مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ميشه تا ٢٥٠٠ يه سيستم خوف معرفي كنيد؟

راستی هارد و ال سی دی و موس و کی بورد و اسپیکر و دی وی دی رام نمی خوام
ولی بقیه رو می خوام تا
2500...
می خوام بترکونه هااااااااااااااااااااااا
یعنی حداقل تا 7 یا 8 سال داشته باشمش...

Last edited by a moderator:
میخواتم این مین و CPU رو بخرم
با چه قیمتی بگیرم و اینکه به صرفه هست؟یعنی بعدا به مشکل بر نمیخورم؟
Socket 1366 - GA-X58A-UD9
CPU ةم930 هست
دوستان ممنون میشم یه خورده زود جواب بدید.

سوکت 1366 قدیمی هست و دیگه ساپورت نمیشه از لحاظ cpu جدید.

سلام و خسته نباشید به خدمت دوستان و آقا فرشید گل
آقا من میخواستم پیشنهاد قطعات یه سیستم کامل بدین با مشخصات زیر.
monitor led
speakero mouso keyboard(در حد معمولی)
Cpu:3.2 be bala
ram: 2*2gb
HDD:500 Gb
Mother Board Asuse Ya Gyga
power ham ke green :D
Graphic (درست حسابی باشه)
اینارو لطفا در حد 1.500 حساب کنین یه خورده بیشتر هم شد مشکلی نیست.لطفا قیمت تک تک قطعات رو هم برام بذارین.
اگه چیزی جا انداختم خودتون اضافه کنین.

دوستان برای CPU Intel Core i7-2600k
بهترین مادربودر به نظرتون چی هست؟با قمیت 700 تومن یا پایینتر باشه بهتر(بردی باشه که بعد ها از نظر ارتقاء قطعات به مشکل بر نخورم )

سلام
دوستان اگه ممکنه به من یک سیستم معرفی کنید به همراه یک مانیتور
برای کارهای معمولی میخوام ... بدون کارت گرافیک
قیمت هم نهایتا 1 میلیون...

با 1 تومن سخت بشه سیستم جالبی خرید، اما یه سیستم پایین برای کار اداری این می تونه باشه:

CPU:INTEL PENTIUM G630
RAM:2*2GB DDR3
M/B:P8H61-M LX
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:GREEN PARS

حدود 900 تومن میشه

میخواتم این مین و CPU رو بخرم
با چه قیمتی بگیرم و اینکه به صرفه هست؟یعنی بعدا به مشکل بر نمیخورم؟
Socket 1366 - GA-X58A-UD9
CPU ةم930 هست
دوستان ممنون میشم یه خورده زود جواب بدید.

اصلا توجیه نداره خرید اینا، جنس بنجل و منقرض شدست، هر چند که هنوز سرعتش رقیب خیلی از پردازنده های جدید هم هست، اما بخاطر توقف تولیدش و قیمت بالا خریدش منطقی نیست

راستی هارد و ال سی دی و موس و کی بورد و اسپیکر و دی وی دی رام نمی خوام
ولی بقیه رو می خوام تا
2500...
می خوام بترکونه هااااااااااااااااااااااا
یعنی حداقل تا 7 یا 8 سال داشته باشمش...

CPU:INTEL Core I5 3570
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8B75V
VGA:660TI DDR5
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 2530 تومن میشه، تا 15 سال هم جواب میده!!! چرخه مفید سیستم گیمینگ آخر آخرش با لحاظ ارتقای گرافیک بزور 4 سال هست.

سلام و خسته نباشید به خدمت دوستان و آقا فرشید گل
آقا من میخواستم پیشنهاد قطعات یه سیستم کامل بدین با مشخصات زیر.
monitor led
speakero mouso keyboard(در حد معمولی)
Cpu:3.2 be bala
ram: 2*2gb
HDD:500 Gb
Mother Board Asuse Ya Gyga
power ham ke green :D
Graphic (درست حسابی باشه)
اینارو لطفا در حد 1.500 حساب کنین یه خورده بیشتر هم شد مشکلی نیست.لطفا قیمت تک تک قطعات رو هم برام بذارین.
اگه چیزی جا انداختم خودتون اضافه کنین.

آقا با 1500 یه سیستم خیلی معمولی اداری، بدون گرافیک و مانیتور 19 میشه گرفت، دیگه اسپیکر و گرافیک درست حسابی و بقیه چیزا رو شما چجوری حساب کردی که با این بودجه میشه گرفت؟؟! یه 1 تومنی اضافه کن!

