مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
فرشید ببخش خیلی اذیتت کردم!!
دو تا سوال دارم!
یکی این که gtx 560 با پاور 535 وات گرین مشکل نداره؟؟؟
یکی دیگه اینکه این سیستم با این یکی سیستم چقدر تفاوت فریم میدن؟؟
1- core i5 2500k
4 گیگ رم
gtx 560
با این
2- core i3 540
4 گیگ رم
gtx 560

خب من اگه اون موس mamba رو بگیرم.چه کیبوردی براش بگیرم که توپ باشه؟
و دیگه چه هدفونی بگیرم از سنایزر و akg گرون نباشه و برا موسیقی عالی باشه؟

خود Razer هم یکی دو مدل کیبورد داره دیگه، اگه حدود 150 تا 200 اگه می تونی هزینه کنی، اگر نه که مدلای ارزونتر حدود 120 تومن از Logitech مثل G110
هدفون موزیک هم پایین 220 تومن بدرد نمی خوره،شما کدوم جنسی رو می تونی پیدا کنی که مفت باشه کیفیت هم داشته باشه؟!! اگه دوس داری از این هدفونای Beats تقلبی توی بازار زیادن، حدود 30 یا 40 تومن کپی مدلای 800 تومنی اصلش!!

قيمت تو اين هفته نسبت به هفته ي قبل خيلي زياد شده؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk

بعضی اقلام بله، گرون هم شدن

سلام
این سی پی یو کولر تو بازار موجود هست؟ به چه قیمتی؟
Coolermaster Hyper 212 EVO
هارد Seagate 1TB sata3 64mb قیمتش چنده الان چون مثل اینکه با سرعت نور قیمتش در حال افزایش هست :-o

مدل EVO رو ندیدم، اما مدل 212 معمولی هست،
مدل 1 ترابایت SEAGATE الان به 175 رسیده، در حالی که هفته ی پیش حدود 160 تومن بود

سلام
قیمت msi 580gtx چنده؟ توی بازار هست؟ تفاوت کارایی و عملکرد مدل معمولی و اکستریم ادیشن به صورت میانگین چند درصده؟
اگر توی بازار هست از کجا میتونم تهیه کنم؟ ادرسش رو توی تهران بدین؟ اون شخص قابل اطمینان باشه که بهش بگم به اهواز بفرسته ممنون

این مدل الان1050 اعلام میشه، مدل EXTREME Edition هم که از سری Lightening هست حدود 100 تومن گرونتر هست، فقط اورکلاک هست که حدود 10 تا 15 درصد سریعتر هست ولی قابلیت اورکلاک بالایی داره، برای آدرس پیام خصوصی بدید.

تقریبا می تونم بگم برای اور نمی خواهم. من هم گفتم هزینه تا 100 تومن باشه ولی اگر کمتر هم بود چه بهتر. هدف اصلی من کاهش صدای فن است (الان فن استوک رو سی پی یو amd 965 ام هست.) می تونم بگم تقریبا نمی خوام اور انجام بدهم. اگر پیشنهاد ارزون تری هم هست بفرمایید

ممنون

شما که می خوای کمترین صدا رو داشته باشی، یه مدل معرفی می کنم دیگه بدون اما و اگر پیدا کن بخر!، موجود هم هست،

Thermalright HR-02 MACHO

با راندمان فوق العاده، کاملا بی صدا و قیمت 80 تومن!، برند هم که لازم به تعریف نداره. فن 14 سانتی با کیفیتی داره.

باسلام خدمت دوستان بخصوص اقای فرشید.
میخواستم برای گیمنت سیستم جمع کنم. برای گیم های روز..MW3/BF3/StarCraft
تا 950 تومن هم میتونم برای هر سیستم خرج کنم.
بهترین سیستم با این بودجه چی میشه خرید؟
البته DVD/ROM +هارد و .. رو حساب نکنید.
کیس هم یه 25 تومانی یا کمتر کفایت میکنه/فن هم برای کیس ها خودم دارم.
البته بدون مانیتور هم حساب کردید بودجه رو بزارید روی 800 تومن.
یه سوال دیگه هم بپرسم
کارکرده این رو چند بخرم خوبه؟ایا اصلا ارزش داره با این قیمت؟یا میتونم بهترش رو بگیرم؟CPU:Core i3 2100
cpu i5 750

با 800 تومن کیس بازی نمیشه بست، چه برسه به اینکه BF3 رو هم جواب بده.

