مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به دوستان مخصوصا آقا فرشید و سوپرا جان
1.یک خنک کننده cpu برای 3570k میخوام بودجه هم حدودا 100 تومن (میدونم کمه) اگر ممکنه یک مدلی بگید
2.قبلا با 85 تومن فرمودید thermalright hr-02 macho البته برای 2600k بود الان چند شده؟
3.آقا فرشید شما با کدوم کولر تا 4.6 اور کردید؟
4.بازار الان وضعیتش چطوریه؟آخه شاید قطعه دیگه هم بخوام ، زودتر برم بگیرم یا یک هفته ای صبر کنم

آخرین ویرایش:
فرشید جان یه سیستم با بودجه ی 1 میلیون تومنی چی پیشنهاد میکنی ؟ (اولویت سیستم کارای عادی و رده پایین هست حالا اگه بشه باهاش بازی هم کرد بد نیست) .

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M LX
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

حدود 1050 تومن میشه، گرافیک آنبرد داره و بدرد بازی هم نمی خوره. اما از پس اجرای بازیهای سبک با کیفیت پایین برمیاد.

سلام به دوستان مخصوصا آقا فرشید و سوپرا جان
1.یک خنک کننده cpu برای 3570k میخوام بودجه هم حدودا 100 تومن (میدونم کمه) اگر ممکنه یک مدلی بگید
2.آقا فرشید شما با کدوم کولر تا 4.6 اور کردید؟
3.بازار الان وضعیتش چطوریه؟آخه شاید قطعه دیگه هم بخوام ، زودتر برم بگیرم یا یک هفته ای صبر کنم

از مدلای برند Thermal Right که شرکت Green وارد کرده می تونی یکی رو انتخاب کنی،
2-من با مدل Macho H02 از همین برند تا 4.6 اور کردم، بالاتر هم امکان پذیر هست اگر مادربرد خوبی داشته باشید.
3-وضعیت بازار گفتنی نیست! از مدتی دیگه بعضی قطعات حتی با نرخ دلار آزاد هم توی بازار نایاب میشن. تعرفه ی گمرکی هم قرار بیشتر بشه احتمالا!!

سلام آقا فرشید

نرم افزار یا راهی دقیق برای تست پاور سراغ دارید ؟

به نظرم میاد پاور دو تا از سیستم هامون یکم ایراد پیدا کردن . و چون کامل ادا نمیدن نمیتونم دقیق بفهمم که از پاور هست .
البته وقت بکنم یه پاور فردا میگیرم تست کنم . ولی اگه راهی هست بفرما تست کنم که یه موقع هزینه اضافی نشه تو این وضعیت ارز !

ارورش اینطوری هست که فایل های ویندوز رو گم میکنه و اکثرا بعد چند روز ویندوز خراب میشه و میگه ریکاوری کن ! البته هارد رو دو سه تا دیگشه شو انداختم روش بعد چند روز دوباره مثل هم میشن ! بقیه قطعه ها هم ظاهرا سالم هستند .
فکر کنم از پاوراشون هست ! چون وقتی دو تا رایتر هم میزارم روش ، دیگه ویندوز بالا نمیاد تا اینکه اونارو در بیارم !
نظرتون چی هست !

راه مطمئنی بجز تست با پاور دیگه نیست.
سوالتون رو به تاپیک مشکلات سخت افزار منتقل کنید.

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشید، خسته نباشید;

فامیلمون یه سیستمی داره به شرح زیر :

Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 GHz
4GB RAM
NVIDIA GeForce 9400 GT
M.B: EP31-DS3L

میخواد این سیستم رو بفروشه + خودش هم 800 الی 900 بودجه اش هست ...

با فروش اونها و بودجه ی خودش چه سیستمی رو پیشنهاد میکنین؟

با سپاس.

سلام آقا فرشید، خسته نباشید;

فامیلمون یه سیستمی داره به شرح زیر :

Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.50 GHz
4GB RAM
NVIDIA GeForce 9400 GT
M.B: EP31-DS3L

میخواد این سیستم رو بفروشه + خودش هم 800 الی 900 بودجه اش هست ...

با فروش اونها و بودجه ی خودش چه سیستمی رو پیشنهاد میکنین؟

با سپاس.

سیستم فعلی شما که میشه حدود 200 تومن قیمت گذاشت،در کل با 1050 تومن اینو میشه توصیه کرد که مناسب بازی هم نیست:

CPU:Core i3 2120
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M LX
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

اگر برای بازی قصد ارتقا دارید حداقل 300 تا 400 تومن به بودجه اضافه کنید.

