مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تفاوت E4300 و يا E6320 ي كه خود بهزاد گفت با يه چيزي مثل X2 5600 از زمين تا آسمونه (و اين در حاليه كه 5600 رو با 160 هزار تومان ميشه پيدا كرد، البته بدون گارانتي آواژنگ)
به چند دلیل AM2 نگفتم:
1-بهزاد فکر کنم برای گیم بخواد...توی گیم های جدید (نمونش Company Of Heroes) یا هر کدوم از اینا که اولش یه Intel core 2 duo خورده(که الان اکثرشون اینطوری شده) یه E6300 میتونه به راحتی X2 5000 رو بگیره...E6300 و
E4300 هم توی بازدهی با هم فرقی ندارن.
2-من میخواستم یه جوری پیشنهاد بدم که بهزاد بتونه یه 8800 ردیف کنه...اگر قرار باشه 160 پول CPU بده بازم من X2 5600 رو نمیگفتم...مدل مورد نظرم Intel core 2 duo E4500 2.2 بود که دیگه توی گیم کامل دست X2 رو میبست(احمد نری 2 تا گیم نسبتا قدیمی مثل FEAR یا QUAKE 4 رو بیاری بگی فرقی ندارن:biggrin1:
بازیهایی مثل Oblivion یا Company of heroes و حتی Superme commander رو ببینی کاملا متوجه منظور من میشی;)
براي مين هم ميشه Asus M2N-E يا Abit Kn9 رو پيشنهاد كرد (كه حدوداي 100 تا 105 هزار تومانه)
m2n e یه سری مشکلات داشت و کلا زیاد مین روون و خوبی نیستش.
ابیت هم برای اینکه پلتفورمی که گفتم اینتل هستش...الان گویا ابیتم کم یاب شده توی بازار.
ولی اگر پولش میرسه من این ابیت رو پیشنهاد میدم:abit nforce 650 i sli اینتل...خیلی مین خوبیه.
2: رم رو چرا 667 ؟؟؟
چرا 800 نه ؟؟؟
تنها مشكل اينه كه گرون تر ميشه يه 30 تا 40 هزار تومان
30-40 تومن که نه...شاید 15-20 تومن فرق داشته باشن...من بیشترین مشکلم سره بودجه ی بهزاد هست که تا 600 تومن خودش دراورده بود و منم میخواستم به هر عنوانی شده اون 8800 رو توی لیست بچپونم:biggrin1:...ولی کلا توی اینتل 667 هم بد نیست...بگیره خودش از توی بایوس دستی بذاره 800 کار کنه.
ولی اگه پول هست من مشکلی با خرید 800 ندارم.
XFX 8800 GTS 320 Mb
الان که دیگه BFG هم کارتاش وارد شده...با 350 میشه یه 8800 320 oc رو خرید.
گارانتی که مادامالعمر...جنس که امریکایی...کارتم که اور شده...کیفیتم عالی.
: پاورم يه چيزي كه حداقل 26A كشش داشته باشه (برا جريان 12V) و علاوه بر اون 500W (حداقل 400W) حقيقي هم باشه. كانكتور (6+2) برا PCI-E رو هم داشته باشه (يه وقت از اين تبديلا نزني به كارت). يه چيزي مثل همين كه محمد رضا ميگه يا مثلاً اين پاوراي Green 530W كه حدوداي 50 تا 70 هزار تومانه (رنج قيمت جالبيه)
28 امپر باشه بهتره...خود انویدیا که گفته حداقل 430-450 وات برای 8800 gts داشته باشیم...ولی با 400 خوب هم فکر کنم کار کنه...اگه قراره گیرین بخره بهتره 580 w رو بگیره 75 تومن که 580 real هم هست و خیلیم طرفدار داره...ولی خوب من کولر مستر 550 رو ترجیح میدم(با اینکه PFC نداره)
چرا ASUS نه ؟؟؟
چون ایسوز توی این رنج قیمت مینهای خوبی نداره...اگر بنا به اینتل بود که p5b-p5k ... رو پیشنهاد میدادم(البته بعد از اون ابیت 650)
سلام. كمك!
من ميخوام يه هارد 320gb وسترن يا هيتاچي يا seagate بخرم شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟كدوم بهتره؟
من مادربوردم فقط sata1 ساپورت ميكنه چيكار كنم؟ هارد ساتا2 ميتونم بهش وصل كنم؟
مدل مادربوردم: ga-8ipe1000 pro-g
خواهشاً يكي ما رو روشن كنه!
به نظره من هیتاچی یا سامسونگ.
راستی احمد در اخر بگم من خودم amd دارم:biggrin1:اینو گفتم یه وقت نگی فن بویم:laughing:im kidding
موفق باشی

