مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با عرض پوزش از شما بابت ارسال پست مجدد

سلام

من يك سيستم ميخوام براي رندرينگ.

تو رنكينگ سي پي يو ها ، بهترين 8 هسته اي intel 3770 k هستش ، پس اين بهترين گزينه براي من از نظر قيمت و كارايي هست .

يك هارد 80 يا 60 ssd هم براي لود سريعتر نرم افزار ها و ويندوز نياز دارم .

حالا يك سيستم با داشتن اين دو مشخصات و هزينه اي بين 2.8 تا 3.2 ميليون ميخوام كه بيشترين كارايي رو اين دستگاه بهم بده .

قيمت قطعات رو هم نوشته بشه لطفا .

ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد.

حسام

درود خدمت فرشید جان و رامین عزیزم.

من تصمیمم قطعی شده که به زودی هدست RAZER Tiamat 7.1 Surround رو خریداری کنم.(البته مثکه هنوز تو بازار نیومده!)

ولی چیزی که منو نگران کرده این هستش که مادربرد من Maximus V GENE هستش که فقط دو اسلات داره و به خاطر نصب کولر ماچو یکی از اسلات های اون غیر قابل استفاده شده! پس کارت صدای 7.1 نمیتونم نصب کنم!

آیا کارت صدای 7.1 اکسترنال چیزی وجود داره؟ اگه ممکنه با ذکر نام و قیمت بفرماید؟

در غیر اینصورت صدای خروجی مادربردم برای این هدست پاسخگو نیست؟ چون من در بررسی ها دیدم که برای استفاده از هدست Tiamat باید یکی از کارت صداهای زیر رو خریداری کرد!

Creative Labs 70SB088600002 SoundBlaster X-FI Titanium Fatal1ty Pro PCIe Sound Card

Creative Labs SB X-FI Titanium Fatal1ty Champ PCIe Sound Card (70SB088600007)

Creative Labs 70SB088000004 SoundBlaster X-FI Titanium PCIe Sound Card

Creative Labs 70SB104000000 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Sound Card – PCIe

Asus Xonar DS PCI 7.1 Sound Card

Diamond Xtreme Sound 7.1/24 bit Sound Card

Vantec UGT-S100 7.1 Channel PCI Sound Card

Asus Xonar D1 7.1 PCI Sound Card

Asus Xonar DX PCIe 7.1 Sound Card

HT OMEGA CLARO Plus+ 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Interface Sound Card

HT OMEGA CLARO 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Interface Sound Card

HT OMEGA STRIKER 7.1 Channels PCI Interface Sound Card
با سپاس بیکران

سلام
دوستان با بودجه 1/600 میلیون تومن بهترین قطعاتی که میشه خرید و بالاترین بازده رو گرفت چی هست
1-CPU
2-MAIN
3-VGA
4- RAM
5-POWER
فقط این پنج قطعه اصلی
لطف کنید هر قطعه رو قیمت تقریبیش رو بنویسید

باتشکر فراوان

سلام
چند سوال دارم:
ویندوز 32bit فقط تو خود محیط ویندوز از 3-4 گیگ رم استفاده میکنه یا تو بازی که روی این ویندوز اجرا میشه هم از همون 3-4 گیگ رم استفاده میکنه؟
من با این سیستم تو بعضی بازیها مثل cod:black ops2 لگ دارم!و بعضی مواقع از این بازیها که بقیه نصب کردن و بازی کردن میپره بیرون.مشکل به قطعات بر میگرده یا نه؟(البته با نصب نرم افزار رفع مشکل رجیستری ویندو بخشی از این مشکل رفع شد ولی بازم به مشکل بر میخورم)
اگر این مشکل ربط به ضعیف بودن یکی از قطعات زیر داره لطفا مدل مناسب و قیمتش رو هم بگید.ممنون میشم!
MB:MSI A75A-G35
Ram:2*4gig gell 1600
VGA:1g MSI 6670
CPU:Athlon x4 2.6ghz

ممنون

لطفا یه مین بورد که vga آنبرد خوبی داشته باشه تا 300 تومن به من معرفی کنید ممنون
MAIN برای چه سوکت یا پلتفرمی ؟ مدل CPU چیه ؟
بگو تا بشه نظر داد !
سلام

من يك سيستم ميخوام براي رندرينگ.

