مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
این مدل cpu کلا چجوریاست برای بازی و .... و mainboard که اینو ساپورت کنه خیلی هم قیمتش بالا نباشه چی هست؟
AMD A8-3850K Llano 2.9GHz Socket FM1
AMD A8-3850 Llano 2.9GHz Socket FM1 100W Quad-Core Desktop APU (CPU + GPU) with DirectX 11 Graphic AMD Radeon HD 6550D AD3850WNGXBOX

این تیکه که قرمز کردم یعنی چی؟
ممنون:d

مدلای آنبرد برای بازی مناسب نیستن و فقط می تونن در رزولوشن های پایین و تنظیمات پایین یا متوسط بازیها رو اجرا کنن
این پردازنده و گرافیک آنبردش هست که شما قرمز کردی، هر چند که نسبت به مدلای آنبرد دیگه سرعت بهتری توی بازیها داره ولی بازم توصیه نمیشه، بیشتر برای سیستم مدیا مناسب هست.

سلام

اوخ اوخ مثل اینکه کفر گفتم !!! شرمنده به خدا ! :دی

الان کلا دیگه GTX 460 پیدا نمیشه؟؟؟ چون امروز بازار رضا و ایران رو گشتم، همه گفتن انقدر قدیمیه که حتی زامبی ها هم رو سیستمشون نمیبندنش!!
دوستان جایی رو سراغ دارن این رو بخریم؟؟ یا مثلا 6870 رو؟؟؟

ما مثل بعضیا بی دلیل کسی رو به کفر گویی متهم نمی کنیم، خیالت راحت!
کارت GTX 460 هم خیلی وقتی کمیابه، اما اگر پیدا بشه که هنوز هم راندمانش خوبه، حداقل از این کارتای 550Ti که بهتره،
کارت 6870 هم کم شده ولی پیدا میشه اگر بگردی

اگر نبود دیگه مجبوری که 560 بخری، که سریعتر از ایناست.

سلام
بازم خسته نباشید

13098731597155635858.jpg
بهترین کارت گرافیکی که میشه واسش خرید چی هست + قیمت
و اینکه به غیر از گرافیک چیز دیگه ای کم نداره ؟
ممنون

سلام
بازم خسته نباشید

13098731597155635858.jpg
بهترین کارت گرافیکی که میشه واسش خرید چی هست + قیمت
و اینکه به غیر از گرافیک چیز دیگه ای کم نداره ؟
ممنون

خرید کارت به سیستم شما وابستگی نداره، اما اینکه چقدر از توان کارت جدید رو بتونید استفاده کنید به قدرت بقیه ی قطعات شما هم مربوط هست،
روی سیستم شما بطور تخمینی و بر حسب بازی بین 60 تا 80 درصد توان کارت های قوی نسل جدید قابل دسترسی هست، اما نمیشه روش حساب کرد.

می تونید که GTX 560 به بالا یا 6870 به بالا بخرید، قیمت هم بین 400 تا 480 متغیر هست برای این مدلها

رم سیستم هم نمی دونم چرا 6 گیگ هست، اگر 3 تا ماجول روی سیستم گذاشتید کار اشتباهی کردید! تعداد ماجولها باید زوج باشه.

دوستان و اساتید عزیز تو این گرونی اگه من بخوام یه کیس Gaming جمع کنم(بجز ODD) با بودجه 3,500 بهترین انتخاب ها چی میتونه باشه ؟ VGA هم nVidia باشه کلا با ATI حال نمیکنم !
ممنون

آخرین ویرایش:
میشه یه برند و مدل خوبش رو معرفی کنید ؟ :biggrin1: (تو همین رنج قیمت)
خوب و بد نداره الان اکثر مدلای موجود Ref هستن یعنی تفاوتی از نظر کارایی با هم ندارن !
میتونی از EVGA یا ASUS در نظر بگیری !
شما مگه مشاوره سیستم نگرفتی چی شد پس ؟
درود
اقا یه یه کیس با بودجه 1200 نهایتا 1300 معرفی کنید
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-m le
VGA : xfx hd6870
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x3

حدودا 1.360 در میاد البته در صورتیکه واسه بازی بخوای ، چون جای تغییرات داره !
دوستان و اساتید عزیز تو این گرونی اگه من بخوام یه کیس Gaming جمع کنم(بجز ODD) با بودجه 3,500 بهترین انتخاب ها چی میتونه باشه ؟ VGA هم nVidia باشه کلا با ATI حال نمیکنم !
ممنون
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i7 3770
RAM : patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v deluxe
VGA : msi gtx670 tf iv
HDD : seagate 2tb
SSD : ocz vertex 4 or agility 4 64gb
POWER : green gp650b-oc
CASE : green x7

حدودا 3.520 در میاد !

آخرین ویرایش:
شما مگه مشاوره سیستم نگرفتی چی شد پس ؟
والله من مشاوره گرفتم، همه ی قطعات هم پیدا کردم، به جز GTX 460 :| متاسفانه 6870 هم همه گفتن قدیمیه و نیست .... الان موندم چیکار کنم !!!

دوستان یه sdd 60gb یا 64g سرعت بالا معرفی می کنید می خواستم ocz agility 4 که دیدم سرعت read write خیلی پایینه!!

60 گیگی ها کلا چون تراشه های کمتری دارن سرعتشون به نسبت 120 و 250 گیگی ها کمتره، حالا هر مدلی که باشن،
ولی دیگه سریعتر از VERTEX 3/4 60GB نداریم.

والله من مشاوره گرفتم، همه ی قطعات هم پیدا کردم، به جز GTX 460 :| متاسفانه 6870 هم همه گفتن قدیمیه و نیست .... الان موندم چیکار کنم !!!
اگه به قدیمی بودن باشه همین الان GT240 یا HD5450 هم فروش میره در صورتیکه 3 یا 4 سالی هست به تاریخ پیوستن !
6870 هنوزم با توجه به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره فقط کمیاب شده در کل مدل دیگه در حد همین 6870 بخوایم در نظر بگیریم میشه GTX560 که خوب یه مقدار بالاتر در میاد !

آخرین ویرایش:
آقا ما بدجور به مشکل خوردیم...
میخوام کارت گرافیک بخرم با 200تومن بودجه!....الان میخواستم 440 بخرم میگن به درد نمیخوره...من چه کارتی بخرم که بتونم بازیها تو رزولشن 1366 بازی کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or