دوستان برای CPU Intel Core i7-2600k
بهترین مادربودر به نظرتون چی هست؟با قمیت 700 تومن یا پایینتر باشه بهتر(بردی باشه که بعد ها از نظر ارتقاء قطعات به مشکل بر نخورم )

دوست عزیز، مادربرد رو بر اساس بودجه ی کل سیستم بیشتر تعیین می کنن تا فقط CPU
اما بهترین انتخاب با قیمت مناسب ASUS P8Z77V یا یکی از مدلهای برند MSI بر اساس همین چیپ ست Z77 اما مدل G43 به بالامی تونه باشه، اولی حدود 550 و دومی هم 300 تومن به بالاست

فقط يه نكته كوچولو..ميگم فن رو حساب نكردي ولي خوب ي فن خوب تا ١٠٠ مثلا چي خوبه؟
اكثرا بره گيم نمي خوام ولي اونم ملاكه....
راستي يكي از ملاك هام هم gta v هست كه مطمئنم رو پي سي بهتره:d

سلام اقا فرشید من طی یه هفته گذشته یه مادربوردasus p8z77vویهcpu i5-3470به قیمت690و645با گارانتی 3ساله ویستابرای مین خریدم به نظرتون قیمتش چجوریه.فرکانس سی پی یوشو 3.2ایا باید کاری بکنم که 3.6بشه
یه گرافیک تا قیمت200هزار تومن برای یکی ازدوستام میخوام میشه یه گرافیک معرفی کنید که خروجیhdmiداشته باشه

آخرین ویرایش:
فقط يه نكته كوچولو..ميگم فن رو حساب نكردي ولي خوب ي فن خوب تا ١٠٠ مثلا چي خوبه؟
اكثرا بره گيم نمي خوام ولي اونم ملاكه....
راستي يكي از ملاك هام هم gta v هست كه مطمئنم رو پي سي بهتره:d

فن رو هیچ وقت حساب نمی کنیم، چون باکس خود پردازنده یه فن معمولی داره که کار بیشتر کاربرا رو راه میندازه، مگر اینکه بخوان پردازنده رو اورکلاک کنن که در اون صورت یه فن حرفه ای مجزا پیشنهاد میشه
تا 100 تومن می تونی یه Thermalright True Sprit 120 رو بخری.

gta v رو PC بهتره اما حداقل 3 ماه دیرتر میاد، دلخوش نباشید!

سلام اقا فرشید من طی یه هفته گذشته یه مادربوردasus p8z77vویهcpu i5-3470به قیمت690و645با گارانتی 3ساله ویستابرای مین خریدم به نظرتون قیمتش چجوریه.فرکانس سی پی یوشو 3.2ایا باید کاری بکنم که 3.6بشه
یه گرافیک تا قیمت200هزار تومن برای یکی ازدوستام میخوام میشه یه گرافیک معرفی کنید که خروجیhdmiداشته باشه

هر دوتا رو یه مقدار بالا خریدی اما نمیشه دقیق گفت چون قیمتا روزانه تغییر می کنه، دیگه در عرض 1 هفته رو هیچ کس نمی تونه اصلا بخاطر بیاره که چه روزی چه قیمتی بوده
فرکانس پردازنده رو هم هیچ کاری نباید بکنی، بطور خودکار و در هنگام نیاز فرکانس روی حالت Turbo خواهد رفت.

گرافیک تا 200 تومن هم میشه AMD 6670 رو توصیه کرد،

دوست عزیز، مادربرد رو بر اساس بودجه ی کل سیستم بیشتر تعیین می کنن تا فقط CPU
اما بهترین انتخاب با قیمت مناسب ASUS P8Z77V یا یکی از مدلهای برند MSI بر اساس همین چیپ ست Z77 اما مدل G43 به بالامی تونه باشه، اولی حدود 550 و دومی هم 300 تومن به بالاست
سلام
با راهنمایی شما رفتم بازار و اینترنت رو هم یه سرچی زدیم ولی قیمت مین رو کم کمش 700 پیدا کردم
از کجا میتونم به قمیت 550 خرید کنم؟
ممنون

سلام
با راهنمایی شما رفتم بازار و اینترنت رو هم یه سرچی زدیم ولی قیمت مین رو کم کمش 700 پیدا کردم
ممنون

الان دیگه از هیچ جا! گرونی دلار باعث شده همین چند روزه قیمتا با 20 درصد بالا بره، هیچ کس دیگه به قیمت قبلی جنس نمی ده. پست بالایی رو ببینید، دوستتون هم این مدل رو 690 تومن خریده .

