مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوست عزیزم یه سوال برام پیش اومده شما یه پردارنده 22nm رو برای این سیستم در نظر گرفتین در حالی مادربوردی که پیشنهاد کردین در اطلاعاتش اومده که فقط از پردازنده های 32 nm اینتل پشتیبانی میکنه میخواستم بدونم چطور میشه؟ایا برای پردازنده های 22nm جدید فقط باید رو مادربردهای با تراشه Z77 نصب بشه یا خیر؟

اکثر مادربردای P67 و Z68 و حتی H67/61 و تمام مدلهای P67 از برند ASUS با آپدیت بایوس قابلیت پشتیبانی از مدلهای 22 نانومتری پردازنده های Ivy Bridge رو دارن

خوب در حد 300 400 ...نگاه سعی کن بیشتر کار بره رو cpu

؟؟
لطفا نقل قول کنید معلوم بشه با کی هستید.

سلام
اینارو چند میتونم بفروشم ؟!
MB :EP45-UD3R
CPU : Q8300
RAM : 2GB Platinium OCZ 1066
با 400-350 تومن بزارم روش چی میتونم بگیرم ؟!

اینا رو می تونی حدود 120 تا 150 تومن بفروشی، اگه کل بودجه رو 550 در نظر بگیریم اینا رو می تونی بخری:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
که البته 590 تومن میشن،اما ارزش خرید داره و قطعات بروز و سریعی هستن.

دوست عزیز شما بعد از اولین سوال 2 تا پست دیگه دادی ولی تو هیچکدوم بودجه مشخص نکردی ، خوب ما چجوری باید سیستم پیشنهاد بدیم ؟! الان با 600 تومن هم میشه سیستم بست هم با 10 میلیون !

حدود 300-400 ...بیشتر توان هم بره رو سرعت کار نه گرافیک

با 300 400 تومن بهتون دوتا قطعه ای اصلی سیستم رو هم نمی دن، چه برسه به یه سیستم کامل!
برای یه سیستم معمولی دست کم باید 700 تومن کنار بزاری ، برای سیستم بازی 1 میلیون تومن به بالا

فرشید جان سلام.
الان ارزونترین 560ti چی هست؟قیمتشو لطفا بنویس.
ممنون.

ارزونترینش از برند MSI هست که حدود 490 تومن هست
البته برند Gainward هم هست که 400 تومنه اما برد و فن اختصاصی خودش رو داره.

سلام
ssd 60gb خوب دوستان چی پیشنهاد میکنید و اینکه ساتا 3 باشه میتونم بدون مشکل روی مادربرد ساتا 2 استفاده کنم.
سری های vertex و agility چه تفاوتی باهم دارن. و سوال آخر اینکه عمرشون چطوری هست ؟ باید حتما گارانتی دار بگیرم ؟ چون یک vertex2 داشتم که خیلی زود تعطیل شد.

ممنون رامین جان

CPU واسه 570 کافیه ؟ گلوگاه نمیشه ؟
اگه میشه میتونم یه جوری 100 تومن دیگه به بودجه اضافه کنم تا این مشکل پیش نیاد .
خواهش
طبق بررسی بنچمارکا بدون مشکل میتونی 570 رو در کنارش استفاده کنی !
فقط مین msi که پیشنهاد شد متاسفانه از Ivy Bridge پشتیبانی نمیکنه (یجور سیاست msi هستش) مدلای دیگه ی P67 هم اکثرا بالای 290 تومن در میاد به نظر من همون مدل دوم پیشنهاد خوبی میتونه باشه !
سلام
ssd 60gb خوب دوستان چی پیشنهاد میکنید و اینکه ساتا 3 باشه میتونم بدون مشکل روی مادربرد ساتا 2 استفاده کنم.
سری های vertex و agility چه تفاوتی باهم دارن. و سوال آخر اینکه عمرشون چطوری هست ؟ باید حتما گارانتی دار بگیرم ؟ چون یک vertex2 داشتم که خیلی زود تعطیل شد.
بستگی به بودجه ی شما داره ، کار که میکنه ولی سرعتش (Read/Write) کاهش پیدا میکنه.
ساده بخوایم بگیم تو سرعت و حجم با هم تفاوت دارن ، معمولا 2 میلیون ساعت رو در نظر میگیرن.
در کل خرید یه مدل SATA 3 در صورتیکه MAIN فقط از SATA 2 پشتیبانی میکنه عاقلانه نیست به این دلیل که سرعت به SATA 2 محدود و از اون طرف هم یه هزینه ی بیشتر نسبت به مدلای SATA 2 پرداخت شده !

