مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خوب چیپ Z77 با P67 از نظر امکانات فرق میکنه و نسبت به P67 چیپ بروز و بهتری هستش !
SABERTOOTH P67 در حال حاضر موجود نیست یا حداقل من ندیدم ، از وارد کننده های محصولات ASUS (منظور MAIN) میشه ویستا پخش یا سازگار رو نام برد !
در مشهد p67 ایسوز 390تومن هستش!در حالی کی فروشنده میگفت یه مادربرد z77 گیگابایت حدود 380-370 هستش!
حالا موندم کدوم رو بگیرم.برای گیم کدوم بهتره؟

یه سری سیستم بره اداره بابام می خوام جم کنم نمی خوام زیاد قوی باشن ولی ضعیفم نباشن و تقریبا به روز باشن...یه دونه هم قوی می خوان بره کار گرافیکی اونم باز ارزون تر بهتر.......چی پیشنهاد میکنین؟قیمت هم بگید ممنون میشم

در مشهد p67 ایسوز 390تومن هستش!در حالی کی فروشنده میگفت یه مادربرد z77 گیگابایت حدود 380-370 هستش!
حالا موندم کدوم رو بگیرم.برای گیم کدوم بهتره؟

بستگی به مدلاشون داره دوست من، همینطوری که فقط رو حساب تراشه نمیشه مقایسشون کرد،
اما کلا مدلای ASUS خیلی گرونتر از برندای دیگه هستن و کمیاب ترن.

سلام
قیمت هارد 500gb و1tb رومیخوام .اگه میشه در مورد sata3 وsata2 وتفاوت سرعتهاشون هم یه توضیحی بدید.

در حال حاضر هارد 500 گیگی حدود 130 و مدل 1 ترابایتی هم 170 تومن قیمت دارن، البته روزانه تغییر می کنه

در مورد SATA 2/3 هم برای هارددیسک معمولی هیچ تفاوت راندمانی وجود نداره، بیشتر مدلهای موجود دیگه SATA III شدن اما دلیلی بر سرعت بیشترشون نیست. SATA III فقط برای SSD های نسل جدید که به عرض باند بالای اون احتیاج دارند تفاوت ایجاد می کنه، نه برای HDD ها

یه سری سیستم بره اداره بابام می خوام جم کنم نمی خوام زیاد قوی باشن ولی ضعیفم نباشن و تقریبا به روز باشن...یه دونه هم قوی می خوان بره کار گرافیکی اونم باز ارزون تر بهتر.......چی پیشنهاد میکنین؟قیمت هم بگید ممنون میشم

این سیستم اداری معمولی و بروز:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:Geforce 520 1GB
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 380w
CASE:MAGNUM

حدود 790 تومن میشه

اینم سیستم گرافیکی و نسبتا قوی:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS PHP67-LE
VGA:GEFORCE GTX 450 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN Hunter

1230 تومن میشه.

سلام من کامپیوتر ندارم ولی یی لپ تاپ خیلی قوی و عالی دارم که تا حالا هر بازی روش نصب و اجرا شده به راحتی .. 2 سال پیش خریدم که یک ملیون 200 شده... ولی لب تاپ برای بازی یی مشکلی داره وقتی 1-2 ساعت بازی کنی لب تاپ خیلی گرم میشه مخصوصا تو تابستون ..
حالا میخواستم یی کامپیوتر خیلی خیلی قوی تهیه کنم ولی دیدم خیلی گرون میشه...مثلا این سیستم که خیلی هم قوی نیست خیلی گرونه خب یی لب تاپ بگیرم که بهتره... البته من قیمت های الان دستم نیست شاید قیمت ها خیلی بالا رفته...

1230 تومن میشه.

فرشید اون مدلی که برای CPU که بهم گفتی یادت هست ! ( Intel® Core™ i7-3770K Ivy Bridge Processor ) میگن خیلی کم یابه احتمالش هست گیر نیاد ! میتونی یه مدل دیگه بهم معرفی کنی یا این دیگه بهترینشون بود !

فرشید اون مدلی که برای CPU که بهم گفتی یادت هست ! ( Intel® Core™ i7-3770K Ivy Bridge Processor ) میگن خیلی کم یابه احتمالش هست گیر نیاد ! میتونی یه مدل دیگه بهم معرفی کنی یا این دیگه بهترینشون بود !

این دیگه بهترینش بود، یا همین یا هیچ! جایگزین هم نداره (البته داره ولی برا شما که داری بهترین رو می گیری خرید پردازنده نسل قبلی درست نیست)
مشکل شما اینه که اصرار داری از شهر خودت خرید کنی، هیچ وقتم از تهران استعلام نمی گیری.

