کارت 6950OC گیگابایت و 560ti ایسوز توی بازار هست؟قیمتشون چنده حدودا؟
برای گیم کدومشون بهتره؟
Cpu هم 2500K هستش!
کارت 6950 بیشتر از مدلهای مرجع ASUS و HIS موجود هست، کارت 560Ti رو هم فقط از برند MSI و مدل Twin Frozrش موجود هست.
کارت 6950OC گیگابایت و 560ti ایسوز توی بازار هست؟قیمتشون چنده حدودا؟
برای گیم کدومشون بهتره؟
Cpu هم 2500K هستش!
اخه من اهوازم نه تهران
حالا این قطعات با هم سازگار هستن؟مشکلی ندارن؟6970 به صورت میانگین چند درصد ضعیفتر از 570 ه؟؟قیمتی که به من داده مناسب هست یا گرونه؟؟
این کیس با توجه به قیمت بالاترش ارزش خرید داره یا قبلی بهتره؟؟؟با توجه به قوی بودن قطعات احتیاجی به فن نیست؟؟
ببخشید زیاد سوال کردم.ممنون
سلام دوستان . من قصد دارم تا یکی دو ماه دیگه انشا الله سیستمم رو برای گیم ارتقا بدم. میخوام سیستمم کارت گرافیکش 6870 یا یه چیزی تو مایه های قدرت اون باشه. بودجه هم یک میلیون یا یکم بیشتر هست. لطف کنین قطعه های دیگه ی کیس رو با حدود این بودجه پیشنهاد بدید .اهل اورکلاک و این حرفا نیستم. یعنی خاصیت اورکلاک برام فایده نداره.cpu رو فکر کنم corei5 و 4gig رم مد نظر دارم.ضمنا لطفا بگید کدوم برند مناسب تره ... ممنون. Cpu,gpu,mb,ram,hdd,psu,dvd drive,ویک case مناسب .
تا اونجایی که من اطلاع دارم کمترین باس تولید شده 800ـه ، 667 زیر مجموعه DDR2 هستش !آقا من چن تا سوال دارم!!
یکی این که رم ddr3 میتونه 667 مگا هرتز باشه؟؟
دوم این که پاور green gp535a برای gtx 560 ti یا radeon hd 6950 کافیه؟
برای DVR کارت میخوای درسته ؟
این پیشنهاد میشه :
CPU : intel i3 2120
RAM : a-data gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
POWER : green gp480a-eu
حدودا 540 تومن در میاد ، فقط این DVR کارته (حالا من نوع و مدلش رو نمیدونم) اگه قدیمی باشه (مخصوصا از سری سخت افزاری) ممکنه با MAINهای جدید نرمافزارش به مشکل بخوره یا اصلا ران نشه !
مرسی رامین جان. آره دوتا کارت DVR پاناسونیک دارم یه 16 کاناله یه 4 کاناله.
بازم ممنونم.
من که گفتم دوتا کارت DVR دارم. باید CPU و M.B رو پس بدم. بجاش P8H61 یا P8H61/USB3 و یه CPU خیلی ضعیف تر مثلا G440 (چون لود CPU برای DVR بیشتر از 2-3 درصد نیست) و یه کارت گرافیک قوی تر از جیفورس 210 بگیرم خوبه؟ آخه نصابه میگفت گرافیک برای DVR مهمه حداقل یه 210 میخواد. اینتل Intel® HD Graphics 2000 قویتر هست یا جیفورس 210 ؟ CPU و VGA چی بگیرم؟cpu چی؟ اون خوبه؟اختلاف قیمت 2600k با 3770k چقدره؟ از نظر به صرفه بودن با توجه به مسخصات سیستم 3570k 3770k 2600k کدوم گزینه ی بهتری هستن؟؟ممنون
ممنون اگه میشه یه پاور خوب معرفی کنید که خیلی گرون نباشه!!
بعد یه سوال دیگه!!
من مادربوردم سوکتش 1156 ـه، نمیخوام یه مادر بورد دیگه بگیرم!
میخوام cpu مو عوض کنم 4 هسته ای بگیرم!! (ماله الانم core i3 هست)
یه مدل دیدم core i5 760 2.8 ghz مثه core i5 2400 هست؟ ارزش داره؟؟ قیمتش چنده؟؟
فرشید جان من بودجم افزایش یافت
یه کیس تا 5میلیون چی پیشنهاد میدی ؟
ایندفه مانیتور نمیخوام
ولی میخوام CPU و VGA واقعا قوی باشن
Thermaltake...
case و power اش تو ایران نمایندگی دارن؟؟!
گیر میان!؟
انتخاب خوبی هستن؟!
داداش آی دیتون تو بتل لاگ چیه؟
آخه داداش بوجم در حد نهایت600 تومنه!
میخوام اصلی یا رو ارتقا بدم!!
مثلا VGA که نصف بچه ها گفتن gtx 560 ti بگیر، نصف دیگه گفتن 6950 radeon hd!!!
می خوام یه چیز دیگرو هم ارتقا بدم!
مثلا همون پاور ماله من 535 واته گرینه می گن برا gtx 560 ti ممکنه کم بیاره!
یا cpu!!
اگر هم 100-150 تومن بیشتر شه یه کارش میکنم!!
ولی gpu و پاور تو ااویت اولن، بعد اونم اگه شد سی پی یو رو!!
شما میشه بگین همون پاور هایی که گفتین، قیمتشون چنده؟؟؟
همچنین اون 760 core i5 چنده؟؟اگه اورش کنم چی؟؟؟ به حده core i5 2400 میرسه؟؟؟
مرسی! ببخشید اینقدر سوالام زیاده!!
بازم اگه تونستین کمکم کنید! D:
هدفم اجرا بتل فیلد رو اولترا نیست!!
فقط می خوام فریم خوب بگیرم!!
قبلا شرکت فونیرانلوازمش رو وارد می کرد، الان ولی چیزی از محصولاتش رو نمیشه پیدا کرد، برند معتبری هست اما مثل CoolerMaster یا Antec و Zalman نیست.
آیدی من همونی هست که بهت گفتم باس رمت 1333 هست!
گرافیک هم هر دو گروه درست می گن، اما من 560Ti یا GTX 570 رو توصیه می کنم، تازه B-F3 هم با کارت NVIDIA بهینه شده
پاور هم اگه کارتت یکی از اینا باشه یه 600 وات گرین هم براش کافی هست
پردازنده ی 760 هم با اور خیلی بهتر میشه، 90 درصد نیازت رو هم پوشش میده، اگر می خوای دست دوم از کسی بگیری خوبه، اگر می خوای نو بخری خیلی گرونه و توصیه نمیشه.