جمله ی "OH عجب کارتی ! :d" ایهام داشت

نفهمیدم کارتش خوبه یا بده؟ :d حالا جدی چون خودم نگرفتم میخوام بدونم بهم انداخته یا نه؟ اول ۱۶ گذاشته بودیم دوربین اضافه کردیم یه ۴ دیگه هم گذاشتیم.
USB 3 ؟ ایران ؟ :d یه بار دزدی شده بود پلیس پاشده اومده دزد رو شناسایی کردیم بعد میگیم بذار بزنیم روی CD میگه نه فقط روی فلش بزنین کامپیوتر اداره ما CD نمیخونه!

بعد میگیم خب فلشتون رو بدین میگن نداریم... ما میریم شما بزنین روی فلش خودتون بیارین اداره!!! ریختیم بریدم اداره پلیس یهو فرتی فلشو کرد تو کامپیوتر نگفت کامپیوتر پلیسی گفتن اطلاعات محرمانه ای گفتن فلش مموری غریبه ای گفتن برنامه جاسوسی گفتن!
راستی رامین جان نکنه شما اشتباهی متوجه شدین که با این کامپیوتر قراره کار هم کنیم؟ کسی قرار نیست پشتش بشینه ها. تو یه اتاق در بسته هست هر ۶ ماه یک سال آیا اتفاقی بیوته آیا نیوفته مجبور بشیم بشینیم فیلم رو بازبینی کنیم. برای سالی یکی دو بار کار با یه کامپیوتر امکانات جانبی فکر نکنم اهمیتی داشته باشه. این سیستم HDDیش هم در مواقع عادی ۱٪ به زور لود داره SSD که دیگه جای خود دارد. بازم شاید شما چیزی از آینده رو میبینی که در فهم من نیست :d جون قبولت دارم اگه میبینی لازمه که هیچ به جای P8H61-M LX همون USB3 رو برمیدارم. فقط کلا پاور برای این مدت روشن موندن توی دراز مدت چند ساله با توجه به افت قدرت کفایت میکنه؟
دیگه آخریش بود ببخشید :d
تشکر. خیلی زیاد.