مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

درود
لطفا یک چاپگر لیزری، سیاه و سفید ، تک کاره معرفی کنید که قابلیت چاپ دورو خودکار (auto duplex) داشته باشه.
برای استفاده خانگی میخوام که روزی 20 تا 30 تا باهاش نوشته پرینت کنم.
چندتا معرفی کنید و قیمتش رو هم بگید.
با تشکر.

چاپگرای خانگی دو رو نمی زنن، دو رو مختصمدلای اداری و حرفه ای هست، تازه 30 تا چاپ در روز هم فراتر از توان معمول مدل خانگی هست. چون کارتریجش رو به سرعت تموم می کنه.
مدل HP Laserjet 2055D هست که حدود 580 تومن قیمت داره.

مدل SAMSUNG 2955ND هم هست که 430 تومن قیمت داره.

پس با این مشاوره ها به این نتیجه رسیدم که این سیستم رو انتخاب کنم:cpu corei5 3570k..... ram 8gb......m/b asus z77فعلا واسه محدودیت بودجه اینا رو میگیرم کارت گرافیک رو یکی 2 ماه آینده تهیه میکنم با اینا یه سوکر رو میشه راحت زد فک کنم...اگه اساتید تایید میکنن واسه گیم بگن که بریم واسه خرید... اوکی هست دیگه واسه گیم؟فقط پاور مناسب رو بگین....کارت هم بین 7850 و GTX570 و این دورو بر موندم اگه این 2مورد هم کمک کنید دیگه عالی میشه(سال قبل با این پول میتونستم 3برابر این سیستم رو بخرم ...روزایی که i7به زور به 400 تومن میرسید...واقعا ظلمه)

مشکلی نیست، می تونی همینا رو بخری
پاور هم یه 600 وات گرین کفایت می کنه، برای گرافیک هم می تونی پول بیشتری بزاری و 7870 یا GTX 660 رو بخری، اگر نه که 7850 هم خوبه.

دوستان من سیستمم اینه

CPU:E2200
RAM:2GB
M/B:Giga Ep31
HDD: 250GB
Graph: Nvidia 9500 leadteck

چیشو ارتقا بدم تا بازی های هیتمن و آساسین رو بیاره بالا و با یک کیفییت خوب و روون بازی کنم ...ضمنا یک LED Full hd با قیمت پیشنهاد بدین

اگه میشه قیمت وسایل بالایی رو هم بگین

با تشکر از سایت خوبتون

متاسفانه تمام قطعات رو باید ارتقا بدی،حتی هاردت هم اونقدر کند هست الان که توی لود کردن و استریم صحنه ها باعث لگ بشه، بنابراین بزارش کنار و یه سیستم جدید بگیر.
برای LED هم مدلای 22 و بالاتر هستن که زیر 500 تومن نمیشه خریدشون. مدل SAMSUNG 22A360 یکی از انتخاباس.

جناب آقای farshidstar2012...خواستم از حوصلتون بابت جواب دادن به سوال ها تشکر کنم...

الان برای اجرای بازی های روز خرید لپتاپ مقرون به صرفه است یا ارتقا ؟

یه لیپتاب خوب هم بگین (با قیمت)

با کمک فرشید جان الان خرید سیستم تقریبا فطعی شده و بعد امتحانا میریم برا خرید!فقط یه چند تا سوال مونده که ممنون میشم راهنماییم کنین.
برا 7870 سافایر رو پیشنهاد میکنید یا Club3d یا msi ؟یه سری بنچمارک رو نگاه میکردم فرق زیادی نداشتن قیمت سافایر هم کمتره.
مادربرد P8b75 v بهتره برای گیم یا p8b75 m le ؟
یه سیستم هم الان دارم میخوام بفروشمش به نظرتون چند بر میدارن؟
MB:ASUS M4A89GTD PRO USB 3
CPU:AMD PHENOM II X4 955 3.2
VGA:HIS HD Radeon 5770
RAM:Gell 2*2 DDR3 1333
CASE:MAGNUM 2
POWER:GREEN 535
DW:SAMSUNG 24x

