مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببخشید من خیلی سوال می کنم می خواستم بدونم این سیستم بهتر نیست
cpu:athlon 64 x2 5600
MB:abit kn9s
ram:2x1gig transcend 800=120
vga:asus geforce 8800 gts 320=340
power:green 580 eps=70
قیمتشم فکر نکنم بیشتر بشه.
(رم کارت گرافیکو پاورش همونه که شما پیشنهاد دادید.)
خوب این سیستم درسته که CPU به ظاهر قویتری داره! ولی گرونتر هم هست! اگه هم رده و هم قیمت این رو توی اینتل بخواین میشه Core 2 Duo E6420
خوب البته باید توجه کرد که وقتی 8800 کیگیرین یه چیزی ادمو قلقلک میده که سی پی یو رو اور کنه...اون وقته که ای ام دی کم میاره;)
خوب من میگم اگر 5600 با 6420 یک قیمت 6420 رو بگیر ولی اگر نیست 5600 رو بگیر(یعنی اگر ارزونتره;)من الان خودم ای ام دی دارم...اورش کردم شده در حد همین x2 5600...ولی اگر اینتل داشتم راحت اینو میگرفتم با اور...
ولی قیمت بیشتر میشه;) پس اگر میخوای بیشتر خرج کنی اینتل c2d 6420 بخر که قویتره...
راستی...پاورم کولر مستر 550 وات بگیر که دوستمونم خریده...
چرا اگه پول دارم انتل بگیرم؟مگه اینتل تو این رنج قیمت چه ویژگی خاصی داره که AMD نداره؟
خوب گفتم بالا هم...اگر پول داری اینتل بگیر...ویژگی که داره معماری جدیدتر و قدرت بیشتر و ورکلاک پذیری بهتر نسبت به ای ام دی هستش;)

خوب این سیستم درسته که CPU به ظاهر قویتری داره! ولی گرونتر هم هست! اگه هم رده و هم قیمت این رو توی اینتل بخواین میشه Core 2 Duo E6420
خوب البته باید توجه کرد که وقتی 8800 کیگیرین یه چیزی ادمو قلقلک میده که سی پی یو رو اور کنه...اون وقته که ای ام دی کم میاره;)
خوب من میگم اگر 5600 با 6420 یک قیمت 6420 رو بگیر ولی اگر نیست 5600 رو بگیر(یعنی اگر ارزونتره;)من الان خودم ای ام دی دارم...اورش کردم شده در حد همین x2 5600...ولی اگر اینتل داشتم راحت اینو میگرفتم با اور...
ولی قیمت بیشتر میشه;) پس اگر میخوای بیشتر خرج کنی اینتل c2d 6420 بخر که قویتره...
راستی...پاورم کولر مستر 550 وات بگیر که دوستمونم خریده...

خوب گفتم بالا هم...اگر پول داری اینتل بگیر...ویژگی که داره معماری جدیدتر و قدرت بیشتر و ورکلاک پذیری بهتر نسبت به ای ام دی هستش;)
من به این علت 5600 رو می گم چون MB که بتونه اونو ساپورت کنه (یعنی kn9s)ارزونتره و درعین حال این MB قابلیت های خوبی هم داره.
اگه شما یه MB قیمتش در حد Kn9s باشه پیشنهاد کنید دیگه همون 6420 رو میگیرم.
مدل CPUی شما چیه؟ باهاش مشکای از نظر گرم شدن و... ندارید؟

من به این علت 5600 رو می گم چون MB که بتونه اونو ساپورت کنه (یعنی kn9s)ارزونتره و درعین حال این MB قابلیت های خوبی هم داره.
اگه شما یه MB قیمتش در حد Kn9s باشه پیشنهاد کنید دیگه همون 6420 رو میگیرم.
مدل CPUی شما چیه؟ باهاش مشکای از نظر گرم شدن و... ندارید؟

مین هم قیمتش که هست ولی قابلیت های اور کردن درست حسابی رو از دست میده...اگر اور نمیخوای معرفی کنم...البته بگم بازم به Kn9 s نمیرسه...ولی اون 4300 رو بگیری کمکت میکنم با یه اور ساده fx-62 رو هم بگیریا;)

مین هم قیمتش که هست ولی قابلیت های اور کردن درست حسابی رو از دست میده...اگر اور نمیخوای معرفی کنم...البته بگم بازم به Kn9 s نمیرسه...ولی اون 4300 رو بگیری کمکت میکنم با یه اور ساده fx-62 رو هم بگیریا;)
قابلیت اورکردن kn9s خوبه؟
پس شما می فرمایید چون قابلیت اور کردن اینتل بهتره اگه اینتل بگیرم به راحتی می تونم مدل های AMD که تو رنج قیمتی بالاتری هست رو به راحتی بگیرم؟
اگر این طور باشه خرید intel برای من خیلی بهتره چون من شیرازم و اگه کل شیراز رو بگردی شاید 2یا حداکثر 3تا مغازه پیدا کنی که AMD داشته باشه.