الان دیگه از هیچ جا! گرونی دلار باعث شده همین چند روزه قیمتا با 20 درصد بالا بره، هیچ کس دیگه به قیمت قبلی جنس نمی ده. پست بالایی رو ببینید، دوستتون هم این مدل رو 690 تومن خریده .
الان مونم چی کار کنم!
یه قمیت ژرفتم دیدم باید 600 تومن دیگه بزارم رو پولم در این پریود 48 ساعته که گذاشت!
کلا فکر کنم بی خیال بشم بهتره!
نه اینکه پول نباشه(که اونم نیست:!ي) زور داره 4 برابر یا بشییتر قیمت جهانی خرید کنی!میچسبیم به همون PS3 ؤ‌X360 !

سلام
ممنون

قیمت این مادربورد با گارانتی سازگار 740,000 احتمالا ASUS P8Z77-V LK همون حدود های 550 تا 600 هست

سلام ميخواستم نظر شما رو در مورد اين دو سيستم بونم و اين كه در سيستم دومي به جاي (گرافيك و cpu) اينو بزارم A8-3850 بهتره يا نه ؟
​
cpu:g645 2.9 3mb
main: p61a-d3
ram;4ddr3 1333 dynet
vga:maserati gt430 4gb ddr3

vga: xfx 6570 1g ddr3
main:A75A-G35 http://www.msi.com/product/mb/A75A-G35.html#/?div=Overview
ram:apacer 4gb 1600
cpu: AMD-Athlon-II-631-4Core-4Mb

الان مونم چی کار کنم!
یه قمیت ژرفتم دیدم باید 600 تومن دیگه بزارم رو پولم در این پریود 48 ساعته که گذاشت!
کلا فکر کنم بی خیال بشم بهتره!
نه اینکه پول نباشه(که اونم نیست:!ي) زور داره 4 برابر یا بشییتر قیمت جهانی خرید کنی!میچسبیم به همون PS3 ؤ‌X360 !

یه مادربرد بهت پیشنهاد میکنم برو سراغش:
asrock X79 Extreme4‎
این سوکت high end اینتله که اگه بتونی یه cpu 3820 که اینجا هست خوشبختانه شانست بلنده:
Intel® Core™ i7-3820
بتونی بخری با هم حدود 1.600 قیمت داره ولی مطمئن باش قیامت میکنه.
از اون چیزی که دنبالشی مثل چیپست z77 خیلی بهتره.

بزرگترین مزیت این 2011 نامرد اینه که مموری quad channel ساپورت میکنه که 1155 تا dual بیشتر ساپورت نمیکنه.این مزیت بزرگ باعث میشه پهنای باند بین رم و cpu دو برابر بشه .این مورد موقعی که گرافیک نیرومند رو سیستمت هست و مخصوصا برای بازیهای اینده که رم بالایی میخوان با پهنای باند بالا تفاوت رو احساس میکنی.

بعدش این پلتفرم وحشتناک قدرت داره برای sli و کراس فایر کردن.
خودم بد طور تو کف این نامرد بودم ولی cpu لعنتی گیر نمیومد فقط یه جا داشت 6 هسته ایی بود بالای 2 میلیون cpu تنهاش بود.

3820 قدرتش خیلی زیاده کمی اورکلاک کنی کلا پردازندهای 1155 رو قورت میده.

Last edited by a moderator:
سلام ميخواستم نظر شما رو در مورد اين دو سيستم بونم و اين كه در سيستم دومي به جاي (گرافيك و cpu) اينو بزارم A8-3850 بهتره يا نه ؟
​
cpu:g645 2.9 3mb
main: p61a-d3
ram;4ddr3 1333 dynet
vga:maserati gt430 4gb ddr3

vga: xfx 6570 1g ddr3
main:A75A-G35 http://www.msi.com/product/mb/A75A-G35.html#/?div=Overview
ram:apacer 4gb 1600
cpu: AMD-Athlon-II-631-4Core-4Mb

اگر کاربرد بازی مدنظر شما هست که هیچ کدوم بدرد بازی نمی خورن و ضعیفن، اگر کاربری اداری یا اینترنت می خوای که هر 3 مناسبن و مشکلی نیست
پردازندهی 3850 هم از نظر راندمان گرافیکی ممکنه بعضی عناوین بهتر عمل کنه( که می کنه) ولی باز هم برای رزولوشن متوسط و تنظیمات متوسط در نظر گرفته میشه.

