مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آره رامین جون خودمم باید چک میکردم. الآن هم رفتم دیدم دوتا کارت به اسلات PCI وصل هستن (همین اسلات سفیدا).
حالا به هر حال مادربوردی برای استفاده از گرافیک این CPU نیست که چند اسلات PCI داشته باشه. پس بهتر کمش کنم که یه VGA هم بذارم چون بالاخره برای سیستم یه VGA لازمه. حالا چرا نگفتی چی بردارم به نظر شما؟ :d
به این دلیل که VGA تو این رنج قیمت تاثیر خاصی برای کار شما نداره (نسبت به همون HD2000) فقط یه 70 80 تومن پول بی زبون نابود میشه ! :d
در کل بازم میگم چون خودت گفتی 500 تومن من هم نسبت به همین بودجه قطعه پیشنهاد دادم وگرنه میشه با کمتر از این مقدار هم برای کار شما سیستم بست !

آخرین ویرایش:
اقا یه سیستم بخوام برای دانلود جم کنم باید چقدر هزینه کنم ؟!
دلم نمیاد سیستمم رو روشن بزارم ! :d
حداقل 370 380 تومن بدون HDD هزینشه !
یعنی یه همچین چیزی :

CPU : intel pentium g440
RAM : adata 2gb 2x1gb ddr3 1333
MAIN : asus p8h61-m le
VGA : n/a
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp380a-eu
CASE : green magnum2

البته اگه بخوای یه سیستم نو جمع کنی ، در غیر اینصورت میشه یه سیستم دست دو (مثلا 775 اینتل) با 170 180 تومن (یا کمتر بسته به قطعه) هم پیدا کرد !

1400 بودجه می‌خوام بذارم و این‌که سیستم هم پیشنهاد کردم و دادین... و جاهای دیگه‌ام دادن..

نظر بدین رو ۱۴۰۰ تا من بگم که مثلاً این قطعه ای رو نمی‌خوام، یکی دیگه پیشنهاد بدین.

منظور چیه که قطعه ای رو نمی خواید؟ بهترین گزینه اینا هستن:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

اینا حدود 1430 تومن میشه.

شرمنده که زیاد مزاحم میشم.اینم از سوال بنده:

-اگر بخوام بازی های روز( به عنوان مثال مکس پین 3) رو با بهترین تنظیمات ممکن اجرا کنم چه سی پی یو و کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید؟بودجش هم تا یک میلیون و پونصد باشه.
در ضمن بقیه قطعاتشم مثل پاور و اینا رو هم خودم عوض میکنم لطفا فقط مدل این کارت گرافیک و سی پی یو رو بگید که ما رفع زحمت کنیم.ممنون میشم یه راهنمایی کنید.

سلام
دوستان با 1 تومان چه قطعاتی رو پیشنهاد بدید ؟ بشه درست حسابی باهاش بازی کرد
هارد اینا دارم.
گرافیک مادربورد رم cpu پاور
-------
گرافیک ترجیحا ATI باشه :D

شرمنده که زیاد مزاحم میشم.اینم از سوال بنده:

-اگر بخوام بازی های روز( به عنوان مثال مکس پین 3) رو با بهترین تنظیمات ممکن اجرا کنم چه سی پی یو و کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید؟بودجش هم تا یک میلیون و پونصد باشه.
در ضمن بقیه قطعاتشم مثل پاور و اینا رو هم خودم عوض میکنم لطفا فقط مدل این کارت گرافیک و سی پی یو رو بگید که ما رفع زحمت کنیم.ممنون میشم یه راهنمایی کنید.
قبلا هم گفتم سیستم فعلی ت دیگه ارزش ارتقاء نداره کاری به ارزشش هم نداشته باشیم اصلا CPU سری 775 دیگه موجود نیست که بخوایم پیشنهاد بدیم !
در کل تا 1.5 اینارو میتونی در نظر بگیری :

CPU : intel i5 3450
RAM : adata gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8z77-v or p8z68-v le
VGA : evga gtx560ti sc
POWER : green gp600a-eu

حدودا 1.560 در میاد میتونی MAIN رو P8Z68-V LE هم در نظر بگیری یه 110 115 تومنی حدودا کم میشه !
سلام
دوستان با 1 تومان چه قطعاتی رو پیشنهاد بدید ؟ بشه درست حسابی باهاش بازی کرد
هارد اینا دارم.
گرافیک مادربورد رم cpu پاور
-------
گرافیک ترجیحا ATI باشه :D
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120
MAIN : asus p8h61 usb3

حدودا 1.020 در میاد !

خيلي عذر ميخوام ميخواستم ببينم با ٨٠٠ تومن ميشه يه سيستم خوب بدون كارت گرافيك و دي وي دي رايتر (فقط كيس گرفت؟)
بدن كارت گرافيكو ميخرم!
اگه با ٨٠٠ ميشه پس لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون

خيلي عذر ميخوام ميخواستم ببينم با ٨٠٠ تومن ميشه يه سيستم خوب بدون كارت گرافيك و دي وي دي رايتر (فقط كيس گرفت؟)
بدن كارت گرافيكو ميخرم!
اگه با ٨٠٠ ميشه پس لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون
این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 2400
HDD : seagate 500gb 16mb
CASE : green orbit

حدودا 860 در میاد ، این 60 تومن هزینه بیشتر با توجه به کارایی ارزش داره !

