Outer Heaven
کاربر سایت
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم یه کارت صدا بگیرم اگه لطف کنید یه مشاوره بدین که چه کارتی بگیرم ممنون میشم
کارته صدا رو واسه استفاده خونگی میخوام واسه موزیک گوش دادن و فیلم های دالبی و بازی میخوام صدای 5.1 رو با بهترین کیفیت تجربه کنم البته خروجی اپتیکالم داشته باشه
قیمتشم مهم نیست ولی ارزونترین چیزی باشه که بتونه این نیازامو برطرف کنه
در ضمن من به جای اسپیکر سینما خانگی سونی مدل dav-dz777 رو به کامپیوتر وصل کردم ایا واسه این خواسته هام کافیه یا اونم عوض کنم
ممنون از دوستان عزیز
سلام من میخوام یه سیستم برا بازی جمع کنم که هر بازی رو بیاره فقط مادر بورد - سی پی یو - گرافیک - رم میخوام داکثر پولم 850 تومن هستم .
کسی میتون جمع کنه ؟تو رو خدا کمک کنید سیستم خوب جمع کنید فیلم اهنگ اینا هم سریع اجرا کنه
پاور من green 380 w هست لازم هست بخرم dvd rw هم سونی ای دی هست باید بخرم یا نه ؟
لطفا سریع جواب بدید .
ممنون. اگه گرافیک رو 680 بزاریم چقدر میشه؟
با سلام.دوستان عزیز اطلاع دارن قیمت هارد اکسترنال دو ترابایت چنده؟
اینا پیشنهاد میشه :قیمت رو رسوندم به 2 تومن
حالا چه سیستمی میشه خرید ؟
رو گرافیک فوکوس کنید !
ممنون
گفت از اینتل نمیخوام "هرچی هم بهش گفتم این سری amd خوب کار نکرده تو گوشش نرفت" میگه شاید x6 1100t "فکر کنم همین رو گفت" بگیرم، "البته بودجه اش رو تا 300-200 میتونه ببره بالاتر" خب الان یه cpu از amd معرفی کنید که قوی باشه که بهش بگم بره بخره، cpuـش رو میخوام آخه :d راستی cpu الانش x4 965 اون دفعه اشتباهی گفتم 955 از نظر قیمت چقدر باید اضافه تر بدم ؟!پیرو پرسش قبلی سیستمی که پیشنهاد دادید رو به دوستم گفتم گفت خوبه بجز cpuـشگفت از اینتل نمیخوام "هرچی هم بهش گفتم این سری amd خوب کار نکرده تو گوشش نرفت" میگه شاید x6 1100t "فکر کنم همین رو گفت" بگیرم، "البته بودجه اش رو تا 300-200 میتونه ببره بالاتر" خب الان یه cpu از amd معرفی کنید که قوی باشه که بهش بگم بره بخره، cpuـش رو میخوام آخه :d راستی cpu الانش x4 965 اون دفعه اشتباهی گفتم 955 از نظر قیمت چقدر باید اضافه تر بدم ؟!
و اینکه تا 250 cpu خوب چی داریم؟! "کارکرده" دنبال 1080 و ... و فن شرکت خاصی هم نیستم از هر کدوم که بهتره، اصلا چیزی هست یا همین رو بخرم ازش؟!
ببخشید زیاد شد ...
پ.ن: این فن بودن هم دردسریه ها ...
دوستان یکی از برو بچه ها میخاد یه کارت خوب تو رنج 600 بخره و برندشم مهم نیست براش چی بخره . ممنون .
سلام......میخوام cpu....ram ..... مادربرد.....و اگه بشه یه ssd بگیرم....بین این دو گروه کدوم بهتره....(کارت گرافیک فعلیم amd 6870 ): تا 1,900,000 هم میتونم هزینه کنم...استفاده هم برای گیمه.....لطفا راهنمایی کنید.
.............................
cpu:i7 3770k
ram:2*4gig 1600 corsair
modeboard:asus p8z77-v
cpu:i5 3570k
ram:2*4gig 1600 corsair
modeboard:asus p8z77-v
SSD:ADATA Premier Pro SP900 ASP900S3-128GB
G620 سریعتره !دوستان کدوم یکی از این cpu ها قویتره؟
amd A6-3500 2.1 socket FM1 , pentium g 620
لطفا در مورد کارت گرافیک های مجتمعشون هم نظرتون رو بگید و بگید از یه کارت گرافیک مثل geforce 210 بهترن یا نه....
ممنون
تا 2 ماهه دیگه که مشخص نیست قیمتا چه وضعیتی داره !دوستان تقریبا 1 یا 2 ماه دیگه میخوام یه سیستم ببندم (کامل)
سقف قیمت اصلا مهم نیست البته دیگه از 5 بیشتر نشه بهترین سیستم پیشنهادی چیه ؟ اولویت اول با گیم بعد باز کردن هم زمان چنتا برنامه سنگین و...
میخوام جوری باشه که تا 2سال دست به سیستمم نزنم یعنی خیالم تخت باشه تا 2سال (مانیتور و ... هم بگید ممنون میشم)
تشکر.
شما هنوز به نتیجه نرسیدی ؟!سلام
دوستان میخواستم بدونم پردازنده Intel Core i7 - 3.5GHz - 2700K و مادربورد ASUS - P8Z77-V LX کاراییشون در برابر پردازنده ایی Intel Core i7 - 3.4GHz - 3770 که روی مادربورد ASUS - P8H77-V قرار گرفته چطوری هست ؟یعنی کدمشون بهتر عمل میکنن قیمت قطعات تقربیا یکی هست اما چیزی که نمیزاره تصمیم بگیرم اینه دو قطعه اول مزیت اورکلاک رو دارن و اینکه تو سایتهای مختلف که نگاه کردم سرعت پرداش پردازنده دوم بیشتر هست.میخواستم بودنم اگه مثلا پردازنده اول اورکلاک کنم چقدر به راندمان قطعه اضافه میشه که ایا نقدری هست بشه Intel Core i7 - 3.4GHz - 3770 ترجیحش داد.کلا همه این سوالم برای صرفه جویی در مقداری از بودجه هست و کمی هم اینده نگری هست اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.و اگه ممکنه قیمت تخمینی کارت CLUB - NVIDIA GeForce GTX 670 رو بگید(فقط میخوام قیمت تخمینی این کارت دستم بیاد). البته چون فعلا فقط دارم تحقیق میکنم(فعلا قصد خرید ندارم) این سوالها رو پرسیدم وگرنه دیگه انقدر این تاپیک رو بالا پایین کردم که میدونم که باید فقط بودجه رو بگم و بقیه اش رو به عهده شما بزارم ببخشید دیگه