مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه سیستم دارم با این مشخصات:
Intel core i3 2120
ram 4GB ddr3 1600
VGA 8600 256mb
به هیچ وجه اهل بازی با PC نیستم چون کنسول دارم و نیاز چندانی به PC ندارم!
چند تا سوال داشتم:
اولا گرافیکم مال عهده بوقه تقریبا و با هالیش این هست که حدود 7 الی 9 تا خازنش ترکیده ولی هنوز کار میکنه این آخری آندر کلاک کردمش که یه بار خراب نشه!حالا میتونم خودم خازناش رو عوض کنم یا نه!
اصلا این ترکیدن خازن چرا هیچ مشکلی ایجاد نکرده و دلیلش چی هست!
دوما یه گرافیک خوب که در حد بقیه اجزا سیستم باشه چیه!نمیخوام بازی کنم ولی به هر حال یه چیزی که با بقیه مچ باشه باید بگیرم!پاور 530 وات هست از لحاظ انرژی مشکلی ندارم!
بعد به دلیل روشن بودن بیش از حد PC میخوام از این سیستم های جمع و جور یه چیزی تو مایه های تین کلاینت ولی نیاز به سرور نداره بگیرم(هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد!)عمرشون چطوره اصلا میصرفه بگیرم آخه سیستمم فکر نکنم زیاد برق مصرف کنه!

سلام.

میخواستم بدونم قطعات سیستم زیر باهم همخوانی دارن؟ برا بازیای سنگین مناسب هستش؟

ram:corsair-triple channel kit 12gb -1600
vga: asus gtx 690 4gb
cpu:
Intel Core i7-3930K Sandy Bridge-E 3.2GHz (3.8GHz Turbo) LGA 2011 130W Six-Core
motherboard:asus rampage-iv formula
hard:seagate 2 tb sata3-64mb buffer 7200rpm
ssd:adata xpg sx900 asx 900s3 -128 gb
power:green gp 1000b-oc
case:green - x9
sound card:creative sound blaster x-fi surround 5.1
dvd rom : pioneer blueray burner bdr-207LBK

دیگه همه چیزش بالاترین قطعات موجود بازار هست، بیش از حد مورد نیاز بازیها هم قوی هست. مشکلی از لحاظ سازگاری هم ندارن.

یه سیستم دارم با این مشخصات:
Intel core i3 2120
ram 4GB ddr3 1600
VGA 8600 256mb
به هیچ وجه اهل بازی با PC نیستم چون کنسول دارم و نیاز چندانی به PC ندارم!
چند تا سوال داشتم:
اولا گرافیکم مال عهده بوقه تقریبا و با هالیش این هست که حدود 7 الی 9 تا خازنش ترکیده ولی هنوز کار میکنه این آخری آندر کلاک کردمش که یه بار خراب نشه!حالا میتونم خودم خازناش رو عوض کنم یا نه!
اصلا این ترکیدن خازن چرا هیچ مشکلی ایجاد نکرده و دلیلش چی هست!
دوما یه گرافیک خوب که در حد بقیه اجزا سیستم باشه چیه!نمیخوام بازی کنم ولی به هر حال یه چیزی که با بقیه مچ باشه باید بگیرم!پاور 530 وات هست از لحاظ انرژی مشکلی ندارم!
بعد به دلیل روشن بودن بیش از حد PC میخوام از این سیستم های جمع و جور یه چیزی تو مایه های تین کلاینت ولی نیاز به سرور نداره بگیرم(هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد!)عمرشون چطوره اصلا میصرفه بگیرم آخه سیستمم فکر نکنم زیاد برق مصرف کنه!

اگه نمی خوای بازی کنی اصلا احتیاجی به گرافیک مجزا نیست و گرافیک خود پردازنده پاسخگوی نیازهای معمولی هست
سیستم جمع و جوری که مدنظر داری رو هم HTPC می گن و کیسش هم Mini Case هست، مشکلی ندارن، کیس خودت هم مصرفی نداره.

در مورد کارت 8600 هم فکر کنم که خازنهای ترکیده ی کار برای VRM های اضافی بودن و نقش صافی جریان رو داشتن، برای همین کارکرد اصلی کارت مختل نشده،

كمك براي خريد پي سي خوب

با سلام به همه ي دوستان

يك پي سي ميخوام ببندم .
كه سي پي يو intel 3770k
رم 8 باس 2000
گرافيك 1گيگ ddr5
مادر برد رو بهم پيشنهاد بدين كه هم قيمتش خوب باشه و هم اينا رو بتونه آوركلاك كنه .

اگر ممكنه بقيه ي قطعات رو هم پيشنهاد بدين

نوع گرافيك و رم بستگي به مادر برد داره .

يك هارد 1ترا و 1 هارد ssd 60 or 80
پاور
case
و بقيه هم به ديدگاه خودتون .

اين كيس رو براي رندرينگ 3dsmax ميخوام .

