مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنونم ازت استاد.حالا فهمیدم طرف 70 تومن اضافه تر کرده تو پاچمون!:d

استاد آخه طرف هی تاکید داشت که چون این 2 گیگ هستش از 1 گیگ بهتره! آخه vga قبلیم 1 گیگ ddr5 بود,گفتم اینو نگه دارم,گفت نه اون 1 گیگه اینی که بهت میدم 2 گیگه! ما رو میگی مثل چی کیف کردیم.پس زرشک! یعنی 1 گیگ ddr5 از 2 گیگ ddr3 بهتره؟
اتفاقا ما بهش گفتیم واسه گیم میخوام.خوبه طرف آشنا بوده تازه
بازم قربون آقاییت.خیلی مخلصیم
طرف فکر فروختن جنسش هست!
استفاده از DDR3بجای DDR5 در کارتهای بالای 200 تومن باعث کاهش راندمانی حدود 20 تا 40 درصد میشه،مخصوصا در رزولوشن های بالا
هزینه ی ساخت کارت با حافظه DDR3 هم کمتر درمیاد، برای همین با حجم بالاتری تولید میشه که بشه توجیه کرد و البته سریعتر فروخت، وگرنه تا حد 2گیگ برای همچین کارتی کارایی نداره، برای کارتی مثل GTX670 ولی از ضروریات هست!

خیلی ممنون
میخواستم بپرسم جای منصفی برای خرید کامپیوتر میشناسید ؟
تهران هستم
تو پ.خ بگید لطفا
ارسال شد.

استاد فرشید ما یه سوال دیگه هم داشتیم گفتیم از کی بپرسیم بهتر از استاد.
به طور کلی هسته های cuda قوی تر هستند یا stream ؟ چون ما شنیدیم همه میگن stream فیل ریت بالاتری دارند.آیا این صحت داره؟به صورت کلی vga انویدیا بهتره یا amd ؟

باید تشریف بیارید تهران حد فاصل میدون ولیعصر تا چهارراه ولیعصر میشه مرکز بازار قطعات تو تهران !

ممنون از جواب اخه مشكله من اينه كه من فقط روزه جمعه وقت دارم كه فك ميكنم تعطيل باشه

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ممنون از جواب اخه مشكله من اينه كه من فقط روزه جمعه وقت دارم كه فك ميكنم تعطيل باشه
میتونید از فروشگاه های اینترنتی معتبر هم خرید کنید!
.......
دوستان نظرتون در مورد این cpu چی هست؟!AMD FX-6100
در مقابل همتا های خودش از اینتل چطوره؟! قیمتش حدود 330 باید باشه الان!رو کاغذ که خیلی خوبه ولی نمیدونم چطور جواب میده!!

اینقدر قیمتهای اینتل بالاست که میخوام کوچ کنم طرف amd!!

بچه ها سلام كمك كنيد لطفا بالاخره يه سيستم خريدم
cpu:core i5 3570
m/b: يادم نيست:دي
ram:2*2 gb ddr 3
حالا بدبختيم اينه كه كارت گرافيك ٦٨٧٠ گير نميارم
به يكي از دوستام تو وليعصر زنگه زدم خودش فروشندست و گفت هر جارو گشتم گير نياوردم
چيكار كنم؟
خوده اين cpu م مثكه گرافيك انبورد داره
ميتونه mw3 رو رو پايين ترين تنظيمات فعلا اجرا كنه؟
ممنون

استاد فرشید ما یه سوال دیگه هم داشتیم گفتیم از کی بپرسیم بهتر از استاد.
به طور کلی هسته های cuda قوی تر هستند یا stream ؟ چون ما شنیدیم همه میگن stream فیل ریت بالاتری دارند.آیا این صحت داره؟به صورت کلی vga انویدیا بهتره یا amd ؟

این سوال کلی جای اشکال داره و منطقی نیست، سرعت رو فقط با مدل کارت گرافیک مقایسه کرد، نه با فن آوریهای هر کدوم از اونها.
سرعت در بازیها به خیلی عوامل بستگی داره که در میزان فریم نمودار میشه، احتیاج به مقایسه ی معماری یا قدرت واحدهای پردازشگر گرافیکی نیست.

