مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام

یکی از فامیل های دوست من ! میخواد با 350 تومن سیستم جمع کنه با مونیتور و همه چی !

هی دوستم بهش میگه نمیشه این قبول نکرده مثل اینکه

حالا میشه با این پول سیستم جمع کرد ؟ مونیتور 14 و . . ؟
بزاز ببينم:
mobo asus m2a-------------------- 70
vga-------------------- onboard---- 0 T
cpu: 3600 X2--------------------- 60 T
ram:512 DDRII 533--------------- 30 T
Monitor--------------------- 100 T
Hard: 160 sata 2-------------------------- 50 T
DVD Rom: Asus --------------------------- 20 T
Case------------------------------- 25 T
Mouse+speaker+KB------------------- 35 T
floppy : ------------------------------5 T
-----
395 تومن
نه با 350 تومن نميشه مگه دست دوم بگيره ولي با 400 تومن ميشه البته اونم سخته و بايد خيلي بگره تا اون قطعات بالائي را با آون قيمت پيدا کنه.
گرافيکش هم ATI X1250 آنبورد هست(256مگ) با اينکه آنبرده ولي گرافيک خوبيه.

اگر ممکنه یک نفر یک سیستم با سی پی یو intel واسم تنظیم کنه اینم انتظاراتم از سیستم :

ببینید کارایی که من بخام با این سیستم بکنم به ترتیب اهمیت ایناس
کاراصلیم که طراحی انیمیشنه با برنامه هایی مثل فلش و 3dmax
برنامه های دیگه ای هم که زیاد باشون سروکار دارم
adobe auditon,guitar pro,photoshop
وfirefox(انقدر تب باز میکنم که سیستمم هنگ می کنه)
بعضی وقتا هم به یاد G.S و قدیما تا حدودی بازی میکنم ولی به اون صورت خوره ی بازی نیستم
فیلم و موسیقی هم که رو شاخشه.
یه موردی هم هست اینکه من خیلی تو تعداد task ها زیاده روی میکنم و از این حیث خیلی از سیستمم انتظار دارم
در مورد هزینش هم پول نقدی که الان دستمه 400 تومانه ولی شاید اگه سیستم توپی بشه بیشتر از این پولم بست که تفاوتشو کاملا احساس کنم و ارزششو داشته باشه میتونم یه مقدار دیگه هم جور کنم.
ولی اگه انتخابم لپ تاپ باشه یه چیزایی از pc قبلیم که دیگه به دردم نمی خوره رو می تونم بفروشم تا به قیمت لپ تاپ برسم
------------------------------------------------------------------
اینم بگم که یه سیستم بهم پیشنهاد شده که لا اقل واسه آرایش کردنش بد نیست بنویسمش

case : GREEN 2002( POWER 480W GP330A+FAN-Silver) 64.000 Toman
Main : GIGABYTE - P35-S3 167.000 Toman
CPU : Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13 GHz - E6420 218.000 Toman
RAM : GEIL - 1GB - 800 83.000 Toman
VGA : GIGABYTE- NVIDIA GeForce 7300GT 95.000 Toman
H.D.D : Western Digital - SATA 2 - 250GB+ 67.000 Toman

total : 694.000 Toman

البته اگر لطف کنید راهنمایی های لازم رو انجام بدید که شاید با همین حدود پرفورمنس یه سیستم بهینه تری بتونم ببندم چون باید تهیه 294000 تومان اضافه بر 400000 تومان موجودیم بیرزه بهرحال من دیر سیستمو عوض می کنم ومجبورم درخواست نهایت راهنمایی رو ازتون بکنم

ترو خدا جواب ما رو بدید من الان سیستم ندارم میام کافی نت تاپیکو چک می کنم
..
.
.
.
.