یه مادربرد بهت پیشنهاد میکنم برو سراغش:
رایانه و ماشین های اداری :: قطعات داخلی کامپیوتر :: مادربورد :: سوکت 2011 (intel i7) - چاره: فروشگاه اینترنتی

این سوکت high end اینتله که اگه بتونی یه cpu 3820 که اینجا هست خوشبختانه شانست بلنده:
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , خرید نوت بوک , فروش ل�

بتونی بخری با هم حدود 1.600 قیمت داره ولی مطمئن باش قیامت میکنه.
از اون چیزی که دنبالشی مثل چیپست z77 خیلی بهتره.

بزرگترین مزیت این 2011 نامرد اینه که مموری quad channel ساپورت میکنه که 1155 تا dual بیشتر ساپورت نمیکنه.این مزیت بزرگ باعث میشه پهنای باند بین رم و cpu دو برابر بشه .این مورد موقعی که گرافیک نیرومند رو سیستمت هست و مخصوصا برای بازیهای اینده که رم بالایی میخوان با پهنای باند بالا تفاوت رو احساس میکنی.

بعدش این پلتفرم وحشتناک قدرت داره برای sli و کراس فایر کردن.
خودم بد طور تو کف این نامرد بودم ولی cpu لعنتی گیر نمیومد فقط یه جا داشت 6 هسته ایی بود بالای 2 میلیون cpu تنهاش بود.

3820 قدرتش خیلی زیاده کمی اورکلاک کنی کلا پردازندهای 1155 رو قورت میده.

شما کاربر جدید نیستی که یادآوری قوانین سایت براتون الزامی باشه، پس چرا به سایتهای فروش تجاری لینک مستقیم دادی؟! هنوز قوانین رو به خاطر نسپردی یا آگاهانه به قوانین بی اعتنایی می کنی؟؟

در مورد مطلب هم چرا بدون اشراف کامل به موضوع کاربر رو در مورد پیشنهادی که قبل از این بهش شده گیج و مردد می کنی کاربر گرامی؟! اگر پلاتفرم 2011 عرض باند حافظه ی خیلی بیشتری نسبت به 1155 داره کجای این معنی میده که راندمان گرافیک یا رم بالاتر روی اون پلاتفرم و توی بازیها بیشتر میشه؟!! چرا قدرت SLI و CF بیشتری داره؟ ( بخاطر Lane های بیشتر و حالت 16*16 در تئوری بالاتره ولی در عمل افزایش راندمانی نداره هنوز، مگر در حالت 3 کارتی یا بالاتر)) ، در مورد بازیهای آینده نمیشه پیش داوری کرد و تا Ivy Bridge-E نیاد خرید سوکت 2011 با 2 سال عمر برای بازی درست نیست.

شما که می گی "قورت میده" می دونستی که سوکت 2011 بطور کامل با استاندارد PCI Express 3.0 برای ساپورت گرافیکهای جدید سازگار نیست و NVIDIA کارتهای سری 600 رو با همون استاندارد قدیمی PCI-E 2.0 روی سوکت 2011 فعال می کنه؟! این یعنی نصف سرعت استاندارد PCI-E 3.0 ، حتی در حالت تک کارت هم در تئوری ضعیفتر میشه اگر با سری 600 یا 7000 و بالاتر مچ بشه.

در آخر پردازنده ی 3820 از نظر راندمان بازیها همرده ی 3770K هست و خرید پردازنده ی خیلی گرونتر بهمراه یه مادربرد خیلی گرونتر سوکت 2011 اگر برای هدف گیمینگ باشه اصلا توصیه نمیشه، اون پلاتفرم فقط برای کاربرد استودیو، گرافیک و رندرینگ سه بعدی و تازه با پردازنده های 6 هسته ای 3930 یا بالاتر ارزش خرید داره.

در اینجا می تونید راندمان این دوتا رو در کاربردهای متفاوتی مقایسه کنید، بازیها که مدنظر ما هست آخر چارت هستند. پیشنهاداتتون رو با مطالعه کارشناسی تر کنید نه هیجانی تر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or