[
میتونید از فروشگاه های اینترنتی معتبر هم خرید کنید!
.......
دوستان نظرتون در مورد این cpu چی هست؟!AMD FX-6100
در مقابل همتا های خودش از اینتل چطوره؟! قیمتش حدود 330 باید باشه الان!رو کاغذ که خیلی خوبه ولی نمیدونم چطور جواب میده!!

اینقدر قیمتهای اینتل بالاست که میخوام کوچ کنم طرف amd!!

اشتباه می کنی خب!
اصلا و هیچ دلیلی در حال حاضر وجود نداره که با این بودجه سراغ پردازنده های FX یا نسل قبلش بری،حتی سریعترینهاشون، یه Core i5 2400 با قیمت حدود 340 تومن خیلی قویتر هست.

بچه ها سلام كمك كنيد لطفا بالاخره يه سيستم خريدم
cpu:core i5 3570
m/b: يادم نيست:دي
ram:2*2 gb ddr 3
حالا بدبختيم اينه كه كارت گرافيك ٦٨٧٠ گير نميارم
به يكي از دوستام تو وليعصر زنگه زدم خودش فروشندست و گفت هر جارو گشتم گير نياوردم
چيكار كنم؟
خوده اين cpu م مثكه گرافيك انبورد داره
ميتونه mw3 رو رو پايين ترين تنظيمات فعلا اجرا كنه؟
ممنون

گرافیک آنبرد داره، ولی برای بازی با پایینترین تنظیمات هست، در مورد MW3 چون سبک هست شاید با تنظیمات Medium هم بتونی بازی کنی، ولی خرید کارت گرافیک ضروریه
راجع به مادربرد هم که مهمترین قطعه هست عجیبه که وسواس نکردی و اسمش یادت رفته.

یه مادربورد تو مایه های 500 تومن برای گیم چی رو پیشنهاد میکنید؟
من خودم مد نظرم این دوتاس
overview.jpg

P_500.jpg

Last edited by a moderator:
یه مادربورد تو مایه های 500 تومن برای گیم چی رو پیشنهاد میکنید؟
من خودم مد نظرم این دوتاس
overview.jpg

P_500.jpg
گیم و غیر گیم نداره (یعنی یه مین 150 تومنی با یه مین 600 تومنی از نظر فریم فرق چندانی نداره) این تفاوت قیمت دلیل اصلیش امکانات بیشتر (یا شاید خاص) و طراحی بهتر PCB تو مبحث OC هستش همین !

فرشید جان وقتی میگیم مثلا یه پردازنده انویدیا از 2500 واحد cuda استفاده میکنه,یعنی 2500 تا هسته cuda در ساختش بکار رفته؟
راستی در مورد تکنولوژی Kepler به نظرتون FXAA با حذف لبه تصاویر در رندرینگ,باعث نمیشه که تصاویر غیر واقعی به نظر برسند؟(من ریویو های بازی BF3 رو دیدم احساس کردم غیر طبیعی شده!) کلا Kepler چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟(چون خود انویدیا یه جا گفته بود FXAA حدود 60% سریعتر از 4X MSAA پردازش میکنه و یک جای دیگه هم گفته بود FXAA یعنی 16X MSAA .حالا کودوم حرفش درسته؟
ممنونم

