مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

منم اصلا تمايلي به sli ندارم ولي عجيبه اكثر مادربورد تويه اين قيمتا sli هستند نميدونم چه اصراري دارن خوب صفاريان جان با اين تفاسير kn9ultra كه فك نميكنم بياد؟همين abit KN9 sliرو از دوستم بخرم 120تومن ارزششو داره؟چون مادربورد قبليمو من 120 خريدم ولي 85 فروختمش حالا نظرت چيه مادربوردرو با اين قيمت ازش بگيرم.
البته من نميخوام آنچنان اور كنم نهايتا از 2000 به 2300 يا 2400 تا اين حد msi توانايي داره؟

منم اصلا تمايلي به sli ندارم ولي عجيبه اكثر مادربورد تويه اين قيمتا sli هستند نميدونم چه اصراري دارن خوب صفاريان جان با اين تفاسير kn9ultra كه فك نميكنم بياد؟همين abit KN9 sliرو از دوستم بخرم 120تومن ارزششو داره؟چون مادربورد قبليمو من 120 خريدم ولي 85 فروختمش حالا نظرت چيه مادربوردرو با اين قيمت ازش بگيرم.
البته من نميخوام آنچنان اور كنم نهايتا از 2000 به 2300 يا 2400 تا اين حد msi توانايي داره؟
فکر کنم تا 2400 اور بشه البته برا مقدار دقيتر بايد تو اينتر نت سرچ کني
Abit Sli رو چند وقت پيش رايان صبا ميداد 110 تومن، 120 تومن واقعا ظلمه

اگه میتونی یه جا دیگه مشخصات سیستمت رو upload کن من که زیر پام کاج سبز شد انقدر منتظر موندم تا این عکس ها بیاد.
اگه میتونی مشخصات سیستمت رو بنویسی که خیلی بهتره.
اگه خواستی عکس بزاری برنامه CPU-Zرو دانلود کن و از تک تک صفحات عکس بگیر این جا بذار.
من تونستم یکی از دو صفحه رو ببینم.
مادر بوردتون پورت کارت گرافیکیش AGP هست؟بودجتون همون 200تومنه؟

سلام
این سیستم منه اگه کمکم کنید ممنون میشم.
http://www.4shared.com/file/21237086/3ad42e3/cpu_1.html
http://www.4shared.com/file/21237085/9aa41359/cpu_2.html
http://www.4shared.com/file/21237084/eda323cf/cpu_3.html
http://www.4shared.com/file/21237088/e4156fe4/cpu_4.html
http://www.4shared.com/file/21237087/74aa7275/cpu_5.html
منتظر راهنمایی شما هستم.مرسی

آخرین ویرایش:
فکر کنم تا 2400 اور بشه البته برا مقدار دقيتر بايد تو اينتر نت سرچ کني
Abit Sli رو چند وقت پيش رايان صبا ميداد 110 تومن، 120 تومن واقعا ظلمه

اگه بتونم كمتر ازش بگيرم چي؟بنظرم MSI هم مين بدي بنظر نمياد ولي چون نظر دوستاني مثل شما واسم خيلي مهمه بازم هرچي شما نظرتونه تا شنبه فرصت دارم هركدومو پيشهاد بدي اگه قسمت بشه همونو سعي ميكنم بگيرم.دركل نظرشما باتوجه به اينكه من زياد اهل اور كردن نيستم كدومه؟
آقا صفاريان واسه اور كردن CPU و رم من با مادربورد قبليم نهايتا تا فركانس 2300 ميتونستم اور كنم و بيشترازاون سيستم قفل ميكرد حالا سوالم اينه كه بيشتراز اين سي پي يو رم توانايي اور شدن ندارن يا مينبورد توانايي اور كردن بيشتر از اين ظرفيت رو نداره من با راهنمايي محمد رضا هر راهنمايي كه كرد رو انجام دادم ولي سيستم قفل ميشد ودر فركانس 2300 هم چندان پايدار نبود مقدار HTTرو كاهش دادم باس رمرو تغيير دادم CLهاشو دستكاري كردم ولي هيچ فرجي نميشد اينطور مواقع كدوم يك از اين قطعات عامل اصلي اين مشكلند؟يه چيز عجيبه ديگه اينكه من واسه اور كردن كارت گرافيكم مجبور بودم اول سي پي يو رو اور كنم مثلا تا 2200 بعد ازاون تازه گرافيكم اين تواناييرو داشت كه اور بشه كه از محمدرضا هم كه پرسيدم گفت نبايد چنين مسئله اي باشه؟شما علت اين موارد رو ميتونيد حدس بزنيد كه چي ميتونسته باشه؟