سلام
نمیدونم باید اینجا مطرح کنم یا نه
چون بخشی برای سوال درمورد قطعات جانبی پیدا نکردم
به هر حال یه مودم وایرلس که پورت لن هم داشته باشه برای اتصال به لپتاپ و 360× {از طریق پورت لن} نیاز دارم
ترجیحا زیر 100
نمیخوام که کار خارق العاده ای باهاش انجام بدم واسه همین سرعت لن و ... زیاد مهم نیست
کلا یه مورد که کارهای فوق رو راحت انجام بده و کیفیت خوبی داشته باشه
پیشاپیش مرسی و ممنون
پ.ن 1: برای سرویس از مخابرات میخوام
پ.ن 2: یه بنده خدایی گقت قید لینک دارها رو بزن{مثل تی پی لیک و دی لینک و...} و بیشتر دنبال asus و linksys باش

سلام
به هر حال یه مودم وایرلس که پورت لن هم داشته باشه برای اتصال به لپتاپ و 360× {از طریق پورت لن} نیاز دارم
ترجیحا زیر 100
نمیخوام که کار خارق العاده ای باهاش انجام بدم واسه همین سرعت لن و ... زیاد مهم نیست
پیشاپیش مرسی و ممنون
پ.ن 2: یه بنده خدایی گقت قید لینک دارها رو بزن{مثل تی پی لیک و دی لینک و...} و بیشتر دنبال asus و linksys باش

دوست عزیز برای XBOX 360 هم بخواهید ، باید باهاش سازگار باشه . همه مودم ها سازگار نیستند و به لایو کانکت نمیشن !

TP-link هم بد نیست ما استفاده کردیم ! این دو مدل برای همه کار شما جواب میده :

بالای 100000 تومان
TP-link TD-W8960N

و زیر 100000 تومان
TP-link TD-8910

آخرین ویرایش:
سلام
ترجیحا زیر 100
پیشاپیش مرسی و ممنون
اگه بتونی تا 115 116 هزینه کنی D-LINK DSL-2750U پیشنهاد میشه در غیر اینصورت ASUS DSL-N10 انتخاب خوبیه ، از مدلای Linksys هم کمترین مدل موجودش WAG120N هستش که به بودجه ت نمیخوره یعنی در کمترین حالت 152 153 تومن در میاد !
مخابرات هم با مودم خاصی مشکل نداره از هر برندی باشه میتونی استفاده کنی ! (در مورد Live هم همینطور البته Live بیشتر به تنظمیات مربوطه تا نوع مودم)

سلام..
دوستان من میخوام یه رم 4 گیگ و یه هارد 1ترابایت به سیستمم اضافه کنم.پاورم جواب میده؟
مشخصات سیستمم اینه:
POWER: Green - GP785 B
MotherBoard: GIGABYTE - Z68AP-D3
CPU: Intel Core i5 2500K @3.3ghz
VGA: EVGA GTX560Ti 1G SuperClocked
Ram: Cosair 4g Bus 1600
Hard: 500GB Segate SATA2
سیستمم در چه سطحیــه؟با مشورت با اساتید محترم این تاپیک جمع کردمش:d

آخرین ویرایش:
کلا tp-link نگیر
خیلی راحت بهت گفتم
چون از نظر امنیتی 0 هستش
حالا تصمیم با خودت

سلام دوست عزیز . برای تحقیق خودم میخوام ! آیا برای این حرفتون دلیل قانع کننده ، یا منبع دارید ؟ اگر دارید لطفا همینجا بفرمایید !

در ضمن به نظر من هر مودم چند مدل داره قدیمی و جدید و با امکانات متنوع . و این حرف شما ممکنه مثلا برای یه مدل قدیمی از tp-link درست باشه و یه مدل دیگه هم از D-link و تا آخر برای بقیه مودم ها !

دوباره سلام
1: یکی از بچه ها zyxel Wireless - P-660HW داره.
کارکرده بدون گارانتی {که فکر نکنم تو ایران زیاد مهم باشه} میگه 70...به درد میخوره؟
2: فرق D-LINK DSL-2750U با D-LINK DSL-2730U فقط توی USB printing . USB storage هست؟ یا فرق دیگه ای هم دارن؟
پ.ن: یعنی خاک بر سر ....... که من سه سال پیش که میخواستم WAG120N بگیرم و نگرفتم {به خاطر فیبر نوری} 100 تومن بود....الان به جای اینکه ارزون بشه گرونتر هم شده. ای خاک......

دوباره سلام
1: یکی از بچه ها zyxel Wireless - P-660HW داره.
کارکرده بدون گارانتی {که فکر نکنم تو ایران زیاد مهم باشه} میگه 70...به درد میخوره؟
2: فرق D-LINK DSL-2750U با D-LINK DSL-2730U فقط توی USB printing . USB storage هست؟ یا فرق دیگه ای هم دارن؟
پ.ن: یعنی خاک بر سر ....... که من سه سال پیش که میخواستم WAG120N بگیرم و نگرفتم {به خاطر فیبر نوری} 100 تومن بود....الان به جای اینکه ارزون بشه گرونتر هم شده. ای خاک......

همون مدل zyxel Wireless - P-660HW کار شما رو راه میندازه، روی مودم بیشتر از این لازم نیست هزینه بشه.

2-بله، تفاوت زیادی دارن، مدل 2730 تا 150 مگابیت رو پشتیبانی می کنه و تک آنتنه هست، اما 2750 سرعت 300 مگابیت داره و دو آنتنه هم هست،

سلام.
فرشیدجان و رامین جان
من کیس کولرمستر cm storm trooper دارم.ولی فن ساید و پایین نداره.میخوام براش فن ساید تهیه کنم.چه مدل یا برند و چند سانتی بخرم؟ اگه ممکنه مدل دقیق بگید. و فنی پیشنهاد بدید که وقتی نصب کردم به کولر cpu ام که ماچو هست گیر نکنه.

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or