مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان ، خیلی ممنونم.
من این سیستمو 24 ساعته برا دانلود استفاده میکنم. آیا برا این کار باز هم phenum x6 به دردم نمی خوره؟
آخه راستش این دست دوم هست ولی اونی که شما میگی دست دومش نیست.
ممنون و سپاس

خب پردازنده ی 6 هسته ای با اون فن پرصدا و مصرف بالاتر بنظرت بدرد دانلود و کار 24 ساعته می خوره؟!
برای کار شما یه پردازنده ی ارزون قیمت Core i3 2120 هم کفایت می کنه، بعدم من قیمتا رو مقایسه کردم، با همون پول وقتی میشه نو خرید دیگه دست دوم بودنش چه مزیتی داره؟

یکی از دوستان من میخواد سیستم ببنده بودجش 1 میلیون 700 لطفا یه سیستم کامل پیشنهاد بدین
همچنین میخواد قطعات را رو کیس قبلیش که 4 سال پیش خریده ببنده مدل کیسش نمیدونم ولی فکر کنم یه کیس معمولی باشه مشکلی که نداره ؟
همچنین اگه جا خرید یه کیس بخواد با این بودجه فقط یه کارت گرافیک بخره و اون را رو یه سیستم قدیمی با سی پی یو athlon 5900 رو عملکرد کارت گرافیک خیلی تاثیر میذاره ؟

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان من میخواد سیستم ببنده بودجش 1 میلیون 700 لطفا یه سیستم کامل پیشنهاد بدین
همچنین میخواد قطعات را رو کیس قبلیش که 4 سال پیش خریده ببنده مدل کیسش نمیدونم ولی فکر کنم یه کیس معمولی باشه مشکلی که نداره ؟
همچنین اگه جا خرید یه کیس بخواد با این بودجه فقط یه کارت گرافیک بخره و اون را رو یه سیستم قدیمی با سی پی یو athlon 5900 رو عملکرد کارت گرافیک خیلی تاثیر میذاره ؟
یه کارت گرافیک 1.700ـی رو همچین سیستمی راحت 70 80 درصد کاراییش رو از دست میده یعنی حتی فکرشم اشتباهه چه برسه به استفاده !
در کل اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 3450
RAM : patriot g2 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : msi gtx560ti
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp635b-us
CASE : green x3

حدودا 1.780 در میاد !

دوستان خسته نباشید میشه قیمت سی پی یو core i 3 رو با یه مین بهم بگید مینش مهم نیست چی باشه فقط جواب گو باشه!
یو اس بی 2 هم بود اشکال نداره ( چیپستش قوی باشه)
رم هم 4 گیگ قیمت بدید لطفا...
ممنون اگه شد یه معادل هم تو سری amd معرفی کنید.

دوستان خسته نباشید میشه قیمت سی پی یو core i 3 رو با یه مین بهم بگید مینش مهم نیست چی باشه فقط جواب گو باشه!

همیشه سعی کنید از مین و پاور مناسب استفاده کنید
cpu و سایر قطعت روی مین سوار میشن نه مین روی cpu
من خودم هم این اشتباه رو قبلا کردم و به cpu الویت بیشتری دادم

خوب وقتی شما میگی مینش مهم نیست یعنی یه مدل 650 تومنی هم پیشنهاد شه قبول میکنی ؟ در صورتیکه CPU از سری i3 و نهایت 250 تومن هزینه شه !
بگو جمعا چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد اینجوری به نتیجه نمیرسی !
شما حدودا 2 ماه پیش هم یه همچین پستی داده بودی (البته به یه شکل دیگه) که جوابش هم داده شد حالا دلیل تکرارش نمیدونم چیه !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان گل!من میخوام سیستم رو ارتقا بدم.رمم 3گیگابایت هست و میخوام 1گیگابایت روش بندازم.و 1گرافیک خوب میخوام که بتونه حداقل عناوین این نسل رو روی آخرین گرافیک اجرا کنه.سی پی یو هم خوبه!اگه میشه گرافیک خوب معرفی کنید و بگید روی هم رفته چه قدر در میاد.ممنون:x:d

