Thermaltake...
case و power اش تو ایران نمایندگی دارن؟؟!
گیر میان!؟
انتخاب خوبی هستن؟!
داداش آی دیتون تو بتل لاگ چیه؟
آخه داداش بوجم در حد نهایت600 تومنه!
میخوام اصلی یا رو ارتقا بدم!!
مثلا VGA که نصف بچه ها گفتن gtx 560 ti بگیر، نصف دیگه گفتن 6950 radeon hd!!!
می خوام یه چیز دیگرو هم ارتقا بدم!
مثلا همون پاور ماله من 535 واته گرینه می گن برا gtx 560 ti ممکنه کم بیاره!
یا cpu!!
اگر هم 100-150 تومن بیشتر شه یه کارش میکنم!!
ولی gpu و پاور تو ااویت اولن، بعد اونم اگه شد سی پی یو رو!!
شما میشه بگین همون پاور هایی که گفتین، قیمتشون چنده؟؟؟
همچنین اون 760 core i5 چنده؟؟اگه اورش کنم چی؟؟؟ به حده core i5 2400 میرسه؟؟؟
مرسی! ببخشید اینقدر سوالام زیاده!!
بازم اگه تونستین کمکم کنید! D:
هدفم اجرا بتل فیلد رو اولترا نیست!!
فقط می خوام فریم خوب بگیرم!!
قبلا شرکت فونیرانلوازمش رو وارد می کرد، الان ولی چیزی از محصولاتش رو نمیشه پیدا کرد، برند معتبری هست اما مثل CoolerMaster یا Antec و Zalman نیست.
آیدی من همونی هست که بهت گفتم باس رمت 1333 هست!
گرافیک هم هر دو گروه درست می گن، اما من 560Ti یا GTX 570 رو توصیه می کنم، تازه B-F3 هم با کارت NVIDIA بهینه شده
پاور هم اگه کارتت یکی از اینا باشه یه 600 وات گرین هم براش کافی هست
پردازنده ی 760 هم با اور خیلی بهتر میشه، 90 درصد نیازت رو هم پوشش میده، اگر می خوای دست دوم از کسی بگیری خوبه، اگر می خوای نو بخری خیلی گرونه و توصیه نمیشه.
همون که اولش g ـه آخرشم 2010؟؟!!! D:
داداش یعنی از 2400 هم گرونتره؟؟
قیمتش چنده تو بازار؟؟
بله ،دیگه چرا رمزی کردییش؟، یه آیدی هست دیگه!
بچه های بتل باید منو بشناسن، نمی دونم چرا شما یادت نمی اومد.
همقیمت 2400 هست، اما 2400 یه 30 یا 40 درصدی سریعتره.
یعنی DVR کارتا PCI-Ex نیست ؟آقا رامین اشتباه کردی که :d
خریدم ولی دیدم 1 اسلات PCI دارهمن که گفتم دوتا کارت DVR دارم. باید CPU و M.B رو پس بدم. بجاش P8H61 یا P8H61/USB3 و یه CPU خیلی ضعیف تر مثلا G440 (چون لود CPU برای DVR بیشتر از 2-3 درصد نیست) و یه کارت گرافیک قوی تر از جیفورس 210 بگیرم خوبه؟ آخه نصابه میگفت گرافیک برای DVR مهمه حداقل یه 210 میخواد. اینتل Intel® HD Graphics 2000 قویتر هست یا جیفورس 210 ؟ CPU و VGA چی بگیرم؟
متشکرم.
دوست عزیز تا الان 7 یا 8 تا پست دادید ، درخواست قطعه کردید یا لیست از کارت یا قطعه دادید و قیمت یا تائید خواستید در آخر هم معلوم نیست دقیقا دنبال چی هستید !Five Overclocked GeForce GTX 560 Ti Cards, Compared
Asus
ENGTX560
TI DCII
TOP/2DI/1GD5
یا
Gigabyte
GV-N560SO-1GI
یا
MSI N560GTX-TI
Twin Frozr II/OC
یا
Palit
GTX560Ti Sonic
یا
Sparkle
Calibre X560
یا
Sparkle
SX560T1024D5MH
Five Overclocked GeForce GTX 560 Ti Cards, Compared.jpg
نظر بدین بنا به Becnhmark در عکس...
قیمت حدودی....
سپاس از کسانی که بی چشم داشت وقت م
جزئی از قوانینه؟! اشکالی داره پست طولانی بدم؟ من فارسی نمیتونم تایپ کنم…
بعد به جا اینکه حرف اضافه بزنین، اگر هدف کمک کردنه، کمک کنین، چیکار دارین میخوام بخرم، میخوام بدزدم یا میخوام بسوزونم، یک هفتهست دارم تحقیق میکنم. یا بَن کنین راحت کنین. هی باج نذارین دیگه. عجبـــــــــــا!
hmmmm so someone answer me....which VGA shall i buy and how much!?
اینکه شما نمیتونی فارسی تایپ کنی مشکل ما نیست اینجا یه فروم فارسی زبان ، موقع ثبت نام همون اول میگه قوانین رو بخونید بعد موافقت کنید !جزئی از قوانینه؟! اشکالی داره پست طولانی بدم؟ من فارسی نمیتونم تایپ کنم…
بعد به جا اینکه حرف اضافه بزنین، اگر هدف کمک کردنه، کمک کنین، چیکار دارین میخوام بخرم، میخوام بدزدم یا میخوام بسوزونم، یک هفتهست دارم تحقیق میکنم. یا بَن کنین راحت کنین. هی باج نذارین دیگه. عجبـــــــــــا!
hmmmm so someone answer me....which VGA shall i buy and how much!?
یعنی DVR کارتا PCI-Ex نیست ؟
من تا الان هر چی DVR کارت Panasonic دیدم PCI-Ex بوده (تو این 1 1.5 سال) ! (البته خود این کمپانی DVR کارت نمیزنه یعنی تو لیست محصولاتش شما کارت نمیبینی فقط Stand alone ، نرمافزار در اختیار 3 یا 4 تا سازنده تایوانی/ژاپنی هستش مثل Hikvision , AVTECH و... که با هم قاعدتا توافق کردن برای همکاری و تولید پکیج نهایی به اسم Panasonic)
چون خودت چیزی نگفتی منم همون PCI-Ex رو در نظر گرفتم خوب به نت که دسترسی داشتی یه نگا به مشخصاتش میکردی ! :d
اگه کارتا سخت افزاری (یه اصطلاح تو DVR کارتاس) باشه مشخصات سیستم اصلا مهم نیست یعنی کارت گرافیک هم نداشته باشه بازم کار میکنه ، خیلی ساده میتونی DVR کارتا رو ، رو سیستم خودت (بدون VGA) تست کنی اگه جواب داد که هیچی اگر نه بعد به یه VGA فکر میکنیم البته به نظر من.