مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من بودجم واسه گرافیک حدود 300-350 هستش!میشه یک گرافیک خوب خرید؟!!بعدا باید مادربورد اینارو هم عوض کنم؟یا رو همین کار میده؟ممنون

به نظر من با این بودجه این انتخاب خوبی باشه
چون اقا فرشید اینو بم پیشنهاد داده بود
gtx 560 ti

من بودجم واسه گرافیک حدود 300-350 هستش!میشه یک گرافیک خوب خرید؟!!بعدا باید مادربورد اینارو هم عوض کنم؟یا رو همین کار میده؟ممنون

با این بودجه فقط 6850 انتخاب مناسب هست، کارت GTX 560 هم حدود 400 تومنی میشه.

این کیس Green Falcon کپی چه کیس خارجی هست ؟!
راهنمایی برای استفاده از سیستم مدیریت کابل اون هست ؟!

خاطرم نیست، ولی خود کیس راهنمای فارسی داره.

به نظر من با این بودجه این انتخاب خوبی باشه
چون اقا فرشید اینو بم پیشنهاد داده بود
gtx 560 ti

اون برا قبل از گرونیا بود، الان 80 درصد گرونتر شده!!

آقا دقيقا چقدر گرون تر شده؟
من الان پول دستم اومده و شديدا هم نياز به سيستم دارم و حتی كيبردمم خراب شده! (عجب شانسی داريم:( )
پيشنهادتون اينه كه تا كی صبر كنيم و اگه صبر سودی نداره الان بخريم بهتر نيست؟

سلام به همه
می خواستم بپرسم سی پی یو cor i 3 ای وی بریدج الان تو بازار ایران اومده یا نه :-b
اگه اومده قیمت چنده
و ایا ارزش خرید داره قدرتش نسبت به سندی بریدج چقدر بیشتر شده :|

آقا دقيقا چقدر گرون تر شده؟
من الان پول دستم اومده و شديدا هم نياز به سيستم دارم و حتی كيبردمم خراب شده! (عجب شانسی داريم:( )
پيشنهادتون اينه كه تا كی صبر كنيم و اگه صبر سودی نداره الان بخريم بهتر نيست؟

چی رو داری می گی شما؟!
گرونی قطعات تقریبا شامل همه ی قطعات هست، چون چشم اندازی برای ارزونتر شدن ارز نیست و ممکنه گرونتر هم بشه دیگه مثل قبل صبر کردن توصیه نمیشه، هر کی بودجش برسه بخره که ممکنه یه موقعی بیاد دیگه اصلا نشه خرید کرد!

سلام به همه
می خواستم بپرسم سی پی یو cor i 3 ای وی بریدج الان تو بازار ایران اومده یا نه :-b
اگه اومده قیمت چنده
و ایا ارزش خرید داره قدرتش نسبت به سندی بریدج چقدر بیشتر شده :|

نه عزیز، تازه همین 3 روز پیش معرفی شد، به این زودی که ایران نمیرسه
باید مدلاش بررسی بشه ببینیم چقدر بهتر شده، مشخصه که نسبت به Core i3 های 21XX قویتر شده دیگه.

چی رو داری می گی شما؟!
گرونی قطعات تقریبا شامل همه ی قطعات هست، چون چشم اندازی برای ارزونتر شدن ارز نیست و ممکنه گرونتر هم بشه دیگه مثل قبل صبر کردن توصیه نمیشه، هر کی بودجش برسه بخره که ممکنه یه موقعی بیاد دیگه اصلا نشه خرید کرد!
منم منظورم همون قطعات بود، همه شون كه برای بستن يه كيس مورد نيازه.
پس بايد بجنبم همين الان...
مرسی.

با سلام خدمت دوستان عزیز
میخوام کامپیوترم رو ارتقا بدم و برای این کار به راهنمایی شما دوستان نیاز دارم.
در حال حاضر مشخصات کامپیوتر من:
مادربرد: Gigabyte GA-EP31-DS3L
رم: 2GB DDR2 Geil Bus:800
گرافیک: Geforce 9400GT
پردازنده: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz
پاور: 380 Green

چیزی که در نظر دارم:
مادربرد: Gigabyte P75-D3
رم: 4GB DDR3 Bus1600
گرافیک: MSI 6770 1GB DDR5 128bit
پردازنده: Intel Core i5 3570 3.4GHz

خیلی وقت هست سمت این کار نبودم و اصلا نمیدونم قطعاتی رو که انتخاب کردم با هم هم خوانی دارن یا نه؟ منظورم این هست که اینطوری نباشه که یکیش خیلی قوی باشه، یکی خیلی ضعیف.
دلیلی که این مادربرد رو انتخاب کردم این بود که قابلیت استفاده از تکنولوژی کراس فایر رو میداد و من خیلی دوست دارم تا از این تکنولوژی استفاده کنم.
حالا دوستان به نظرتون این تکنولوژی چیز خاصی برای ارائه داره؟ در نظر دارم تا در آینده ای نزدیک یه کارت گرافیک دیگه از همین نوع(6770) به مادربرد اضاف کنم. نظرتون چیه؟ درصورتیکه این کار رو انجام بدم از لحاظ پردازنده و رم به مشکلی برخورد نمیکنم(برای این کار ضعیف باشن)؟ اصلا انجام این کار رو توصیه میکنید؟
آیا پاور قبلی من(Green 380) برای این سیستم کارایی خواهد داشت یا مجبور به ارتقاء اون هستم؟

ممنون میشم نظرتون در مورد انتخاب هایی که کردم بدونم.

