مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سوال ولی نمیدونم ایجا برا این جور سوالات هم هست با نه ، اگه نبود ناظم عزیز پاکش کن ...

میخوام یه کارت شبکه بخرم (Lan - PCI)
میخوام بدونم کارت شبکه هم باید با ویندوز سازگاری داشته باشه یعنی باید مدلی بخرم که به ویندوز 7 بخوره یا کارت شبکه محدودین ویندوز نداره و با همه ویندوزها سازگاری داره ؟

یه سوال ولی نمیدونم ایجا برا این جور سوالات هم هست با نه ، اگه نبود ناظم عزیز پاکش کن ...

میخوام یه کارت شبکه بخرم (Lan - PCI)
میخوام بدونم کارت شبکه هم باید با ویندوز سازگاری داشته باشه یعنی باید مدلی بخرم که به ویندوز 7 بخوره یا کارت شبکه محدودین ویندوز نداره و با همه ویندوزها سازگاری داره ؟
نه معمولا درایور کارت های شبکه بصورت Universal هستش و با اکثر OSها هماهنگی داره !

میگم امکانش هست بگین بین بردهای مختلف گرافیک اعم از ati و nvidia به ترتیب کدوم ها بهتره کدوم ها اصلا توصیه نمیشه واسه خرید؟ asus,sapphire,zotak,xfx,evgaو غیره
تا قبل از اینکه مخم سوت نکشیده بگید چی بخرم....یه کیس تا یک ونیم با کارت گرافیک و یه دونه هم همون یکو نیم ولی بدون گرافیک....اگه حداقل سیستم مورد نیاز واسه گیم بگید دیگه خریدمش...میخوام تمام بازی ها با سرعت و کیفیت متوسط حداقل (ولی پایین نه) اجرا بشن.....راستی مانیتور رو حساب نکنید البته

دوستان یکی از اشناهام 400 تومن داره بعد می خواد سیستمشو ارتقا بده چیا رو عوض کنه به نظر شما؟
سیستم فعلی:

MB:
P5P43TD-ASUS

VGA:
HD6670 RADEON

RAM:4GB

CPU:
Intel pentiom R-Dual CPU E2160 1.80

ممنون.

سلام..من همه چیم ردیفه جزء cpu ...یکی در حد 200 300 پیشنهاد بدین ...لااقل hitman absoulotion و assassins creedIII رو بخوره

از کجا بدونم مادربردت چیه که براش پردازنده توصیه کنم؟؟! با 300 تومن قراره اون بازیا رو بخوره؟!

میگم امکانش هست بگین بین بردهای مختلف گرافیک اعم از ati و nvidia به ترتیب کدوم ها بهتره کدوم ها اصلا توصیه نمیشه واسه خرید؟ asus,sapphire,zotak,xfx,evgaو غیره
تا قبل از اینکه مخم سوت نکشیده بگید چی بخرم....یه کیس تا یک ونیم با کارت گرافیک و یه دونه هم همون یکو نیم ولی بدون گرافیک....اگه حداقل سیستم مورد نیاز واسه گیم بگید دیگه خریدمش...میخوام تمام بازی ها با سرعت و کیفیت متوسط حداقل (ولی پایین نه) اجرا بشن.....راستی مانیتور رو حساب نکنید البته

شما به برند کاری نداشته باش اول، مدل رو انتخاب کن، بعد بینشون برند رو بهت توصیه می کنیم
برای سیستم بازی هم بین 1300 تا 1500 حداقل بودجه مورد نیاز هست:

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB KINGESTON DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:Geforce 550Ti 1GB
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:GREEN PARS

این حدود 1390 تومن میشه، حداقل هست یعنی بعضی بازیها رو با تنظیمات متوسط هم می تونه اجرا کنه، اما سنگین ها و عنوانای جدید رو با تنظیمات پایین در رزولوشن HD

بدون گرافیک:

CPU:Core i5 3550
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61M
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:GREEN PARS

دوستان یکی از اشناهام 400 تومن داره بعد می خواد سیستمشو ارتقا بده چیا رو عوض کنه به نظر شما؟
سیستم فعلی:

MB:
P5P43TD-ASUS

VGA:
HD6670 RADEON

RAM:4GB

CPU:
Intel pentiom R-Dual CPU E2160 1.80

ممنون.
چی رو میشه عوض کنه آخه؟ تمام قطعاتش ضعیفن و باید ارتقا پیدا کنن
اگه واسه بازی می خواد فقط می تونه گرافیک رو مثلا 6770 یا 6850 بکنه، اما بازم پردازندش ضعیفه و توی بازیها افت کارایی پیدا می کنه.