آخرین ویرایش:
قبلا هم گفتم سیستم فعلی ت دیگه ارزش ارتقاء نداره کاری به ارزشش هم نداشته باشیم اصلا CPU سری 775 دیگه موجود نیست که بخوایم پیشنهاد بدیم !
در کل تا 1.5 اینارو میتونی در نظر بگیری :

CPU : intel i5 3450
MAIN : asus p8z77-v or p8z68-v le

حدودا 1.560 در میاد میتونی MAIN رو P8Z68-V LE هم در نظر بگیری یه 110 115 تومنی حدودا کم میشه !

اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2120

حدودا 1.020 در میاد !
ممنون بابت راهنمایی.فقط یه چیزی اگه من همه ی این قطعاتی که گفتی رو بگیرم بازی هایی که جدیدا اومدن مثل همین مکس پین 3 رو راحت روی 30 فریم یا بالاتر اجرا میکنه؟

این پینشهاد میشه :

CPU : intel i5 2400
HDD : seagate 500gb 16mb
CASE : green orbit

حدودا 860 در میاد ، این 60 تومن هزینه بیشتر با توجه به کارایی ارزش داره !

خيلي ممنون عاليه
فقط vga با ٣٠٠ تومن چي خوبه بگيرم
چون ممكنه بشه بودجرو بالا برد!

Last edited by a moderator:
حداقل 370 380 تومن بدون HDD هزینشه !
یعنی یه همچین چیزی :

CPU : intel pentium g440
RAM : adata 2gb 2x1gb ddr3 1333
MAIN : asus p8h61-m le
VGA : n/a
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp380a-eu
CASE : green magnum2

البته اگه بخوای یه سیستم نو جمع کنی ، در غیر اینصورت میشه یه سیستم دست دو (مثلا 775 اینتل) با 170 180 تومن (یا کمتر بسته به قطعه) هم پیدا کرد !
فک کنم بهتره همون 775 بگیرم !
یه سوال دیگه هم داشتم شاید مربوط به این تاپیک نشه !
رو سیستم خودم الان یه پاور 785B Green هست مصرف این پاور چجوریه ؟!
مثلا سیستم تو حالت idle مصرفش پایین میاد یا نه ؟!
پ.ن : قبض برق اومده مجبور شدم خودم ببرم پرداخت کنم :|

دوستان میخوام یه سیستم جمع کنم برای بازی.با توجه به تصویر زیر میخوام یه GTX 590 بندازم روش.لطفا یه سیستمی پیشنهاد بدید که تا 2-3 سال دیگه بتونم راحت باهاش بازی کنم.و بودجه هم تا سقف 2 تومن.
ممنون...
31af58357322.png

خيلي ممنون عاليه
فقط vga با ٣٠٠ تومن چي خوبه بگيرم
چون ممكنه بشه بودجرو بالا برد!

با 300 تومن می تونی GTX 550Ti یا 6870 رو بخری، با حدود 80 تومن بیشتر هم مدل خیلی بهترش میشه GTX 560

فک کنم بهتره همون 775 بگیرم !
یه سوال دیگه هم داشتم شاید مربوط به این تاپیک نشه !
رو سیستم خودم الان یه پاور 785B Green هست مصرف این پاور چجوریه ؟!
مثلا سیستم تو حالت idle مصرفش پایین میاد یا نه ؟!
پ.ن : قبض برق اومده مجبور شدم خودم ببرم پرداخت کنم :|

پاور خوبیه، سری جدیدای گرین همشون PFC هستن و مصرفشون در حالت های مختلف بسته به مصرف سیستم تغییر می کنه.

دوستان میخوام یه سیستم جمع کنم برای بازی.با توجه به تصویر زیر میخوام یه GTX 590 بندازم روش.لطفا یه سیستمی پیشنهاد بدید که تا 2-3 سال دیگه بتونم راحت باهاش بازی کنم.و بودجه هم تا سقف 2 تومن.
ممنون...
31af58357322.png

دوست عزیز همین کارت فقط بالای 1.5 میلیون تومن مایش هست،چجوری می خوای با 2 تومن سیستم ببندی؟! از این به بعد استعلام قیمت کن و بعد تصمیم بگیر که چی بندازی روی سیستم!

برای گرافیکی در این حد هم دیگه GTX 670/680 توصیه میشه، نه 590 که دو هسته ای هست. برا همچین سیستمی باید 3.5 تا 4 میلیون هزینه کنی، طبق معمول همه فراموش می کنن که ارزش تومن چقدر کم شده.

دوست عزیز همین کارت فقط بالای 1.5 میلیون تومن مایش هست،چجوری می خوای با 2 تومن سیستم ببندی؟! از این به بعد استعلام قیمت کن و بعد تصمیم بگیر که چی بندازی روی سیستم!

برای گرافیکی در این حد هم دیگه GTX 670/680 توصیه میشه، نه 590 که دو هسته ای هست. برا همچین سیستمی باید 3.5 تا 4 میلیون هزینه کنی، طبق معمول همه فراموش می کنن که ارزش تومن چقدر کم شده.
:|
خوب وقتی 590 قیمتش از 1.5 بیشتره 670 یا 680 یاید 2 تومن باشند دیگه:|
خب شما که قیمت دستته به ما بگو.آقا جان من،یه سیستم برا بازی تا سقف 2 تومن میخوام.تا 2014 هم دیگه زورشو بزنه و جواب بده حالا اون نشد،2013 دیگه کم تر نشه خواهشا،لطفا راهنماییم کنید.بازم ممنون دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or