با سپاس امیر
در ضمن بودجه ای که برای این کار در نظر گرفتم 900 تومن هست.
میخوام از هارد SSD استفاده کنم که نیاز به مادربردی داره تا از SATA3 پشتیبانی کنه. دوست دارم تا نظرتون در مورد هارد SSD بدونم و اینکه SATAII با SATAIII در چه زمینه هایی با هم متفاوت هستند و اینکه ارزش داره بیشتر خرج کنم؟

Last edited by a moderator:
سلام دوستان :دی
یه سیستم میخواستم دیگه از 850 اینا بیشتر نشه :دی
یه مقدار سرچ کردیم با دوستان به این رسیدیم، نظرتون چیه؟ :دی
Gainward GTX 460
Intel Core i3 - 3.3GHz - 2120
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333
ASUS - P8B75-V
هنوز به نتیجه نرسیدیم برای پاور...

نظرتون چیه ؟؟؟

سلام دوستان :دی
یه سیستم میخواستم دیگه از 850 اینا بیشتر نشه :دی
یه مقدار سرچ کردیم با دوستان به این رسیدیم، نظرتون چیه؟ :دی
Gainward GTX 460
Intel Core i3 - 3.3GHz - 2120
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333
ASUS - P8B75-V
هنوز به نتیجه نرسیدیم برای پاور...

نظرتون چیه ؟؟؟

به نتیجه ی خوبی رسیدید، ولی اگر کیس کامل هست احتمالا بیشتر از 850 تومن درمیاد با این مشخصات
پاور هم یه 535 وات کفایت می کنه.

سلام.
به نظرتون یه سیستم عالی بازی چقدر آب می خوره؟(طراحی وب انجام میدم و قیمتش خیلی برام مهم نیست و هرچی گرون تر باشه بیشتر باید صبر و پس انداز کنم!)
حدود 2-3 ماهی ممکنه پس اندازم طول بکشه قرار نیست قطعات جدید بیاد؟(بی زحمت یه سیستمی بگید که حالا حالا ها خیالم راحت باشه!(فقط واسه بازی شبکه ای می خوام واسه آفلاین کنسول دارم)

به نتیجه ی خوبی رسیدید، ولی اگر کیس کامل هست احتمالا بیشتر از 850 تومن درمیاد با این مشخصات
پاور هم یه 535 وات کفایت می کنه
میشه یه مدل خوب پاور معرفی کنید ؟:دی

سلام.
به نظرتون یه سیستم عالی بازی چقدر آب می خوره؟(طراحی وب انجام میدم و قیمتش خیلی برام مهم نیست و هرچی گرون تر باشه بیشتر باید صبر و پس انداز کنم!)
حدود 2-3 ماهی ممکنه پس اندازم طول بکشه قرار نیست قطعات جدید بیاد؟(بی زحمت یه سیستمی بگید که حالا حالا ها خیالم راحت باشه!(فقط واسه بازی شبکه ای می خوام واسه آفلاین کنسول دارم)

CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR Vengeance 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8Z77V
VGA:MSI Geforce GTX 670 2GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 4 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X7

حدود 3890 درمیاد
میشه یه مدل خوب پاور معرفی کنید ؟:دی

همون GREEN 535W حالا مدل 530A هم بود مشکلی نیست.

Last edited by a moderator:
خوب وقتی شما میگی مینش مهم نیست یعنی یه مدل 650 تومنی هم پیشنهاد شه قبول میکنی ؟ در صورتیکه CPU از سری i3 و نهایت 250 تومن هزینه شه !
بگو جمعا چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد اینجوری به نتیجه نمیرسی !
شما حدودا 2 ماه پیش هم یه همچین پستی داده بودی (البته به یه شکل دیگه) که جوابش هم داده شد حالا دلیل تکرارش نمیدونم چیه !
خب اون موقع یه مین سی پی یو واسه خودم می خواستم که گرفتم؛( البته بابت راهنماییتون یه تشکر بدهکارم)
البته پولم نرسید مجبور شدم g620 بگیرم!
اینو یکی از دوستان می خواست حوصله ی بازار رفتن نداشتم چون قیمت 2 ماه پیش دستم بود.
منظورم از مینش مهم نیست ینی اینکه نمی خواد زیاد گرون باشه فقط حداقل ها رو داشته باشه( مثلا عیبی نداره یو اس بی2 باشه یا مینی(mini ) باشه یا مثلا sli نداشته باشه)
ممنون.

خرید سیستم 1 تا 1.5 میلیون تومان

با عرض سلام و خسته نباشید
می خواستم از دوستان خواهش کنم بهترین سیستمی که تو رنج قیمت یک تا یک و نیم میلیون تومن میشه خرید رو بهم معرفی کنن
کیس + مانیتور(مودم و کیبورد و موس و اسپیکر و دی وی دی رایتر و....رو دارم)
قراره با سیستم بازی کنم(سیستم بازی های جدید رو بدون مشکل بیاره)و کارای معمولی دیگه(فیلم و اینترنت و نرم افزار های معمولی و ....)
چون نمی تونم به این زودیا دوباره سیستم رو ارتقا بدم,سیستم طوری باشه که تا چند سال آینده نیازی به ارتقا نداشته باشم(ولی مادربرد و ...هاشم طوری باشه که با رم و ...هایی که الان کم کم داره به بازار میاد مشکل نداشته باشه(در آینده اگه خواستم یه ارتقای کوچیک بدم به مشکل برنخورم))
خلاصه همونطور که گفتم بهترین سیستمی که تو این رنج میشه خرید رو بهم معرفی کنید(اگه تو هر قسمت(cpu,مادربرد و...)چند قطعه خوب که تو یه رنج هستن وجود داره لطفا همشون رو با ذکر تفاوت هایی که با هم دارن بنویسید.)
خیلی ممنون@};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or