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 6770 1GB DDR5
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM
میشه 800 تومن

سلام
فرشید ببخش خیلی اذیتت کردم!!
دو تا سوال دارم!
یکی این که gtx 560 با پاور 535 وات گرین مشکل نداره؟؟؟
یکی دیگه اینکه این سیستم با این یکی سیستم چقدر تفاوت فریم میدن؟؟
1- core i5 2500k
4 گیگ رم
gtx 560
با این
2- core i3 540
4 گیگ رم
gtx 560

مشکل نداره ولی لب مرز هست، دفه پیش نگفتم مگه؟! چن دفه دیگه بپرس تا بهت بگم توه توپه! زیادم هست!
سوال دوم هم قبلا جواب دادم، بستگی به بازی داره، فرمول نداره الان بنویسم بهت عدد بگم.

شرط می بندم دوباره فردا همین سوالا رو یه جور دیگه می پرسی.

تقریبا می تونم بگم برای اور نمی خواهم. من هم گفتم هزینه تا 100 تومن باشه ولی اگر کمتر هم بود چه بهتر. هدف اصلی من کاهش صدای فن است (الان فن استوک رو سی پی یو amd 965 ام هست.) می تونم بگم تقریبا نمی خوام اور انجام بدهم. اگر پیشنهاد ارزون تری هم هست بفرمایید

ممنون
خوب اگه فقط صدا برات مهمه یدونه GREEN >>EVERCOOL TRANSFORMERS 3 هم کارتو راه میندازه در صورتیکه 43 44 تومن هزینه شه ولی اگه تو فکر OC هم هستی TUNIQ TT 120 Extreme یا همین مدل پیشنهادی فرشید هم انتخاب خوبیه !

مشکل نداره ولی لب مرز هست، دفه پیش نگفتم مگه؟! چن دفه دیگه بپرس تا بهت بگم توه توپه! زیادم هست!
سوال دوم هم قبلا جواب دادم، بستگی به بازی داره، فرمول نداره الان بنویسم بهت عدد بگم.

شرط می بندم دوباره فردا همین سوالا رو یه جور دیگه می پرسی.

آقا طوری حرف میزنید انگار نفهمم!!! (:
دلیل سوالای زیادم کنجکاویمه!!
فریم هم منظورم تو bf3 ـه!! تو اون چه تفاوت دارن؟

آقا طوری حرف میزنید انگار نفهمم!!! (:
دلیل سوالای زیادم کنجکاویمه!!
فریم هم منظورم تو bf3 ـه!! تو اون چه تفاوت دارن؟

نه دوست عزیز، کسی همچین منظوری نداشت، من فک می کنم به پاسخها توجهی ندارید، وگرنه مکرر سوال نمی کردید.
توی BF3 پردازنده ی 540 با یه 4 هسته ای جدید تفاوت محسوسی ایجاد می کنه، مخصوصا در صحنه های سنگین و بخش مولتی با پلیرهای زیاد، دقیقا اینم در پیام خصوصی گفتم قبلا!

سلام

لطفا یک گیم مناسب پد تو رنچ 20-25 تومن معرفی کنید

با تشکر
با این پول چیز خاصی نمیشه خرید، مگر از برندهایی مثل Genius یا Viera.

سلام مادربورد pc من m2ne هست قدیمیه من بایوسشو اپدیت کردم am3 رو هم ساپورت می کنه بودجه من محدوده ایا من می تونم از سی پی یوAMD Athlon II X2 250 AM3 استفاده کنم بودجه ندارم که مین عوض کنم می تونه تا یه سال دیگه جوابگو باشه اگه این cpu رو بگیرم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید به مشکلی که بر نمی خورم با توجه به سایت سازنده مادر بورد بایوس اپدیت کردم

با این پول چیز خاصی نمیشه خرید، مگر از برندهایی مثل Genius یا Viera.

ارزونترین مدل مناسب چی میشه خرید؟[/QUOTE]

گفتم که، یه مدل از محصولات اون دو برند، یا از مدلای متفرقه، دیگه چیزی نیست که مدل خاصی ازشون رو بشه نام برد.

سلام مادربورد pc من m2ne هست قدیمیه من بایوسشو اپدیت کردم am3 رو هم ساپورت می کنه بودجه من محدوده ایا من می تونم از سی پی یوAMD Athlon II X2 250 AM3 استفاده کنم بودجه ندارم که مین عوض کنم می تونه تا یه سال دیگه جوابگو باشه اگه این cpu رو بگیرم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید به مشکلی که بر نمی خورم با توجه به سایت سازنده مادر بورد بایوس اپدیت کردم

من فکر نمی کنم مادربرد شما با آپدیت بایوس کاملا AM3 ساپورت شده باشه، توی سایتش هم فقط یه نسخه ی بتا از بایوس AM3 رو داره و فقط هم مدلهای 215/240/255 Athlon II X2 رو نام برده، نمیشه تضمینی از بدون مشکل کارکردنش با مدل 250 داد.

