مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به دوستان
من این ققطعات رو دارم و میخوام بفروشم ولی نمیدونم قیمت چی بگم اگه کمک کنین ممنون میشم
m.b = JETWAY XBLUE-77A4
VGA = ASUS 5870 1 GIG
RAM = 2 X 4 GIG KINGESTON
CPU = AMD PHENOM II X4 955 BALACK EDITION
POWER = GREEN GP535A
همشون گارانتی دارن به جز مادربرد چون 1 بار تعمیر شده
فقط میخوام قیمت منصفانه باشه ممنون @};-@};-@};-

آخرین ویرایش:
درود

قیمت بروز این قطعات الان چند درمیاد ؟

cpu: core i3 2120
vga: 7850 2gb msi
ram: 4gb
power: 530w green
در مورد mb هم راسیتش یه نمونه میخوام که کارت صداش 6 channel باشه ، و زیاد هم مدلش بالا نباشه .
برای قیمت دقیق باید تا شبه صبر کنی !
شما هم مثل دوست قبلی اگه تو فکر خرید قطعه هستی بودجه + قطعاتی که نیاز داری رو بگو بقیه ش با ما !
بودحه 1500 تا 1600 . قطعات برای گیم هستش .

Z77 سوکت 1155 هستش نه 2011 !

ببخشید اشتباه لپی بود.

دوست گرامی، اولین شرط برای راهنمایی دادن مفید و مختصر نوشتن هست بدون توضیحات اضافه، الان شما خودت خوصله می کنی متن بالا رو بخونی؟ میی تونی برای هر کاربر اینهمه توضیحات بدی؟
دومین شرط هم اطمینان از درست بودن توصیه ها و لحاظ نکردن نظرات شخصی هست

در مورد مطالب بالا:
توی پلاتفرم 1155 بالاتر از 3770K نداریم
توصیه ی یه برند هارد در شرایطی که مدل ها و بافرها و راندمان تقریبا همسان هستن کفایت نمی کنه
توصیه کردن مدل DELUXE در شرایطی که خود کاربر درخواست امکانات جانبی و حرفه ای نداشته باشه لزومی نداره، مدلهای معمولی فراتر از نیاز ایشون هستن
کیس ارزونقیمت و کوچیکی مثل MAGNUM رو برای سیستم حرفه ای توصیه نمی کنن!
و در آخر اینکه می گی سراغ NVIDIA نرید که اصلا حرف کارشناسی نیست و نباید گفته بشه،

برخلاف نظر دوست دیگمون این بازی شدیدا به راندمان GPU وابستگی داره

اولی رو که خودم هم گفتم با توجه به مادربورد به سراغ پردازنده بالاتر نرن

در مورد هارد هم من فقط نمونه ای از هاردهای 2 ترابایت رو گفتم و نه توصیه به WD . در ضمن تو بازار مشهد هم میدنم چه خبره. شما تو جایی هستی که تمام امکانات کشور اونجا جمع شده!

در مورد Deluxe هم من با توجه به بودجه شون توصیه کردم و بعد هم مدل پایین تر رو ذکر کردم

کیس کوچیک؟ اتفاقا Magnum 2 یا اوربیت (نه مگنوم)، کیس حرفه ای از سری Advanced Middle Tower شرکت گرین هست و بسیار هم برای این سیستم مناسب هست. مشخصات فنی این کیس و ابعادش برای هر نوع مادربورد در ابعاد استاندارد عالی هست ضمن این که قابلیت بار گذاری هر نوع کارت گرافیک حرفه ای تا عمق 290 mm رو داره. ***** های ایزولاسیون غبار حداکثر 10 در صد از قدرت فن ها رو کم میکنه. 3 تا فن آماده و جای قرار گیری 3 تا فن دیگه و داشتن محل خنک کننده مایع؛ و کلی امکانات دیگه. فکر نمی کنم چیز دیگه ای کم داشته باشه.
در مورد کارت گرافیک Nvidia هم همونطور که مستحضرید سایت این شرکت برای ایرانی ها بسته هست و برای آپدیت کردن درایور و مسائل دیگه به مشکل بر می خورن.

