم کنار amd 6790 بزار م که قدرتش به اندازه ی یک gtx 670 -gtx 680 , یا مدل های سری 6900 بشود شما چه کارتی را پیشنهاد می کنید البته با قیمت :d

سلام من می خوام یک سیستم برای کارای رندرینگ (max - v-ray) بگیرم که نیاز به cpu قوی داره
می خوام بدونم intel 3820 بهتره یا amd bulldozer fx 8350
اقتصادی بودن سیستمم برام خیلی مهمه حداکثر خرج تا 4 تومن البته اگه کمتر شه خیلی بهتره
مادربورد پیشنهادی شما چیه
نظرتو راجعبه گرافیک msi gtx 560 ti hawk چیه؟
ممنون.:d

با این اوضاع قیمت اگه بخواهم یک کارت گرافیک دیگر هم کنار amd 6790 بزار م که قدرتش به اندازه ی یک gtx 670 -gtx 680 , یا مدل های سری 6900 بشود شما چه کارتی را پیشنهاد می کنید البته با قیمت :d

به شدت توصیه میشه که کارت هم مدل کارت فعلی رو بخری و در حالت CF استفاده کنی، اگر کارت متفاوت باشه به تجربه ی قبلی برخی جاها باگها و ایراداتی بروز می کنه.

سلام من می خوام یک سیستم برای کارای رندرینگ (max - v-ray) بگیرم که نیاز به cpu قوی داره
می خوام بدونم intel 3820 بهتره یا amd bulldozer fx 8350
اقتصادی بودن سیستمم برام خیلی مهمه حداکثر خرج تا 4 تومن البته اگه کمتر شه خیلی بهتره
مادربورد پیشنهادی شما چیه
نظرتو راجعبه گرافیک msi gtx 560 ti hawk چیه؟
ممنون.:d

مدل 8350 رو که بزار کنار، حساب نیست، اما خود 3820 همم در مقابل 3770K برتری زیادی در کارکرد مورد نظر شما نداره- بجز عرض باند بیشتر حافظه- که البته در کار شما تاثیرگذار هست، من مدل 3930K رو توصیه می کنم اگر بودجت میرسه. چون با 4 تومن خریدش امکان پذیر نیست. در ضمن گرافیک رو هم اگر برای بازی نمی خوای لازم نیست گرون قیمت برداری.

من این سیستم رو توصیه می کنم:

CPU:INTEL Core I7 3930K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-LE
VGA: Geforce GTS 550Ti DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY

حدود 4550 تومن میشه
در سیستم بالا سرعت پردازش رو به عرض باند رم ترجیح دادم که کاملا هم بجاست!

می خواستم بدونم چرا مادربورد ASUS P9X79-LE از MSI X79A-GD65(8D) گرونتره ولی مشخصات MSI از ASUS بالاتره.
رم 16 گیگی مگه اومده که این مادربورد 128 گیگ ساپورت می کنه؟ ممنون

می خواستم بدونم چرا مادربورد ASUS P9X79-LE از MSI X79A-GD65(8D) گرونتره ولی مشخصات MSI از ASUS بالاتره.
رم 16 گیگی مگه اومده که این مادربورد 128 گیگ ساپورت می کنه؟ ممنون

مدلای ASUS همیشه توی بازار داخلی با فاصله از برندهای دیگه گرونتر هستن، چیز جدیدی نیست.
رم 16 گیگی هنوز به تولید انبود نرسیده، توی بازار داخلی هم نیست اما ایرادی نداره که مادربرد پشتیبانی کنه و وقتی ماجول عرضه شد قابل استفاده باشه!

دوستان یه سوال دارم من میخوام بدونم ارتقا رم کامپیوترم الان از 4 گیگ به 8 گیگ تفاوت چشمگیری برای اجرای بازی ها داره یا نه؟ کلا ارزش هزینه کردن داره یا نه؟
مشخصات سیستم هم این هست.

CPU:AMD Phenom II X6 1090T
MB:Gigabyte 890FXA-UD7
VGA:MSI GTX 560 Ti HAWK
RAM:Corrsair Dominator 2x2GB 1600 CL8

با تشکر

دوستان یه سوال دارم من میخوام بدونم ارتقا رم کامپیوترم الان از 4 گیگ به 8 گیگ تفاوت چشمگیری برای اجرای بازی ها داره یا نه؟ کلا ارزش هزینه کردن داره یا نه؟
مشخصات سیستم هم این هست.

CPU:AMD Phenom II X6 1090T
MB:Gigabyte 890FXA-UD7
VGA:MSI GTX 560 Ti HAWK
RAM:Corrsair Dominator 2x2GB 1600 CL8

با تشکر
Ram به تنهایی تاثیری تو افزایش فریم نداره هنوزم 4GB (بصورت Standby) برای اکثر بازیها کافیه (با بالاترین تنظیمات و جزئیات) ولی اگه الان رو ویندوز 32 بیت هستی و همینطور آینده رو هم میخوای در نظر بگیری ارتقاء به 8GB میتونه پیشنهاد خوبی باشه !

فرشید جان دستد درد نکنه فقط میشه یک توضیحی هم در باره ی حالت CF بدی وهمچنین دو کارت 6790 قدرتی به اندازه ی چه کارتی پیدا می کند

اونی که 3 پست قبل تر گفتم داستان هزار و یک شب بود آیا؟! توضیح دادم دیگه!
دوتا 6790 تقریبا همرده ی یه کارت GTX 580 میشن.

یکی از دوستام میخواد یه کیس بگیره حداکثر 1200.خودم اینو انتخاب کردم اگ همشکلی داره بگید.(البته خودش یه EVGA GTX 560 داره پس 1200 برای کل کیس بدون VGAه )
MB:Asus P8B75-V
CPU:intel Core i3 3220
RAM:Corsair 2*2 DDR3 1600
Power:Green GP535B
Case:Green X3

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or