سلام. كمك!
من ميخوام يه هارد 320gb وسترن يا هيتاچي يا seagate بخرم شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟كدوم بهتره؟
من مادربوردم فقط sata1 ساپورت ميكنه چيكار كنم؟ هارد ساتا2 ميتونم بهش وصل كنم؟
مدل مادربوردم: ga-8ipe1000 pro-g
خواهشاً يكي ما رو روشن كنه! :praying: :praying:
مشکلی نداره.
تازه بهتره هارد sata2 باشه
chip motherboard 856pe هست به همین خاطر اصلا مشکلی پیش نمیاد و تازه سرعت بیشتری هم داره
.

سلام

من میخوام یکشنبه برم PC بخرم. نهایت دوشنبه صبح.

اومدم ببینم بازم نظر ها فرق کرده یا نه.

اول اینکه توی این 6-7 صفحه که خوندم یک سری نظراتی رو دیدم که جا داره برای خودم بگم.

اول اینکه با احمد موافقم. من اصلا اهل ریسک برای اورکلاک کردن نیستم و در ضمن حاضرم برای CPU حتی 200 هم پول بدم. ببینم این چطوره Intel core 2 duo E4500 2.2 ؟؟

هدف اول گیم بعد کار مکس در حد نیمه حرفه ای رو به بالا.

پس برای CPU این مطلب رو گفتم که دوستان پیشنهاد بدن. اگه به یاد داشته باشم خودم یه E6320 رو خواستم بگیرم که محمد گفت نگیر. اون CPU بود 175. پس برای CPU نظرتون رو بگین .

در مورد رم :

محمد جان من هفته پیش زنگ زدم به همین تلفنی که برای رم دادی. برای GSkill. طرف گفت دو تا 1 گیگ باس 800 با تایمینگ 4.10.10 ( فکر کنم) 168. که این قیمت با OCZ فرقی نداره. شاید 5-6 تومن ارزون تر باشه این Gskill.

پس اگه امکان داره در مورد رم نظرتون رو بگین. البته خود من با OCZ موافقم.

در مورد کارت گرافیک. هفته پیش 3 بار به این سیما کامپیوتر توی بازار رضا زنگ زدم گفت بورد BFG رو نداریم تا 15 روز دیگه می یاد برامون. هدف یه 8800 هستش از نوع GTS 320. اگه جایی رو سراغ دارین که این بورد رو داره ممنون میشم ادرس بدین. اگرم میبینین تبلیغ میشه توی PM.

در مورد پاور : محمد جان حرفت رو قبول کردم . گیرین 550 یا 580. در گیرین خریدن مطمئن شدم.

در مورد مین : یه چرخی زدم. P5b Asus . ولی محمد فکر کنم بهم گیگا پیشنهاد کرده بوده. اونم من موافقم. کلا با مین های گیگا رابطه خوبی برقرار میکنم و هر چی تا الان خریدم راضی بودم. برای مین تا 140 حاضرم پول بدم.

در مورد کیبورد و موس هم G15 لاجیتک رو انتخاب کردم. پنجشنبه از نمایندگی اواژنگ همکف پایتخت پرسیدم ( همونی که نمایندگی شاب رو داره )گفت 80. هماهنگ کردمش. موس هم 40.

ممنون میشم یه کمکی بکنین.

در ضمن بودجه من هم 1250000.

اینم بگم که برای مونیتور هم میخوام نهایت 120 پول بدم.