آخرین ویرایش:
سلام عرض میکنم
خسته نباشین
واقعا خوشحالم شمارو پیدا کردم
میشه کمکم کنین کامپیوترو ارتقاء بدم
میخوام ببینم تا چه حد میشه این کامپیوتر رو ارتقاء داد
شما بفرمایین تا چه قطعاتی خوبه ارتقاء داده بشن
هاردش برام مهم نیست
مثلا چه سی پی یو هایی خوبه و بهش میخوره
رم چی بهش میخوره
گراقیک چه مدل هایی بهش میخوره
کارت صوتی هم خراب شده (سوخته مطمئنم ) چی بهش میخوره
اینا قیمتشون چقد میشه
من 2 تا لپ تاب دیگه هم دارم
اما کلی خاطره با این کامپیوتر دارم
از 8 سال قبل تا الان دارمش و به هیچ عنوان نمیخاوم بندازمش دور
بسیار بسیار ممنون از لطفتون
الهی فدات شم کمک خیلی بزرگی بهم میکنی این سیستم خیلی برام عزیزه
مرسی

شما اینهمه نوشتی ولی اصل داستان اینه که سیستم فعلیت چیه که بگیم قابل ارتقا هست یا نه، اگرم هست باید بودجه رو ذکر کنی، مفید و مختصر، فقط یه سوال دو جمله ای لازم بود!

سلام به دوستان
من این ققطعات رو دارم و میخوام بفروشم ولی نمیدونم قیمت چی بگم اگه کمک کنین ممنون میشم
m.b = JETWAY XBLUE-77A4
VGA = ASUS 5870 1 GIG
RAM = 2 X 4 GIG KINGESTON
CPU = AMD PHENOM II X4 955 BALACK EDITION
POWER = GREEN GP535A
همشون گارانتی دارن به جز مادربرد چون 1 بار تعمیر شده
فقط میخوام قیمت منصفانه باشه ممنون @};-@};-@};-

می تونی حدود 850 تومن قیمت بزاری.

بودحه 1500 تا 1600 . قطعات برای گیم هستش .

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61M-LE
VGA:Geforce GTX560 1GB
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 535W
CASE:MAGNUM

اگه همون 7850 هم به بودجت بخوره که انتخاب خوبیه.

این شرکت برای ایرانی ها بسته هست و برای آپدیت کردن درایور و مسائل دیگه به مشکل بر می خورن.

این روزا کسی بدون ابزار لازم نمی تونه اینترنت بره، بنابراین رفتن به سایت NVIDIA هم کار سختی نیست، بعلاوه سایتای معتبر دیگه ای مثل Techpowerup همیشه آخرین درایورهای WHQL مربوطه رو آپلود می کنن، فقط بخاطر تحریم اصلا منطقی نیست که مدلهای گرافیکش رو از لیست انتخابمون حذف کنیم.

اگه همون 7850 هم به بودجت بخوره که انتخاب خوبیه.
ممنون . فقط قطعات بدون کیس و هارد باشه. مادربورد هم یه مدل معرفی کنید کارت صداش 6 کانال باشه و به بودجم هم برسه .
قیمت تک به تک قطعات رو میتونید بگید ؟ و همینطور 7850 msi با قیمت امروز

Last edited by a moderator:
ممنون . فقط کیس و هارد فعلاً نمیخوام .
قیمت تک به تک قطعات رو میتونید بگید ؟ و همینطور 7850 msi الان چنده ؟

در بازار تهران 870 هزار تومن که بودجه تون احتمالا نمیخوره.

368 هزار تومن

این مقدار رم واقعا برای بازی کم هست لااقل از 2 تا 4 گیگ با باس 1333 یا 1600 استفاده کنید قیمت 2 گیگ 1333 40000 تومن و 4 گیگ 1333 75000 تومن و 4 گیگ 1600 97000 تومن.