سلام دوستان،یه چند وقت که می‌خوام یه سیستم ببندم ،بودجه ۱ میلیون و ۲۰۰ هستش هارد رو خودم دارم،به نظر شما چه قطعه‌هایی‌ رو می‌تونم ببندم؟ نو یا دست ۲ فرق نمی‌کنه

سلام دوستان گل!من میخوام سیستم رو ارتقا بدم.رمم 3گیگابایت هست و میخوام 1گیگابایت روش بندازم.و 1گرافیک خوب میخوام که بتونه حداقل عناوین این نسل رو روی آخرین گرافیک اجرا کنه.سی پی یو هم خوبه!اگه میشه گرافیک خوب معرفی کنید و بگید روی هم رفته چه قدر در میاد.ممنون:x:d
رم رو نباید اونجوری ارتقا داد، Lego نیست که به هر شکلی خواستی بشه ارتقا داد، تعداد ماجولها باید زوج باشن و هم مدل و هم ظرفیت باشن، یعنی مثلا 2 تا دو گیگی باید بندازی روی مادربرد

در مورد گرافیک هم بستگی به بودجه داره، اما توقع شما از گرافیک دست کم به مدلی مثل GTX 560Ti یا AMD 6950 نیاز داره که بالای 550 تومن قیمت دارن.

سلام دوستان،یه چند وقت که می‌خوام یه سیستم ببندم ،بودجه ۱ میلیون و ۲۰۰ هستش هارد رو خودم دارم،به نظر شما چه قطعه‌هایی‌ رو می‌تونم ببندم؟ نو یا دست ۲ فرق نمی‌کنه

دست دوم رو که ما نمی تونیم اینجا پیشنهاد بدیم اما با 1250 اینو میشه بست:

CPU:Intel Core i5 2320
M/B:ASUS P8H61 /USB 3.0
RAM:2*2GB ADATA 1333
VGA:GTX 560 DDR5
ODD:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 535W
CASE:GREEN X3

سلام
آقا فرشید یه سیستم واسه دوستم میخوام جمع کنم مخصوص گیم....سیستم خودم هم از شما راهنمایی گرفته بودم......بودجه 4 میلیون

یه لطفی هم بکنید بگید سیستم من الان اگه بخام نوش رو بخرم حدود چند در میاد

سلام
آقا فرشید یه سیستم واسه دوستم میخوام جمع کنم مخصوص گیم....سیستم خودم هم از شما راهنمایی گرفته بودم......بودجه 4 میلیون

یه لطفی هم بکنید بگید سیستم من الان اگه بخام نوش رو بخرم حدود چند در میاد

CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR Vengeance 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA:MSI Geforce GTX 680 2GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 3 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X7

این 4435 تومن میشه،

سیستم خودت هم نوش حدود 3 تومن درمیاد الان.

رم رو نباید اونجوری ارتقا داد، Lego نیست که به هر شکلی خواستی بشه ارتقا داد، تعداد ماجولها باید زوج باشن و هم مدل و هم ظرفیت باشن، یعنی مثلا 2 تا دو گیگی باید بندازی روی مادربرد

در مورد گرافیک هم بستگی به بودجه داره، اما توقع شما از گرافیک دست کم به مدلی مثل GTX 560Ti یا AMD 6950 نیاز داره که بالای 550 تومن قیمت دارن.

دست دوم رو که ما نمی تونیم اینجا پیشنهاد بدیم اما با 1250 اینو میشه بست:

CPU:Intel Core i5 2320
M/B:ASUS P8H61 /USB 3.0
RAM:2*2GB ADATA 1333
VGA:GTX 560 DDR5
ODD:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 535W
CASE:GREEN X3

من بودجم واسه گرافیک حدود 300-350 هستش!میشه یک گرافیک خوب خرید؟!!بعدا باید مادربورد اینارو هم عوض کنم؟یا رو همین کار میده؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or