دوست عزیز تو پست قبلی توضیح دادم شما باز همون سوال رو پرسیدی !با این cpu؟
کلا با این core i3 540، و حدود قیمت نهایتا 500، چه کارت گرافیکی فریم خوب میده؟ مثلا رو 720*1280 ؟؟ بازم low باشه هم مهم نیست!
بله با این CPU (حالا ممکنه 3 یا 4 فریم هم بالا پایین بشه) ، به شرط اینکه از طرف پاور و رم تامین باشه !
1280x720 هم Resـه TV هستش نه مانیتور در کل با این حالت هم فریم باز بالاتر میره !
خواهشمرسی رامین جان. آره دوتا کارت DVR پاناسونیک دارم یه 16 کاناله یه 4 کاناله. ولی سیستم قبلیش خیلی خیلی قدیمی بودا و نرم افزار روش میومد. ولی ۴ گیگ رم خیلی براش زیاده. قبلی با رم DDR ۲۵۶ هم راحت میومد! فکر کنم ۱ یا ۲ گیگ زیادشم هست. مادربورد هم USB3 نداشته باشه ارزون تر چیزی نیست؟ اگه جا داره سیستمو بچلونشمثلا P8H61-M LX Rev. 3 MB یا P8H61 Rev. 3 MB باشه چی؟ ولی به شرط اینکه برای استفاده من چیزی از دست ندم.![]()
بازم ممنونم.
OH عجب کارتی ! :d
خوب ببین کلی میگم میخوای 500 هزینه کنی فکر آینده رو هم بکن با 60 یا 70 تومن بیشتر واسه شما مشکلی پیش نمیاد مثلا بخواد بکاپ بگیره (یه روزی) این USB 3 (با توجه به HDD و نسبتش به USB 2 میگم) تا 25 30 درصد سریعتر فایلا رو جابجا میکنه یا مثلا اگه یه SSD (فرقی نداره از چه سری باشه) بگیره حتی با کمترین حجم موجود راندمان کلی سیستم و نرمافزار رو به شدت بالا میبره میگم الان رو در نظر نگیر به آینده فکر کن ! :d
در کل من (یا کلا دوستان مشاور) برام فرقی نمیکنه که بخوام کمترش کنم یا بیشتر ولی من باشم (با توجه به بودجه) سقف پیشنهاد رو در نظر میگیرم !
خواهش
آخرین ویرایش:

نفهمیدم کارتش خوبه یا بده؟ :d حالا جدی چون خودم نگرفتم میخوام بدونم بهم انداخته یا نه؟ اول ۱۶ گذاشته بودیم دوربین اضافه کردیم یه ۴ دیگه هم گذاشتیم.
بعد میگیم خب فلشتون رو بدین میگن نداریم... ما میریم شما بزنین روی فلش خودتون بیارین اداره!!! ریختیم بریدم اداره پلیس یهو فرتی فلشو کرد تو کامپیوتر نگفت کامپیوتر پلیسی گفتن اطلاعات محرمانه ای گفتن فلش مموری غریبه ای گفتن برنامه جاسوسی گفتن!