ممنون

خداحافظ

آخرین ویرایش:
در مورد مین : یه چرخی زدم. P5b Asus . ولی محمد فکر کنم بهم گیگا پیشنهاد کرده بوده. اونم من موافقم. کلا با مین های گیگا رابطه خوبی برقرار میکنم و هر چی تا الان خریدم راضی بودم. برای مین تا 140 حاضرم پول بدم.
خداحافظ
اگه با Gigabyte حال میکنی، اینو بگیر: 965P DS3
خودم همین رو دارم، اورکلاک هم کردم، راضی هستم ازش. کلاً این مدل یکی از پرطرفداترین مادربردها برای Core2 ــه. البته اون موقع 160 تومن بود الان نمیدونم چنده.
یه مدل 965P S3 هم هست که از این ارزونتره و امکاناتش هم خیلی مشابه همینه منتها به این خوبی اورکلاک نمیشه.

اقا ما دلمون خوش بود که میریم کارت گرافیک 7100GS میگیریم که دیگه از رم حافظه ای برداشت نمیکنه، ولی الان پشت جبعه ی کارت گرافیکم رو که نگاه میکنم میبینم که نوشته که قابلیت TC هم توی این کارت گرافیک فعال شده! الان که میرم میبینم حافظه ی کارت گرافیکم رو زده 512MB ؛ یعنی 384MB از رمم ورداشته! نمیشه کاری کرد که چیزی از رم ورنداره؟ [راستی رمم 2GB هست]
خودم همین رو دارم، اورکلاک هم کردم، راضی هستم ازش. کلاً این مدل یکی از پرطرفداترین مادربردها برای Core2 ــه. البته اون موقع 160 تومن بود الان نمیدونم چنده.
من اینو 2روز پیش خریدم 150 تومن ولی نمیدونم چرا فکر میکنم فروشنده گرون تر بم فروختش!
راستی E6420 هم خریدم

سلام

نوشته شده توسط R.I.P-UNKNOWN:
راستی احمد در اخر بگم من خودم amd دارم اینو گفتم یه وقت نگی فن بویم

در عوض من Intel fan م
بالا بري پايين بياي
ميگم اينتل

ولي ...

بازیهایی مثل Oblivion یا Company of heroes و حتی Superme commander رو ببینی کاملا متوجه منظور من میشی

من ترجيح ميدم بجاي گيم، بگم 3D Mark 06
حالا چون شمايي باشه، Superme commander هم كنارش

يه سر برو به اين دوتا لينك كه ميدم (لينكا برا Toms ـه)

3D Mark 06
Supreme Commander

همون طوري كه مي بيني بدون اوركلاك، تاكيد مي كنم بدون اوركلاكينگ Core Duo هاي 6600 به بالا مي تونن از سد 5600 رد بشن
حالا OC چه مي كنه من كاري بهش ندارم
ولي بدون OC همه چيز مشخصه
منبع هم بسيار معتبر

البته در مورد جمع كردن قيمت حق با توست

m2n e یه سری مشکلات داشت و کلا زیاد مین روون و خوبی نیستش.
ابیت هم برای اینکه پلتفورمی که گفتم اینتل هستش...الان گویا ابیتم کم یاب شده توی بازار.
ولی اگر پولش میرسه من این ابیت رو پیشنهاد میدم:abit nforce 650 i sli اینتل...خیلی مین خوبیه.

با Abit موافقم
ولي در مورد M2N-E من شخصاً باهاش كار كردم و مشكلي هم نداشتم (البته من هيچ وقت قطعه رو برا OC زير فشار نمي برم، يعني مثلاً اگر نياز به توان گرافيكي بيشتر يا توان محاسباتي بيشتر داشتم OC نمي كنم، بلكه سريعاً به فكر خريد مدل قوي تر مي افتم، چرا چون حوصله ي بازي هايي كه OC از خودش در مياره رو ندارم، حوصله ندارم PC يه هفته كار كنه بعد توي چند ساعت آخر بدليل آرتيفكت هايي كه با OC زياد و زياد تر ميشن يه هفته وقتم بسوزه)

30-40 تومن که نه...شاید 15-20 تومن فرق داشته باشن

اگه قرار بر OCZ يا مشابه هاش باشه تفاوت به 60 يا بيشتر هم ميرسه
ولي بازم از نظر هزينه باهات موافقم
در هر حال بازم به هر شكلي رم بالاتر باشه بهتر و بهتره

الان که دیگه BFG هم کارتاش وارد شده...با 350 میشه یه 8800 320 oc رو خرید.
گارانتی که مادام العمر...جنس که امریکایی...کارتم که اور شده...کیفیتم عالی.