درود:biggrin1:
آقا یه وضعیتی پیش اومده من تا یکی دو ساعت دیگه جواب نیاز دارم:biggrin1:
من مانیتورم LG W2286 LED بود. دو سه روز پیش خراب شد بردم نمایندگی. امروز زنگ زد میگه صفحه نمایشش خراب شده. ما صفحه نمایش این مدل رو نداریم، به جاش کلا مانیتورتون رو عوض میکنیم. مشکل اینه همین مدل رو هم ندارن و گفت یه مدل دیگه بهت میدم. IPS 226V. گفت مدل دیگه ای هم مد نظرت هست بگو.
حالا اساتید فن، این مدل مانیتوری که گفت، خوب هست؟ بهتر از ماله خودمه یا در همون سطحه؟ قیمتش چنده الان و بازار؟ مدل پیشنهادی چی مد نظرتون هست؟
پیشاپیش ممنون.

درود:biggrin1:
آقا یه وضعیتی پیش اومده من تا یکی دو ساعت دیگه جواب نیاز دارم:biggrin1:
من مانیتورم LG W2286 LED بود. دو سه روز پیش خراب شد بردم نمایندگی. امروز زنگ زد میگه صفحه نمایشش خراب شده. ما صفحه نمایش این مدل رو نداریم، به جاش کلا مانیتورتون رو عوض میکنیم. مشکل اینه همین مدل رو هم ندارن و گفت یه مدل دیگه بهت میدم. IPS 226V. گفت مدل دیگه ای هم مد نظرت هست بگو.
حالا اساتید فن، این مدل مانیتوری که گفت، خوب هست؟ بهتر از ماله خودمه یا در همون سطحه؟ قیمتش چنده الان و بازار؟ مدل پیشنهادی چی مد نظرتون هست؟
پیشاپیش ممنون.

مدل خوبی هست، با این که پنلش IPS هست و زمان پاسخگویی اون هم 6 میلی ثانیه ذکر شده ولی سرعت پاسخگویی خوبی داره و برای بازی کردن هم مشکلی نداره، کیفیت تصویرش هم بالاست. در کل بهتر از مانیتور خودتون هست.

سلام
می خواستم نظرتون رو درمورد کیس فالکن بپرسم
توی این کیس مین p8z77 و کولر 620 انتک مشکلی از نظر جا ندارند؟
این کیس چند تن فن داره؟ صدای فن هاش چطور هستند؟

برای msi GTX 570 frozer +cooler antech 620+cpu 2600k+دو تا HDD چه پاوری مناسبه؟
سپاس

سلام
می خواستم نظرتون رو درمورد کیس فالکن بپرسم
توی این کیس مین p8z77 و کولر 620 انتک مشکلی از نظر جا ندارند؟
این کیس چند تن فن داره؟ صدای فن هاش چطور هستند؟

برای msi GTX 570 frozer +cooler antech 620+cpu 2600k+دو تا HDD چه پاوری مناسبه؟
سپاس

این کیس برای قطعات شما و مخصوصا خنک کننده مناسب نیست، برای شما کمترین مدل X3 و بعد X5 هست که توصیه میشه، مدل بهتر هم INFINITY هست
پاور مناسب هم GREEN 685W یا بالاتر هست.

مدلهای محتلف رو می تونید از سایت رسمی خود GREEN ببینید.

با سلام خدمت دوستان عزیز(همین الان عضو شدم)
من یه سیستم دارم که این رم روشه:
http://up.vatandownload.com/images/u2uhpc5pxm6586lc1urq.jpg
میخوام یه رم دیگه بهش اضافه کنم(یک یا دو گیگ)ترجیحا 2
حالا این رمی که میخوام بخرم باید باسش چند باشه که با سیستم سازگاری داشته باشه

کلا یه مشاوره بدین که چه رمی به دردم میخوره؟
خیلی ممنونم

راهنمايي

با عرض خسته نباشید.من سیستمی بااین مشخصات می خوام ببندم.آیا برای بازی به من جواب میده؟در صورت اینکه قطعه ی دیگری لازم است
به جای این ها قرار بدم برام بنویسید؟لطفا قيمتي که پيش بيني مي کنيد را بنويسيد. ممنون
mother bord : M5A97pro
cpu : Amd phenom 2 x6 1090 3.2Ghz
Grapich : Geforce 8800GT 512MG 256bit DDR3
Ram : corsair vengeace 4GB 1600cg DDR3

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or