سلام ..اقا کسی ازمینی که چی÷ستش NF650i SLi باشه و قیمتش خوب باشه برای خرید

جایی سراغ دارید............ این مین بوردا چه برتری به بقیه دارن از چه نظر ؟ یکی رو معرفی کنید با برد Asusاگه موجوده و اینکه Q6600تا چه قد اور می شه و برای اور کردن سی ÷ی یو از برنامه خاصی استفاده می کنید یا اینکه از همو ن صفحه ی setup که سیستم رو رو شن می کنیم
می تو نیم انجام بدیم :confused: یه مسئله ی خیلی مهم یه کیس خوشگل جدید که قیمتش حدودای
190الی 200با شه هم معرفی کنید البته بدون power

سلام ..اقا کسی ازمینی که چی÷ستش NF650i SLi باشه و قیمتش خوب باشه برای خرید

جایی سراغ دارید............ این مین بوردا چه برتری به بقیه دارن از چه نظر ؟ یکی رو معرفی کنید با برد Asusاگه موجوده و اینکه Q6600تا چه قد اور می شه و برای اور کردن سی ÷ی یو از برنامه خاصی استفاده می کنید یا اینکه از همو ن صفحه ی setup که سیستم رو رو شن می کنیم
می تو نیم انجام بدیم :confused: یه مسئله ی خیلی مهم یه کیس خوشگل جدید که قیمتش حدودای
190الی 200با شه هم معرفی کنید البته بدون power

مین بورد از اونا نگیر...چقدر میخوای واسش هزینه کنی؟
q6600 رو اگر اورکلاکر باشی تا 4500 هم میشه اور کرد...
از بایوس اور میکنیم:دی
کیس؟
termaltake kandalf
termaltake armor قیمت هاشون تو همین حدوداست;)

main board:biostar tforce p965=110
میشه آدرس سایت این MBرو بدید.
اگه یه MB دیگه با همین مشخصات و همین قیمت پیشنهاد بدید ممنون میشم فکر نمی کنم تو شیراز گیر بیاد.(بعضی از مدل های گیگابایت شیراز گیر نمی یاد چه برسه به این)
پس شما می فرمایید چون قابلیت اور کردن اینتل بهتره اگه اینتل بگیرم به راحتی می تونم مدل های AMD که تو رنج قیمتی بالاتری هست رو به راحتی بگیرم؟
اگر این طور باشه خرید intel برای من خیلی بهتره چون من شیرازم و اگه کل شیراز رو بگردی شاید 2یا حداکثر 3تا مغازه پیدا کنی که AMD داشته باشه.
جواب سوال منو ندادید.اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
چند سایت معتبر میشه معرفی کنید که بنچمارک های قطعات مختلف کامپیوتر رو داشته باشه.(به غیر از toms hardware)
ببخشيد يه geforce 8800 gts 640 چنده؟
اگه به صفحه 191 اولین پست نگاه کنید یکی از دوستان با برد XFX خریده 415تومان

میشه یه کم در مورد گارانتی ها صحبت کنید.
کدوم شرکت گارانتی کمتر اذیت می کنه؟(آلبالو،آواژنگ و غیره)
من از آواژنگ واقعا راضی هستم.
جالبته مادربورد قبلیم رو که برای بار دوم بردم اونجا وقتی خواستم برم گفت قبلا اومدین اینجا گفتم آره بعد گفت پس بیا برو از انبار همین الان یکی بگیر.:cheesygri
بعد میخواستم ببینم بهترین برد برای اوور کلاک چیه؟(8600gt)

ببخشيد يه geforce 8800 gts 640 چنده؟
420 تومن
kn9 s برای اور خوبه.
دقیقا از اینتل منظروم همینه! میتونی قویترین سی پی یوی ای ام دی رو نابود کنی:دی(البته 4 هسته ای رو نمیگما!)
جواب سوال منو ندادید.اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
چند سایت معتبر میشه معرفی کنید که بنچمارک های قطعات مختلف کامپیوتر رو داشته باشه.(به غیر از toms hardware)
www.xbitlabs.com
www.anandtech.com
www.vr-zone.com
www.hardware.info
میشه آدرس سایت این MBرو بدید.
اگه یه MB دیگه با همین مشخصات و همین قیمت پیشنهاد بدید ممنون میشم فکر نمی کنم تو شیراز گیر بیاد.(بعضی از مدل های گیگابایت شیراز گیر نمی یاد چه برسه به این)
والا تهران بودی راحت گیر میومد...مین دیگه gigabyte 965 DS3 هستش که خوبه که اونم کمیابه یا asus p5b
cpu:intel core 2 duo e6700
main board:biostar tforce p965
ram:2x1gig transcend 800
VGA:XFX GeForce 8800 GTS 640
power:green 580 eps
Monitor Sumsung BF1740
Hard: 250G sata II 16mb Hitaci
اين سيستم خوبيه؟ من ديروز خريدمش
مبارکه...عالی!
بعد میخواستم ببینم بهترین برد برای اوور کلاک چیه؟(8600gt
ببین زیاد برد اهمیتی نداره! به فرد بستگی داره که چه حدیا ورکلاکر باشه...ولی اینا خوبن هم از نظره قیمت و هم اور
palit
inno3d
leadtek

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or