amirmasoudthr
کاربر سایت
سلام دوست عزیزم یه سوال برام پیش اومده شما یه پردارنده 22nm رو برای این سیستم در نظر گرفتین در حالی مادربوردی که پیشنهاد کردین در اطلاعاتش اومده که فقط از پردازنده های 32 nm اینتل پشتیبانی میکنه میخواستم بدونم چطور میشه؟ایا برای پردازنده های 22nm جدید فقط باید رو مادربردهای با تراشه Z77 نصب بشه یا خیر؟
خوب در حد 300 400 ...نگاه سعی کن بیشتر کار بره رو cpu
سلام
اینارو چند میتونم بفروشم ؟!
MB :EP45-UD3R
CPU : Q8300
RAM : 2GB Platinium OCZ 1066
با 400-350 تومن بزارم روش چی میتونم بگیرم ؟!
دوست عزیز شما بعد از اولین سوال 2 تا پست دیگه دادی ولی تو هیچکدوم بودجه مشخص نکردی ، خوب ما چجوری باید سیستم پیشنهاد بدیم ؟! الان با 600 تومن هم میشه سیستم بست هم با 10 میلیون !
حدود 300-400 ...بیشتر توان هم بره رو سرعت کار نه گرافیک
با 300 400 تومن بهتون دوتا قطعه ای اصلی سیستم رو هم نمی دن، چه برسه به یه سیستم کامل!
برای یه سیستم معمولی دست کم باید 700 تومن کنار بزاری ، برای سیستم بازی 1 میلیون تومن به بالا
فرشید جان سلام.
الان ارزونترین 560ti چی هست؟قیمتشو لطفا بنویس.
ممنون.
ارزونترینش از برند MSI هست که حدود 490 تومن هست
البته برند Gainward هم هست که 400 تومنه اما برد و فن اختصاصی خودش رو داره.
خواهشممنون رامین جان
CPU واسه 570 کافیه ؟ گلوگاه نمیشه ؟
اگه میشه میتونم یه جوری 100 تومن دیگه به بودجه اضافه کنم تا این مشکل پیش نیاد .
بستگی به بودجه ی شما داره ، کار که میکنه ولی سرعتش (Read/Write) کاهش پیدا میکنه.سلام
ssd 60gb خوب دوستان چی پیشنهاد میکنید و اینکه ساتا 3 باشه میتونم بدون مشکل روی مادربرد ساتا 2 استفاده کنم.
سری های vertex و agility چه تفاوتی باهم دارن. و سوال آخر اینکه عمرشون چطوری هست ؟ باید حتما گارانتی دار بگیرم ؟ چون یک vertex2 داشتم که خیلی زود تعطیل شد.
من گرافیک دارم نیازی به کارت انبرد ندارم.اینا رو می تونی حدود 120 تا 150 تومن بفروشی، اگه کل بودجه رو 550 در نظر بگیریم اینا رو می تونی بخری:
CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
که البته 590 تومن میشن،اما ارزش خرید داره و قطعات بروز و سریعی هستن.
میشه مدل گینوارد رو به طور دقیق بنویسی؟[/QUOTE]ارزونترینش از برند MSI هست که حدود 490 تومن هست
البته برند Gainward هم هست که 400 تومنه اما برد و فن اختصاصی خودش رو داره.
سلام دوستان.
یه کیس میخواستم تا سقف قیمت 500 معرفی کنید.رم هم دارم 8 گیگ ddr 3 اگه میشه رم ازش کم کنید
با تشکر![]()
یکی نیس جواب ما رو بده الان دو روز دارم میگم با 400 یه cpu و کارت گرافیک میخوام .....بابا بگین
من گرافیک دارم نیازی به کارت انبرد ندارم.
خیلی افتضاح میشه مادر بورد خودم امکانات بهتری نسبت به این ایسوز داره !
با بودجه 800-900 تومنی میشه Ivy Bridge بست !؟
سلام
می خواستم بپرسم این سیستم چند در میاد؟ به نظرتون مشکلی نداره؟
CPU:INTEL Core I7 2600k
M/B:ASUS P8Z77-V pro
VGA:ASUS GTX 560 Ti DCII 1GB GDDR5
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
POWER:GREEN 685W
Monitor:Samsung BX2280