آخرین ویرایش:
فقط یه چیز دیگه اگه گرافیک داخلی cpu (همونطور که سوال پرسیدم و جواب دادین) باعث افزایش توان گرافیکی سیستم نمیشه(یعنی اینکه توانش به توان کارت اضافه نمیشه همونطور که خودتون گفتین) پس چرا اصلا گذاشتنش؟ واینکه پس نباید خیلی مزیت خاصی باشه اگه اینقد بی تاثیره و همه زحمت فقط رو دوش کارت گرافیکه
برای زمانی هستش که کاربر میخواد با کمترین هزینه یه سیستم جمع کنه اونجا این گرافیک مجتمع به کمکش میاد و تا بخشی از هزینه ها رو کاهش میده !
قیمت هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن رو می خواستم...
ممنون.
از 185 190 تومن شروع میشه !
فقط خواهشا سوالی در مورد قیمت داری همه رو تو یه پست بپرس !

جناب آقای farshidstar2012...خواستم از حوصلتون بابت جواب دادن به سوال ها تشکر کنم...

الان برای اجرای بازی های روز خرید لپتاپ مقرون به صرفه است یا ارتقا ؟

یه لیپتاب خوب هم بگین (با قیمت)

خیر، نیست، برای بدست آوردن راندمانی در حد PC باید بیش از دوبرابر برای مدا لپ تاپی هزینه کنید، چیزی حدود 3 میلیون تومن و بالاتر
ارتقا هم بستگی به سیستم فعلی داره، دیگه خیلی قطعات ارزش ارتقا هم ندارن و باید کل پلاتفرم رو تعویض کرد.

با کمک فرشید جان الان خرید سیستم تقریبا فطعی شده و بعد امتحانا میریم برا خرید!فقط یه چند تا سوال مونده که ممنون میشم راهنماییم کنین.
برا 7870 سافایر رو پیشنهاد میکنید یا Club3d یا msi ؟یه سری بنچمارک رو نگاه میکردم فرق زیادی نداشتن قیمت سافایر هم کمتره.
مادربرد P8b75 v بهتره برای گیم یا p8b75 m le ؟
یه سیستم هم الان دارم میخوام بفروشمش به نظرتون چند بر میدارن؟
MB:ASUS M4A89GTD PRO USB 3
CPU:AMD PHENOM II X4 955 3.2
VGA:HIS HD Radeon 5770
RAM:Gell 2*2 DDR3 1333
CASE:MAGNUM 2
POWER:GREEN 535
DW:SAMSUNG 24x

برندای AMD فرق زیادی نمی کنن، مگر اینکه مدل OC باشه یکیشون که می تونه بین 5 تا 10 درصد سریعتر باشه.
از اون 2 مدل مادربرد هم هر کدوم رو برداری فرقی نمی کنه، امکاناتشون تفاوت داره و نه سرعتشون.

سیستم خودت رو هم که هنوز سرپا هست می تونی بین 600 تا 700 قیمت بزاری،

دوستان میشه روی یه مادربورد که 2 تا اسلات رم DDr3 داره ، 2 تا رم با سایز مختلف گذاشت؟؟؟
مثلا یک 2G و یک 4G هر دو باس 1333

بعد اگه این کار شدنیه باید از یه برند باشن ؟؟؟

دوستان میشه روی یه مادربورد که 2 تا اسلات رم DDr3 داره ، 2 تا رم با سایز مختلف گذاشت؟؟؟
مثلا یک 2G و یک 4G هر دو باس 1333

بعد اگه این کار شدنیه باید از یه برند باشن ؟؟؟
شدنش که میشه (مهم نیست که باس ، حجم یا برندشون یکی باشه) ولی دیگه به حالت 2 کاناله در نمیاد یعنی افت کارایی !
سلام.میخواستم ببینم الان بهترین موس و بهترین کیبوردی که تو بازار هست چیه؟ مخصوص گیم باشه.و قیمتاشون چنده؟
این فقط و فقط به بودجه بستگی داره ولی خوب Keyboard میشه از Logitech در نظر گرفت شروعش از 55 150 تومن مثل G105 و Mouse هم میشه باز از Logitech یا مدلای خاص تر (از نظر کیفیت و طراحی) Razer در نظر گرفت اینم شروعش از 130 تومن هستش !

