مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

الان یه core i5 2500k بندازم رو سیستم همین پاور کفاف میده ؟

فرق زیادی نمی کنه، ولی پاورت لب مرز هست و الان هم داره با بیشتر ظرفیتش کار می کنه، یه 600 وات یا 685 وات گیمینگ بگیری برای آینده خیلی دوامش بیشتره.

سلام.میخواستم هدفون razer megalodon بگیرم.چطوره؟ برا موسیقی میخواما.حدود قیمتش چنده؟
و دیگه اینکه موس razer mamba چطوره بگیرم؟ بهتر هم هست چیز دیگه؟و قیمتش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟

مدلای برند RAZER برای بازی طراحی شدن ، برای موسیقی زیاد مناسب نیستن، بهتره بری سراغ برند AKG یا سنایزر
اما اون مدل ماوس عالیه و در رده ی خودش بهترین هست، همردش X8 خود مایکروسافت هست اما اون رم آنبرد نداره مثل Mamba.

تو این رنج قیمت مدلای NUCTUA NH-U9DO , Cooler Master V8 , TUNIQ Tower 120 Extreme و Thermalright AXP-140 قرار میگیره پیشنهاد من با 27 28 تومن بالاتر Thermalright ARCHON هستش در غیر اینصورت مدل TUNIQ انتخاب خوبی میتونه باشه فقط ارتفاع این کولرها رو باید مد نظر داشته باشی ممکنه تو کیست جا نشه !

مدل کیسم الان CM 690 هست که فکر نمی کنم مشکلی از نظر ارتفاع داشته باشه. ولی از لحاظ صدا کدوم یکی مدل هایی که معرفی کردید کم صداتر هستند؟
ممنون

سلام به فرشید عزیز با تشکر از راهنمایی برای خرید قطعات
دو تا سوال دارم
فرض کنید یه سری از بازیها فقط با ویندوز xp رو سیستم اجرا بشن که رو ویندوز 7 اجرا نشن
حالا با این فرض بنده میخوام به جز ویندوز سون 64 بیتی یه ویندوز xp رو سیستم بزارم
حالا سوال اینجاست میتونم درایو پیش فرض برای ویندوز xp رو درایو c بزارم و هارد ssd رو بزارم برای درایو windows 7
با توجه به اینکه هم ssd دارم وهم میخوام 2تا ویندوز رو سیستمم باشه
یه سوال هم در مورد کیس دارم
ایا کیس coler master haf xنسبت به کیس green x9 برتری خاصی داره به جز قیمت

دوستان یک سیستم اداری بدون مانیتور و اسپیکر تا 550 تومان چی میشه جمع کرد ؟ اصلا میشه ؟ برای بازی هم استفادع نمیشه فقط برای اینترنت و آفیس . فقط هاردش 500 باشه همین . میشه ؟

سلام به فرشید عزیز با تشکر از راهنمایی برای خرید قطعات
دو تا سوال دارم
فرض کنید یه سری از بازیها فقط با ویندوز xp رو سیستم اجرا بشن که رو ویندوز 7 اجرا نشن
حالا با این فرض بنده میخوام به جز ویندوز سون 64 بیتی یه ویندوز xp رو سیستم بزارم
حالا سوال اینجاست میتونم درایو پیش فرض برای ویندوز xp رو درایو c بزارم و هارد ssd رو بزارم برای درایو windows 7
با توجه به اینکه هم ssd دارم وهم میخوام 2تا ویندوز رو سیستمم باشه
یه سوال هم در مورد کیس دارم
ایا کیس coler master haf xنسبت به کیس green x9 برتری خاصی داره به جز قیمت

در مورد Multi Boot بله، میشه ولی کمی پیچیده هست، هارد بوت و Active رو باید SSD انتخاب کنی، اما اول XP رو روی هارد و درایو D نصب کنی و بعد ویندوز 7 رو روی SSD و درایو C نصب کنی، الان انگشت شمار هستن بازیهایی که توی ویندوز 7 اجرا نشن، به نظر من ارزش نصب نداره

کیس HAF-X هم یکی از بهترین های دنیا هست و از همرده های خودش هم سرتره، دیگه چه برسه به X9
کوچکترین جزییات در مدل فوق رعایت شده و خریدش معمولا توصیه میشه در سیستمهای حرفه ای

دوستان یک سیستم اداری بدون مانیتور و اسپیکر تا 550 تومان چی میشه جمع کرد ؟ اصلا میشه ؟ برای بازی هم استفادع نمیشه فقط برای اینترنت و آفیس . فقط هاردش 500 باشه همین . میشه ؟

CPU:INTEL E5700
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3
M/B:ASUS P5G41-M LE
VGA:GT520 1GB DDR3
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
CASE:GREEN MAGNUM
POWER:GREEN 380w

اینا 495 تومن میشه و برای مقصود شما کاملا کفایت می کنه.