250 هزار تومن

کارت های انویدیا به نسبت در بازار کمیاب ترن و گران قیمت تر باز هم توصیه به Radeon میکنم 7770 با قیمت 350 تا 400 هزار تومن

حدودی 190 هزار تومن در ضمن تفاوت 30 تا 40 هزار تومنی بین 500 و 1 ترابایت هست

55 هزار تومن

535B یا 535A تقریبی 200 هزار تومن

جمع کل: 1 میلیون و 643 هزار تومن

قیمت مگنوم 2 به نسبت به صرفه تر هست با قیمت 110 هزار تومن

فیمت ها به بازار تهران

این دقیقا بر خلاف حرف خودتون هست وقتی یک سیستم رو توصیه می کنید باید بهترین کارایی در مقابل کمترین قیمت لحاظ بشه. به عنوان مثال خرید هارد 500 با وجود تفاوت 30 هزار تومنی با 1 ترابایت هیچ توجیه اقتصادی نداره
یا با توجه به کارایی سیستم برای گیم رم 2 گیگ دوال چنل کافی نیست این در حالی هست که حداقل میزان رم برای بازی Far Cry 3 شش گیگ بود. و مادر بورد از تعداد بیشتری رم موازی پشتیبانی می کنه. کارت های انودیا به نسبت در بازار کم یاب هستن و توجیه مالی ندارند. نسل دوم پل شنی با Ivy Bridge در زیر مدل های مشابه قیمت تقریبا یکسانی دارن پس این هم صرفه نداره.

آخرین ویرایش:
همون طور که قبلا هم گفتم این شبیه ساز چندان به گرافیک وابسته نیست . اگر شما برات autogen مهمه ،ترافیک هوایی مهمه ،اگه میخوای کلی هواپیما از فرودگاه بلند بشه یا روی باند باشه باید یه سی پی یو قوی برداری .باور کن این چیزی که بهت میگم از روی تجربه است. تنها چیزی که در این بازی احتیاج به کارت گرافیک نسبتا قوی داره ابرها است اونم اگر افزودنی مثل rex نصب باشه. من خودم 560 ti دارم و شاید این شبیه ساز از 50 درصد توان gpu هم استفاده نکنه. اگر در بازی دقت کرده باشی وقتی به شهرها میرسی و یا جاهایی که درخت زیاد است یکدفعه فریم افت میکنه اینها هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره همش بستگی به توان سی پی یوت داره بنابراین توصیه اکید میکنم اگه میخوای 4 میلیون پول بذاری به هیچ عنوان کمتر از 3770 k برندار.
در مورد کارت گرافیک بستگی به این داره که چند تا مانیتور داری .چون بعضی ها دوست دارند GPS و سرعت سنج و پدال گاز و .. رو روی یک مانیتور داشته باشند و خود صفحه اصلی رو روی یه مانیتور دیگه . اگه فقط یه مانیتور داری همین 560 ti بهترین انتخابه.فرقش با 680 شاید 2 یا 3 فریم باشه . اما اگه 3 تا مانیتور داری و مثلا میخوای اطرافت رو روی هر 3 مانیتور ببینی باید یه 680 برداری .پس شک نکن این که بهت میگم واقعیت داره اگه مثلا میگفتی برای far cry و یا هر بازیه دیگه کارت گرافیک میخوام و این بودجه رو داشتی بهت میگفتم 680 رو بردار ولی برای این شبیه ساز 560 هم زیاده
اگر هم که افزودنی ترافیک مثل my traffc 2010 رو داشته باشی که حتما حتما یه ssd میخوای .چون اگه توی باند باشی و هوا مثلا بارانی باشه و از افرودنی مثلا Radar Contact برای ATC استفاده میکنی .اگه هاردت سریع نباشه یه تاخیر خیلی زیادی بین فرمان ها دریافت میکنی
2 نکته دیگه هم هست اول اینکه این بازی اصلا برای سخت افزارهای امروزی OPTIMIZE نشده بنابراین باید SETTING رو خودت عوض کنی وگرنه 100 میلیون هم خرجش کنی فایده نداره
و وقتی میگم وسایل جانبی منظورم این نیست که اینها اهمیت ندارن حالا هدترکر رو نمیخوای بخری نخر ولی حداقل یه جویستیک FORCE FEED BACK باید بخری قیمتی نداره 100 تومن شاید باشه اما تجربه پروازت رو زمین تا آسمون عوض میکنه .دقیقا فشاری رو که یه خلبان تو کابین احساس میکنه رو بهت منتقل میکنه

