مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

صابرجان اگه این مدل بهتر بود خودم بهت پیشنهاد میدادم.
دلیلش اینه که اولا مادربردش 800 تومن قیمتش هست، دوم هم این که پردازنده های این سوکت که 2011 باشن خیلی گرونتر هستن، مثلا یه مدل 3820 رو که همرده ی Core i7 2600 هست بخوای بخری حدود 600 تومن قیمت داره و در کل به بودجه ی شما نمی خوره،

در ضمن مدلهایی که من پیشنهاد دادم همرده یا حتی سریعتر از اون پلاتفرم عمل می کنن.

Dominator هم واسه اورکلاکینگ حرفه ای هست و لزومی نداره از اون سری بخری.

یعنی منظورت اینه که اون CPU که گفتی ( I7 3770k ) یه این مادر برد نمیخوره !؟
خب من تصمیم گرفتم 2 تومن بودجه کنم برا اینا

این ODD:SAMSUNG 24X SATA چیه؟حالا بنظرتون الان بگیرم ؟
یعنی Optical disc drive یا همون درایو CD خودمون ، این که بخوای بگیری یا نه به استفاده و نیاز شما ربط داره نه ما !
همونdvd رایتر اینا منظورته؟حالابدون odd مشکلی پیش نمیاد؟چون چند وقت پیش یه dvdرایتر گرفتم.
بله مثل DVD رایتر ، همون یدونه کافیه.

آخرین ویرایش:
يه سوال ميكنم ولي تو رو خدا دعوا نكنيد
من سيستمم برا هفت سال پيش با اين مشخصات(خيلي شرمنده)
intel p4 2.8
1 gig ram
6200 geforce tc
hdd:80 gig
حالا مادربوردمم افتضاحه
حالا بنظرتون كسي پيدا ميشه ينو بخره يا مستقيم بندازمش تو اشغالي؟

يه سوال ميكنم ولي تو رو خدا دعوا نكنيد
من سيستمم برا هفت سال پيش با اين مشخصات(خيلي شرمنده)
intel p4 2.8
1 gig ram
6200 geforce tc
hdd:80 gig
حالا مادربوردمم افتضاحه
حالا بنظرتون كسي پيدا ميشه ينو بخره يا مستقيم بندازمش تو اشغالي؟
چه دعوایی ؟! :d
این که چیزی نیست یکی از سیستمای من مال 12 سال پیشه ! :d
معمولا یه همچین سیستمی فقط به درد مبحث شیرین دانلود میخوره نه چیز دیگه ، بهتره نگه ش داری چون چیزی دستت رو نمیگیره !

آخرین ویرایش:
یعنی منظورت اینه که اون CPU که گفتی ( I7 3770k ) یه این مادر برد نمیخوره !؟
خب من تصمیم گرفتم 2 تومن بودجه کنم برا اینا

معلومه که نمی خوره، سوکتاشون فرق داره،

من نگفتم اونا برای بازی سریعترن که شما بودجه رو زیاد کردی، چون سوکت 2011 برای سیستمای تدوین و رندر مناسب هست، الان هم توی بازار اصلا پردازنده هاش موجود نیست، برای بازی همونی که اول گفتم بهترین و بالاترین چیزی هست که میشه گرفت، اگه اصرار داری پول اضافی خرج کنی بگو تا لیست بدم!

همونdvd رایتر اینا منظورته؟حالابدون odd مشکلی پیش نمیاد؟چون چند وقت پیش یه dvdرایتر گرفتم.

نه آقا، مشکلی نیست.

معلومه که نمی خوره، سوکتاشون فرق داره،

من نگفتم اونا برای بازی سریعترن که شما بودجه رو زیاد کردی، چون سوکت 2011 برای سیستمای تدوین و رندر مناسب هست، الان هم توی بازار اصلا پردازنده هاش موجود نیست، برای بازی همونی که اول گفتم بهترین و بالاترین چیزی هست که میشه گرفت، اگه اصرار داری پول اضافی خرج کنی بگو تا لیست بدم!

نه آقا، مشکلی نیست.

خب بی زحمت بدون ODD برام حساب کنید چقدر میشه.
[FONT=&quot][/FONT]CPU:INTEL Core I5 2310
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67M-LE
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:600EUW GREEN
CASE:GREEN X3

سلام . یه سوال دارم نمیدونم دقیقا اینجا جاش باشه یا نه ، ولی خواهشا اگر جاش نیست یه پیام خصوصی بهم بدید بگید کجا مطرح کنم بعد پستمو پاک کنید ممنون .
چون هدفون هم یه جور سخت افزار اکسترنال شمرده میشه به نظرم ، میخواستم بدونم این هدفون هایی که مثل هندزفری موبایل هست و از پایین به هم گوشی هاش وصل میشه ، نه از بالا ، ارزون قیمت و گرون قیمتاش چنده ؟ متشکر .

