مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام خدمت دوستان عزیز(همین الان عضو شدم)
من یه سیستم دارم که این رم روشه:
http://up.vatandownload.com/images/u2uhpc5pxm6586lc1urq.jpg
میخوام یه رم دیگه بهش اضافه کنم(یک یا دو گیگ)ترجیحا 2
حالا این رمی که میخوام بخرم باید باسش چند باشه که با سیستم سازگاری داشته باشه

کلا یه مشاوره بدین که چه رمی به دردم میخوره؟
خیلی ممنونم
یه شات از رو خود مین میذاشتی بهتر بود تا از رم !
شما 2 راه داری یا یدونه دیگه از همین رم (رم خودتون Kingstone 1GB DDR2 با باس 533 هستش) بگیری بندازی کنار رم فعلی برای حالت دو کاناله (که افزایش کارایی داشته باشه) یا یدونه 2GB بگیری جمعا بشه 3GB با این تفاوت که حالت دو کاناله نخواهد داشت !
در کل بعید میدونم حالت اول به کار شما بیاد چون 1GB با باس 533 که موجود نیست اگه تو بازار پیدا بشه هم نهایت 2GB با باس 800ـه !
با عرض خسته نباشید.من سیستمی بااین مشخصات می خوام ببندم.آیا برای بازی به من جواب میده؟در صورت اینکه قطعه ی دیگری لازم است
به جای این ها قرار بدم برام بنویسید؟لطفا قيمتي که پيش بيني مي کنيد را بنويسيد. ممنون
mother bord : M5A97pro
cpu : Amd phenom 2 x6 1090 3.2Ghz
Grapich : Geforce 8800GT 512MG 256bit DDR3
Ram : corsair vengeace 4GB 1600cg DDR3
شما قطعاتی که نیاز داری + بودجه ت رو بگو بقیه ش با ما ، اینجوری به نتیجه نمیرسی !

دما CPU باید حدود چقدر باشه ؟ مدل CPU : Intel® Core™2 Duo Processor E6320
الان برا من 61C° هست ! فن CPU رو چون پایهاش شکسته بود رفتم یکی دیگه مثل خودش گرفتم (که داخلش مثل خودش نبود !) :دی
الان اگه خطری هست یه فن CPU پیشنهاد کنید متشگر می شم !
قیمت این فنا حدودی چند هست؟ : CPU Cooler
از بین این 2 تا کدوم رو پیشنهاد می کنید ، قیمتش رو هم می دونه کسی ؟
TY-140 PWM
Vortex PWM 120

یه شات از رو خود مین میذاشتی بهتر بود تا از رم !
شما 2 راه داری یا یدونه دیگه از همین رم (رم خودتون Kingstone 1GB DDR2 با باس 533 هستش) بگیری بندازی کنار رم فعلی برای حالت دو کاناله (که افزایش کارایی داشته باشه) یا یدونه 2GB بگیری جمعا بشه 3GB با این تفاوت که حالت دو کاناله نخواهد داشت !
در کل بعید میدونم حالت اول به کار شما بیاد چون 1GB با باس 533 که موجود نیست اگه تو بازار پیدا بشه هم نهایت 2GB با باس 800ـه !

اینم عکس از مین برد:
http://up.vatandownload.com/images/0p8etekureodsech1sj.jpg
میشه بگی مزایای دو کاناله بودن چیه؟
اگه یه رم 2 گیگ بهش اضافه کنم با قبلیه بشه 3 گیگ از دو کاناله بودن بهتره؟
اصلا رم یک یا دو گیگ با باس 667 یا 800 به مین بوردم میخوره(کلا مشکلی ایجاد نمیکنه؟)

@};-@};-@};-

شما قطعاتی که نیاز داری + بودجه ت رو بگو بقیه ش با ما ، اینجوری به نتیجه نمیرسی ![/QUOTE]

حدود 800 هزارا تومان-فقط هم cpu-mother bord - ram -graphic
مي خوام سيستمي باشه که بازي هاي گرافيک بالا رون اجرا کنه