تو رنكينگ سي پي يو ها ، بهترين 8 هسته اي intel 3770 k هستش ، پس اين بهترين گزينه براي من از نظر قيمت و كارايي هست .

يك هارد 80 يا 60 ssd هم براي لود سريعتر نرم افزار ها و ويندوز نياز دارم .

حالا يك سيستم با داشتن اين دو مشخصات و هزينه اي بين 2.8 تا 3.2 ميليون ميخوام كه بيشترين كارايي رو اين دستگاه بهم بده .

قيمت قطعات رو هم نوشته بشه لطفا .

ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد.

حسام
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i7 3770
RAM : patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v lx
VGA : asus gtx560ti or club3d hd7850
HDD : seagate barracuda 1tb 32mb
SSD : corsair force gt 60gb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : coolermaster cm 690 ii

حدودا 3.300 در میاد !
قیمتا هم دائم در حال تغییر هستش و ثبات خاصی نداره به همین دلیل نمیشه چیزی اعلام کرد !
درود خدمت فرشید جان و رامین عزیزم.

من تصمیمم قطعی شده که به زودی هدست RAZER Tiamat 7.1 Surround رو خریداری کنم.(البته مثکه هنوز تو بازار نیومده!)

ولی چیزی که منو نگران کرده این هستش که مادربرد من Maximus V GENE هستش که فقط دو اسلات داره و به خاطر نصب کولر ماچو یکی از اسلات های اون غیر قابل استفاده شده! پس کارت صدای 7.1 نمیتونم نصب کنم!

آیا کارت صدای 7.1 اکسترنال چیزی وجود داره؟ اگه ممکنه با ذکر نام و قیمت بفرماید؟

در غیر اینصورت صدای خروجی مادربردم برای این هدست پاسخگو نیست؟ چون من در بررسی ها دیدم که برای استفاده از هدست Tiamat باید یکی از کارت صداهای زیر رو خریداری کرد!

Creative Labs 70SB088600002 SoundBlaster X-FI Titanium Fatal1ty Pro PCIe Sound Card

Creative Labs SB X-FI Titanium Fatal1ty Champ PCIe Sound Card (70SB088600007)

Creative Labs 70SB088000004 SoundBlaster X-FI Titanium PCIe Sound Card

Creative Labs 70SB104000000 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Sound Card – PCIe

Asus Xonar DS PCI 7.1 Sound Card

Diamond Xtreme Sound 7.1/24 bit Sound Card

Vantec UGT-S100 7.1 Channel PCI Sound Card

Asus Xonar D1 7.1 PCI Sound Card

Asus Xonar DX PCIe 7.1 Sound Card

HT OMEGA CLARO Plus+ 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Interface Sound Card

HT OMEGA CLARO 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Interface Sound Card

HT OMEGA STRIKER 7.1 Channels PCI Interface Sound Card
با سپاس بیکران
سلام
با توجه به توضیحات سازنده حتمی در کار نیست که کارت جداگانه نصب باشه ، کارت صدای MAIN شما Supreme FX III و 8CH ساپورت هستش در نتیجه بدون مشکل باید کار کنه !
دوستان عزیز میشه ارزون ترین سیستم برا کارهای اداری به من معرفی کنید,خیلی ممنون میشم...
کیس یا سیستم کامل ؟
بگو تا بشه نظر داد !
کارت gtx 550 رو چقد تایید میکنید واسه گیم؟قیمتش 450 تومنه
با وجود HD7770 تائید نمیشه !
سلام
دوستان با بودجه 1/600 میلیون تومن بهترین قطعاتی که میشه خرید و بالاترین بازده رو گرفت چی هست
1-CPU
2-MAIN
3-VGA
4- RAM
5-POWER
فقط این پنج قطعه اصلی
لطف کنید هر قطعه رو قیمت تقریبیش رو بنویسید