خوشحال می شم که به هوانوردی واردی ...
نه من 1 مانیتوره .. پس من برای گرافیک همون 560 بزارم خوبه؟اون سیستمی که گفتم بقیه اش هم Okeye?
در مورد جوی استیک هم من کل مشهدو گشتم نبود فقط مارک Genius بود که می گفتن خوب نیست حالا هم از تهران سفارش دادم بیارن قیمتش 200تومنه ... من از نرم افزار های جانبی مثل My Traffic استفاده نمی کنم چون خودم به صورت Online در نرم افزار Ivao پرواز می کنم اونجا هم اگر Atc هم باشه بهش وصل می شم مشکلی نداره ... یه پا خلبانم هاااا :d
من سیستمی می خوام هم Game رو جواب بده هم بزنه دهن شبیه سازو سرویس کنه ... می خوام بهم فریم بده 30تا چون بیشتر بده باز و حس پرواز رو من تجربه کنم ...
حالا خودت هم اگر کانفیگی داری بهم بگو;)

خوشحال می شم که به هوانوردی واردی ...
نه من 1 مانیتوره .. پس من برای گرافیک همون 560 بزارم خوبه؟اون سیستمی که گفتم بقیه اش هم Okeye?
در مورد جوی استیک هم من کل مشهدو گشتم نبود فقط مارک Genius بود که می گفتن خوب نیست حالا هم از تهران سفارش دادم بیارن قیمتش 200تومنه ... من از نرم افزار های جانبی مثل My Traffic استفاده نمی کنم چون خودم به صورت Online در نرم افزار Ivao پرواز می کنم اونجا هم اگر Atc هم باشه بهش وصل می شم مشکلی نداره ... یه پا خلبانم هاااا :d
من سیستمی می خوام هم Game رو جواب بده هم بزنه دهن شبیه سازو سرویس کنه ... می خوام بهم فریم بده 30تا چون بیشتر بده باز و حس پرواز رو من تجربه کنم ...
حالا خودت هم اگر کانفیگی داری بهم بگو;)
خوب اگه از نرم افزار ترافیکی استفاده نمیکنی پس از نرم افزار ATC آفلاین هم استفاده نمیکنی.در مورد JOYSTIC من خودم Genius داذم مدل FORCE FEEDBACK . حتما حواست باشه مدلی که انتخاب میکنی از FORCE FEEDBACK پشتیبانی کنه .توی FSX خیلی مهمه
اگه میخوای سیستمت توی گیم کم نیاره به جای 560 کارت 670 رو بردار.470 یک کارت قدیمی از رده خارجه .حالا این سیستم پیشنهادی منه:
CPU:Intel Core i7 3770K
RAM:8GB DDR3 SDRAM @ 1866MHz
GPU:Nvidia GeForce GTX 670
HDD:Samsung 830 512GB (SSD)
مادربورد و کیس و بقیه چیزها به انتخاب خودته چون تاثیری روی فریم ریت نداره
در ضمن شما که از نرم افزار ترافیک و ATC استفاده نمیکنی یه گزینه دیگه هم داری :
CPU:Intel Core i5 3570K
RAM:8GB DDR3 SDRAM @ 1600MHz
GPU:Nvidia GeForce GTX 660Ti
HDD:2TB WD Black 7200 RPM + 64GB SSD Cache
هر دو گزینه کارت رو راه میندازه .فقط وقتی سیستمت رو خریدی باید فایل fsx.cfg رو ویرایش کنی که شبیه ساز بتونه از هر چهارتا هسته استفاده کنه وگرنه در حالت عادی بیشتر از دو هسته استفاده نمیکنه و به لحاظ گرافیکی کلی افت فریم ریت پیدا میکنی برای ویرایش فایل هم به سایت زیر برو مشخصات سیستمت رو بده و فایل cfg رو آپلود کن سایت به طور خودکار فایل رو برات ویرایش میکنه
Bojote's Tweaking and Tuning tool for FSX

