مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با این cpu؟
کلا با این core i3 540، و حدود قیمت نهایتا 500، چه کارت گرافیکی فریم خوب میده؟ مثلا رو 720*1280 ؟؟ بازم low باشه هم مهم نیست!
دوست عزیز تو پست قبلی توضیح دادم شما باز همون سوال رو پرسیدی !
بله با این CPU (حالا ممکنه 3 یا 4 فریم هم بالا پایین بشه) ، به شرط اینکه از طرف پاور و رم تامین باشه !
1280x720 هم Resـه TV هستش نه مانیتور در کل با این حالت هم فریم باز بالاتر میره !
مرسی رامین جان. آره دوتا کارت DVR پاناسونیک دارم یه 16 کاناله یه 4 کاناله. ولی سیستم قبلیش خیلی خیلی قدیمی بودا و نرم افزار روش میومد. ولی ۴ گیگ رم خیلی براش زیاده. قبلی با رم DDR ۲۵۶ هم راحت میومد! فکر کنم ۱ یا ۲ گیگ زیادشم هست. مادربورد هم USB3 نداشته باشه ارزون تر چیزی نیست؟ اگه جا داره سیستمو بچلونش
yahoo_4.gif
مثلا P8H61-M LX Rev. 3 MB یا P8H61 Rev. 3 MB باشه چی؟ ولی به شرط اینکه برای استفاده من چیزی از دست ندم.

بازم ممنونم.
خواهش
OH عجب کارتی ! :d
خوب ببین کلی میگم میخوای 500 هزینه کنی فکر آینده رو هم بکن با 60 یا 70 تومن بیشتر واسه شما مشکلی پیش نمیاد مثلا بخواد بکاپ بگیره (یه روزی) این USB 3 (با توجه به HDD و نسبتش به USB 2 میگم) تا 25 30 درصد سریعتر فایلا رو جابجا میکنه یا مثلا اگه یه SSD (فرقی نداره از چه سری باشه) بگیره حتی با کمترین حجم موجود راندمان کلی سیستم و نرمافزار رو به شدت بالا میبره میگم الان رو در نظر نگیر به آینده فکر کن ! :d
در کل من (یا کلا دوستان مشاور) برام فرقی نمیکنه که بخوام کمترش کنم یا بیشتر ولی من باشم (با توجه به بودجه) سقف پیشنهاد رو در نظر میگیرم !
خواهش

آخرین ویرایش:
جمله ی "OH عجب کارتی ! :d" ایهام داشت :p نفهمیدم کارتش خوبه یا بده؟ :d حالا جدی چون خودم نگرفتم میخوام بدونم بهم انداخته یا نه؟ اول ۱۶ گذاشته بودیم دوربین اضافه کردیم یه ۴ دیگه هم گذاشتیم.

USB 3 ؟ ایران ؟ :d یه بار دزدی شده بود پلیس پاشده اومده دزد رو شناسایی کردیم بعد میگیم بذار بزنیم روی CD میگه نه فقط روی فلش بزنین کامپیوتر اداره ما CD نمیخونه! :)) بعد میگیم خب فلشتون رو بدین میگن نداریم... ما میریم شما بزنین روی فلش خودتون بیارین اداره!!! ریختیم بریدم اداره پلیس یهو فرتی فلشو کرد تو کامپیوتر نگفت کامپیوتر پلیسی گفتن اطلاعات محرمانه ای گفتن فلش مموری غریبه ای گفتن برنامه جاسوسی گفتن! :))

راستی رامین جان نکنه شما اشتباهی متوجه شدین که با این کامپیوتر قراره کار هم کنیم؟ کسی قرار نیست پشتش بشینه ها. تو یه اتاق در بسته هست هر ۶ ماه یک سال آیا اتفاقی بیوته آیا نیوفته مجبور بشیم بشینیم فیلم رو بازبینی کنیم. برای سالی یکی دو بار کار با یه کامپیوتر امکانات جانبی فکر نکنم اهمیتی داشته باشه. این سیستم HDDیش هم در مواقع عادی ۱٪ به زور لود داره SSD که دیگه جای خود دارد. بازم شاید شما چیزی از آینده رو میبینی که در فهم من نیست :d جون قبولت دارم اگه میبینی لازمه که هیچ به جای P8H61-M LX همون USB3 رو برمیدارم. فقط کلا پاور برای این مدت روشن موندن توی دراز مدت چند ساله با توجه به افت قدرت کفایت میکنه؟
دیگه آخریش بود ببخشید :d
تشکر. خیلی زیاد.