خب خودتون چی پیشنهاد میکنین؟بودجه هم 550 تومن برای دوتاش.مخصوص گیم باشه.هم شیک باشه و هم اینکه راحتی داشته باشن.موس ترجیحا ریزر باشه بهتره

موس razer taipan خوبه بگیرم؟ امکاناتش فک کنم عالی باشه نه؟ کیبورد هم تا سقف 300 چی پیشنهاد میدین؟ شیکو فوق العاده راحت و مخصوص گیم باشه

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من مادربورد ASUS P5KPLSE و 3 گیگ رم DDR2 . یه2 گیگ و یه 1 گیگ . میخواستم یه گیگ رو بردارم و جاش یه 4 گیگ بذارم ولی بعضی از دوستان گفتن نمیشه باید هر دو رم یکسان باشه .
پس چطور من تا الان از 3 گیگ رم استفاده میکردم ؟!
یعنی نمیتونم این کارو بکنم ؟

خب خودتون چی پیشنهاد میکنین؟بودجه هم 550 تومن برای دوتاش.مخصوص گیم باشه.هم شیک باشه و هم اینکه راحتی داشته باشن.موس ترجیحا ریزر باشه بهتره

موس razer taipan خوبه بگیرم؟ امکاناتش فک کنم عالی باشه نه؟ کیبورد هم تا سقف 300 چی پیشنهاد میدین؟ شیکو فوق العاده راحت و مخصوص گیم باشه
میتونی اینارو در نظر بگیری :

MOUSE : logitech g600 or g700 - razer refresh lachesis or naga
KEYBOARD : microsoft sidewinder x6 or logitech g110 or razer lycosa mirror

هر کدوم که گیر اومد انتخاب خوبیه !
سلام دوستان من مادربورد ASUS P5KPLSE و 3 گیگ رم DDR2 . یه2 گیگ و یه 1 گیگ . میخواستم یه گیگ رو بردارم و جاش یه 4 گیگ بذارم ولی بعضی از دوستان گفتن نمیشه باید هر دو رم یکسان باشه .
پس چطور من تا الان از 3 گیگ رم استفاده میکردم ؟!
یعنی نمیتونم این کارو بکنم ؟
کی گفته نمیشه استفاده کرد ؟!
تو پست قبلی (همین تاپیک) هم گفتم مهم نیست حجم ، باس یا برند Ramها یکی باشه ولی اگه متفاوت باشن دیگه به حالت 2 کاناله در نمیاد یعنی افت کارایی همین !

آخرین ویرایش:
کی گفته نمیشه استفاده کرد ؟!
تو پست قبلی (همین تاپیک) هم گفتم مهم نیست حجم ، باس یا برند Ramها یکی باشه ولی اگه متفاوت باشن دیگه به حالت 2 کاناله در نمیاد یعنی افت کارایی همین !

همونطور که گفتم من مین بردم ASUS P5KPL-SE هستش .
DDR3 رو ساپورت نمیکنه نه ؟
رم 4 گیگ DDR2 برند خوب چنده ؟
چند مدل CPU قوی که به مین بردم بخوره و مشکلی تو گیم نداشته باشم رو معرفی میکنی با حدود قیمت ؟!

آخرین ویرایش:
میخاستم از اساتید بپرسم که آیا ارزش داره من 600 تومن پوله core i5 بدم؟ در صورتی که amd fx-6100 و core i3 تقریبا نصفش قیمت داره؟ یهنی کارایی core i5 دو برابر 6100 و core i3 هست؟ یا اینکه ارزش داره دو برابر خرج کنم؟ مد نظرم بیشتر تفاوت core i5 و 6100 بود

منتظر جوابتون هستم و بیشتر برای بازی این سوال رو پرسیدم، ممنون

بهتر از اینا بازم هست کیبورد سوپرا جان؟ کیبوردی میخوام مثل Saitek cyborg باشه.قشنگو کاربردی. راستی اینا چطوره موس Aivia M8600 gigabyte و کیبورد Aivia K8100 V2 ?? والا موس مد نظر خودم razer taipan هست که 8200 dpi هست که میگه 310 تومن .و کیبورد Saitek cyborg که گیر نمیاد ظاهرا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or