باتشکر فراوان
میتونی اینا رو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 3450
RAM : patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : club3d hd7770 1gb
POWER : green gp600a-eu

حدودا 1.660 در میاد ، این در صورتی هستش که برای بازی بخوای چون جای تغییرات داره !
سلام
چند سوال دارم:
ویندوز 32bit فقط تو خود محیط ویندوز از 3-4 گیگ رم استفاده میکنه یا تو بازی که روی این ویندوز اجرا میشه هم از همون 3-4 گیگ رم استفاده میکنه؟
من با این سیستم تو بعضی بازیها مثل cod:black ops2 لگ دارم!و بعضی مواقع از این بازیها که بقیه نصب کردن و بازی کردن میپره بیرون.مشکل به قطعات بر میگرده یا نه؟(البته با نصب نرم افزار رفع مشکل رجیستری ویندو بخشی از این مشکل رفع شد ولی بازم به مشکل بر میخورم)
اگر این مشکل ربط به ضعیف بودن یکی از قطعات زیر داره لطفا مدل مناسب و قیمتش رو هم بگید.ممنون میشم!
MB:MSI A75A-G35
Ram:2*4gig gell 1600
VGA:1g MSI 6670
CPU:Athlon x4 2.6ghz

ممنون
تو ویندوز 32 بیت هر مقدار رمی نصب بشه تا 4GBش شناسایی میشه این یه توضیح روی کاغذ هستش ولی در عمل بسته به MAIN و بایوسش بین 2.9 تا 3.5GB قابل استفاده س این از این حالا از این مقدار هر چقدرش که بصورت Standby باشه منابع دیگه حالا نرمافزار ، بازی و... از همین میزان باقیمونده استفاده میکنه !
در مورد مشکلات تو بازی مثل همین Black Ops II بیشتر بر میگرده به مشکلات نرمافزاری مثل کرک یا... تا قطعات دیگه !
در کل حالا نمیدونم تو چه Resـی بازی میکنی ولی کارت گرافیک ضعیفه (حتی اگه GDDR5 باشه) برای ارتقاء هم بستگی به بودجه و خروجی پاور سیستم داره ولی به دلیل محدودیت CPU زیاد نمیشه امیدوار بود !

آخرین ویرایش:
سلام خدمت اساتید گرامی
برای خرید مودم کدوم مورد بهتر است ؟
zyxel 650 hw
tplink W8951ND
عمر دستگاه - برد وایرلس و DC نشدن
زیر 100 تومن گزینه بهتری هست بفرمایید

سلام بچه ها
بچه ها الان سیستم من اینه :

motherboard: asus m2n68-amse2
cpu:amd sempron 140
vga:onboard 256mb
ram : kingston 2gig

الان یه کارت گرافیکه geforce gt430 1gig انداختم بعضی بازی ها ی متوسط رو به پایین رو خوب میاورد ولی بازی های یکم سنگین رو اصلا باز نمی کرد !! و کلا از خریدش پششیمون شدم.
با کمی تحقیق متوجه شدم که ایراد از گرافیک نیس و از سی پی یو هست .

الان من میخام یه cpu amd athlon II 250 بگیرم.

به نظر شما اینو بخرم یه رم 2 گیگه دیگه بندازیم مشکل بازی ردیفه یا نه؟ یعنی با گرافیکم سته ؟ مثلا nfs most wanted 2 رو میاره؟

اگه ردیف نیست پس باید کلا سیستمو عوض کنم دیگه ، با 700-800 تومن چه مادر بورد و سی پی یو ای میشه خرید؟

سلام
با توجه به توضیحات سازنده حتمی در کار نیست که کارت جداگانه نصب باشه ، کارت صدای MAIN شما Supreme FX III و 8CH ساپورت هستش در نتیجه بدون مشکل باید کار کنه !