سلام من کامپیوتر ندارم ولی یی لپ تاپ خیلی قوی و عالی دارم که تا حالا هر بازی روش نصب و اجرا شده به راحتی .. 2 سال پیش خریدم که یک ملیون 200 شده... ولی لب تاپ برای بازی یی مشکلی داره وقتی 1-2 ساعت بازی کنی لب تاپ خیلی گرم میشه مخصوصا تو تابستون ..
حالا میخواستم یی کامپیوتر خیلی خیلی قوی تهیه کنم ولی دیدم خیلی گرون میشه...مثلا این سیستم که خیلی هم قوی نیست خیلی گرونه خب یی لب تاپ بگیرم که بهتره... البته من قیمت های الان دستم نیست شاید قیمت ها خیلی بالا رفته...

1230 تومن میشه.

اتفاقا چون قیمتها دستت نیست داری برعکس می گی.

این سیستمی که نوشتی برای بازی متوسط به پایین محسوب میشه تازه؛ همین مشخصات رو بخوای روی لپ تاپ داشته باشی حداقل باید 2 تا 2.5 برابر بیشتر هزینه کنی ، پس برای بازی فکر لپ تاپ نباش، مگر اینکه بتونی بالای 3 تومن هزینه کنی.

سلام پس واقعا قیمت ها بالا رفته برای بازی فکر لب تاپ نیستم .. گفتم که میخواستم یی سیستم خیلی قوی بخرم که فکر نمیکردم انقدر گرون هست قیمتها همنطور که گفتم فعلا لب تاپم خیلی قوی هست و مثلا اخرین بازی که نصب کردم بازی maxpen 3 بود .. با این که من این لب تاب 2 سال پیش حدود یک میلون 200 خریدم.. اگر هم بخوام دستگاهی برای بازی بخرم فکر کنم اگه xbox 360 بگیرم بهتره تا بخوام انقدر هزینه کنم برای کامپیوتر یا لب تاپ؟

فرشید جان اتفاقا اینا همه ماله تهران هست همه ی اون قطعاتی رو که گفتی قراره از تهران بیارن اما میگن ای سی پی یو کم یابه و هر چی به فروشنده ها میگی قیمت بدن میگن فعلا قیمت نمیدیم

اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61 usb3
VGA : evga gtx560ti sc
POWER : green gp600a-eu

حدودا 1.020 در میاد !
ممنون
داداش اكه تا ١٢٠٠ بخوام هزينه كنم كدوم قطعرو ميتونم بهترش ر بخرم?
بعد لطف مي كني قيمت هاي قطعات رو جدا جدا عنوان كني كه موقع خريد بدونم هزينش رو
تشكر

سلام دوستان
میشه بگید این لوله های سبز
یا اون سفید چی هستند
07852214372450470963.jpg

20016732077650906571.jpg

سلام دوستان.بنده می خوام بعد از حدود دو سال یه سیستم واسه خودم جمع کنم.الان با حدود 1 تا 1 و دویست چی میتونم بگیرم؟:-/
میتونی اینارو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 2400
VGA : sapphire hd6870
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green x3

حدودا 1.260 در میاد ، در صورتیکه واسه بازی بخوای چون جای تغییرات داره !
سلام پس واقعا قیمت ها بالا رفته برای بازی فکر لب تاپ نیستم .. گفتم که میخواستم یی سیستم خیلی قوی بخرم که فکر نمیکردم انقدر گرون هست قیمتها همنطور که گفتم فعلا لب تاپم خیلی قوی هست و مثلا اخرین بازی که نصب کردم بازی maxpen 3 بود .. با این که من این لب تاب 2 سال پیش حدود یک میلون 200 خریدم.. اگر هم بخوام دستگاهی برای بازی بخرم فکر کنم اگه xbox 360 بگیرم بهتره تا بخوام انقدر هزینه کنم برای کامپیوتر یا لب تاپ؟
خوب مشخصه اگه هدف فقط بازی باشه (اونم بی دردسر) هزینه کنسول به مراتب کمتر در میاد !
ممنون
داداش اكه تا ١٢٠٠ بخوام هزينه كنم كدوم قطعرو ميتونم بهترش ر بخرم?
بعد لطف مي كني قيمت هاي قطعات رو جدا جدا عنوان كني كه موقع خريد بدونم هزينش رو
تشكر
خواهش
میشه اینا :

CPU : intel i5 2400
VGA : sapphire hd6950
POWER : green gp635b-us

حدودا 1.180 در میاد.
قیمت هم دائم در حال تغییره و ثبات مشخصی نداره در کل قیمت امروز میشه این.
CPU : intel i5 2400>>330-335
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600>>60
MAIN : asus p8h61 usb3>>175
VGA : sapphire hd6950>>495
POWER : green gp635b-us>>128-130

آخرین ویرایش:
کارش فقط سرد کنندگی هست
کاراییش از فن ها بهتره
میشه یکم توضیح بدید و در مورد قیمت وموجود بودن در ایران؟؟
و جچه فرقی با Nitrogen Cooling و TEC Cooling داره؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or