آخرین ویرایش:
اگه بتونم كمتر ازش بگيرم چي؟بنظرم Msi هم مين بدي بنظر نمياد ولي چون نظر دوستاني مثل شما واسم خيلي مهمه بازم هرچي شما نظرتونه تا شنبه فرصت دارم هركدومو پيشهاد بدي اگه قسمت بشه همونو سعي ميكنم بگيرم.دركل نظرشما باتوجه به اينكه من زياد اهل اور كردن نيستم كدومه؟
آقا صفاريان واسه اور كردن Cpu و رم من با مادربورد قبليم نهايتا تا فركانس 2300 ميتونستم اور كنم و بيشترازاون سيستم قفل ميكرد حالا سوالم اينه كه بيشتراز اين سي پي يو رم توانايي اور شدن ندارن يا مينبورد توانايي اور كردن بيشتر از اين ظرفيت رو نداره من با راهنمايي محمد رضا هر راهنمايي كه كرد رو انجام دادم ولي سيستم قفل ميشد ودر فركانس 2300 هم چندان پايدار نبود مقدار Httرو كاهش دادم باس رمرو تغيير دادم Clهاشو دستكاري كردم ولي هيچ فرجي نميشد اينطور مواقع كدوم يك از اين قطعات عامل اصلي اين مشكلند؟يه چيز عجيبه ديگه اينكه من واسه اور كردن كارت گرافيكم مجبور بودم اول سي پي يو رو اور كنم مثلا تا 2200 بعد ازاون تازه گرافيكم اين تواناييرو داشت كه اور بشه كه از محمدرضا هم كه پرسيدم گفت نبايد چنين مسئله اي باشه؟شما علت اين موارد رو ميتونيد حدس بزنيد كه چي ميتونسته باشه؟
مادربرد اجازه اور رو نميداد
هر چي بيشتر اور کني مثل اينه که Cpu بالاتري خريدي پس يه مادربرد بگير که عالي اور بشه

صفاريان قربونت برم من ديگه عقلم بجايي قد نميده واسم زحمتشو ميكشي يه مادربرد خوب در حدود 100 تومن واسم پيدا كني همينطوريشو حساب ميكنم ميبينم نزديك 60 70 تومن شده ضرر يعني پولمرو ريختم دور در صورتي كه ميتونستم اين پولو بزارم روي كارت گرافيك يا سي پي يو واونارو بالاتر ميگرفتم.
در ضمن اينم الان پيدا كردم ببين به Kn9 SLI در new egg از مجموع 82 نظر از 5ستاره 3 ستاره گرفته!واين بنظرم برخلاف تعريفايي كه دوستان از اين مين ميكنند اينم لينكش:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813127236

آخرین ویرایش:
سلام
من دیشب این قطعات رو برای سیستم خودم پسندیدم....
ببینم نظر دوستان چیه
cpu :intell core2Duo E6320/1066
VGA: ASUS 8600 GTS
Main: Asus P5B i 965 P
RAM: DDR 2KING Org 800 * 2
Power : High super power ele