در بي نظير بودن BFG هيچ شكي نيست
ولي XFX ي كه من گفتم هم اگر ورژن Triple X ش رو بگيري با BFG برابري مي كنه
البته بازم ميگم BFG نمي شه
ولي حداقل گرانتي XFX سازگار ارقامه كه سه سال هم هست (كسي كه 8800 مي خره، سه سال ديگه كارتش ديگه اين نيست)

28 امپر باشه بهتره...خود انویدیا که گفته حداقل 430-450 وات برای 8800 gts داشته باشیم...ولی با 400 خوب هم فکر کنم کار کنه...اگه قراره گیرین بخره بهتره 580 w رو بگیره 75 تومن که 580 real هم هست و خیلیم طرفدار داره...ولی خوب من کولر مستر 550 رو ترجیح میدم(با اینکه PFC نداره)

من Minimum ي كه خود nVIDIA گفته رو گفتم
وگرنه هرچي بيشتر بهتر
ضمناً حداقلي كه nVIDIA گفته 400 وات و 26 آمپره (برا 8800GTS 320Mb)

اين رو هم درنظر بگير كه بهزاد مشهده
اين پاور 580 توي مشهد 85 تا 90 هزار تومانه
همون 530 رو هم زير 70 بهش نمي دن (اون 50 هزار توماني كه گفتم قيمت همكاريه)

-------------------------------------------------
-------------------------------------------------

نوشته شده توسط Hellgate:london :
من اصلا اهل ریسک برای اورکلاک کردن نیست

شما اهل ريسك نيستي
من حال و حوصله ي دنگ و فنگش رو ندارم
چون يكسره بايد در حال مانيتورينگ سيستم با هزار جور برنامه باشي كه آي دماي CPU رفت بالا، آي اومد پايين ...

پس برای CPU این مطلب رو گفتم که دوستان پیشنهاد بدن. اگه به یاد داشته باشم خودم یه E6320 رو خواستم بگیرم که محمد گفت نگیر. اون CPU بود 175. پس برای CPU نظرتون رو بگین .

اگه تا 200 هزار مي توني خرج كني و اينتل هم مي خواي Core 2 Duo E6420 انتخاب خوبيه

OCZ رو با هيچي عوض نكن
شك هم نداشته باش

در مورد کارت گرافیک. هفته پیش 3 بار به این سیما کامپیوتر توی بازار رضا زنگ زدم گفت بورد BFG رو نداریم تا 15 روز دیگه می یاد برامون. هدف یه 8800 هستش از نوع GTS 320. اگه جایی رو سراغ دارین که این بورد رو داره ممنون میشم ادرس بدین. اگرم میبینین تبلیغ میشه توی PM.

من يكشنبه، دوشنبه و سه شنبه ي هفته ي قبل، كل تهران رو براي BFG 8800 GTS 320Mb OC شخم زدم.
پيدا نشد كه نشد
ديگه جايي نبود كه نرفته باشم

چيزايي كه بود اين بود كه اولاً متاسفانه كلاً 8800 خيلي كمه، حالا هر Brand ي
ASUS ش رو از 350 تا 375 به من قيمت دادن، كه خوب مسلمه ASUS فقط پول برندش و ... رو مي خوره
MSI فقط يه جا تو پايتخت ديدم كه فرداش فروخته بودش
BFG اصلاً نبود، يا مي گفتن 20 روز تا 25 روز بعد، يا هم مي گفتن چي ؟؟؟ (يعني اسمشو نشنيده بودن)
Gigabyte رو دو جا ديدم، يكي مي گفت 390، يكي هم 400 (كه اصلاً از اين كارتاي گرافيك گيگا دل خوشي ندارم، بيخودي هم فقط برا آواژنگش گرونه)
Leadtek ش رو گفت هفته ي بعد (يعني ميشه فردا به بعد، ولي در كل اونم زياد خوب نيست) قيمت هم نداد بهم
در نهايت XFX عادي ش رو از گسترش انفورماتيك توي پايتخت به قيمت 340 هزار تومان گرفتم (از 360 تا 330 بهم قيمت داده بودن كه اون 330 ـه فرداش كه خواستم بخرم فروخته بودش بي انصاف، شايدم دروغ مي گفت)

حالبه كه مثلاً لامرد سيستم مي گفت چرا 8800 ؟؟؟ بيا X2800 ـه Club بهت بدم صفا كني ...