دوستان الان بهترین مدل های dvd رایتر چیا هستن؟قیمت رو هم بگید ممنون میشم...
معمولا ساختار پیچیده ای ندارن و اکثر مدل ها در یه حد هستن ولی اگه شرایط خاصی مثل رایت بازیهای 360 مد نظر باشه اینجا نوع برند و مدلش تفاوت پیدا میکنه !
در کل در شرایط عادی SAMSUNG 24X SATA پیشنهاد میشه حدودا 55 56 تومن در میاد کیفیت خوبی هم داره !
سلام
مزیت داشتن 16 گیگ رم نسبت به داشتن 4 یا 8 گیگ رم چی هستش؟تاثیر خاصی روی راندمان داره؟
آخه توی اکثر بازی ها رمم نهایتا 3 گیگ اشغال میشه
بستگی به نوع کارکرد داره !
برای بازی هم باز بستگی به Resolution ، تنظیمات و جزئیات ، وضعیت AA/AF و... داره حالا بسته به بازی و تغییراتی که تو این توضیحات اعمال میشه حجم اشغال شده از RAM هم بالا پایین میشه !
در حال حاضر 4GB (یعنی 4GB بصورت Stanby) برای اکثر بازیها کافیه !

درود
لطفا یک چاپگر لیزری، سیاه و سفید ، تک کاره معرفی کنید که قابلیت چاپ دورو خودکار (auto duplex) داشته باشه.
برای استفاده خانگی میخوام که روزی 20 تا 30 تا باهاش نوشته پرینت کنم.
چندتا معرفی کنید و قیمتش رو هم بگید.
با تشکر.

پس با این مشاوره ها به این نتیجه رسیدم که این سیستم رو انتخاب کنم:cpu corei5 3570k..... ram 8gb......m/b asus z77فعلا واسه محدودیت بودجه اینا رو میگیرم کارت گرافیک رو یکی 2 ماه آینده تهیه میکنم با اینا یه سوکر رو میشه راحت زد فک کنم...اگه اساتید تایید میکنن واسه گیم بگن که بریم واسه خرید... اوکی هست دیگه واسه گیم؟فقط پاور مناسب رو بگین....کارت هم بین 7850 و GTX570 و این دورو بر موندم اگه این 2مورد هم کمک کنید دیگه عالی میشه(سال قبل با این پول میتونستم 3برابر این سیستم رو بخرم ...روزایی که i7به زور به 400 تومن میرسید...واقعا ظلمه) راستیتش کلا واسه vga بین atiو geforce حسابی موندم کدوم بهتره....کل دنیا میگن با سیستم اینتل nvidia خیلی بیشتر مطابقت میکنه اما چند روز پیش همینجا گفته بودین خوندم که هیچ ربطی نداره

آخرین ویرایش:
دوستان من سیستمم اینه

CPU:E2200
RAM:2GB
M/B:Giga Ep31
HDD: 250GB
Graph: Nvidia 9500 leadteck

چیشو ارتقا بدم تا بازی های هیتمن و آساسین رو بیاره بالا و با یک کیفییت خوب و روون بازی کنم ...ضمنا یک LED Full hd با قیمت پیشنهاد بدین

اگه میشه قیمت وسایل بالایی رو هم بگین

با تشکر از سایت خوبتون

فقط یه چیز دیگه اگه گرافیک داخلی cpu (همونطور که سوال پرسیدم و جواب دادین) باعث افزایش توان گرافیکی سیستم نمیشه(یعنی اینکه توانش به توان کارت اضافه نمیشه همونطور که خودتون گفتین) پس چرا اصلا گذاشتنش؟ واینکه پس نباید خیلی مزیت خاصی باشه اگه اینقد بی تاثیره و همه زحمت فقط رو دوش کارت گرافیکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or