سلام به دوستان
من حدود 800 بودجه دارم و می خوام یه سیستم در این حدود بگیرم. البته بدون مانیتور و اسپیکر و .... میدونم با این پول نمیشه انتظار زیادی داشت اما میخوام یه طوری باشه واسه بعدها بتونم ارتقا بدم. با همچین پولی فکر کنم بهتر باشه برم طرف amd خواستم ازتون بپرسم سیستم پیشنهادیتون چیه؟
بیشتر هم برای بازی و مالتی مدیا میخوام.
ممنون از راهنماییتون :)

دوستان کسی به بخش لپتاپ سر نمیزنه؟
یه لپ تاپ میخواستم با هزینه 2.2 برای گیمینگ
ممنون میشم راهنمایی کنید.

الان لپ تاپ معمولی 2 میلیون هست. دوما مگه با لپ تاپ هم بازی می کنن؟
لپ تاپ یک سری ریزه کاری هایی داره چون همه چیز کانفیگ سیستم نیست. ولی لپ تاپ زیر توصیه میشه:

Inspiron 5520 Intel® Core™ i5 2.5~3.1 8.0 750 15.6" ATI 7670M 2.7
با گارانتی بین الملل
2,110,000

Inspiron 5520 Intel® Core™ i5 2.5~3.1 4.0 500 15.6" ATI 7670M 2.7
1,890,000

VAIO E15115 Intel® Core™ i3 2.4 4.0 500 15.6" ATI 7650M 2.5 ,
2250000

ProBook 4540s i5 Intel® Core™ i5 2.5~3.1 8.0 1000 15.6" ATi 7650M 2.4
2,200,000

ProBook 4540s i5 Intel® Core™ i5 2.5~3.1 4.0 640 15.6" ATi 7650M 2.4 با گارانتی بین الملل
1,999,000

Aspire V3-571G i5 Intel® Core™ i5 2.5~3.1 8.0 750 15.6" GeForce® 630M 2.6 گارانتی الماس
2,015,000

همه قیمت بازار تهران هست.

ببخشید دوستان من هی مزاحم میشم!کیس قبلیمو خوب فروختم میخوام کیس جدیدرو بهتر بردارم:
Mb:msi b75A-G43
Cpu:intel core i5 3550
Vga:msi gtx 670
Ram:corsair 8gb dual channel 1600
Hdd: 1 tb seagate
Power:green gp600eu
Case:green x6
Dvd:-rw: pioneer s16fxb
حدود 3 تومن
همه چیش اوکیه؟
درک کنید میخوام 3 تومن پول سیستم بدم!