بهر حال راضي هم هستم از اين XFX ـه (در كل خوب خنكه كارته)

اگه مين گيگا ميگيري
سعي كن از اين نسل جديداش كه خازن جامد دارن بگيري
واقعاً خازن هاي عاليي هستن، نشت شون واقعاً از اون الكتروليتي هاي قبلي خيلي كمتره
ولي مشكل اينه كه يكمي اين مين ها گرونن

965P DS3 يي كه حميد ميگه من 140 قيمت داشتم (شايدم 135 درست يادم نيست)
مين خيلي خوبي هم هستش
مي توني Intel DG965 WH رو هم بگيري كه توي همين محدوده ي قيمتي و با تفاوت 2 يا 3 هزار توماني هستش
965G DS3 هم برا گيگا هستش كه حدوداي 160 هزار تومانه
البته گيگا يكم برا آواژنگ بودن گارانتيش گرون تره

کیبورد و موس هم G15 لاجیتک رو انتخاب کردم.

مباركه

اینم بگم که برای مونیتور هم میخوام نهایت 120 پول بدم.

در اين مورد بايد بگم كه اشتباه محضه
چون CRT ها با يه پنل LCD قابل مقايسه نيستن
اگه مي توني يه كاري كن LCD بگيري
برا مانيتور دوستان مي تونن بهتر راهنمايي كنن، چون من خيلي وقته از بازار مانيتور دورم، چون پنلم الان داره عالي جواب ميده.

سلام
من ترجيح ميدم بجاي گيم، بگم 3D Mark 06
حالا چون شمايي باشه، Superme commander هم كنارش

يه سر برو به اين دوتا لينك كه ميدم (لينكا برا Toms ـه)

3D Mark 06
Supreme Commander
احمد جان ادم سیستم رو نمیگیره که باهاش 3dmark بگیره...میگیره واسه ی گیم...وگرنه توی همین تستهایی که دادی یه pentium d 960 امتیازش از x2 4000 بیشتر و در حد یه c2d E4300 هست...ایا واقعا در عمل این 3 تا با هم قابل مقایسن؟!!!!
اون super com هم به یه علت با تستش زیاد موافق نیستم...رزولوشن رو ببین;)
ولی کلا به غیر از این 2 تا بحث من سره بازی هایی هست که اولش یه لوگوی c2d زده...خدا میدونه که این c2d ها توی این بازی ها چه قدر تفاوت ایجاد میکنن...البته از اینا هم که بگذریم با 160 تومن میشه یه c2d E4500 2.2 gh گرفت که در حد یا قوی تر از x2 5600 هست;)
همون طوري كه مي بيني بدون اوركلاك، تاكيد مي كنم بدون اوركلاكينگ Core Duo هاي 6600 به بالا مي تونن از سد 5600 رد بشن
حالا OC چه مي كنه من كاري بهش ندارم
ولي بدون OC همه چيز مشخصه
منبع هم بسيار معتبر
منم اصلا حرفی از اور نیاوردم وسط...اگه اونطوریه که الان با اور cpu خودم یه x2 5600 هستش!...یعنی با حرف شما الان من از e6420 بالاترم...ولی خوب من سیستم رو مبنی بر اور پیشنهاد نمیدم.
منم معمولا برای کسی که دارم سیستم پیشنهاد میدم بدون در نظر گرفتن اور هست...مگر اینکه قبلش باهاش صحبت کرده باشم و اور کردن رو بهش یاد داده باشم...یا ببینم اصلا طرف اورکلاکر هست یا نه!
در اخر بگم من نمیگم که x2 5600 بده ولی میگم توی این رنج قیمت انتخاب بهتری هم هست;)
ولي در مورد M2N-E من شخصاً باهاش كار كردم و مشكلي هم نداشتم (البته من هيچ وقت قطعه رو برا OC زير فشار نمي برم، يعني مثلاً اگر نياز به توان گرافيكي بيشتر يا توان محاسباتي بيشتر داشتم OC نمي كنم، بلكه سريعاً به فكر خريد مدل قوي تر مي افتم، چرا چون حوصله ي بازي هايي كه OC از خودش در مياره رو ندارم، حوصله ندارم PC يه هفته كار كنه بعد توي چند ساعت آخر بدليل آرتيفكت هايي كه با OC زياد و زياد تر ميشن يه هفته وقتم بسوزه)[/
QUOTE]

