کارت GTX550 TI حد اقل چه پاوری میخواد ممنون؟
GP480A کافیه؟
بله، کافیه.
کارت GTX550 TI حد اقل چه پاوری میخواد ممنون؟
GP480A کافیه؟
البته بازم بودجه رو مشخص نکردی ولی در کل تا 220 میتونه ASUS P8B75-M LE یا کمتر P8H61 USB 3.0 رو در نظر بگیره !خب اون موقع یه مین سی پی یو واسه خودم می خواستم که گرفتم؛( البته بابت راهنماییتون یه تشکر بدهکارم)
البته پولم نرسید مجبور شدم g620 بگیرم!
اینو یکی از دوستان می خواست حوصله ی بازار رفتن نداشتم چون قیمت 2 ماه پیش دستم بود.
منظورم از مینش مهم نیست ینی اینکه نمی خواد زیاد گرون باشه فقط حداقل ها رو داشته باشه( مثلا عیبی نداره یو اس بی2 باشه یا مینی(mini ) باشه یا مثلا sli نداشته باشه)
ممنون.
شما الان سریعترین سیستم موجود رو هم بگیری بازم نمیشه برای 2 سال وضعیتش رو پیش بینی کرد چه برسه به قطعات ضعیفتر !با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم از دوستان خواهش کنم بهترین سیستمی که تو رنج قیمت یک تا یک و نیم میلیون تومن میشه خرید رو بهم معرفی کنن
کیس + مانیتور(مودم و کیبورد و موس و اسپیکر و دی وی دی رایتر و....رو دارم)
قراره با سیستم بازی کنم(سیستم بازی های جدید رو بدون مشکل بیاره)و کارای معمولی دیگه(فیلم و اینترنت و نرم افزار های معمولی و ....)
چون نمی تونم به این زودیا دوباره سیستم رو ارتقا بدم,سیستم طوری باشه که تا چند سال آینده نیازی به ارتقا نداشته باشم(ولی مادربرد و ...هاشم طوری باشه که با رم و ...هایی که الان کم کم داره به بازار میاد مشکل نداشته باشه(در آینده اگه خواستم یه ارتقای کوچیک بدم به مشکل برنخورم))
خلاصه همونطور که گفتم بهترین سیستمی که تو این رنج میشه خرید رو بهم معرفی کنید(اگه تو هر قسمت(cpu,مادربرد و...)چند قطعه خوب که تو یه رنج هستن وجود داره لطفا همشون رو با ذکر تفاوت هایی که با هم دارن بنویسید.)
خیلی ممنون@};-
یه سوال فنی واسه من پیش اومده، آیا این mb خوبه؟؟ASUS - P8B75-Vاگر میشه یه کیس ارزون قیمت هم معرفی کنید !!
با سلام خدمت دوستان قیمت سیستم زیر را مخوام
cpu:intel i5 2400
fan cpu:Thermalright 120
ram:corsair2*4gb ddr3 1600
m/b:asus p8h61&asus p8b75-m le
vga:MSI gtx570
hdd:1t SEAGATE 7200
odd:SAMSUNG 24x
power:685w green
case: green X5
monitor:asus vs229h full hd
keyboard:microsaft x4
speaker:log z506
یعنی هر چی پیشنهاد بدیم مشکلی نیست دیگه ؟دوستان من میخوام یه سیستم جدید بگیرم. قویترینش رو. اونقدرا هم در زمینه سخت افزار آگاهی ندارم. یه سیستم معرفی کنین بهم لطفا. قیمت مهم نیست.
یعنی هر چی پیشنهاد بدیم مشکلی نیست دیگه ؟
بدون در نظر گرفتن بودجه میشه یه همچین چیزی (کیس) :
CPU : intel i7 3960x
RAM : g.skill trident x 16gb 4x4gb ddr3 2400
MAIN : asus p9x79 deluxe
VGA : asus 2 x gtx680 dcii
HDD : wd 3tb 64mb
SSD : ocz vertex 4 - 2 x 512gb
ODD : pioneer bd-rw & bd-rom
POWER : enermax platimax 1000w
CASE : coolermaster cosmos II
حدودا 12 میلیون در میاد !
قیمت مهم نیست یعنی مهم نیست تا جایی که معقول باشه. سوپرکامپیوتر نمیخوام بگیرم که. 12 میلیون؟؟؟؟ رحم بفرما!یعنی هر چی پیشنهاد بدیم مشکلی نیست دیگه ؟
بدون در نظر گرفتن بودجه میشه یه همچین چیزی (کیس) :
CPU : intel i7 3960x
RAM : g.skill trident x 16gb 4x4gb ddr3 2400
MAIN : asus p9x79 deluxe
VGA : asus 2 x gtx680 dcii
HDD : wd 3tb 64mb
SSD : ocz vertex 4 - 2 x 512gb
ODD : pioneer bd-rw & bd-rom
POWER : enermax platimax 1000w
CASE : coolermaster cosmos II
حدودا 12 میلیون در میاد !
قیمت مهم نیست یعنی مهم نیست تا جایی که معقول باشه. سوپرکامپیوتر نمیخوام بگیرم که. 12 میلیون؟؟؟؟ رحم بفرما!