اینا 495 تومن میشه و برای مقصود شما کاملا کفایت می کنه.[/QUOTE]
ممنون آقا فرشید ، فقط یه سوالی اینا تو بازار پیدا میشه ؟ قیمتی که گفتید به قیمت روزه ؟ یه وقت قدیمی نشده باشه تو بازار پیدا نشه ؟ بازم تشکر از آقا فرشید

مدل کیسم الان CM 690 هست که فکر نمی کنم مشکلی از نظر ارتفاع داشته باشه. ولی از لحاظ صدا کدوم یکی مدل هایی که معرفی کردید کم صداتر هستند؟
ممنون
بصورت کلی بخوایم بگیم هر 5 مدل بی صدا هستن (بیشتر کاراییشون مطرحه نه صدا) و اختلاف چندانی نسبت به هم ندارن ، شما کولر جدید رو برای OC میخوای یا کاهش صدا ؟ چون انقدر هزینه فقط واسه کاهس صدا بی معنیه !
سلام
از اونجا که کیس رو green x9 خریدم به نظر شما عوضش کنم یه haf x بگیرم
در اینکه HAF-X بهتره شکی نیست ولی X9 هم کار شما رو راه میندازه ، به نظر من ارزش 130 140 تومن اختلاف رو نداره اینجوری در هر صورت ضرر میکنی (از نظر قیمت) !

آخرین ویرایش:

اینا 495 تومن میشه و برای مقصود شما کاملا کفایت می کنه.
ممنون آقا فرشید ، فقط یه سوالی اینا تو بازار پیدا میشه ؟ قیمتی که گفتید به قیمت روزه ؟ یه وقت قدیمی نشده باشه تو بازار پیدا نشه ؟ بازم تشکر از آقا فرشید[/QUOTE]

قیمت بروز نباشه به چه دردی می خوره؟! اگر قیمتی رو نداشته باشیم اصلا قیمت نمیدیدم
اما قیمتهای روز هم نوسان دارن،هیچ تضمینی نیست که هفته ی بعد هم با همین قیمت بتونی بگیری

سلام
از اونجا که کیس رو green x9 خریدم به نظر شما عوضش کنم یه haf x بگیرم

خیر، احتیاجی نیست. این بحث رو باید قبل از خرید قطعه می کردی.

سلام
این سی پی یو کولر تو بازار موجود هست؟ به چه قیمتی؟
Coolermaster Hyper 212 EVO
هارد Seagate 1TB sata3 64mb قیمتش چنده الان چون مثل اینکه با سرعت نور قیمتش در حال افزایش هست :-o

سلام
قیمت msi 580gtx چنده؟ توی بازار هست؟ تفاوت کارایی و عملکرد مدل معمولی و اکستریم ادیشن به صورت میانگین چند درصده؟
اگر توی بازار هست از کجا میتونم تهیه کنم؟ ادرسش رو توی تهران بدین؟ اون شخص قابل اطمینان باشه که بهش بگم به اهواز بفرسته ممنون

بصورت کلی بخوایم بگیم هر 5 مدل بی صدا هستن (بیشتر کاراییشون مطرحه نه صدا) و اختلاف چندانی نسبت به هم ندارن ، شما کولر جدید رو برای OC میخوای یا کاهش صدا ؟ چون انقدر هزینه فقط واسه کاهس صدا بی معنیه !

تقریبا می تونم بگم برای اور نمی خواهم. من هم گفتم هزینه تا 100 تومن باشه ولی اگر کمتر هم بود چه بهتر. هدف اصلی من کاهش صدای فن است (الان فن استوک رو سی پی یو amd 965 ام هست.) می تونم بگم تقریبا نمی خوام اور انجام بدهم. اگر پیشنهاد ارزون تری هم هست بفرمایید

ممنون

باسلام خدمت دوستان بخصوص اقای فرشید.
میخواستم برای گیمنت سیستم جمع کنم. برای گیم های روز..MW3/BF3/StarCraft
تا 950 تومن هم میتونم برای هر سیستم خرج کنم.
بهترین سیستم با این بودجه چی میشه خرید؟
البته DVD/ROM +هارد و .. رو حساب نکنید.
کیس هم یه 25 تومانی یا کمتر کفایت میکنه/فن هم برای کیس ها خودم دارم.
البته بدون مانیتور هم حساب کردید بودجه رو بزارید روی 800 تومن.
یه سوال دیگه هم بپرسم
کارکرده این رو چند بخرم خوبه؟ایا اصلا ارزش داره با این قیمت؟یا میتونم بهترش رو بگیرم؟
cpu i5 750

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or