اهــــــــــــــــــــا الان گرفتم چی شد فرشید !
این همون مادر بردی هست که میگی اره ؟!
61857519359296487004.jpg

بعد یه نکته ای تو یه تصویر دیدم یه چیز جانبی داشت این مادر برد آیا اینا هم باهاش هستن !؟ اصلا اینا چی هستن ( تصویرشم زیر گذاشتم
23781021949193619959.jpg

یه نکته ای راجب به رم هم هست بگم
به نظرت خودت کدوم یک بهتر هستند Corsair DominatorGT ( همراش یه فن هم هست این برای چی هست ؟ )
58328958260751807043.jpg

یا CORSAIR VENGEANCE
77168621444263800858.jpg

اهــــــــــــــــــــا الان گرفتم چی شد فرشید !
این همون مادر بردی هست که میگی اره ؟!
61857519359296487004.jpg

بعد یه نکته ای تو یه تصویر دیدم یه چیز جانبی داشت این مادر برد آیا اینا هم باهاش هستن !؟ اصلا اینا چی هستن ( تصویرشم زیر گذاشتم
23781021949193619959.jpg

یه نکته ای راجب به رم هم هست بگم
به نظرت خودت کدوم یک بهتر هستند Corsair DominatorGT ( همراش یه فن هم هست این برای چی هست ؟ )
58328958260751807043.jpg

یا CORSAIR VENGEANCE
77168621444263800858.jpg

بله، همین مادربرده

اون آنتنها هم یکی آنتن Wi-Fi برای شبکه ی وایرلس و یکی هم آنتن بلوتوث هست، همراهش هم هست، هر چی بخوای هم داره، توی سایت ایسوس هم اطلاعات کاملش هست.

از اون رمها هم من CORSAIR VENGEANCE رو پیشنهاد دادم، دلیلش رو هم گفتم، اون فن رم هم برای اورکلاکینگ خیلی بالا هست که کاربردی برای من و شما نداره.

سلام . یه سوال دارم نمیدونم دقیقا اینجا جاش باشه یا نه ، ولی خواهشا اگر جاش نیست یه پیام خصوصی بهم بدید بگید کجا مطرح کنم بعد پستمو پاک کنید ممنون .
چون هدفون هم یه جور سخت افزار اکسترنال شمرده میشه به نظرم ، میخواستم بدونم این هدفون هایی که مثل هندزفری موبایل هست و از پایین به هم گوشی هاش وصل میشه ، نه از بالا ، ارزون قیمت و گرون قیمتاش چنده ؟ متشکر .

سوالت رو می تونی اینجا مطرح کنی، تاپیک مخصوصش هست.

آخرین ویرایش:
CPU : Intel Core i5 2320
VGA: GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5
RAM: 2x4gb 1600 Crucial/G,Skill/Patriot/Geil/OC
HDD : 1tb Seagate/Western Digital
MOBO: AsRock P67 Pro3
PSU: 600w+ REAL Thermaltake/Green
Case: NXZT (tarjihan alminum)

how much for this!?
چقدر میشه, با 1,300T شدنیه!؟

لینکش پوچه عزیز :d

http://forum.bazicenter.com/thread44944/

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 PM ارسال شده بود ----------

how much for this!?
گرافیکی که شما گفتی که تقریبا 500 تومن میشه.بقیش رو هم نمیدونم!

سلام
تفاوت یه رم با باس 1600 با یه باس 2133 یا 2400 چقدر میشه ؟! ارزش داره رم رو عوض کنم ؟!
بعد چرا این رم های 2تایی گرون تر در میاد الان من یه Corsair Vengence 1600 4GB خریدم 55 تومن ولی همین رم رو پک 2X4ش رو باید 130 تومن پول میدادم مگه فرق خاصی داره ؟!
الان یکی دیگه از همین رم بگیرم برام مشکلی ایجاد میشه ؟!
من الان یه هارد WD 1TB Black Caviar SATA2 رو سیستمم هست عوضش کنم با یه مدل SATA 3 چقدر تفاوت میکنه تو سرعت بوت شدن سیستم ؟!

how much for this!?

با 1500 شدنیه،
کیس رو هم یه مدل مخصوص بازی از برند معتبر انتخاب کن، آلومنیوم یا چدنی بودنش رو کار نداشته باش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or