آخرین ویرایش:
خوب اگه از نرم افزار ترافیکی استفاده نمیکنی پس از نرم افزار ATC آفلاین هم استفاده نمیکنی.در مورد JOYSTIC من خودم Genius داذم مدل FORCE FEEDBACK . حتما حواست باشه مدلی که انتخاب میکنی از FORCE FEEDBACK پشتیبانی کنه .توی FSX خیلی مهمه
اگه میخوای سیستمت توی گیم کم نیاره به جای 560 کارت 670 رو بردار.470 یک کارت قدیمی از رده خارجه .حالا این سیستم پیشنهادی منه:
CPU:Intel Core i7 3770K
RAM:8GB DDR3 SDRAM @ 1866MHz
GPU:Nvidia GeForce GTX 670
HDD:Samsung 830 512GB (SSD)
مادربورد و کیس و بقیه چیزها به انتخاب خودته چون تاثیری روی فریم ریت نداره
در ضمن شما که از نرم افزار ترافیک و ATC استفاده نمیکنی یه گزینه دیگه هم داری :
CPU:Intel Core i5 3570K
RAM:8GB DDR3 SDRAM @ 1600MHz
GPU:Nvidia GeForce GTX 660Ti
HDD:2TB WD Black 7200 RPM + 64GB SSD Cache
هر دو گزینه کارت رو راه میندازه .فقط وقتی سیستمت رو خریدی باید فایل fsx.cfg رو ویرایش کنی که شبیه ساز بتونه از هر چهارتا هسته استفاده کنه وگرنه در حالت عادی بیشتر از دو هسته استفاده نمیکنه و به لحاظ گرافیکی کلی افت فریم ریت پیدا میکنی برای ویرایش فایل هم به سایت زیر برو مشخصات سیستمت رو بده و فایل cfg رو آپلود کن سایت به طور خودکار فایل رو برات ویرایش میکنه
Bojote's Tweaking and Tuning tool for FSX
ممنون فقط من نتونستم کانفیگش رو عوص کنم اگه میشه خودت بهم بگو چه کنم ...
در مورده این 2 تا سیستم بالایش اگه 2تا 4 گیگ 1600 بزاریم خیلی توپ میشه
گرافیک رو فقط موندم چی بزارم که هم قیمت خوب باشه و هم به این سیستم خف بخوره

این دقیقا بر خلاف حرف خودتون هست وقتی یک سیستم رو توصیه می کنید باید بهترین کارایی در مقابل کمترین قیمت لحاظ بشه. به عنوان مثال خرید هارد 500 با وجود تفاوت 30 هزار تومنی با 1 ترابایت هیچ توجیه اقتصادی نداره
یا با توجه به کارایی سیستم برای گیم رم 2 گیگ دوال چنل کافی نیست این در حالی هست که حداقل میزان رم برای بازی Far Cry 3 شش گیگ بود. و مادر بورد از تعداد بیشتری رم موازی پشتیبانی می کنه. کارت های انودیا به نسبت در بازار کم یاب هستن و توجیه مالی ندارند. نسل دوم پل شنی با Ivy Bridge در زیر مدل های مشابه قیمت تقریبا یکسانی دارن پس این هم صرفه نداره.

کم کم داری تاپیک رو منحرف می کنی گرامی!، اول گفتم که جوابا مفید و مختصر باشه همه بتونن استفاده کنن، کسی بیاد پستا رو بعدا بخونه باید بتونه در سریعترین زمان مطلب رو بگیره
دوم اینکه شما به مشاوره ی بقیه کار نداشته باش!، فقط بپرس که چرا اینطوری شده، منم جواب می دم .

هادر 500 گیگی خیلی وقته تفاوت قیمتش با مدل 1 ترابایتی همین حدود هست، همون 30 تومن رو هم توی بودجه ی زیر 1500 میشه برای قطعه ی مهمتری مثل گرافیک هزینه کرد
در مورد رم هنوز هم برای تمام بازیها 4 گیگ کفایت می کنه، بازی FAR Cry 3 هم هیچوقت به 6 گیگ حافظه احتیاج نداشته! فقط برای سیستم High End و بالاترین تنظیمات 8 گیگ توصیه شده که در اون حالت هم در عمل باز بیشتر از 4 گیگ مصرف نمی کنه، برای سیستم متوسط هنوز هم در سایتهای معتبر 4 گیگ رم توصیه میشه:
Recommended:
[TABLE="class: req-table, width: 570"]
[TR]
[TH="width: 125"]CPU:[/TH]
[TD="width: 380"]Intel Core i3-530/AMD Phenom II X2 565 or equivalent quad-core[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR="bgcolor: #ECEEF5"]
[TH="width: 125"]CPU Speed:[/TH]
[TD="width: 380"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TH="width: 125"]RAM:[/TH]
[TD="width: 380"]4 GB[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR="bgcolor: #ECEEF5"]
[TH="width: 125"]Video Card:[/TH]
[TD="width: 380"]Nvidia GTX 480/AMD Radeon HD 5770 or equivalent 1024MB DirectX 11 card[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TH="width: 125"]Sound Card:[/TH]
[TD="width: 380"]Yes[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
منبع