توضيح : cpu intel 3770 k بهترين سي پي يو تو رنج 8 هسته اي ها بود كه انتخاب كردم و چون هر جا رفتم ، مادر بورد و گرافيك و بقيه رو هم تغيير ميكرد تو پيشنهاداشون

قيمت كل كيس هم حد اكثر 3ميليون و ميتونه كمي هم در حد 200 تومن بيشتر شه !
ممنون از همه ي شما

شرمنده كه كامل توضيح ندادم .

حسام

آخرین ویرایش:
با سلام به همه ي دوستان

يك پي سي ميخوام ببندم .
كه سي پي يو intel 3770k
رم 8 باس 2000
گرافيك 1گيگ ddr5
مادر برد رو بهم پيشنهاد بدين كه هم قيمتش خوب باشه و هم اينا رو بتونه آوركلاك كنه .

اگر ممكنه بقيه ي قطعات رو هم پيشنهاد بدين

نوع گرافيك و رم بستگي به مادر برد داره .

يك هارد 1ترا و 1 هارد ssd 60 or 80
پاور
case
و بقيه هم به ديدگاه خودتون .

اين كيس رو براي رندرينگ 3dsmax ميخوام .

توضيح : cpu intel 3770 k بهترين سي پي يو تو رنج 8 هسته اي ها بود كه انتخاب كردم و چون هر جا رفتم ، مادر بورد و گرافيك و بقيه رو هم تغيير ميكرد تو پيشنهاداشون
ممنون از همه ي شما .
حسام
با این توضیحات نه شما به نتیجه میرسی نه ما میتونیم درست و حسابی راهنمایی کنیم !
بگو جمعا چقدر میخوای هزینه کنی + قطعات مورد نیازت ، بقیه ش رو بسپر دست ما !
سلام
یک کارت گرافیک تا قیمت 600 تومن معرفی کنید،که پاور gp535a براش کافی باشه و نیاز مجدد به خرید پاور نباشه.
ممنون
تا 600 تومن با 60 70 تومن بالاتر میشه HD7850 1GB رو در نظر گرفت در غیر اینصورت تا 450 بهترین انتخاب موجود HD7770 1GB با برد SAPPHIRE یا Club3D هستش ! (تو این فاصله ی 450 تا 600 هم کارت خاصی موجود نیست یه وقت پولشو دور نریزه)
در کل اگه بابت سیستم دوستت هستش هر کدوم از این کارتا رو بندازه افت شدید کارایی پیدا میکنن که باید در نظر داشته باشه این کارتا با 535 هم به خوبی کار میکنن ولی در آینده که تو فکر تعویض قطعات اصلی بود بهتره پاور هم با مدل قویتر تعویض شه !

سلام میخواستم بدونم این موس موجوده؟ASUS ROG GX1000 Laser Gaming Mouse واینکه الان بهترین موس تو بازار چیه؟

نه عزیز، محصولات موجود بازار ما از برند ASUS قطعات اصلی و تبلت و لپ تاپ هست، لوازم جانبیش اینجا پیدا نمیشه، من توی بازار ندیدم.

سلام دوستان،
برای اُور کردن 2500K تا 4.5 مناسب ترین فن موجود در بازار رو معرفی میکنید ؟
سایر قطعات به این شرح هستند :
ASUS P8P67 Rev.3
Green GP635
Green X-7
==============
و یه سوال دیگه هم داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی بی زحمت پاسخ بدید،
یه مانیتور ML238 دارم اگه بفرستم برای گارانتی و این مدل رو موجود نداشتن میتونم یه مدل بالاتر انتخاب کنم مثلاً ML248H یه چیز دیگه و بقیش رو سر بدم یا خودشون مدل جایگزین رو میفرستن ؟
تشکر.

سلام دوستان،
برای اُور کردن 2500K تا 4.5 مناسب ترین فن موجود در بازار رو معرفی میکنید ؟
سایر قطعات به این شرح هستند :
ASUS P8P67 Rev.3
Green GP635
Green X-7
==============
و یه سوال دیگه هم داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی بی زحمت پاسخ بدید،
یه مانیتور ML238 دارم اگه بفرستم برای گارانتی و این مدل رو موجود نداشتن میتونم یه مدل بالاتر انتخاب کنم مثلاً ML248H یه چیز دیگه و بقیش رو سر بدم یا خودشون مدل جایگزین رو میفرستن ؟
تشکر.
این بستگی به بودجه ی شما داره ولی خوب کمترین مدل پیشنهادی Thermalright TRUE SPIRIT هستش و حدودا 100 تومن در میاد !
در مورد مانیتور هم اینو باید از گارانتی (بازرگانی مهر) بپرسید ولی خوب معمولا اگه موجود نباشه با گرفتن تفاوتش یه مدل بالاتر بهتون میدن !