ممنون رامین جان

آخه فیش های این هدست به این صورته:

اینا رو میشه به مین برد وصل کرد؟ آخه مین برد همه این رنگها رو نداره.

اکسترنال 7.1 تو بازار چیزی نیست؟

سلام خدمت اساتید گرامی
برای خرید مودم کدوم مورد بهتر است ؟
zyxel 650 hw
tplink W8951ND
عمر دستگاه - برد وایرلس و DC نشدن
زیر 100 تومن گزینه بهتری هست بفرمایید

همون TPLink 8951 یا حتی مدلای Dlink انتخابای خوبی هستن، مدلای برند Linksys یا ASUS گرونترن

سلام بچه ها
بچه ها الان سیستم من اینه :

motherboard: asus m2n68-amse2
cpu:amd sempron 140
vga:onboard 256mb
ram : kingston 2gig

الان یه کارت گرافیکه geforce gt430 1gig انداختم بعضی بازی ها ی متوسط رو به پایین رو خوب میاورد ولی بازی های یکم سنگین رو اصلا باز نمی کرد !! و کلا از خریدش پششیمون شدم.
با کمی تحقیق متوجه شدم که ایراد از گرافیک نیس و از سی پی یو هست .

الان من میخام یه cpu amd athlon II 250 بگیرم.

به نظر شما اینو بخرم یه رم 2 گیگه دیگه بندازیم مشکل بازی ردیفه یا نه؟ یعنی با گرافیکم سته ؟ مثلا nfs most wanted 2 رو میاره؟

اگه ردیف نیست پس باید کلا سیستمو عوض کنم دیگه ، با 700-800 تومن چه مادر بورد و سی پی یو ای میشه خرید؟

حتما شوخی می کنی! این سیستم نه تنها گرافیکش اصلا بدرد بازی نمی خوره، پردازندش هم اصلا به درد سیستم معمولی هم نمی خوره، چه برسه سیستم بازی! کلا سیستم قابل ارتقا نیست، تمام قطعات اصلی رو باید تعویض کنی. تحت هیچ شریطی دیگه برای این سیستم خرج نکن و چیزی بهش اضافه نکن که پول حروم کردن محض هست

با 800 تومن یه پردازنده و مادربرد و رم رو می تونی بگیری و برای کارت گرافیکت باید حداقل حدود 300 تا 350 بهش اضافه کنی، یعنی در کل حدود 1200 باید برای قطعات یه سیستم بازی متوسط و نه خوب کنار بزاری.

ممنون رامین جان

آخه فیش های این هدست به این صورته:

اینا رو میشه به مین برد وصل کرد؟ آخه مین برد همه این رنگها رو نداره.

اکسترنال 7.1 تو بازار چیزی نیست؟
خواهش میکنم
مهم نیست که رنگش با خروجی های کارت صدای MAIN حتما یکی باشه هر کدوم از این فیش ها مربوط به یه کانال از صدا هستش شما باید تو دفترچه ی MAIN هر کدوم رو با توجه به مشخصات فیش های این Headset هماهنگ و متصل کنی بعدش هم نصب درایورش و ادامه ماجرا... قاعدتا نباید مشکلی باشه !
من تا الان تو بازار خودمون Externalـه 8CH ندیدم !
جناب supra مین بورد برای سوکت 1155
جهت اطلاع CPUهای سری Desktop سوکت 1155 گرافیک مجتمع به همراه خودشون دارن !
تا 300 هم میشه ASUS P8B75-V رو در نظر گرفت !
رامین جان سیستم کامل منظورمه...
خوب پس کمترین قطعات که ارزش خرید داشته باشه ایناس :

CPU : intel pentium g620
RAM : patriot g2 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m lx plus
VGA : n/a
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp430a-eu
CASE : green magnum 2
MONITOR : samsung 19r315
MOUSE : n/a