دما CPU باید حدود چقدر باشه ؟ مدل CPU : Intel® Core™2 Duo Processor E6320
الان برا من 61C° هست ! فن CPU رو چون پایهاش شکسته بود رفتم یکی دیگه مثل خودش گرفتم (که داخلش مثل خودش نبود !) :دی
الان اگه خطری هست یه فن CPU پیشنهاد کنید متشگر می شم !
قیمت این فنا حدودی چند هست؟ : CPU Cooler
از بین این 2 تا کدوم رو پیشنهاد می کنید ، قیمتش رو هم می دونه کسی ؟
TY-140 PWM
Vortex PWM 120

اگر در حالت بیکار این دما رو داشته باشه یعنی اینکه فن یه مشکلی داره، یا درست روی پردازنده محکم نشده
فنی هم که خریدی احتمال زیاد فن اینتل نیست، یه فن تقلبی هست

این دو مدلی هم که لینک دادی فن کیس هست، نه خنک کننده ی پردازنده! خنک کننده ها ارزونترینشون از اون مدل Green Buffalo شروع میشن که 25 تومن تا 140 تومن قیمت دارن.

اینم عکس از مین برد:
http://up.vatandownload.com/images/0p8etekureodsech1sj.jpg
میشه بگی مزایای دو کاناله بودن چیه؟
اگه یه رم 2 گیگ بهش اضافه کنم با قبلیه بشه 3 گیگ از دو کاناله بودن بهتره؟
اصلا رم یک یا دو گیگ با باس 667 یا 800 به مین بوردم میخوره(کلا مشکلی ایجاد نمیکنه؟)

@};-@};-@};-

مزیتش سرعت بیشتر هست، مشخصه
شما باید رم DDR2 با باس 533 پیدا کنی روی مادربردت نصب کنی، که از DDR3 هم گرونتره و هم خیلی سختتر گیر میاد، اگر باس 667 یا 800 هم باشه احتمال زیاد کار می کنه،
مادربرد شما اونقدر قدیمیه که دیگه مزیت یک یا دو کاناله بودن توش گم میشه، فقط باید ظرفیت بالاتر رو بدست بیاری.

شما قطعاتی که نیاز داری + بودجه ت رو بگو بقیه ش با ما ، اینجوری به نتیجه نمیرسی !

حدود 800 هزارا تومان-فقط هم cpu-mother bord - ram -graphic
مي خوام سيستمي باشه که بازي هاي گرافيک بالا رون اجرا کنه[/QUOTE]

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS PHP67-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5

830 تومن میشه.

سلام فرشید
اقا هنوز که یادت هست اون سیستمی که بهم پیشنهاد دادی من گرفتمش :d
مشخصاتش این بود
Intel® Core™ i7-3770K Ivy Bridge Processor
Corsair Vengeance 16GB 4x4GB 1600 DDR3
ASUS P8Z77-V DELUXE 1155 MB
VGA : GTX 580

خواستم ببینم آیا این پاور Green GP885B >885 watt continuos Powe براش مناسبه یا نه ؟!
اخه الان زنگ زده میگه باید پاور رو ارتقا بدی

آقا مي خوام با اين قيمت سيستمي با amd ببندم . ميشه برام بنويسي

بهترین سیستم همین بود که گفته شد، ما بر اساس برند انتخاب نمی کنیم.

سلام فرشید
اقا هنوز که یادت هست اون سیستمی که بهم پیشنهاد دادی من گرفتمش :d
مشخصاتش این بود
Intel® Core™ i7-3770K Ivy Bridge Processor
Corsair Vengeance 16GB 4x4GB 1600 DDR3
ASUS P8Z77-V DELUXE 1155 MB
VGA : GTX 580

خواستم ببینم آیا این پاور Green GP885B >885 watt continuos Powe براش مناسبه یا نه ؟!
اخه الان زنگ زده میگه باید پاور رو ارتقا بدی

مبارکه!

آخه چه خبره مگه میخوای آپولو هوا کنی؟! یه پاور 700 وات هم براش کافیه، چه برسه به 885 وات، به طرف بگو محاسباتت به درد خودت میخوره!
885 وات رو برای SLI کردن دوتا 580 می بندن!

Last edited by a moderator:
مبارکه!