آخرین ویرایش:
برای بازی حداقل 1.500 بودجه نیازه کمتر از این معنی بازی نمیده ، فقط جهت اطلاع میگم وگرنه این قطعاتی که پیشنهاد میشه به هیچ عنوان به درد بازی نمیخوره :

CPU : intel g620
RAM : patriot g2 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le plus
VGA : inno3d gt630 1gb ddr3
HDD : seagate barracuda 500gb 16mb
POWER : green gp480a-eu
CASE : green magnum 2

حدودا 1.000 در میاد !
!
چون دیدم با این بوجه رسمن هیچی نمیشه بست با کلی تلاش تونستم بوجمو تا 1میلیونو 200 ارتقا بدم حالا چی ببندم؟؟؟(راستی نیازی به dvd-rom ندارم یکی اضافه دارم)

آخرین ویرایش:
تا 600 تومن با 60 70 تومن بالاتر میشه HD7850 1GB رو در نظر گرفت در غیر اینصورت تا 450 بهترین انتخاب موجود HD7770 1GB با برد SAPPHIRE یا Club3D هستش ! (تو این فاصله ی 450 تا 600 هم کارت خاصی موجود نیست یه وقت پولشو دور نریزه)
در کل اگه بابت سیستم دوستت هستش هر کدوم از این کارتا رو بندازه افت شدید کارایی پیدا میکنن که باید در نظر داشته باشه این کارتا با 535 هم به خوبی کار میکنن ولی در آینده که تو فکر تعویض قطعات اصلی بود بهتره پاور هم با مدل قویتر تعویض شه !
GTX650TI چطوره،اصلا داخل موجود هست؟
اگر HD7850 بگیره که کلا 50% هم کارایی نمیگیره،بهتره همون 7770 یا GTX650TI(در صورت موجود بودن بگیره)،نظر شما چیست؟

چون دیدم با این بوجه رسمن هیچی نمیشه بست با کلی تلاش تونستم بوجمو تا 1میلیونو 200 ارتقا بدم حالا چی ببندم؟؟؟(راستی نیازی به dvd-rom ندارم یکی اضافه دارم)
خوب پس با این وضع این قطعات تغییر میکنه :

CPU : intel i3 2120
VGA : powercolor hd6670 1gb gddr5
POWER : green gp530a-eu

بقیه قطعات همون لیست قبلی هستش ، جمعا 1.290 در میاد !
GTX650TI چطوره،اصلا داخل موجود هست؟
اگر HD7850 بگیره که کلا 50% هم کارایی نمیگیره،بهتره همون 7770 یا GTX650TI(در صورت موجود بودن بگیره)،نظر شما چیست؟
GTX650Ti از نظر کارایی نزدیک به GTX560 هستش و در بعضی موارد هم سریعتره تو بازار ما موجود نیست (یا حداقل من ندیدم) ولی خوب با توجه به وضعیت کارتای دیگه از نظر قیمتی قاعدتا باید تو محدوده ی 700 قرار بگیره که اگه اینجور بشه ارزش خرید نداره چرا که 7850 پیشنهاد به مراتب بهتری میتونه باشه !
درصد افت کاراییش بالاتر هم بره باز به اندازه ای هست که بتونه برای مدتی جوابگو باشه منظور اینه که بهتره الان یه کارت قویتر بگیره بعدا که به فکر تعویض قطعات اصلی بود از نظر گرافیک محدودیت نداشته باشه !
سلام اگه یه فیلم 1080p رو توی فلش بریزم وصلش کنم به full hd tv تصویر فول اچ دی خواهم داشت؟؟؟؟
اگه تایپک داره بفرمایید
پست شما منتقل شد به تاپیک مشکلات !

درود خدمت دوستان گرامی

یک کیس میخواستم ببندم با قیمت 2.500 حالا یه خورده بالا پایین . فقط هم واسه گیم میخوام . چون روی FULL HD "LED 32 بازی میکنم واسم کیفیت بازیها اهمیت داره برای همین گفتم از شما دوستان یه مشاوره بگیرم ببینیم چی ببندیم و از طرفی نظر خودتون هم در رابطه با این سیستم جویا بشیم .
فقط یه نکته بگم که قاب کیس, درایو و هارد رو دارم اینا رو لازم نیست حساب کنید . یه پاور Green 585b هم دارم که امروز از یکی دوستان که پرسیدم گفت پاسخ گوی نیاز این سیستم جدید هم هست اما خب بازم اینجا پرسیدم که مطمئن بشم .

خیلی ممنون منتظر پاسختون هستم .

درود خدمت دوستان گرامی

یک کیس میخواستم ببندم با قیمت 2.500 حالا یه خورده بالا پایین . فقط هم واسه گیم میخوام . چون روی FULL HD "LED 32 بازی میکنم واسم کیفیت بازیها اهمیت داره برای همین گفتم از شما دوستان یه مشاوره بگیرم ببینیم چی ببندیم و از طرفی نظر خودتون هم در رابطه با این سیستم جویا بشیم .
فقط یه نکته بگم که قاب کیس, درایو و هارد رو دارم اینا رو لازم نیست حساب کنید . یه پاور Green 585b هم دارم که امروز از یکی دوستان که پرسیدم گفت پاسخ گوی نیاز این سیستم جدید هم هست اما خب بازم اینجا پرسیدم که مطمئن بشم .

خیلی ممنون منتظر پاسختون هستم .

درود

CPU:INTEL Core I5 3450
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77-LE
VGA:GEFORCE GTX 660TI 2GB DDR5

حدود 2550 تومن میشه
پاورتون هم کفایت می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or