مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقايون يه فن CPU خوب به من معرفي كنين لطفا ..

پارسال فن CPuـم پايه هاش خراب شد از اون پايه قديميها بود كه بعد از مدتي پلاستيكشون خراب ميشه .. فن فابريك Intel بود كه روي خود پردازنده بود .. سرعت گردشش توي Setup كه نگاه ميكردم ميرسيد به 3500 ولي يه فن مارك WIPRO خريدم كه چيني هم هست ، كه سرعتش به 2500 هم به زور ميرسه ..
اون موقع دماي Cpuـم به 65 نميرسيد ، الان هميشه بالاي 80 هست ... حتي اون سينك پشتيشو هم عوض كردم همون قديمي مال خودش رو گذاشتم ، ولي بازم بالاي 80 درجه هست ؛ دور فنه كمه براي اين مدل پردازنده اي كه من دارم ..

مدل پردازندم هم Intel Pentium(R)4 , 3.60 GHz و Dual Core هم هست .. تقريبا 4 سال پيش خريدمش ..

فني هست كه سرعتش بالاي 3000 باشه ؟!

لطفا اگه سوال رو اينجا نبايد ميپرسيدم ، راهنمايي كنين كجا بپرسم زود جواب بگيرم ؛ با تشكر .

تفاوت چیپست z77 و h77 در چی هستش؟
آیا برای گیم ارزش داره که هزینه ی بیشتری صرف بشه و z77 بخرم؟

تفاوت اصلیشون در اینه که تراشه H77 از اورکلاک در پردازنده های سری K پشتیبانی نمی کنه و قابلیت ساپورت گرافیک بیش از یکی رو هم نداره.

آقايون يه فن CPU خوب به من معرفي كنين لطفا ..

پارسال فن CPuـم پايه هاش خراب شد از اون پايه قديميها بود كه بعد از مدتي پلاستيكشون خراب ميشه .. فن فابريك Intel بود كه روي خود پردازنده بود .. سرعت گردشش توي Setup كه نگاه ميكردم ميرسيد به 3500 ولي يه فن مارك WIPRO خريدم كه چيني هم هست ، كه سرعتش به 2500 هم به زور ميرسه ..
اون موقع دماي Cpuـم به 65 نميرسيد ، الان هميشه بالاي 80 هست ... حتي اون سينك پشتيشو هم عوض كردم همون قديمي مال خودش رو گذاشتم ، ولي بازم بالاي 80 درجه هست ؛ دور فنه كمه براي اين مدل پردازنده اي كه من دارم ..

مدل پردازندم هم Intel Pentium(R)4 , 3.60 GHz و Dual Core هم هست .. تقريبا 4 سال پيش خريدمش ..

فني هست كه سرعتش بالاي 3000 باشه ؟!

لطفا اگه سوال رو اينجا نبايد ميپرسيدم ، راهنمايي كنين كجا بپرسم زود جواب بگيرم ؛ با تشكر .

دوست عزیز چه ربطی به دور فن داره؟ مگه موتور جت می خوای بزاری روی سیستم؟! فن های مرغوب بین 1000 تا 1500 و نهایتش به 2000 دور میرسن، 3000 دو برای فن استوک هست فقط.

شما باید یه فن با کیفیت انتخاب کنی که سینک مرغوب و فن کم صدا و بزرگ داشته باشه، پردازنده ی شما هم یکی از داغترین پردازنده های عصر حاضر هست و به این راحتی هم خنک نمیشه

اگه تا 60 تومن می تونی هزینه کنی من DeepCool Matrix 400 رو توصیه می کنم.

دوست عزیز، من ازقبل یه سیستم توی پیام خصوصی معرفی کردم، حالا شما از 350 شروع کردی داری 100 تومن 100 تومن بالا میری!! بالاخره تکلیف رو روشن کن بحث طولانی نشه.

چشم.فقط به من بگید با چه رنج قیمتی میتونم کامپیوترم رو تا حدی ارتقاءبدم که بتونم دیابلو 3 رو بازی کنم.همین.

دوست عزیز چه ربطی به دور فن داره؟ مگه موتور جت می خوای بزاری روی سیستم؟! فن های مرغوب بین 1000 تا 1500 و نهایتش به 2000 دور میرسن، 3000 دو برای فن استوک هست فقط.

شما باید یه فن با کیفیت انتخاب کنی که سینک مرغوب و فن کم صدا و بزرگ داشته باشه، پردازنده ی شما هم یکی از داغترین پردازنده های عصر حاضر هست و به این راحتی هم خنک نمیشه

اگه تا 60 تومن می تونی هزینه کنی من DeepCool Matrix 400 رو توصیه می کنم.