آخرین ویرایش:
Main : Asus p5n-e sli 150.000 Toman
CPU : Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13 GHz - E6320 180.000 Toman
RAM : Patriot - 1GB - 800 85.000 Toman
VGA : BFG- NVIDIA GeForce 8600GT OC 160.000 Toman

Main : Asus p5n-e sli 150.000 Toman
CPU : Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13 GHz - E6320 180.000 Toman
RAM : Patriot - 1GB - 800 85.000 Toman
VGA : BFG- NVIDIA GeForce 8600GT OC 160.000 Toman

شما p5n-e رو به DS3R ترجیح میدید؟
یا patriot رو به geil؟ میشه دلایل این تعویضها رو هم بگید ؟
یک دنیا ممنون
----------------------------------------------
نظر بقیه دوستان چیه؟

دوستان من مادربورد قبليمو فروختم حالا ميخوام ببينم بين اين دو مدل كدومو پيشنهاد ميكنيد
ABIT KN9 SLI و MSI K9N ULTRA اگه يه وقت بجاي kn9sli مدل KN9S بود اونوقت كدوم يكي يعني بين MSI و ABIT رو بگيرم اختلاف قيمتشون با هم ديگه زياد نيست.خواهشا جوابمو بديد چون ميخوام با مشورت شما اينكارو كنم.

ترو خدا جواب ما رو بدید من الان سیستم ندارم میام کافی نت تاپیکو چک می کنم
..
.
.
.
.
ببين بودجت 400 تومنه برا بازي هم نيخواي اينتل هم ميخواي
چند وقت پيش اينتل گرون شده بود چون قرار بود مدلهاي جديد بياد الان مدلهاي جديد تو ايران امده يه خورده هم ارزون شده ولي هنوز جاي ارزون شدن داره
کاراصلیم که طراحی انیمیشنه با برنامه هایی مثل فلش و 3dmax
پس يه CPU خوب ميخواي بايد هم اينتل باشه چون اينتل با اين برنامه ها بهتر جواب ميده اما توصيه من اينه که به جاي خريد يه پردازنده گرون مثل E6850 يک ميليون تومني يه دونه E4300 ، 110 تومني بخري و با يه مادربرد خوب تا فرکانس E6850 و يا بيشتر اورکلاکش کني
بعضی وقتا هم به یاد G.S و قدیما تا حدودی بازی میکنم ولی به اون صورت خوره ی بازی نیستم
پس گرافيک آنبورد هم کارت رو رها ميندازه ميتوني مادربرد Asrock 775 twins Rev 2.0 بگيري که هم گرافيک آنبورد ATI X300 داره هم خوب اورکلاک ميشه قيمتش هم حدود 60 تومنه
اما اگر بخواي خفن اورکلاک کني (که برا مبتديها توصيه نميشه) بايد يه دونه Ausu p5b-e بگيري حدود 130 تومن و يه گرافيک ارزون مثل 7100GS بخري حدود 40 تومن که کلا 110 تومن گرونتر نسبت به مدل آنبورد در مياد.
خب اين سيستمه زياد برق مصرف نميکنند و يه کيس معمولي همراه يه پاور معمولي با قيمت حدود 40 تومن هم کارت رو راه ميندازه.

دوستان من مادربورد قبليمو فروختم حالا ميخوام ببينم بين اين دو مدل كدومو پيشنهاد ميكنيد
ABIT KN9 SLI و MSI K9N ULTRA اگه يه وقت بجاي kn9sli مدل KN9S بود اونوقت كدوم يكي يعني بين MSI و ABIT رو بگيرم اختلاف قيمتشون با هم ديگه زياد نيست.خواهشا جوابمو بديد چون ميخوام با مشورت شما اينكارو كنم.

من همین یه ماه پیش msi k9n ultra رو خریدم بعد تو چند تا سایت خوندم که این سری مادر بورد ها ی msi که از چیپ ها ی mcp55 استفاده میکنن مشکلاتی از قبیل خاموش شدن سیستم هنگام رایت dvd و cd و... دارن اما انصافا من این مشکلات رو نداشتم و خیلی هم ازش راضیم البته ننه بورد من ورژن 2.2 هست !!:love:
به هر حال ننه بورد msi k9n ultra چیپستش nforce 570 هست در صورتی که abit kn9s دارای چیپست nforce 550 می باشد
من از abit هم تعریف های زیادی شنیدم به نظر من هردو مادر بورد های خوبی هستن !!;)

از اينكه جواب دادي ممنونم مادربردت با همه قطعاتت مچه؟تا حالا به مشكلي برنخوردي كه غيرعادي باشه؟كلا نظرت چيه من KN9SLI رو بگيرم يا K9N ultra

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or