اینها سر جمع شد 600 .....خوبه این قطعات؟
سلام
بهزاد من با اینی که بستی موافق نیستم زیاد.
این بهتره از نظره من:
cpu:intel core 2 duo E4300=120
main board:biostar tforce 965 pt=110
ram:2x1gb patriot 667=100
vga:bfg 8800 gts 320 oc=350
power:cooler master 550 w non pfc=65
این 150 تومن بیشتر شد...ببین تا بودجت رو نگی نمیشه راهنمایی کرد;)
اگه sli می خوای به نظر من kn9sli انتخاب خیلی خوبیه !!
واسه ی 8800 خوب نیست...برای 8800 فقط 650-680i خوبه...تازه کسی که میخواد 8800 sli کنه باید یه CPU اینتل با فرکانس 3000c2d یا یه 4 هسته ای مثل q6600 که دراپ خورده داشته باشه...در غیر این صورت تفاوت رو نمیفهمه.
محدرضا كه باز پيدات نيست
وقتی میبینی نیستم پیغام خصوصی بده:biggrin1:
اکثر افرادی که اینجا سوال میکنن برای خرید سیستم خوشی زده زیر دلشون یه دفعه توهم زدن با جیب خالی یه بودجه تعیین میکنن میان میگن پیشنهاد بده! واسه ی همین دیگه من به هر کسی جواب نمیدم...
الانم که جوابتو دادم یعنی جزو اون افراد نیستی:biggrin1:
ببین اگر نمیتونی برای ابیت صبر کنی Epox 570 sli هم برد خوبیه...
من با msi مشکل دارم:biggrin1:
MSI نرو هر چند تو پرفورمنس ممکنه بهتر باشه ولي تو اورکلاک بهتر نيست Sli هم نميخواد بگيري هدر دادن پول هست با اين گرافيکهاي خفني که تو بازار هست.
سلام
ابیت سریه kn9ultra-sli از asus m2n32 sli delux هم بازدهیش بیشترهچه برسه به msi:biggrin1:
اگه منبع خواستی بگو برم پیداش کنم...
در مورد sli کردن هم به نظره من اینطوری بگیم بهتره:
نمیخواد sli کنی چون G92 داره تا کریسمس میاد:biggrin1:
البته اینایی هم که توی بازاره زیاد خفن نیست...الان یه 8800 gtx توی بازی هایی مثل Call of juarez کم میاره یا خیلی بازی های دیگه...ادمی که 700 پول کارت میده توقع داره تا روی 1920*1080 با 4xaa بازی رو حداقل با 30 فریم اجرا کنه که این 8800 ها بعضی جاها نمیتونن;)
در ضمن اينم الان پيدا كردم ببين به Kn9 SLI در new egg از مجموع 82 نظر از 5ستاره 3 ستاره گرفته!واين بنظرم برخلاف تعريفايي كه دوستان از اين مين ميكنند اينم لينكش:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813127236
برو ریویو هاشو بخون ببین چرا 3 ستاره گرفته! یه مشت ابله با دلیلای مسخره به مین امتیاز کم دادن.
ببین اصلا اونو ولش کن...من الان زیر دست خودم abit kn9 ultra هست...بهث قول میدم که حرف نداره...
اگر میخوای تا 2.4 برسی که اکثر مین ها میرسن...بازم میگم برای اور CPU با اون مینه یه جارو سوتی میدادی...این که میدیدی با اور cpu آمتیاز 3dmark بالاتر میرفت ربطی به کارت نداشت! طبیعی بود!
یعنی اصلا اور گرافیک ربطی به مینبورد نداره...
ببین یه مین میگم که تا 2600 بتونی ببری.
epox mf4ultra3 فکر کنم اسمش همین باشه.. از 100 تومن بیشتر نیست...تنها مشکلی که داره(به نظره من مشکل نیست) چیپش nforce 4 هست.ولی یه خوبی هایی هم که داره اینه که هنوز برای هاردهای ide اینا به اندازه کافی جا داره...(توی ابیت 2 تا جا کلا نداره! بقیش ساتا هستن)

آخرین ویرایش:
سلام

نوشته شده توسط R.I.P-UNKNOWN:
سلام
بهزاد من با اینی که بستی موافق نیستم زیاد.
این بهتره از نظره من:
cpu:intel core 2 duo E4300=120
main board:biostar tforce 965 pt=110
ram:2x1gb patriot 667=100
vga:bfg 8800 gts 320 oc=350
power:cooler master 550 w non pfc=65
این 150 تومن بیشتر شد...ببین تا بودجت رو نگی نمیشه راهنمایی کرد

