درود
لطفا یک چاپگر لیزری، سیاه و سفید ، تک کاره معرفی کنید که قابلیت چاپ دورو خودکار (auto duplex) داشته باشه.
برای استفاده خانگی میخوام که روزی 20 تا 30 تا باهاش نوشته پرینت کنم.
چندتا معرفی کنید و قیمتش رو هم بگید.
با تشکر.
چاپگرای خانگی دو رو نمی زنن، دو رو مختصمدلای اداری و حرفه ای هست، تازه 30 تا چاپ در روز هم فراتر از توان معمول مدل خانگی هست. چون کارتریجش رو به سرعت تموم می کنه.
مدل HP Laserjet 2055D هست که حدود 580 تومن قیمت داره.
مدل SAMSUNG 2955ND هم هست که 430 تومن قیمت داره.
پس با این مشاوره ها به این نتیجه رسیدم که این سیستم رو انتخاب کنم:cpu corei5 3570k..... ram 8gb......m/b asus z77فعلا واسه محدودیت بودجه اینا رو میگیرم کارت گرافیک رو یکی 2 ماه آینده تهیه میکنم با اینا یه سوکر رو میشه راحت زد فک کنم...اگه اساتید تایید میکنن واسه گیم بگن که بریم واسه خرید... اوکی هست دیگه واسه گیم؟فقط پاور مناسب رو بگین....کارت هم بین 7850 و GTX570 و این دورو بر موندم اگه این 2مورد هم کمک کنید دیگه عالی میشه(سال قبل با این پول میتونستم 3برابر این سیستم رو بخرم ...روزایی که i7به زور به 400 تومن میرسید...واقعا ظلمه)
مشکلی نیست، می تونی همینا رو بخری
پاور هم یه 600 وات گرین کفایت می کنه، برای گرافیک هم می تونی پول بیشتری بزاری و 7870 یا GTX 660 رو بخری، اگر نه که 7850 هم خوبه.
دوستان من سیستمم اینه
CPU:E2200Graph: Nvidia 9500 leadteck
RAM:2GB
M/B:Giga Ep31
HDD: 250GB
چیشو ارتقا بدم تا بازی های هیتمن و آساسین رو بیاره بالا و با یک کیفییت خوب و روون بازی کنم ...ضمنا یک LED Full hd با قیمت پیشنهاد بدین
اگه میشه قیمت وسایل بالایی رو هم بگین
با تشکر از سایت خوبتون
متاسفانه تمام قطعات رو باید ارتقا بدی،حتی هاردت هم اونقدر کند هست الان که توی لود کردن و استریم صحنه ها باعث لگ بشه، بنابراین بزارش کنار و یه سیستم جدید بگیر.
برای LED هم مدلای 22 و بالاتر هستن که زیر 500 تومن نمیشه خریدشون. مدل SAMSUNG 22A360 یکی از انتخاباس.