مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

cpu:amd 75 intel 110
mb:abit 90 bio 90-100
ram:2*512 bus 800 ~60toman
vga:150~160
power:40~45
من گفتم حدود 600 تا 700 می خوام
ولی چیزی که شما فرمودیددر مورد انتل حدود475 تومن و در مورد Amdحدود 440 تومنه.
ولی بازم ممنون که جواب دادید.
در ضمن شما برای بازی کدومو پیشنهاد میدید AMD یاINTEL؟

سلامز
راستش من نمی فهمم چه جوریه که تو ابزیا نوشته مثلا" CPU 2.4 GHz بعد شما می گین تا دو سال دیگه هم نمی خواد این 4300)1.8( رو عوض کنم؟(البته کارت گرافیکم همینو می نویسن!:d)

سلام
بچه ها رفیق من می خواد با 500 تومان یه سیستم جمع کنه . کار سنگینی هم نمی خواد انجام بده یعنی اصلا تازه می خواد با کامپیوتر کار کردن رو یاد بگیره.لطفا با این قیمت یه سیستم amd و اگر هم با این قیمت امکانش هست یه سیستم intel معرفی کنید. در ضمن سیستم کامل باشه یعنی با مانیتور.
یا علی مدد
با 500 تومن ميتوني سيستم با گرافيك آنبورد ببندي چيپ AMD 690G تا اونجا كه من اطلاع دارم قويترين گرافيك آنبورد يعني ATI X1250 رو داره مادربرد ASUS - M2A-VM با اين چيپ هست قيمتش هم حدود 70 تومنه ولي از لحاظ خوب و يا بد بودن من تا حالا گزارشي ازش نشنيدم يه خورده بيشتر تو اين زمينه تحقيق كن
بقيه قطعات هم مثل سيستم فعلي خودت بگير منتها بدون كارت گرافيك. رم OCZ هم گرونه
3dmark06-fillrate-multi.gif

آخرین ویرایش:
سلامز
راستش من نمی فهمم چه جوریه که تو ابزیا نوشته مثلا" CPU 2.4 GHz بعد شما می گین تا دو سال دیگه هم نمی خواد این 4300)1.8( رو عوض کنم؟(البته کارت گرافیکم همینو می نویسن!:d)
منظورت رو كه درست نفهميدم ولي بدون كه معماري مهمتر از فركانسه پردازنده هاي Core 2 Duo از معماري جديدي استفاده ميكنند كه سرعت فوق العاده اي به اونها ميده يه پردازنده سلرون 2.4 مگاهرتزي بنچمارك من رو تو 425 ثانيه ران كرد درحاليكه فقط يك هسته core 2 Duo 4300 همون بنچمارك رو تو 70 ثانيه را كرد يعني 12 برابر سريعتره

من یه سیستم با مشخصات زیر دارم
CPU:intel pentium 4 3000GHZ
Ram:2*512 mg
Graphic card:XFX Geforce 7300LE
MB:ga 8I945pl-g
می خواستم کارت گرافیک و رمم رو ارتقاع بدم تا بتونم بازی ها رو در بالا ترین حد(اگرم نشد در حدود بالا ترین حد:blushing:)اجرا کنم میشه پیشنهاد بدید؟
البته تا اون جایی که فهمیدم Geforce 8800gts 320Mg انتخاب خوبیه.می خواستم 4 موردو بدونم
1.آیا با این سیستم و ارتقاع رم وکارت گرافیکی می شه بازی ها رو در حد خوبی اجرا کرد؟یا اینکه بهتره فعلا پول جور کنم یک سیستم کامل بخرم؟
2.نظرتون در مورد کارت گرافیکی R600 ATIچیه؟تو مجله عصر شبکه نوشته بود که این کارت عرضه شده و شرکتی به نام مهندشی اهتمام اونو به قیمت 435ت گارانتی کرده.آیا اختلاف قیمتی که باGeforce 8800gts 320Mg داره واقعا می ارزه؟
3.همون طور که در بالا نوشتم من 2تا رم 512 دارم و می خوام اونو به 2gig ارتقاع بدم آیا بهتره که این 2 تا رو بفروشم و دو تا 1gig بخرم یا این که 2 تا 512 دیگه اضافه کنم.منظورم اینه که آیا تو کارای سیستم تاثیری داره که 2تا 1گیگ باشه یا 4 تا 512.
4.راهی هست که بدون اینکه کیسمو باز کنم بفهمم powerکیسم چند واته چون پوشتش ننوشته و کامپیترن هم گارانتیه و نمیشه بازش کنم.در ضمن powerم green هست.
ممنون میشم جواب بدید.
در ضمن اگه به نظورتون با این سیستم نمی تونم بازی ها رو در حد عالی بازی کنم لطف کنید به پست های شماره 2832و2836 جواب بدین.
همین سیستمی که در بالا گفتم دارم یه ویندوز ویستا روش نصبه و هر وقت می خوام یه ویندوز XP رو نصب کنم error صفحه آبی رو میده آیا مشکل از رمه؟یا مشکل از جای دیگه هم میتونه باشه؟
(البته من همین سوالو در یه تاپیک دیگه پرسیدم دوستان دستور دادن اینجا مطرح بشه ما هم گفتیم چشم.)