1: چرا AM2 پيشنهاد نمي كني ؟؟؟

تفاوت E4300 و يا E6320 ي كه خود بهزاد گفت با يه چيزي مثل X2 5600 از زمين تا آسمونه (و اين در حاليه كه 5600 رو با 160 هزار تومان ميشه پيدا كرد، البته بدون گارانتي آواژنگ)

يه نگاه به اين بنداز:

c_pcmark05_cpu.png

تفاوتها در حد 1000 امتيازه

براي مين هم ميشه Asus M2N-E يا Abit Kn9 رو پيشنهاد كرد (كه حدوداي 100 تا 105 هزار تومانه)

2: رم رو چرا 667 ؟؟؟
چرا 800 نه ؟؟؟
تنها مشكل اينه كه گرون تر ميشه يه 30 تا 40 هزار تومان

3: اينو برا بهزاد ميگم: 8600GTS نخري كه ضرر مطلقه
چه خبره اينقدر گرونه ؟؟؟
حدوداي 260 هزار تومانه در حاليكه ميشه XFX 8800 GTS 320 Mb رو با 330 تا 340 هزارتومان هم گير آورد. كه واقعاً متفاوته با 8600GTS ...
البته اينو بگم كه اين كارتا رو توي مشهد بعيده پيدا كني
بايد سفارش بدي بيارن برات يا خودت يه سري به تهران بزني...

4: پاورم يه چيزي كه حداقل 26A كشش داشته باشه (برا جريان 12V) و علاوه بر اون 500W (حداقل 400W) حقيقي هم باشه. كانكتور (6+2) برا PCI-E رو هم داشته باشه (يه وقت از اين تبديلا نزني به كارت). يه چيزي مثل همين كه محمد رضا ميگه يا مثلاً اين پاوراي Green 530W كه حدوداي 50 تا 70 هزار تومانه (رنج قيمت جالبيه)

ببین اگر نمیتونی برای ابیت صبر کنی Epox 570 sli هم برد خوبیه...

چرا ASUS نه ؟؟؟

سلام. كمك!
من ميخوام يه هارد 320gb وسترن يا هيتاچي يا seagate بخرم شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟كدوم بهتره؟
من مادربوردم فقط sata1 ساپورت ميكنه چيكار كنم؟ هارد ساتا2 ميتونم بهش وصل كنم؟
مدل مادربوردم: ga-8ipe1000 pro-g
خواهشاً يكي ما رو روشن كنه! :praying: :praying:

آخرین ویرایش:
تفاوت E4300 و يا E6320 ي كه خود بهزاد گفت با يه چيزي مثل X2 5600 از زمين تا آسمونه (و اين در حاليه كه 5600 رو با 160 هزار تومان ميشه پيدا كرد، البته بدون گارانتي آواژنگ
البته تو هر کاربردي 5600 بهتر از 4300 نيست تو کارهاي محاسباتي 4300 بهتره و يا نهايتا مساويند ولي دليل اصلي پيشنهاد اينتل مسئله اورکلاک هست 5600 چيزي حدود 20 درصد اورکلاک ميشه درحاليکه 4300 حدود 100 درصد اور ميشه
براي مين هم ميشه Asus M2N-E يا Abit Kn9 رو پيشنهاد كرد
Asus M2N-E افتضاح شرکت Asus هست با يه سرچ کوچيک تو گوگل ميشه اين رو متوجه شد. Abit Kn9 از چيپست nforce 4 استفاده ميکنه البته مادربرد بدي نيست ولي نسبت به Abit Kn9S که چيپستش nfoce 5 هست اختلاف قيمت چنداني نداره
رم رو چرا 667 ؟؟؟
چرا 800 نه ؟؟؟
تنها مشكل اينه كه گرون تر ميشه يه 30 تا 40 هزار تومان
برا اينتل باس رم زياد مهم نيست 667 که ارزونتره توصيه ميشه البته برا کسي که پول داره که ديگه حرفي نيست