خوب اینطوری که در حالت عادی کار کنن همه ی مین ها بی مشکلن!...مشکل وقتی میشه که یکم به مین فشار بیاد و یکم بخوایم با تایمینگ و ولتاژ رمش ور بریم...اونموقعست که میفهمیم ...
در مورد این هم که میگی بعد از 1 هفته سیستم هنگ کنه یا قاط بزنه و ... مخالفم...اگر درست اور بشه تا 10 سالم مشکلی ایجاد نمیکنه...الان من سیستمم 1 ساله داره روی 2800 کار میکنه(x2 3600) و رمم هم روی 934...همه چیزمم استاک....بیشترین فشاری هم که به سی پی یو میارم Encode کردن هستش یا اینکه برای تست یه 3-4 روزی سیستم رو گذاشتم folding@home ...
برام مشکلی پیش نیامد(حالا کافیه برم روی 2.9 تا 1 ساعت نشده ریستارت بشه...دلیلم داره! رمم کم میاره...کلا برای اور باید به قطعاتی که میخریم هم دقت کنیم...)
من واسم خیلی مهمه سیستم استیبل باشه چون معمولا سیستمم زیر فشار هست یا در حال دانلود...در هفته شاید 1 بار خاموش کنم...;)
خوب ولی کلا هر کسی دوست نداره اور کنه و مجبور هم نیست...به بعضی دردسر هاشم شاید نیرزه;)
کلا 5600 با 6400 یا حتی 6600 زیاد فرقی نداره...من یکم خواستم اینده نگری بگم...این بازی ها و شرکتا برای تبلیغاتم شده انجین رو مثلا با انتل هماهنگ میکنن ...
ولي XFX ي كه من گفتم هم اگر ورژن Triple X ش رو بگيري با BFG برابري مي كن[/
QUOTE]
قیمت و کیفیتشم برابری میکنه؟
ولي حداقل گرانتي XFX سازگار ارقامه كه سه سال هم هست (كسي كه 8800 مي خره، سه سال ديگه كارتش ديگه اين نيست)
خوب BFG که گارانتیش مادام العمره...حالا طرف 3 سال دیگه میخواد هر کارتی داشته باشه...
ولی کلا توی برد بازدهی اکثرشون یکیه و زیاد فرقی ندارن...فقط میمونه همین بحث کیفیت و گارانتی.
بهر حال راضي هم هستم از اين XFX ـه (در كل خوب خنكه كارته)
مبارکه:biggrin1:
حالا خوبه همینم گیر اوردی! ...سازگار دیگه 320 رو وارد نمیکنه...
اول اینکه با احمد موافقم. من اصلا اهل ریسک برای اورکلاک کردن نیستم و در ضمن حاضرم برای CPU حتی 200 هم پول بدم. ببینم این چطوره Intel core 2 duo E4500 2.2 ؟؟
این سی پی یوی خوبیه و در حد یه E6420 هم هست...به قیمتشم میرزه...160 تومنه به گمونم...

یادته گفتم نظرم عوض میشه؟...الان نظرم روی این 4500 هست چون با قیمت کمتر در حد همون c2d 6400 or 6420 هستش...کلا این c2d ها توی یه فرکانس بازدهی مشابه دارن.
محمد جان من هفته پیش زنگ زدم به همین تلفنی که برای رم دادی. برای GSkill. طرف گفت دو تا 1 گیگ باس 800 با تایمینگ 4.10.10 ( فکر کنم) 168. که این قیمت با OCZ فرقی نداره. شاید 5-6 تومن ارزون تر باشه این Gskill.

