مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
راستش اول قرار بود فقط کارت گرافیکمو عوض کنم و رامین جان هم راهنماییم کردن ولی تصمیم بر این شد که کلا یه کیس جدید بخرم. برای گیم هم میخوام.خودم اینارو انتخاب کردم.
MB:ASUS M5A97 PRO
VGA:Club HD 7870 2GB
CPU:AMD FX6200
Memory:Kingston 2 ×4 1600
Case:Green X3
Power:Green GP650B OC
حدودای 2300 میشه. فقط اگه سیستم دیگه پیشنهاد میکنید از این بیشتر نشه جون من چون قراره زندگیمو براش بفروشم
:d
برای DW لایت ان یا سونی یا پایونیر رو پیشنهاد میکنید؟
یه هارد یه ترا هم دارم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خسته نباشيد.
مشخصلت فعلي سيستم من اينه:
intel Core 2 Duo CPU E7500 2.93GHz
2.0GB RAM
NVIDIA GeForce 9500 GT
اگه بخوام با كمترين هزينه اين سيستم رو تا حدي ارتقا بدم كه بازي هاي جديد رو بتونه اجرا كنه(نميخوام كه تا ته ببرم بالا گرافيك بازي رو) چيكار كنم؟؟ميخوام تا چند ماه ديگه كه gta v مياد كافي باشه.يه رم 2 بزارم روش كافيه ؟!؟ يا اصن بيخيال اين سيستم بشم بندازمش دور xbox يا ps3 بگيرم؟!!

از بیخ و بن قید بازی با این سیستم رو بزن، دیگه PES 2013 رو بتونه جواب بده هنر کرده، چه برسه به GTA بعدی! همین نسخه ی قبلی GTA رو هم امکان نداره بتونه با تنظیمات آخر و فریم قابل بازی اجرا کنه!

سلام
دوستان میخواستم بدونم این مادربورد در چه حدیه ؟؟؟ قابلیت اورکلاک داره ؟؟؟
Asus P8H77-V

بعد اگه ممکنه 1 رم 4 گیگ باس 1600 هم بهم معرفی کنید ... بعد یه سئوال 2*2G با یک 4G تفاوتی از نظر کارآیی داره؟؟؟

خیر، مادربردهای سری H77 اصلا قابلیت اورکلاک پردازنده ها ی سری K رو ندارن، فقط Z77 یا Z68 باید بخری
برای رم می تونی CORSAIR XMS3 1600 بخری، 2 تا دو گیگی هم 2 برابر 1 دونه 4 گیگی پهنای باند داره، چون باید مادربرد دو کاناله کار کنه.

سلام.
راستش اول قرار بود فقط کارت گرافیکمو عوض کنم و رامین جان هم راهنماییم کردن ولی تصمیم بر این شد که کلا یه کیس جدید بخرم. برای گیم هم میخوام.خودم اینارو انتخاب کردم.
MB:ASUS M5A97 PRO
VGA:Club HD 7870 2GB
CPU:AMD FX6200
Memory:Kingston 2 ×4 1600
Case:Green X3
Power:Green GP650B OC
حدودای 2300 میشه. فقط اگه سیستم دیگه پیشنهاد میکنید از این بیشتر نشه جون من چون قراره زندگیمو براش بفروشم
:d
برای DW لایت ان یا سونی یا پایونیر رو پیشنهاد میکنید؟
یه هارد یه ترا هم دارم.

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1333 KINGESTON
M/B:ASUS P8B75-LE
VGA:Club HD 7870 2GB DDR5
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 2360 میشه و از سیستم انتخابی خودت از نظر پردازنده انتخاب بهتری هست.

رایتر هم زیاد تفاوتی نداره، همون سامسونگ هم کیفیتش خوبه.

من فقط سوال کردم :d
حالا i5 2500 چطور؟ اون قیمتش چطوریاس؟

چراش رو خودم می گم، چون معماری خیلی ضعیفتری داره و بعضی موارد 8 هسته ای AMD نسل بولدوزر هم مثل Core i3 اینتلی نمی تونه عمل کنه.
ضعف اصلی این پردازنده ها در عملکرد تک هسته ای و Single Thread هست،
این بنچمارکها رو ببینید:

crysis.png

metro.png

starcraft.png

مشخصه که عملکرد 2400 در چه مرحله ای هست و مقایسش با 6100 چجوریه، از core i3 ها هم پایینتر هست.
پردازنده های بین 2400 تا 3570 فقط حدود 150 تومن اختلاف قیمت دارن، بنابراین نمیشه اینجا صرفه جویی زیادی کرد.

ممنون.
تو رم هایی که باس متفاوت دارن چقدر تو عملکرد فرق دارن؟مثلا یه 8 1600 چقدر با یه 8 1333 فرق میکنه.
این i5 2500 الان تو بازار هست؟پیشنهادش میکنی؟

آخرین ویرایش:
دوستان گرامی اصلا منظور بدی نداشتم و حرف شما بسیار معتبره فقط شما هم حق بدین به بنده که خداییش بین این همه برند و قیمت های مختلف روانی شدم که چی انتخاب کنم....فقط همین....اون سایت مقایسه هم که لینکشو قرار دادم فقط واسه کنجکاوی خودم بود و درمیون گذاشتن با اساتید.....

