CPU : Intel Celeron 430_1.80 GHz=35~40سلام
این چهار قطعه رو چند بدم خوبه ؟
به مشتری
CPU : Intel Celeron 430_1.80 GHz
MB : Asrock G41S-C
Ram : 2 GB DDR2
VGA : ATi 5450 DDR3
اگه میشه جدا جدا قیمت بگید...
بگو واسه این 2 قطعه جمعا چقدر میخواد هزینه کنه تا بشه نظر داد اینجوری سخت میشه !میخام یه cpu i7 برا دوستم بخرم موندم چه مدلی بخرم و با توجه به cpu بعد مادر بردشو بخرم .
سلامآقا فرشید و آقا رامین سلام, من الان تو بازار بودم میخواستم چندتا قطعه بخرم اما منصرف شدم!گفتم اول با شما مشورت کنم بعدا !! مادربورد p8h61_mlx3 plus رو میداد 200, بعد cpu g540 رو 145 تومن!! میخواستم بپرسم قیمتشون خوبه? تو این رنج قیمت چیز بهتری نیس? اصلا واس بازی نمیخواما? اکه میشه زودتر جواب بدید که منتظرم ممنون
راستی این مادربوردای جدید, درایوهایی که سرکابل بزرگ دارن ساپورت نمیکنند?تبدیل ندارن?اگه دارن قیمتش چنده?ممنون از همه
اقا رامین خسته نباشین . نهایت تا 1100 برا این دو قطعه .
با اجازه آقا رامین دوسته عزیز با این قیمت شما اگه i5 با سوکت 1155 بردارید خیلی بهتره!! چون i7 بخواهین باید از نسل قبل یعنی 1366 بردارید!!
چون عجله داری من به جای رامین جام می گم، برای پردازنده با 40 تومن بیشتر نمیشه مدل بهتری گرفت فکر کنم، برای رم هم همون دوتا 2 گیگی بهتر هست، دو کاناله کار می کنه، برندش هم KINGESTON اوریج ارزون یا بهتر CORSAIR که گرونتر هست توصیه میشهدستت درد نکنه آقا رامین,البته هاردم ساتاس و مشکلی ندارم, تبدیل رو فروشنده گفت 10 تومن!! اگه 30_40 تومن بزارم رو cpu چی میتونم بگیرم? راستی مارک رم چی باشه? یه 4گیگ بگیرم بهتر نیس تا دوتا 2گیگ? تا اونجایی که میدونم مادربوردش فقط دو تا اسلات داره
---------- نوشته در 09:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 PM ارسال شده بود ----------
دوستان??!
من میخام 1 میلیونو 100 هزینه کنم بهترین گزینه موندم چیه .
ممنون داداش فرشید,گفتم چون دوتا اسلات داره یه 4گیگ بگیرم که بعدا بتونم یه 4دیگه بندازم,راستی این cpu ای که گفتم خیلی از i3 ضعیفتره?640 بهتر نی?
خدایی شما(آقا فرشید) و آقا رامین نعمتی هستین واس این تایپک,ممنون,راستی رم فرکانس 1333 بگیرم,تبدیل IDE به SATA چی بگیرم?آخه درایوام به مادربورد نمیخوره
درود
آقا محصولات شرکت BitFenix برا مود کردن کیس مخصوصا LED و کابل های Alchemy تو بازار هستن؟
http://www.bitfenix....hemy-led-strips
جایی میشناسید بیاره ؟
اگه نیست , موارد مشابه غیر از فن تو بازار ما چیزی هستش؟ فن که فک کنم انرمکس مشابهش داره که وارد هم شده ولی کابل یا LED الان برام سواله
آقا من خریدامو کردم از آقا فرشید و آقا رامین سپاسگزارم، قیمتشون به این صورت:
مادربرد P8h61 mlx3 plus رو خریدم 190
cpu intel g540 رو خریدم 140
رم 4g ddr3 appacer 1333 رو خریدم 57