سلام

تو کارهاي محاسباتي 4300 بهتره و يا نهايتا مساوين

اصولاً هيچ كسي براي محاسبات سمت اين CPU ها نمي ياد، حداقل تا زماني كه هنوز XEON ها دارن نفس مي كشن (البته كيس كه CPU رو واقعاً براي محاسبات بخواد)

چون حداقل من از نرم افزارهايي كه تنها و بطور محض از CPU استفاده مي كنن استفاده كردم
براي مثال نرم افزارهاي مدل ساز مولكولي يا نرم افزارهايي كه براي محاسبات ماتريسي عظيم مثلاً در محاسبه ي اثر تك تك اتم هاي موجود در يك پروتئين عظيم، بر هم بكار مي رن و يا ميان و خطاها رو تصحيح مي كنن و يا براي تنظيم و تصحيح انرژي هاي بين مولكولي و بين اتمي كار مي كنن

مواردي كه گاهاً چند هفته محاسبات رو مي طلبن

و در اين موارد من با چشم خودم ديدم كه دوتا Xeon قديمي 2.8 گيگاهرتز ولي 64 بيت، به مراتب بهتر از هر CPU ي ديگه اي كه فكر كني كار مي كنن

و اليته كه بهزاد سيستم رو برا اين نمي خواد

ولي دليل اصلي پيشنهاد اينتل مسئله اورکلاک هست 5600 چيزي حدود 20 درصد اورکلاک ميشه درحاليکه 4300 حدود 100 درصد اور ميشه

در كل اوركلاك يه روش بسيار پرفراز و نشيبه و خطرات خودش و داره
در نهايت اينكه خيلي ها حاضر به انجامش نمي شن
بنابراين اول بايد بدوني كه طرفت اهل OC هست يا نه ؟؟؟
اگه نخواد OC كنه، اونوقت 4300 يه CPU ي متوسطه، خيلي هم متوسط

اصولاً بايد خريد رو بر اساس نياز طبقه بندي كرد، نه سليقه اي كه شايد هيچ روز بكار نياد
منكر قدرت عظيم اينتل نيستم (با توجه به اينكه يك طرفدار اينتلم) ولي ...

در نهايت مي توني يه سر به Toms يا Anand بزني و ببيني كه در شرايط عادي، حرف من صدق مي كنه

Asus M2N-E افتضاح شرکت Asus هست با يه سرچ کوچيک تو گوگل ميشه اين رو متوجه شد.

پيشاپيش متشكر ميشم اين زحمت رو شما به عهده بگيري و 2 تا از اين منابع (البته معتير) رو بهم معرفي كني

Abit Kn9 از چيپست nforce 4 استفاده ميکنه البته مادربرد بدي نيست ولي نسبت به Abit Kn9S که چيپستش nfoce 5 هست اختلاف قيمت چنداني نداره

اين اشتباه عملاً تايپي بود
درسته
منظور من K9N بود از Abit، هموني كه از nForce 570 استفاده مي كنه (اينقدر اين Abit با اين سه تا حرف بازي مي كنه بعضي وقتا قاطي ميشن با هم ) فكر كنم K9N-Ultra باشه اگه اشتباه نكنم

------------------------------------------

من ميخوام يه هارد 320gb وسترن يا هيتاچي يا seagate بخرم شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟كدوم بهتره؟

Seagate بهتره
البته گرون تر هم هست يه 10 هزار توماني نسبت به هيتاچي و وسترن

مدل مادربوردم: ga-8ipe1000 pro-g

با چيپ 865PE غوغايي
من خودم قبلنا اين مين رو داشتم، عجب مين بوردي بود

بهر حال مشكلي نداري
چون هاردها يه Jumper مخصوص دارن كه اونا رو به SATA 1 مي كنه
دستور العمل ش هم روي خود هارد هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or