با عرض سلام
میخواستم بپرسم برای ارتقا یک سیستم که دارای کارت گرافیک ای جی پی هست به پی سی آی درسته که باید مینبورد و سی پویو و یک کارت گرافیک پی سی آی بخریم اما رم چه طور؟
رم نیز باید عوض شود؟من برای اینکه سیستمم رو از ای جی پی به پی سی ای ارتقا بدم باید رمم رو باید عوض کنم ؟ رم من هست 1GB ddr2 Bus:667

با عرض سلام
میخواستم بپرسم برای ارتقا یک سیستم که دارای کارت گرافیک ای جی پی هست به پی سی آی درسته که باید مینبورد و سی پویو و یک کارت گرافیک پی سی آی بخریم اما رم چه طور؟
رم نیز باید عوض شود؟من برای اینکه سیستمم رو از ای جی پی به پی سی ای ارتقا بدم باید رمم رو باید عوض کنم ؟ رم من هست 1GB ddr2 Bus:667

تا اونجايي كه من ميدونم بله تازه بايد يه پاور 60 . 70 تومني هم بخري:cool:

من یه سیستم با مشخصات زیر دارم
CPU:intel pentium 4 3000GHZ
Ram:2*512 mg
Graphic card:XFX Geforce 7300LE
MB:ga 8I945pl-g
می خواستم کارت گرافیک و رمم رو ارتقاع بدم تا بتونم بازی ها رو در بالا ترین حد(اگرم نشد در حدود بالا ترین حد:blushing:)اجرا کنم میشه پیشنهاد بدید؟
البته تا اون جایی که فهمیدم Geforce 8800gts 320Mg انتخاب خوبیه.می خواستم 4 موردو بدونم
1.آیا با این سیستم و ارتقاع رم وکارت گرافیکی می شه بازی ها رو در حد خوبی اجرا کرد؟یا اینکه بهتره فعلا پول جور کنم یک سیستم کامل بخرم؟
2.نظرتون در مورد کارت گرافیکی R600 ATIچیه؟تو مجله عصر شبکه نوشته بود که این کارت عرضه شده و شرکتی به نام مهندشی اهتمام اونو به قیمت 435ت گارانتی کرده.آیا اختلاف قیمتی که باGeforce 8800gts 320Mg داره واقعا می ارزه؟
3.همون طور که در بالا نوشتم من 2تا رم 512 دارم و می خوام اونو به 2gig ارتقاع بدم آیا بهتره که این 2 تا رو بفروشم و دو تا 1gig بخرم یا این که 2 تا 512 دیگه اضافه کنم.منظورم اینه که آیا تو کارای سیستم تاثیری داره که 2تا 1گیگ باشه یا 4 تا 512.
4.راهی هست که بدون اینکه کیسمو باز کنم بفهمم powerکیسم چند واته چون پوشتش ننوشته و کامپیترن هم گارانتیه و نمیشه بازش کنم.در ضمن powerم green هست.
ممنون میشم جواب بدید.
در ضمن اگه به نظورتون با این سیستم نمی تونم بازی ها رو در حد عالی بازی کنم لطف کنید به پست های شماره 2832و2836 جواب بدین.
همین سیستمی که در بالا گفتم دارم یه ویندوز ویستا روش نصبه و هر وقت می خوام یه ویندوز XP رو نصب کنم error صفحه آبی رو میده آیا مشکل از رمه؟یا مشکل از جای دیگه هم میتونه باشه؟
(البته من همین سوالو در یه تاپیک دیگه پرسیدم دوستان دستور دادن اینجا مطرح بشه ما هم گفتیم چشم.)

سلام
من که جوابت رو دادم...در مورد ادامه ی بحث در باره ی جواب گفتم بیا اینجا:laughing:نه اینکه دوباره از اول سوال بپرسی;)
صفحه ابی میتونه از رم یا سی پی یو باشه...

من گفتم حدود 600 تا 700 می خوام
ولی چیزی که شما فرمودیددر مورد انتل حدود475 تومن و در مورد Amdحدود 440 تومنه.
ولی بازم ممنون که جواب دادید.
در ضمن شما برای بازی کدومو پیشنهاد میدید AMD یاINTEL؟
cpu:intel core 2 duo e4300=110
main board:biostar tforce p965=110
ram:2x1gig transcend 800=120
vga:asus geforce 8800 gts 320=340
power:green 580 eps=70
یه 50 گرون شد:دی

با عرض سلام
نه نيازي به تعويض رم نيست چون رمت DDRII هست

سلام
من که جوابت رو دادم...در مورد ادامه ی بحث در باره ی جواب گفتم بیا اینجا:laughing:نه اینکه دوباره از اول سوال بپرسی;)
صفحه ابی میتونه از رم یا سی پی یو باشه...

cpu:intel core 2 duo e4300=110
main board:biostar tforce p965=110
ram:2x1gig transcend 800=120
vga:asus geforce 8800 gts 320=340
power:green 580 eps=70
یه 50 گرون شد:دی
ممنون در مورد سیستم AMD که تو چند صفحه قبل پرسیدم پیشنهادی ندادید.
دوستانی که تجربه دارن برای بازی AMD بهتره یا Intel.

خوب دوست عزیز من با این قیمت بهترین پیشنهاد رو دادم;)
من منظورتون رو نفمیدم.
منظورتون این بود با این بودجه نمیشه سیستم AMD خوب بست یا کارایی اینتل بهتره؟
من بالاخره سیستممو خریدم!!!:
CPU:intel C2D E4300 1.8
VGA:GeForce 8800 GTS 640mb(320 peida nemishe!!)
Case:Green
MB:ASUS P5B P965
Ram:2x1 Kingston(trancend nashod!)B800
Power:Green 430W REAL
اگه لطف کنید قیمت تک تک اینارو بفرمایید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or