جمله ی "OH عجب کارتی ! :d" ایهام داشت :p نفهمیدم کارتش خوبه یا بده؟ :d حالا جدی چون خودم نگرفتم میخوام بدونم بهم انداخته یا نه؟ اول ۱۶ گذاشته بودیم دوربین اضافه کردیم یه ۴ دیگه هم گذاشتیم.

USB 3 ؟ ایران ؟ :d یه بار دزدی شده بود پلیس پاشده اومده دزد رو شناسایی کردیم بعد میگیم بذار بزنیم روی CD میگه نه فقط روی فلش بزنین کامپیوتر اداره ما CD نمیخونه! :)) بعد میگیم خب فلشتون رو بدین میگن نداریم... ما میریم شما بزنین روی فلش خودتون بیارین اداره!!! ریختیم بریدم اداره پلیس یهو فرتی فلشو کرد تو کامپیوتر نگفت کامپیوتر پلیسی گفتن اطلاعات محرمانه ای گفتن فلش مموری غریبه ای گفتن برنامه جاسوسی گفتن! :))

راستی رامین جان نکنه شما اشتباهی متوجه شدین که با این کامپیوتر قراره کار هم کنیم؟ کسی قرار نیست پشتش بشینه ها. تو یه اتاق در بسته هست هر ۶ ماه یک سال آیا اتفاقی بیوته آیا نیوفته مجبور بشیم بشینیم فیلم رو بازبینی کنیم. برای سالی یکی دو بار کار با یه کامپیوتر امکانات جانبی فکر نکنم اهمیتی داشته باشه. این سیستم HDDیش هم در مواقع عادی ۱٪ به زور لود داره SSD که دیگه جای خود دارد. بازم شاید شما چیزی از آینده رو میبینی که در فهم من نیست :d جون قبولت دارم اگه میبینی لازمه که هیچ به جای P8H61-M LX همون USB3 رو برمیدارم. فقط کلا پاور برای این مدت روشن موندن توی دراز مدت چند ساله با توجه به افت قدرت کفایت میکنه؟
دیگه آخریش بود ببخشید :d
تشکر. خیلی زیاد.
یعنی خوبه دیگه :d ، Panasonic مثل Pelco تو داستان نرمافزار قوی عمل کرده و البته انحصاری (فقط خودش و خودش :d) نه پاناسونیک انداختنی نیست (هم از نظر قیمت تابلو هم نرمافزار این آخری رو هیچ کاری نمیشه کرد منظورم کپی یا مثلا یه چیزی در حد نرمافزار خودش).
بااا اصلا خودت میخوای بک آپ بگیری بقیه رو ولش کن ! :d
نه اتفاقا چون کار خودم تو همین داستان مداربسته و کلا CCTV هستش این پیشنهاد رو دادم ، یه وقت دیدی کارتت سوخت یا اصلا مشکل پیدا کرد بعد بخوای تعویض کنی ممکنه به مشکل بخوری !
نه به نظرم پاور کافیه ، چون VGA نداره پاور هم فشار چندانی روش نیست !
در کل واسه من فرقی نمیکنه میخوای کمترش هم میشه کرد حتی با 350 تومن !
مشکلی نیست
خواهش
میشه بگید چرا ارسال من حذف شد
شما 1 ماه پیش درخواست سیستم دادی دوستان هم جواب دادن ، بعدش دیگه خودتون پیگیری نکردید !
الان دوباره همون پست رو (البته به شکل دیگه) ارسال کردید این چه معنی داره ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان main
asus p8p67 LE خوبه ؟
برای crossfire جواب میده؟

هر چند که CF رو ساپورت می کنه ولی فقط در حالت 16*4 کار می کنه که راندمانش مطلوب نمیشه، مادربردی انتخاب کن که در حالت CF مدل 8*8 رو دست کم پشتیبانی کنه، مثل P8P67 PRO، که البته دیگه پیدا نمیشه، یا P8Z68V که این یکی باید هنوز موجود باشه ولی گرونتر هست.

برای بازیها و کلا نرمافزارها رم یه سقف مشخصی داره بطور مثال تو بازی ، سنگینترین بازی رو در نظر میگیرن که مثلا 3GB رم میخواد حالا شما این مقدار رو در اختیار داشته باشی سنگینترین بازی و یا زیر مجموعه هاش از نظر رم هیچ مشکلی نخواهد داشت حالا این مقدار نسبت به سقف مورد نیاز بیشتر بشه هیچ اتفاق خاصی از نظر کارایی نمیفته ، رم به تنهایی تاثیری تو افزایش فریم نداره ولی اگه قطعات دیگه ی سیستم (CPU , VGA , POWER و...) تامین باشه ولی رم از حداقل میزان لازم کمتر باشه شما با لود های طولانی ، قفل شدن سیستم به یکباره و... مواجه میشی !
CPU برای چه پلتفرم و سوکتی ؟ مدل و خروجی POWER فعلی ت چیه ؟
شرمنده رامین جان من زیاد از سخت افزار چیزی سرم نمیشه!در ضمن در مورد این سوال هم اگه میشه یه راهنمایی بکن:

-اگر بخوام بازی مثل مکس پین 3 رو با بهترین تنظیمات ممکن اجرا کنم چه سی پی یو و کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید؟بودجش هم تا یک میلیون و پونصد باشه.

