خب من اگه اون موس mamba رو بگیرم.چه کیبوردی براش بگیرم که توپ باشه؟
و دیگه چه هدفونی بگیرم از سنایزر و akg گرون نباشه و برا موسیقی عالی باشه؟
خود Razer هم یکی دو مدل کیبورد داره دیگه، اگه حدود 150 تا 200 اگه می تونی هزینه کنی، اگر نه که مدلای ارزونتر حدود 120 تومن از Logitech مثل G110
هدفون موزیک هم پایین 220 تومن بدرد نمی خوره،شما کدوم جنسی رو می تونی پیدا کنی که مفت باشه کیفیت هم داشته باشه؟!! اگه دوس داری از این هدفونای Beats تقلبی توی بازار زیادن، حدود 30 یا 40 تومن کپی مدلای 800 تومنی اصلش!!
قيمت تو اين هفته نسبت به هفته ي قبل خيلي زياد شده؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk
بعضی اقلام بله، گرون هم شدن
سلام
این سی پی یو کولر تو بازار موجود هست؟ به چه قیمتی؟
Coolermaster Hyper 212 EVO
هارد Seagate 1TB sata3 64mb قیمتش چنده الان چون مثل اینکه با سرعت نور قیمتش در حال افزایش هست :-o
مدل EVO رو ندیدم، اما مدل 212 معمولی هست،
مدل 1 ترابایت SEAGATE الان به 175 رسیده، در حالی که هفته ی پیش حدود 160 تومن بود
سلام
قیمت msi 580gtx چنده؟ توی بازار هست؟ تفاوت کارایی و عملکرد مدل معمولی و اکستریم ادیشن به صورت میانگین چند درصده؟
اگر توی بازار هست از کجا میتونم تهیه کنم؟ ادرسش رو توی تهران بدین؟ اون شخص قابل اطمینان باشه که بهش بگم به اهواز بفرسته ممنون
این مدل الان1050 اعلام میشه، مدل EXTREME Edition هم که از سری Lightening هست حدود 100 تومن گرونتر هست، فقط اورکلاک هست که حدود 10 تا 15 درصد سریعتر هست ولی قابلیت اورکلاک بالایی داره، برای آدرس پیام خصوصی بدید.
تقریبا می تونم بگم برای اور نمی خواهم. من هم گفتم هزینه تا 100 تومن باشه ولی اگر کمتر هم بود چه بهتر. هدف اصلی من کاهش صدای فن است (الان فن استوک رو سی پی یو amd 965 ام هست.) می تونم بگم تقریبا نمی خوام اور انجام بدهم. اگر پیشنهاد ارزون تری هم هست بفرمایید
ممنون
شما که می خوای کمترین صدا رو داشته باشی، یه مدل معرفی می کنم دیگه بدون اما و اگر پیدا کن بخر!، موجود هم هست،
Thermalright HR-02 MACHO
با راندمان فوق العاده، کاملا بی صدا و قیمت 80 تومن!، برند هم که لازم به تعریف نداره. فن 14 سانتی با کیفیتی داره.
باسلام خدمت دوستان بخصوص اقای فرشید.
میخواستم برای گیمنت سیستم جمع کنم. برای گیم های روز..MW3/BF3/StarCraft
تا 950 تومن هم میتونم برای هر سیستم خرج کنم.
بهترین سیستم با این بودجه چی میشه خرید؟
البته DVD/ROM +هارد و .. رو حساب نکنید.
کیس هم یه 25 تومانی یا کمتر کفایت میکنه/فن هم برای کیس ها خودم دارم.
البته بدون مانیتور هم حساب کردید بودجه رو بزارید روی 800 تومن.
یه سوال دیگه هم بپرسم
کارکرده این رو چند بخرم خوبه؟ایا اصلا ارزش داره با این قیمت؟یا میتونم بهترش رو بگیرم؟CPU:Core i3 2100
cpu i5 750
با 800 تومن کیس بازی نمیشه بست، چه برسه به اینکه BF3 رو هم جواب بده.
CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 6770 1GB DDR5
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM
میشه 800 تومن
سلام
فرشید ببخش خیلی اذیتت کردم!!
دو تا سوال دارم!
یکی این که gtx 560 با پاور 535 وات گرین مشکل نداره؟؟؟
یکی دیگه اینکه این سیستم با این یکی سیستم چقدر تفاوت فریم میدن؟؟
1- core i5 2500k
4 گیگ رم
gtx 560
با این
2- core i3 540
4 گیگ رم
gtx 560
مشکل نداره ولی لب مرز هست، دفه پیش نگفتم مگه؟! چن دفه دیگه بپرس تا بهت بگم توه توپه! زیادم هست!
سوال دوم هم قبلا جواب دادم، بستگی به بازی داره، فرمول نداره الان بنویسم بهت عدد بگم.
شرط می بندم دوباره فردا همین سوالا رو یه جور دیگه می پرسی.