فرشید جان وقتی میگیم مثلا یه پردازنده انویدیا از 2500 واحد cuda استفاده میکنه,یعنی 2500 تا هسته cuda در ساختش بکار رفته؟
راستی در مورد تکنولوژی Kepler به نظرتون FXAA با حذف لبه تصاویر در رندرینگ,باعث نمیشه که تصاویر غیر واقعی به نظر برسند؟(من ریویو های بازی BF3 رو دیدم احساس کردم غیر طبیعی شده!) کلا Kepler چقدر تفاوت ایجاد میکنه؟(چون خود انویدیا یه جا گفته بود FXAA حدود 60% سریعتر از 4X MSAA پردازش میکنه و یک جای دیگه هم گفته بود FXAA یعنی 16X MSAA .حالا کودوم حرفش درسته؟
ممنونم

سوال شما مربوط به این تاپیک نمیشه،
اما در کل از 3 نسل قبل هسته های پردازشی تراشه های گرافیکی NVIDIA همون CUDA Core ها بودن که در تعداد مشخصی دسته بندی شده و سگمنت های بزرگتر رو تشکیل می دادن
در مورد Kepler هم فن آوری معرفی شده بهمراهش TXAA هست، شما FXAA رو باهاش اشتباه گرفتی که از خیلی قبلتر استفاده میشده، ایراد محو شدن لبه ها هم از عوارض همون FXAA هست، نه TXAA ی NVIDIA.

سلام اقا فرشید میخواستم تفاوت دو مادربورد ASUS - P8H77-V و ASUS - P8Z77-V رو بدونم منظورم از نظر تعداد پروتها نیست از نظر کارایی و دو تراشه H77 و Z77 چه تفاوتهایی با هم دارن؟و ایا مشکل مادربوردی با تراشه H77 برای پردازنده 3570K مناسب هست یا نه؟و اگه ممکنه در مورد مشکل دفع حرارت پردازند های Ivy Bridge هم یه توضیحی بدید ایا اگه قصد اورکلاک نداشته باشی باز هم مشکلی هست؟یا اینکه همون فن معمولی خودش براش جواب میده یا باید یه خنک کننده حرفه ایی براش استفده کرد؟

سلام اقا فرشید میخواستم تفاوت دو مادربورد ASUS - P8H77-V و ASUS - P8Z77-V رو بدونم منظورم از نظر تعداد پروتها نیست از نظر کارایی و دو تراشه H77 و Z77 چه تفاوتهایی با هم دارن؟و ایا مشکل مادربوردی با تراشه H77 برای پردازنده 3570K مناسب هست یا نه؟و اگه ممکنه در مورد مشکل دفع حرارت پردازند های Ivy Bridge هم یه توضیحی بدید ایا اگه قصد اورکلاک نداشته باشی باز هم مشکلی هست؟یا اینکه همون فن معمولی خودش براش جواب میده یا باید یه خنک کننده حرفه ایی براش استفده کرد؟

از نظر کارایی تفاوت اصلی اینه که H77 از اورکلاک پردازنده های سری K پشتیبانی نمی کنه، پس پردازنده ی 3570K رو نباید روی این مادربرد بزاری، اگرم بزاری نمیشه اورکلاکش کرد، اگرم نمی خوای اورکلاک کنی که اصلا خرید مدل با پسوند K بیهوده هست، مدل 3570 معمولی هم کفایت می کنه

پردازنده هایIvy Bridge فقط در فرکانسهای اورکلاک خیلی بالا بطور نسبی و در مقایسه با نسل قبلی مشکل دفع حرارت دارن، در فرکانس معمولی و کمی بالاتر تازه خنک تر هم کار می کنن!
فن معمولی خودش جوابگو هست، اما در حالت لود صداش زیاد میشه، مثل تمام فن های استوک دیگه.

سلام آقا فرشید
میشه مشخصات یک سیستم واقعا قویو بدین ک تا چند سال تامینم کنه؟قیمتشم بگید
خودم درنظرم رم 16 (!اگه هست)با گرافیک 8 هست ولی بقیه قطعاتو نمیدونم اگه میشه راهنمایی کنید
راستی من برای مصرف گیمینگ میخوام ولی برای مصارفی مث گردش راحت تو اینترنت و ..... هم میخوام
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or