مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یعنی از corsair force gt یا adata sx900 سرعتش بیشتره ؟؟

از اینا سریعتر نیست، ولی بیشتر جاها همردس و فعلا این موجوده. اگه GT باشه از بقیه گرونتر هم هست.

آقا ما بدجور به مشکل خوردیم...
میخوام کارت گرافیک بخرم با 200تومن بودجه!....الان میخواستم 440 بخرم میگن به درد نمیخوره...من چه کارتی بخرم که بتونم بازیها تو رزولشن 1366 بازی کنم؟

اگه پولت برسه فقط 450 یا 6770، پایینتر نه.

450 الان چنده قیمتش؟
یعنی فارکرای 3 رو میتونم باهاش رو متوسط بازی کنم؟

حدود 250 تومن، البته مدل DDR5
مدلای DDR3 هم داره که ارزونترن ولی بدرد بازی نمی خورن. برای بازیهای فعلی تنظیمات متوسط تضمین میشهف برای بازیهای آینده تا آزمایش و بررسی نشه نمیشه نظر داد.

دوستان این مطلب حقیقت داره ؟ :d

چون من 2 هفته پیش بود هارد WD 1TB قیمت گرفتم 175ت (فکر نکنم خیلی گرونتر شده باشه) میخواستم برم دوشنبه هفته دیگه بگیریم !
با این وضعیت چطوری میشه ؟
همین هارد از نظر دوستان مشکل نداره ؟ قیمتش الان چنده ؟

آخرین ویرایش:
دوستان این مطلب حقیقت داره ؟ :d

چون من 2 هفته پیش بود هارد WD 1TB قیمت گرفتم 175ت (فکر نکنم خیلی گرونتر شده باشه) میخواستم برم دوشنبه هفته دیگه بگیریم !
با این وضعیت چطوری میشه ؟
همین هارد از نظر دوستان مشکل نداره ؟ قیمتش الان چنده ؟

خیر، حقیقت نداره،
جو بازار به اندازه کافی متشنج و پرنوسان هست، لطفا بی جهت به این وضعیت دامن نزنید.

خیر، حقیقت نداره،
جو بازار به اندازه کافی متشنج و پرنوسان هست، لطفا بی جهت به این وضعیت دامن نزنید.
مرسی ، والا من دامن نزدم خودمم داشتم سکته می زدم که الان قراره هارد با چه قیمتی بهم داده بشه !
نظرتون در مورد هارد چیه ؟ چون من مارک دیگه ای تو بازار ندیدم بیشتریت WD داشتن !
من 2 هفته پیش قرار نبود خرید کنم یادم رفت rpm هارد رو پرسم ! میدونید چنده ؟
چون قراره 2 تا بگیریم (یکی برا یکی از دوستان !!) دلم نمی خواد مشکلی داشته باشه خرید که می پرسم دوباره :)
مرسی بازم

آخرین ویرایش:
مرسی ، والا من دامن نزدم خودمم داشتم سکته می زدم که الان قراره هارد با چه قیمتی بهم داده بشه !
نظرتون در مورد هارد چیه ؟ چون من مارک دیگه ای تو بازار ندیدم بیشتریت WD داشتن !
من 2 هفته پیش قرار نبود خرید کنم یادم رفت rpm هارد رو پرسم ! میدونید چنده ؟
چون قراره 2 تا بگیریم (یکی برا یکی از دوستان !!) دلم نمی خواد مشکلی داشته باشه خرید که می پرسم دوباره :)
مرسی بازم

شما بجای اون هارد کم سرعت WD که قیمت گرفتی بهتره یه SEAGATE Baracuda 7200 بگیری که حدود 188 تومن هست و دور بالاست، دور بالاهای WD سری Black هستن که کم پیدا میشن و خیلی گرون هستن.