ممنون بابت پاسختون ..
همين فن استوك خودش رو نميتونم از جايي گير بيارم ؟؟ اين مدل استوكش بود :

intelC2Dstock_top.jpg

يه مدل ديگه هم خريدم ، green هست ، پارسال خريدمش 26 .. اونم جواب نداد .. هيچ كدومشون مثل همون استوك خودش نميشه ..

اينجا يه سري مدل Intel گذاشته ، به نظرتون اصليه ازش بخرم ؟

آخرین ویرایش:
چشم.فقط به من بگید با چه رنج قیمتی میتونم کامپیوترم رو تا حدی ارتقاءبدم که بتونم دیابلو 3 رو بازی کنم.همین.

همون سیستمی که همکارم معرفی کردن حداقل هست، بالاتر می خوای اینه:

CPU:INTEL Core i5 2320
M/B:ASUS P8H67
RAM:2*2GB DDR3 1600

که 550 تومن می افته، این البته بجز گرافیک سیستم هست.

ممنون بابت پاسختون ..
همين فن استوك خودش رو نميتونم از جايي گير بيارم ؟؟ اين مدل استوكش بود :

يه مدل ديگه هم خريدم ، green هست ، پارسال خريدمش 26 .. اونم جواب نداد .. هيچ كدومشون مثل همون استوك خودش نميشه ..

اينجا يه سري مدل Intel گذاشته ، به نظرتون اصليه ازش بخرم ؟

فن استوکش هم توی بازار هست، 10 یا 12 تومن هم قیمت داره،
اتفاقا هیچ فنی بدتر از فن استوک خودش نمیشه! شما تا حالا فن خوب نصب نکردی که داری برعکس می گی. من فن 60 تومن معرفی کردم، فن 26 تومنی بی کیفیت هم تفاوتی نمی کنه، مشخصه.

با عرض سلام و خسته نباشید
من می خوام یک فن برای cpu ی بخرم با قیمت حداکثر 100 تومن. ایا گزینه بهتری نسبت به DeepCool Matrix 400 بهم پیشنهاد می دهید؟ فقط نکته که برام مهمه اینه که بی صدای باشه و اصلا صدا نده !!!

ممنون

من امروز یه 670 TOP ASUS خریدم ولی فریم هام کمتر از بنچ مارک هایی بود که تو سایتها دیده بودم... مثلا CRYSIS1 رو نوشته بود 55 فریم ولی مال من مثلا 45 فریم میداد...ولی بعضی از بازیها رو مثل بتل3 روی آخرین تنظیمات بالای 75 فریم میداد ( مطابق بنچ مارک)این لیست قطعات منه:
P8P67 PRO
ASUS GTX670TOP DIRECT CU II
4 تا رم 2 گیگ 1600 باس CORSAIR
CORE I5 2300
POWER 530 WATT GREEN
میخواستم بدونم کدوم قطعه محدودیت برای فریم ایجاد میکنه؟! من خودم سی پی یو رو حدس میزنم که کم میاره... اگه با یه CORE I5 2500K عوض بشه فریم ها چقدر بهتر میشن؟ و اینکه برای CORE I5 2500K باید پاور رو هم عوض کنم؟
ممنون.:x

با عرض سلام و خسته نباشید
من می خوام یک فن برای cpu ی بخرم با قیمت حداکثر 100 تومن. ایا گزینه بهتری نسبت به DeepCool Matrix 400 بهم پیشنهاد می دهید؟ فقط نکته که برام مهمه اینه که بی صدای باشه و اصلا صدا نده !!!

ممنون
تو این رنج قیمت مدلای NUCTUA NH-U9DO , Cooler Master V8 , TUNIQ Tower 120 Extreme و Thermalright AXP-140 قرار میگیره پیشنهاد من با 27 28 تومن بالاتر Thermalright ARCHON هستش در غیر اینصورت مدل TUNIQ انتخاب خوبی میتونه باشه فقط ارتفاع این کولرها رو باید مد نظر داشته باشی ممکنه تو کیست جا نشه !