آخرین ویرایش:
البته برند Gainward هم هست که 400 تومنه اما برد و فن اختصاصی خودش رو داره.[/QUOTE]
میشه مدل گینوارد رو به طور دقیق بنویسی؟

اینا رو می تونی حدود 120 تا 150 تومن بفروشی، اگه کل بودجه رو 550 در نظر بگیریم اینا رو می تونی بخری:

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
که البته 590 تومن میشن،اما ارزش خرید داره و قطعات بروز و سریعی هستن.
من گرافیک دارم نیازی به کارت انبرد ندارم.
خیلی افتضاح میشه مادر بورد خودم امکانات بهتری نسبت به این ایسوز داره !
با بودجه 800-900 تومنی میشه Ivy Bridge بست !؟

آخرین ویرایش:
البته برند Gainward هم هست که 400 تومنه اما برد و فن اختصاصی خودش رو داره.
میشه مدل گینوارد رو به طور دقیق بنویسی؟[/QUOTE]

مدل معمولی، یعنی Gainward GTX 560Ti

سلام دوستان.
یه کیس میخواستم تا سقف قیمت 500 معرفی کنید.رم هم دارم 8 گیگ ddr 3 اگه میشه رم ازش کم کنید
با تشکر:x

CPU:Intel Pentium 850
VGA:GEFORCE GT440 1GB
HDD:SEAGATE 500 GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 435W
CASE:GREEN MAGNUM

اینا میشن 520 تومن.

یکی نیس جواب ما رو بده الان دو روز دارم میگم با 400 یه cpu و کارت گرافیک میخوام .....بابا بگین

جواب شما داده شده، ولی متوجه نشدی و داری بی جهت شلوغ می کنی.

من گرافیک دارم نیازی به کارت انبرد ندارم.
خیلی افتضاح میشه مادر بورد خودم امکانات بهتری نسبت به این ایسوز داره !
با بودجه 800-900 تومنی میشه Ivy Bridge بست !؟

اصلا به خاطر گرافیک آنبرد اون مدل پیشنهاد داده نشده که شما بخوای یا نه، بخاطر قیمت مناسبش پیشنهاد شده، با این قیمتها این مدل تنها انتخاب مناسب هست، به مدل قبلی شما هم کاری نداریم
شما قبلش گفتی،ما هم کل بودجه رو حدود 550 در نظر گرفتیم، حالا دوباره می گی 900 تومن ، تکلیف خودت رو روشن کن، اخر سر پیشنهاد قطعی بدیم.

سلام
می خواستم بپرسم این سیستم چند در میاد؟ به نظرتون مشکلی نداره؟
CPU:INTEL Core I7 2600k
M/B:ASUS P8Z77-V pro
VGA:ASUS GTX 560 Ti DCII 1GB GDDR5
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:GREEN 685W
Monitor:Samsung BX2280

سلام
می خواستم بپرسم این سیستم چند در میاد؟ به نظرتون مشکلی نداره؟
CPU:INTEL Core I7 2600k
M/B:ASUS P8Z77-V pro
VGA:ASUS GTX 560 Ti DCII 1GB GDDR5
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:GREEN 685W
Monitor:Samsung BX2280

حدود 2450 تومن درمیاد، مشکلی که نداره، فقط اگر پردازنده رو 3770 بگیری درآینده می تونی گرافیک PCI -e 3.0 رو همم با آخرین سرعتش استفاده کنی، هر چند که راندمانشون در عمل تفاوتی نمی کنه فعلا.

اگر سیستم بازی هست می تونی بجای Core i7 2600K یه پردازنده Core i5 3570K برداری که حدود 150 تومن ارزونتره اما قدرتمند، تفاوتش رو می تونی روی گرافیک بزاری و یه GTX 570 برداری.

سلام.اگه میشه یک سیستم در حدود 600 الی 700 تومان به من معرفی کنید.سیستم رو برای بازی نمیخوام.برای استفاده از After Effects نیاز دارم.سیستم فعلی من هنگام خروجی گرفتن خطا میده و میپره بیرون.
یکی از خطاها(Out Of Memory) خطای دیگه(Adobe After Effects Has Crashed!) نمیدونم منشا این خطاها دقیقا کجاست.اگه یه سیستم با سرعت خوب معرفی کنید ممنون میشم.بدون هارد باشه،هارد دارم.
سیستم الان من.
ram 2gb
vga=9400gt 512mb
cpu=dual core E5200

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or