Uchiha Itachi
کاربر سایت
دستت درد نکنه!:dدوسته عزیز مودمت چی هستش ؟!! بعدشم فاضله مودم تا پی سی چقدره؟! من خودم یه asus گرفتم دو آنتنه هستش البته pcie یعنی اینترنال هستش هر جای خونه مودم رو بزارم سیگنال زیر 70% نمی ره اگه خواستی بگو موذلشو بهت بگم قیمت هم دوربر 50 یا 60 تومانه ارزونتر هم بخواهی تک آنتنش حدود 30 تا 40 هستش که اونم بازم می گم بستگی به فاصله مودمت تا پی سی داره!!
در مورد مدل ها هم فقط از نظر سرعت انتقال که 150 و 300 تو بازار هستش و شعاع آنتن دهی که بستگی به تعداد آنتن ها داره با هم فرق دارن در مورد usb هم بگم که این مدل ها برد و شعاع آنتن دهیشون نصبت به مدل های اینترنال pci یا pcie کمتره!!
مدل مودمم اینه... d-link n300 بعدش هم روش نوشته... dsl-2750 U
فاصله مودم تا کامپیوتر هم دو حالت داره! چون دو تا کامپیوتر داریم! در حالت اول فقط 10 متر فاصله داره و یه دیوار هم بینشونه! در حالت دوم هم که کامپیوتر طبقه بالاست و نزدیک همون 10 متر حساب کن فاصله رو(به صورت اوریب حساب کردم:d)
1. کارت اینترنتی که خودت گرفتی و اینترنال هست تا چه فاصله ای رو ساپورت میکنه؟ تک آنتنش تا چقدر ساپورت میکنه؟
2.مدلای اکسترنال قوی ترن یا اینترنال ؟ یا فرقی ندارن اصلا؟ ( منظورم از نظر فاصله ی تحت پوشش و قدرت دریافت سیگنال هست)
3. مدلای اینترنال ارزونترن یا اکسترنال؟
4. نصب مدلای اینترنال آسونه؟ کجا نصب میشه؟
5. این که میگی تا زیر 70 % نمیگیره... میخوام ببینم روی سرعت و پینگ تاثیر داره؟ تا چه اندازه؟ حداقل تا چقدر باید سیگنال بگیره که دچار افت کیفیت نشه؟

3