ممنون.
تو رم هایی که باس متفاوت دارن چقدر تو عملکرد فرق دارن؟مثلا یه 8 1600 چقدر با یه 8 1333 فرق میکنه.
این i5 2500 الان تو بازار هست؟پیشنهادش میکنی؟

بستگی به پردازنده و معماری پلتفرم داره، مثلا پردازنده های نسل جدید با رمهای فرکانس 1600 و 1866 بهترین راندمان رو می دن، در حالی که بالاتر از این تفاوت خیلی زیادی توی راندمان ایجاد نمی کنه، ولی با فرکانس 1333 بعضی برنامه ها راندمانشون افت پیدا می کنه، البته هم پردازنده و هم مادربرد باید فرکانس 1600 یا بالاتر رو پشتیبانی کنن.

بجای 2500 میشه 3550 رو در نظر گرفت، بهتره از نسل جدید Ivy Bridge باشه.

دوستان گرامی اصلا منظور بدی نداشتم و حرف شما بسیار معتبره فقط شما هم حق بدین به بنده که خداییش بین این همه برند و قیمت های مختلف روانی شدم که چی انتخاب کنم....فقط همین....اون سایت مقایسه هم که لینکشو قرار دادم فقط واسه کنجکاوی خودم بود و درمیون گذاشتن با اساتید.....

شما سوال بپرسی مشکلی نیست،مهم اینه که در مورد مسائل فنی پیش داوری نکنیم.

سلام مجدد .
خب من یه مقدار دیگه قیمت رو بردم بالا چون با اون مقدار پولی که قبلا گفته بودم اون چیزی رو که خودم فکر میکردم نمیشد خرید .
حالا خودم یه سری انتخاب جدید کردم که میخواستم نظر اساتید محترم رو دربارش بدونم :

MainBoard = ASUS P8Z77-V
CPU = Intel Core i5 - 3.4GHz - 3570 K
VGA = GTX 670 DCII 2G
Memory = CORSAIR - 4GB - 1600

اگه قطعات خوبه و مشکلی نداره که بریم برای خرید .
ممنون .

سلام مجدد .
خب من یه مقدار دیگه قیمت رو بردم بالا چون با اون مقدار پولی که قبلا گفته بودم اون چیزی رو که خودم فکر میکردم نمیشد خرید .
حالا خودم یه سری انتخاب جدید کردم که میخواستم نظر اساتید محترم رو دربارش بدونم :

MainBoard = ASUS P8Z77-V
VGA = GTX 670 DCII 2G

ممنون .
دهنمونو اب ننداز دیگه
خوبه فقط این همه هزینه کردی ram رو هم 8 با 1833 یا 2133 میکردی

اگه بخوام 3550 بردارم همین MB که معرفی کردی خوبه؟یا یه چیز دیگه؟

همین مدل خوبه، تمام پردازنده ها رو ساپورت می کنه.

سلام مجدد .

MainBoard = ASUS P8Z77-V
VGA = GTX 670 DCII 2G

ممنون .

مشکلی ندارن، ولی آخه با این قطعات فقط 4 گیگ رم در نظر می گیرن؟!
شما رم سیستم رو بکن 2*4GB DDR3 1600 Mhz که میشه 8 گیگ

میگم چطور میشه تعیین کرد سیستمی که بستی چه پاوری مناسبشه؟ اگه اون مقدار واتش کمتر یا بیشتر از نیاز قطعات باشه چه مشکلی پیش میاد؟

هر قطعه ای که تولید می شه یه توان مصرفی مشخص در حداکثر کارکردش داره، اونا رو توی سیستم با هم جمع کنی توان کلی مورد نیاز پاور سیستم بدست میاد.
اگه توان پاور بیشتر باشه که مشکلی نیست، اگر کمتر باشه باعث مشکل در کندی سیستم، ندادن فریم مناسب توی بازی ، مشکلات غیر منتظره و دست آخر آسیب به قطعات بشه.

و یه سوال فنی که خیلی تاثیر تو خریدم داره....cpuهایی که گرافیک داخلی دارن آیا باعث کمک و افزایش قدرت کارت گرافیک میشن یا نه؟یعنی توان گرافیکی cpu اضافه میشه به توان کارت یا نه ربطی نداره؟

سلام
لطفا یه کیس کامل تا حدود دو میلیون ششصد ، هفتصد معرفی کنید Nvidia فقط، لطفا یه حالت با SSD و یکی هم بدون SSD پیشنهاد بدید.

پیشاپیش ممنون.

و یه سوال فنی که خیلی تاثیر تو خریدم داره....cpuهایی که گرافیک داخلی دارن آیا باعث کمک و افزایش قدرت کارت گرافیک میشن یا نه؟یعنی توان گرافیکی cpu اضافه میشه به توان کارت یا نه ربطی نداره؟
بصورت کلی خیر تو عملکرد کارت تاثیری نداره !
سلام
لطفا یه کیس کامل تا حدود دو میلیون ششصد ، هفتصد معرفی کنید Nvidia فقط، لطفا یه حالت با SSD و یکی هم بدون SSD پیشنهاد بدید.

پیشاپیش ممنون.
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3570
RAM : patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : club3d hd7850
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb
SSD : corsair forcegt 60gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x3

حدودا 2.700 در میاد SSD رو هم حذف کنیم میشه CASE رو Cooler Master CM690 II و MAIN رو P8Z77-V LX در نظر گرفت جمعا میشه 2.750 !
در آخر اینا با توجه به مد نظر بودن بازی پیشنهاد شد چرا که جای تغییرات داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or