من امروز یه 670 TOP ASUS خریدم ولی فریم هام کمتر از بنچ مارک هایی بود که تو سایتها دیده بودم... مثلا CRYSIS1 رو نوشته بود 55 فریم ولی مال من مثلا 45 فریم میداد...ولی بعضی از بازیها رو مثل بتل3 روی آخرین تنظیمات بالای 75 فریم میداد ( مطابق بنچ مارک)این لیست قطعات منه:
P8P67 PRO
ASUS GTX670TOP DIRECT CU II
4 تا رم 2 گیگ 1600 باس CORSAIR
CORE I5 2300
POWER 530 WATT GREEN
میخواستم بدونم کدوم قطعه محدودیت برای فریم ایجاد میکنه؟! من خودم سی پی یو رو حدس میزنم که کم میاره... اگه با یه CORE I5 2500K عوض بشه فریم ها چقدر بهتر میشن؟ و اینکه برای CORE I5 2500K باید پاور رو هم عوض کنم؟
ممنون.:x

دوست عزیز، این روال مقایسه کردن کاملا غلط هست! فقط در شرایطی باید نتایج رو مقایسه کنید که اول سخت افزار تست کاملا مشابه باشه، دوما دقیقا با یه نرم افزار تست انجام بگیره، حالا شما با کدوم نرم افزار تست گرفتی و کدوم برنامه بهت عدد فریم 45 رو داده که داری مقایسه می کنی؟!! اصلا توی بازی Vsync رو خاموش کردی که داری تست می گیری؟؟!

بهترین برنامه برای مقایسه 3DMARK 11 هست، به سخت افزار تست هم زیاد وابسته نیست، دانلود و تست کن و عین عددی رو که توی امضای من هست می بینی و اونموقع می تونی با سایتا مقایسه کنی.

دوست عزیز، این روال مقایسه کردن کاملا غلط هست! فقط در شرایطی باید نتایج رو مقایسه کنید که اول سخت افزار تست کاملا مشابه باشه، دوما دقیقا با یه نرم افزار تست انجام بگیره، حالا شما با کدوم نرم افزار تست گرفتی و کدوم برنامه بهت عدد فریم 45 رو داده که داری مقایسه می کنی؟!! اصلا توی بازی Vsync رو خاموش کردی که داری تست می گیری؟؟!

بهترین برنامه برای مقایسه 3DMARK 11 هست، به سخت افزار تست هم زیاد وابسته نیست، دانلود و تست کن و عین عددی رو که توی امضای من هست می بینی و اونموقع می تونی با سایتا مقایسه کنی.

میدونم مقایسه ی درستی نیست .....:d
من با همین نرم افزاری که شما گفتید مقایسه کردم نتیجه این شد :
امتیاز گرافیک : 9172 ( مطابق بنچ مارکهای خارجی)
امتیاز فیزیک : 5642 ( تو بنچ مارکهای خارجی حدود 8600 بود!!!!! )
امتیاز ترکیبی : 5649 ( اینم باز کمتر از بنچ مارکه بود)
امتیاز کل : حدود p8000 که تو بنچ مارکها حدود 9500 بود... الان مشکل از چیه؟

میدونم مقایسه ی درستی نیست .....:d
من با همین نرم افزاری که شما گفتید مقایسه کردم نتیجه این شد :
امتیاز گرافیک : 9172 ( مطابق بنچ مارکهای خارجی)
امتیاز فیزیک : 5642 ( تو بنچ مارکهای خارجی حدود 8600 بود!!!!! )
امتیاز ترکیبی : 5649 ( اینم باز کمتر از بنچ مارکه بود)
امتیاز کل : حدود p8000 که تو بنچ مارکها حدود 9500 بود... الان مشکل از چیه؟

این شد حالا!
امتیاز گرافیکت خوبه و نرمال هست برای 670 مدل کارت شما
امتیاز فیزیکت اگه پایینتره برای سرعت پردازندت هست
امتیاز کل هم که خب توش امتیاز فیزیک هم لحاظ هست یه مقدار پایینه، چون پردازندت 2600K یا 3770K یا 3930K نیست!

کسی نیست جواب ما رو بده؟

با 100 تومن چیزی که بدرد بازی بخوره نمیشه پیدا کرد،

توصیه در کمترین حالت با 100 تومن کار 5670 با حدود 120 تومن هست،
کارت ارزونتر هم GT240 با رم DDR5 اگه بتونی پیدا کنی که همین حدود قیمت داره.

آخرین ویرایش:
این شد حالا!
امتیاز گرافیکت خوبه و نرمال هست برای 670 مدل کارت شما
امتیاز فیزیکت اگه پایینتره برای سرعت پردازندت هست
امتیاز کل هم که خب توش امتیاز فیزیک هم لحاظ هست یه مقدار پایینه، چون پردازندت 2600K یا 3770K یا 3930K نیست!
الان یه core i5 2500k بندازم رو سیستم همین پاور کفاف میده ؟

سلام.میخواستم هدفون razer megalodon بگیرم.چطوره؟ برا موسیقی میخواما.حدود قیمتش چنده؟
و دیگه اینکه موس razer mamba چطوره بگیرم؟ بهتر هم هست چیز دیگه؟و قیمتش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or