آخه چه خبره مگه میخوای آپولو هوا کنی؟! یه پاور 700 وات هم براش کافیه، چه برسه به 885 وات، به طرف بگو محاسباتت به درد خودت میخوره!
ممنون ! بازم تشکر میکنم از راهنمایی خوبت واقعا تو نبودی من الان این سیستم رو نبسته بودم !
دقیقا همین 3 قطعه به غیر از گرافیک 2 میلیونو 100 پام درومد ! بازم ممنون از مشاوره ی عالیت !
آره منم بهش گفتم همین بسه گفت نیاز به 1000 وات داری :|

یه سوال این پاور در اینده بدرد 680 یا 690 میخوره یا باید عوض بشه !؟

بازم تشکر میکنم ازت نمیدونم چه طوری جبران کنم برات. ;)

Last edited by a moderator:
ممنون ! بازم تشکر میکنم از راهنمایی خوبت واقعا تو نبودی من الان این سیستم رو نبسته بودم !
آره منم بهش گفتم همین بسه گفت نیاز به 1000 وات داری :|

یه سوال این پاور در اینده بدرد 680 یا 690 میخوره یا باید عوض بشه !؟

من اصلا منظورم این حرفا نبود، تشکر هم لازم نیست، ما توی این فروم همکاریم ناسلامتی!
پاورت هم برای کارتای 670/680 مناسبه، چون مصرف اونا پایینتر از کارت 580 هست.

حتی برای 690 هم پاور 885 وات مناسبه.

چون با amd ميشه سيستمي بالاتر با قيمت پايين تر بست.

خیر، همچین چیزی در حال حاضر مصداق نداره دوست عزیز، شما اگه خودت واردی دیگه چرا مشاوره می گیری عزیز.

سلام یه سوال اساسی دارم:
چرا قیمت مادربرد تو بازار نسبت به سایر قطعه ها با قیمت دلاریش اختلاف فاحشی داره؟!!!
مثلاً MSI z77-GD65 قیمتش 180 دلار هست اینجا زدن 495 تومن !!!
ولی سایر قطعه ها تقریبا قیمت دلاری ضرب در 2 تا نهایت 2.5 هست قیمتش
چرا این همه اختلاف قیمت هست در رده مادربردها؟

سلام یه سوال اساسی دارم:
چرا قیمت مادربرد تو بازار نسبت به سایر قطعه ها با قیمت دلاریش اختلاف فاحشی داره؟!!!
مثلاً MSI z77-GD65 قیمتش 180 دلار هست اینجا زدن 495 تومن !!!
ولی سایر قطعه ها تقریبا قیمت دلاری ضرب در 2 تا نهایت 2.5 هست قیمتش
چرا این همه اختلاف قیمت هست در رده مادربردها؟

دلیل اصلی گرونی نبودن قطعات هست در مورد مادربرد، چون ارز گرون شده بیشتر وارد کننده های قبلی دیگه توان واردات عمده ی بعضی قطعات رو ندارن، کمبود شدیدی هست، برای همین هم قیمت بالا رفته

قصد جسارت نداشتمبه نظرتون این سیستم خوب نیستmother bord : M5A97pro cpu : Amd phenom 2 x6 1090 3.2Ghz Grapich : Geforce 8800GT 512MG 256bit DDR3 Ram : corsair vengeace 4GB 1600cg DDR3

معلومه که خوبه، اما در رده ی خودش، این پردازنده باید با همرده های خودش مقایسه بشه، بعدم با هزینه ای که گفتید همین سیستم رو هم نمیشه بست
اگر این سیستم فعلی شماست و قصد ارتقا دارید با 800 تومن هیچ گزینه ی بالاتری رو نمی تونید بخرید، اما اگر فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدید بهترین کار رو کردید، البته یه ماجول رم دیگه هم اضافه کنید تکمیل میشه.

سلام
رفیقم میخواد یکی دوتا از قطعات سیستمشو عوض کنه به گفته خودش هنگام بازی لگ میزنه اینم بگم وضع مالیش خوب نیست و شاید حتی قطعاتی که پیشنهاد دادین رو دست دوم بگیره که براش ارزونتر در بیاد. سیستمش اینه:

MainBoard : ECS HT2000 Geforce 6100SM-M2 V1.0A
CPU : AMD Athon 64 X2 Dual Core 4000+ 2.11 GHz
VGA : Geforce 7300 GS 256mb
Ram : (2*1) 2gb
Power : Logic 500V-F8

هر چقدر هزینه کمتری براش داشته باشه بهتره چون اگه هزینه زیاد باشه شاید اصلا نخره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or