در مورد NVIDIA هم از مدلهای موجود پیشنهاد می شه همیشه،توجیه هم دارن و توصیه هم میشن چون راندمان بالایی در رده ی خودشون دارن، اول می گی درایور نمیشه گرفت، حالا می گی توی بازار کمیابن، آخر مشکل شما ایناس یا فقط می خوای بی دلیل رو نظر اشتباهت پافشاری کنی؟؟

سلام به دوستان
من حدود 800 بودجه دارم و می خوام یه سیستم در این حدود بگیرم. البته بدون مانیتور و اسپیکر و .... میدونم با این پول نمیشه انتظار زیادی داشت اما میخوام یه طوری باشه واسه بعدها بتونم ارتقا بدم. با همچین پولی فکر کنم بهتر باشه برم طرف amd خواستم ازتون بپرسم سیستم پیشنهادیتون چیه؟
بیشتر هم برای بازی و مالتی مدیا میخوام.
ممنون از راهنماییتون :)

CPU:INTEL PENTIUM G630
M/B:P8H61-M
POWER:GREEN 380w

اگر بخوای بعدا ارتقا بدی که فقط باید پلاتفرم اینتل بگیری، اگر بخوای کمی ارزونتر دربیاد که می تونی یه مدل ارزونقیمت از پلاتفرم FM2 برداری. بعلاوه، برای بازی اصلا زیر 1500 نباید حساب کرد، این سیستم بزور برای کار اداری مناسب هست، چه برسه به سیستم بازی!

کسی نمیتونه قیمتی بده ؟ :-/

قیمت دادم صفحه ی قبل، تکراری نپرسید.

ممنون فقط من نتونستم کانفیگش رو عوص کنم اگه میشه خودت بهم بگو چه کنم ...
در مورده این 2 تا سیستم بالایش اگه 2تا 4 گیگ 1600 بزاریم خیلی توپ میشه
گرافیک رو فقط موندم چی بزارم که هم قیمت خوب باشه و هم به این سیستم خف بخوره
کدام کانفیگ سخت افزاری یا نرم افزاری؟
اشکالی نداره برای سیستم اولی میتونی 1600 بزاری
در مورد گرافیک قبلا هم گفتم اگه برای fsx میخوای شک نکن همین رو بردار .من بازی های جدید رو هم روی این کارت فقط تست کردم البته بازی نکردم بدون هیچ گونه مشکلی همه رو اجرا میکنه منتهی یه بازی مثل فارکرای رو باید بدون فعال کردن anti aliasing بازی کنی قیمتش هم تا آخرین جایی که من میدونم 700 تومن بود که فکر کنم با cpu و ram حدود 2 میلیونی بشه .قیمت هارد ssd رو نمیدونم البته هارد رو از سیستم دوم ببندی بهتره چون ارزونتر در میاد به هر حال اگه در آینده بخوای یه بازی مثل کرایسیس رو انجام بدی شاید شاید مثلا یه 670 لازم باشه همین .در مورد اینکه دقیقا چه کارت گرافیکی بخری با توجه به بودجت بچه های اینجا وارد تر هستند اما اگه بیشتر کارت با fsx است بیشتر از 560 ti هزینه نکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or