سلام
من دیشب این قطعات رو برای سیستم خودم پسندیدم....
ببینم نظر دوستان چیه
cpu :intell core2Duo E6320/1066
VGA: ASUS 8600 GTS
Main: Asus P5B i 965 P
RAM: DDR 2KING Org 800 * 2
Power : High super power ele
اینها سر جمع شد 600 .....خوبه این قطعات؟
سلام
بهزاد من با اینی که بستی موافق نیستم زیاد.
این بهتره از نظره من:
cpu:intel core 2 duo E4300=120
main board:biostar tforce 965 pt=110
ram:2x1gb patriot 667=100
vga:bfg 8800 gts 320 oc=350
power:cooler master 550 w non pfc=65
این 150 تومن بیشتر شد...ببین تا بودجت رو نگی نمیشه راهنمایی کرد
اگه sli می خوای به نظر من kn9sli انتخاب خیلی خوبیه !!
واسه ی 8800 خوب نیست...برای 8800 فقط 650-680i خوبه...تازه کسی که میخواد 8800 sli کنه باید یه CPU اینتل با فرکانس 3000c2d یا یه 4 هسته ای مثل q6600 که دراپ خورده داشته باشه...در غیر این صورت تفاوت رو نمیفهمه.
وقتی میبینی نیستم پیغام خصوصی بده:biggrin1:
اکثر افرادی که اینجا سوال میکنن برای خرید سیستم خوشی زده زیر دلشون یه دفعه توهم زدن با جیب خالی یه بودجه تعیین میکنن میان میگن پیشنهاد بده! واسه ی همین دیگه من به هر کسی جواب نمیدم...
الانم که جوابتو دادم یعنی جزو اون افراد نیستی:biggrin1:
ببین اگر نمیتونی برای ابیت صبر کنی Epox 570 sli هم برد خوبیه...
من با msi مشکل دارم:biggrin1:
MSI نرو هر چند تو پرفورمنس ممکنه بهتر باشه ولي تو اورکلاک بهتر نيست Sli هم نميخواد بگيري هدر دادن پول هست با اين گرافيکهاي خفني که تو بازار هست.
سلام
ابیت سریه kn9ultra-sli از asus m2n32 sli delux هم بازدهیش بیشترهچه برسه به msi:biggrin1:
اگه منبع خواستی بگو برم پیداش کنم...
در مورد sli کردن هم به نظره من اینطوری بگیم بهتره:
نمیخواد sli کنی چون G92 داره تا کریسمس میاد:biggrin1:
البته اینایی هم که توی بازاره زیاد خفن نیست...الان یه 8800 gtx توی بازی هایی مثل Call of juarez کم میاره یا خیلی بازی های دیگه...ادمی که 700 پول کارت میده توقع داره تا روی 1920*1080 با 4xaa بازی رو حداقل با 30 فریم اجرا کنه که این 8800 ها بعضی جاها نمیتونن
در ضمن اينم الان پيدا كردم ببين به Kn9 SLI در new egg از مجموع 82 نظر از 5ستاره 3 ستاره گرفته!واين بنظرم برخلاف تعريفايي كه دوستان از اين مين ميكنند اينم لينكش:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813127236
برو ریویو هاشو بخون ببین چرا 3 ستاره گرفته! یه مشت ابله با دلیلای مسخره به مین امتیاز کم دادن.
ببین اصلا اونو ولش کن...من الان زیر دست خودم abit kn9 ultra هست...بهث قول میدم که حرف نداره...
اگر میخوای تا 2.4 برسی که اکثر مین ها میرسن...بازم میگم برای اور CPU با اون مینه یه جارو سوتی میدادی...این که میدیدی با اور cpu آمتیاز 3dmark بالاتر میرفت ربطی به کارت نداشت! طبیعی بود!
یعنی اصلا اور گرافیک ربطی به مینبورد نداره...
ببین یه مین میگم که تا 2600 بتونی ببری.
epox mf4ultra3 فکر کنم اسمش همین باشه.. از 100 تومن بیشتر نیست...تنها مشکلی که داره(به نظره من مشکل نیست) چیپش nforce 4 هست.ولی یه خوبی هایی هم که داره اینه که هنوز برای هاردهای ide اینا به اندازه کافی جا داره...(توی ابیت 2 تا جا کلا نداره! بقیش ساتا هستن)