دوستان سلام . چند سوال آسون داشتم که فکر کنم شما بلد باشید .: آیا هارد در سرعت فریم بازی تاثیر دارد یا فقط باعث کندی لودینگ بافت ها میشود؟ آیا هارد ضعیف باعث ایجاد تیک یا افت فریم میشود یا تیک مربوط به سی پی یو و گرافیک میباشد ؟ آیا ddr2 یا ddr3 بودن رم در فریم بازی تاثیر دارد یا فقط باعث کندی لود شدن بافت ها میشود؟مادربرد چه تاثیری روی فریم بازی میگذارد ؟ در واقع من اینارو پرسیدم چون برام فریم خوب مهمتره تا اینکه لویدینگ بازی طول بکشه . اگه هارد ضعیف باعث کندی فریم بازی نشده و فقط به لود تکسچر ها تاثیر میگذارد پس من دیگه لزومی نداره هارد جدید بگیرم چون عجله ای برای لود بازی ندارم . فقط همین که فریم بازی مشکل نداشته باشه کافیه . ممنون میشم یه کاربلد به سوال های من با اطمینان جواب بده.

دوستان سلام . چند سوال آسون داشتم که فکر کنم شما بلد باشید .: آیا هارد در سرعت فریم بازی تاثیر دارد یا فقط باعث کندی لودینگ بافت ها میشود؟ آیا هارد ضعیف باعث ایجاد تیک یا افت فریم میشود یا تیک مربوط به سی پی یو و گرافیک میباشد ؟ آیا ddr2 یا ddr3 بودن رم در فریم بازی تاثیر دارد یا فقط باعث کندی لود شدن بافت ها میشود؟مادربرد چه تاثیری روی فریم بازی میگذارد ؟ در واقع من اینارو پرسیدم چون برام فریم خوب مهمتره تا اینکه لویدینگ بازی طول بکشه . اگه هارد ضعیف باعث کندی فریم بازی نشده و فقط به لود تکسچر ها تاثیر میگذارد پس من دیگه لزومی نداره هارد جدید بگیرم چون عجله ای برای لود بازی ندارم . فقط همین که فریم بازی مشکل نداشته باشه کافیه . ممنون میشم یه کاربلد به سوال های من با اطمینان جواب بده.

در سرعت فریم تاثیری نداره، از ایجاد لگ مربوط به Stream بافتها حین بازی جلوگیری می کنه و سرعت لود رو هم تا دو برابر بالا می بره
برای گرافیکها سرعت رم خود کارت گرافیک عاملی تعیین کننده هست، سرعت رم اصلی سیستم هم تاثیر داره ولی کمتر، برای سیستمهای جدید فقط ماجولهای DDR3 عرض باند مناسب رو فرآهم می کنن

در آخر هارد سریعتر و یا بهتر از اون SSD در تجربه ی کلی بازی تاثیر داره، اما ضروری نیست.

ایا هاردهای pci express -SSD در ایران پیدا میشه و قیمت 64 گیگش چند در میاد

یه زمانی وارد میشد، اما با افزایش قیمتها دیگه نمیشه پیدا کرد، مدل 80 و 100 گیگی OCZ Revo Drive حدود 400 تومن بود، قبل از گرونیها.

سلام
اسپیکرای Edifier چطوره؟
ادی فایر بهتر یا کریتیو ؟
برای گیم و فیلم میخام
واینکه اسپیکرای 5 کاناله باید کارت صدا باشه یا به مادربوردم میشه زدن ؟
مرسی

سلام
اسپیکرای Edifier چطوره؟
ادی فایر بهتر یا کریتیو ؟
برای گیم و فیلم میخام
واینکه اسپیکرای 5 کاناله باید کارت صدا باشه یا به مادربوردم میشه زدن ؟
مرسی

اسپیکرهای Edifier بیشتر به خاطر مدل های پرتابل و طراحی منحصر به فرد معروف هستند.کریتیو بیشتر به صورت تخصصی روی ساند بلاستر کار میکنه.
هر دو خوب هستند.
مدل های 5.1 از برند Edifier معمولا نسبت به مدل های 5.1 کریتیو قیمت بالاتری دارند و در یک رده قیمت قرار نمیگیرند بجر موارد خاص.
اون هم بستگی به مدل مین بورد شما داره که نیاز به ساند بلستر داره یا خیر.بعضی مین ها خودشون خروجی دارند اگر هم نداشته باشه با یک کارت 30 تومنی کریتیو هم میشه مشکل حل کرد.

سلام

ماردبورد خوب تا حدود 250 که بتونه CrossFire هم ساپورت کنه و دوتا pci-e 2.0 x16 یا pci-e 2.0 x14 و x8 باشه چی دارم ؟ راستی سی پی یو amd سوکت +AM3 هم ساپورت کنه

کیفیت مادربود هم مهمه برام .

باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or