یه کیس خوشکل و موشکل با تهویه مناسب و خوب بهم معرفی کنید قیمتشم 200 تا 300
میتونی Cooler Master HAF-X رو در نظر بگیری البته بالاتر در حد 320 330 تومن در میاد !
سلام دوستان
لطفا یه موس بیسیم که اگه باطری داخلی داشته باشه عالیه ,اگه نه حداقل کم مصرف باشه و زیر 40-50
اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 80 85 تومن Microsoft ARC پیشنهاد میشه (طراحی جالبی داره) در غیر اینصورت از همین برند Wireless 2000 یا 3500ش رو میتونی در نظر بگیری !
شرمنده رامین جان من زیاد از سخت افزار چیزی سرم نمیشه!در ضمن در مورد این سوال هم اگه میشه یه راهنمایی بکن:

-اگر بخوام بازی مثل مکس پین 3 رو با بهترین تنظیمات ممکن اجرا کنم چه سی پی یو و کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید؟بودجش هم تا یک میلیون و پونصد باشه.
تو پست قبلی هم گفتم CPU برای چه سوکت و مینی ؟ بگو تا بشه نظر داد !
مدل و خروجی پاور فعلی ت رو هم بگو.

آخرین ویرایش:
ببخشید میشه قیمت این کارت گرافیکارو بگین؟
sapphire radeon hd 6970 2 gb
sapphire radeon hd 6950 2gb
بعد پاور من 550 واته، cpu ام core i3 540 هست، بنظرتون اگه همین سی پی یو باشه + یکی از این 3 کارت گرافیک ( 6950 2gb یا 6979 2gb یا 560 ti ) بخرم، کم نیاد؟

زیاد باهاش حال نکردم !
ولی از این خیلی خوشم اومد نظرت چیه

33769267363251965954.jpg

اینم لینکش سایت و مشخصات
::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::

کیس پیشنهادی رامین یکی از بهترین مدلهای مناسب گیمینگ هست، هم توی بازار داخلی و هم در دنیا

مدل انتخابی شما اصلا توی کیسای گیمینگ مطرح نیست، معلوم هم نیست که اینجا باشه، در ضمن شما داری فقط بر اساس ظاهر انتخاب می کنی که کاملا اشتباه هست، تازه به نظر من اینیکی اصلا خوشگل هم نیست، طراحیش هم خیلی قدیمیه،بیشتر شبیه کمد دیواریه تا کیس!

کیس پیشنهادی رامین یکی از بهترین مدلهای مناسب گیمینگ هست، هم توی بازار داخلی و هم در دنیا

مدل انتخابی شما اصلا توی کیسای گیمینگ مطرح نیست، معلوم هم نیست که اینجا باشه، در ضمن شما داری فقط بر اساس ظاهر انتخاب می کنی که کاملا اشتباه هست، تازه به نظر من اینیکی اصلا خوشگل هم نیست، طراحیش هم خیلی قدیمیه،بیشتر شبیه کمد دیواریه تا کیس!

ایول کمد دیواری رو خوب اومدی ! :d

حالا این کیس قیمتش دقیق یا تقریبی چنده !؟

ایول کمد دیواری رو خوب اومدی ! :d

حالا این کیس قیمتش دقیق یا تقریبی چنده !؟

من میگم نیست، میگی قیمتش چنده؟!

سلام ::: با 3.5 میلیون یه دسکتاپ خوب میشه برام طراحی کنید ؟ ::: فقط میخوام تمام قطعات (حتی DVD Rom & Fan Cooler & Power & sound card &...) هم ذکر بشه

نگفتی برای چه کاری می خوای؟

CPU:INTEL Core I7 3820K
FAN:ANTEC 920 H2O
RAM:CORSAIR Vengeance 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-PRO
VGA:ASUS Geforce GTX 570 2GB DDR5
SSD:OCZ VERTEX 3 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X7

این سیستم 3490 تومن میشه و برای بازی و کار طراحی و تدوین مناسبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or