فکرکنم تایمینگش 4-4-4-10 بوده...قیمت OCZ 800 این رو داری؟با این تایمینگ؟5-5-5-15 زیر 160 تومن نیست چه برسه به این...تازه جی اسکیل یکی از برترین تولید کننده های رم هستش! با OCZ قابل مقایسه نیستش!
ولی خوب چون اور نمیکنی کلا فرقی به حالت نداره...من به جای تو بودم میرفتم 2 تا 1 گیگ پتریوت 800 میخریدم که هم ارزونتره و هم در فرکانس 800 با بقیه یکیه...
ر مورد مین : یه چرخی زدم. P5b Asus . ولی محمد فکر کنم بهم گیگا پیشنهاد کرده بوده. اونم من موافقم. کلا با مین های گیگا رابطه خوبی برقرار میکنم و هر چی تا الان خریدم راضی بودم. برای مین تا 140 حاضرم پول بدم.
خوب مین گیگا که گفته بودم بهت چیپش p35 بود...مین خوبیم بود...ولی اگر abit nforce 650 i sli گیر اردی توی خریدش شک نکن! یا abit ip35 pro...البته قیمت ابیت هارو ندارم.
خوب این همه گفتیم:biggrin1: در اخر سیستم پیشنهادی من:
cpu:intel core 2 duo E4500=160
ram:2x1gb patriot 800 cl 5-5-5-15=110
main board:GIGABYTE P35-DS3R=165
vga:BFG 8800 gts 320 oc=350
hard:250 gb sata 2 hitachi=65
DVD Writer:Samsung SH-S183A=35
power:green 580 w =75
speaker:logitech x530=80
بقیشم هر چی دوست داری بگیر...مانیتور CRT همش یکیه زیاد فرقی ندارن...ولی اگر میتونی 240 بده برای مانیتور یه samsung bf1750 بگیر;) ضرر نمیکنی ها...
اگر بودجت اجازه داد و با توجه به علاقت رم OCZ بگیر...ولی کلا زیاد فرقی ندارن;)
یا اگه بازم شد همین E6420 رو بگیر...ولی به نظره من فرقی نداره ولی خوب باس 1066 و هسته هم کنرو...
ولی من به جای تو بودم خودم رو بیمه میکردم:دی یکم هزینه میکردم یه Intel quad core Q6600 میخریدم که الان شده حدود 320 تومن...خوب این میرزه بد جوریم میرزه:دی
نمیدونم خود دانی ...

اگه با Gigabyte حال میکنی، اینو بگیر: 965P DS3
یه مدل 965P S3 هم هست که از این ارزونتره و امکاناتش هم خیلی مشابه همینه منتها به این خوبی اورکلاک نمیشه.
سلام
حمید این مینی که گفتمم مثل ماله خودته تقریبا با چیپ p35 که خو بهتره..هاووون؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
در مورد کیبورد و موس هم G15 لاجیتک رو انتخاب کردم. پنجشنبه از نمایندگی اواژنگ همکف پایتخت پرسیدم ( همونی که نمایندگی شاب رو داره )گفت 80. هماهنگ کردمش. موس هم 40.
من هنوز هم پیشنهادم G6 Steel Pad هستش.
Specifications for SteelSeries 6G:
- Switches: Gold plated no-click

- Switch lifetime: 60,000,000 cycles

- Assembly: Face plate mounted keyset

- Dimensions: 445mm*185mm*30mm (17,5 x 7,3 x 1,2 in)

- Extra gear: Carrying case, keyset, keychanger, PS/2-USB converter

-
مشکل اصلی قیمتش هست....
ولی خوب...بازهم میگم طرحی دکمه ها ارزشش رو داره:

The mechanical tactile system is ergonomically designed to ensure ease-of-use and the no-click switches makes SteelKeys 6G very comfortable to use. All keys are operated at 65g making the keyboard ideal for long gaming sessions.
For us to label something a "gaming keyboard" the product has to be superior to a standard keyboard and meet the requirements of professional gamers. When you press A on the keyboard it's not enough that your computer registers a key press. Your computer has to register the key press faster than with a normal keyboard. The SteelSeries 6G keyboard does that thanks to 18K gold plated contacts and no-click mechanical switches that reduces travel time with roughly 50%. Keys are operated with as little as 65G, making the keyboard both fast to use and comfortable to use for long gaming sessions.
باتشکر....

بهزاد من با اینی که بستی موافق نیستم زیاد.
این بهتره از نظره من:
cpu:intel core 2 duo E4300=120
main board:biostar tforce 965 pt=110
ram:2x1gb patriot 667=100
vga:bfg 8800 gts 320 oc=350
power:cooler master 550 w non pfc=65
این 150 تومن بیشتر شد...ببین تا بودجت رو نگی نمیشه راهنمایی کرد
سلام
خوبی محمد رضا جان
والا من امروز صبح رفته بودم قطعات رو بخرم...بر حسب اتفاق این فروشنده کامپیوتر 2000 نبود که من می خواستم...
ولی الان که توضیحات تو رو دیدم تعجب کردم
چرا رم و سی پی بو رو کم کردی؟ فکر میکردم قدرت بالایی رو دارن....تو تازه 667 رو پیشنهاد دادی..
ای کاش توضیحات رو می دادی...
1: چرا AM2 پيشنهاد نمي كني ؟؟؟

تفاوت E4300 و يا E6320 ي كه خود بهزاد گفت با يه چيزي مثل X2 5600 از زمين تا آسمونه (و اين در حاليه كه 5600 رو با 160 هزار تومان ميشه پيدا كرد، البته بدون گارانتي آواژنگ)

يه نگاه به اين بنداز:

c_pcmark05_cpu.png

تفاوتها در حد 1000 امتيازه

براي مين هم ميشه Asus M2N-E يا Abit Kn9 رو پيشنهاد كرد (كه حدوداي 100 تا 105 هزار تومانه)

2: رم رو چرا 667 ؟؟؟
چرا 800 نه ؟؟؟
تنها مشكل اينه كه گرون تر ميشه يه 30 تا 40 هزار تومان

3: اينو برا بهزاد ميگم: 8600GTS نخري كه ضرر مطلقه
چه خبره اينقدر گرونه ؟؟؟
حدوداي 260 هزار تومانه در حاليكه ميشه XFX 8800 GTS 320 Mb رو با 330 تا 340 هزارتومان هم گير آورد. كه واقعاً متفاوته با 8600GTS ...
البته اينو بگم كه اين كارتا رو توي مشهد بعيده پيدا كني
بايد سفارش بدي بيارن برات يا خودت يه سري به تهران بزني...

4: پاورم يه چيزي كه حداقل 26A كشش داشته باشه (برا جريان 12V) و علاوه بر اون 500W (حداقل 400W) حقيقي هم باشه. كانكتور (6+2) برا PCI-E رو هم داشته باشه (يه وقت از اين تبديلا نزني به كارت). يه چيزي مثل همين كه محمد رضا ميگه يا مثلاً اين پاوراي Green 530W كه حدوداي 50 تا 70 هزار تومانه (رنج قيمت جالبيه)
سلام احمد جان
آقا ما رسما داریم گیج می زنیم.....
در مورد کارت گرافیک باید بگم که متاسفانه حق با شماست...
من مشهد رو زیر و رو کردم تا تونستم یه چیپ درست و حسابی گیر بیارم...تازه فکر کنم یارو که اگه بشناسی 2000 رو می گم از این کارت تعداد بیشتر از 2 یا 3 تا نیاورده باشه...چون وقتی جعبه رو باز کرد خودش داشت کیف می کرد.. کارت نبود که .....واسه خودش یه پا غول بود....
خب من حالا چیکار کنم؟
الان اینجا دو حرفی شده....یکیتون حرف آخر در مورد قطعات رو بزنه
من 600 می تونم هزینه کنم کلا....

بهزاد 600 تومن داری؟
نظر من روی اینه...با احمد هم یه مشورتی کن چون از بازار مشهد خبری ندارم:
cpu:intel core 2 duo E4300=120
ram:2x1gb patriot 667 5-5-5-15=100
main board:biostar tforce 965 pt=110
vga:bfg 8800 gts 320 oc=350
اگه پولت به وی جی ای نمیرسه این یکی رو بگیر:
cpu:intel core 2 duo E4500=160
ram:2x1gb patriot 800=120
main board:gigabyte P35-DS3R=165
vga:BFG 8600 gt oc=160
پاورم همونی که اونجا گیر میاد رو بگیر:biggrin1:
این میشه حدودا 600 تومن...ولی خیلی دوست داشتم 8800 میرسید بودجت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or