مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام فرشید جان ...

همونطور که گفتی ایراد از مادربورد بود ... همه قطعات رو دونه دونه از روی مادربورد جدا کردم و روشن کردم سیستم رو ... وقتی که رم ها رو از رو سیستم برداشتم دیگه روشن موند (البته قطعات جداگونه تست شدن و همگی سالم بودن ) ... بگذریم ... مادربورد رو بردم گارانتی ... گفتش پس فردا بیا تا بهت یه مادربورد نو بدیم ... حالا سوال من اینه که مادربورد Asus P7P55 LX تو بازار هست الان یا نه ؟ اگه نیست چه مادربوردی هم رده اون تو بازار هست از برند Asus که احتمالا گارانتی بهم پیشنهاد میده ... و اگه من بخوام یه مادربورد بهتر از اون بگیرم و مابه التفاوتش رو بدم چه مدلی از برند Asus رو پیشنهاد میکنید ... CPU i3 دارم و کارت گرافیک GTS 250 ...

کلا میخوام یه پیش زمینه ای از وضعیت مادر بورد در بازار داشته باشم که اونجا رفتم واسه مادربورد نو سرم کلاه نره ..

مرسی ...

میشه یه مقایسه بین athlon x2 260
Phenom II X2 550
انجام بدید که کدوم بهتر هست ؟

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:14 PM ارسال شده بود ----------

و یه قیمت از روز بازار از هر دوتا لطف کنید
و اینکه الگو یا نرم افزاری برای محاسبه توان مصرفی و انتخاب پاور هست ؟

مشخصه که کدوم بهتره، دیگه بررسی نمی خواد
سریAthlon X2 ها حافظه کش کمتری در کل دارند( Level 3 Cache ندارند) که باعث کاهش راندمان در بیشتر تست ها میشه، بنابراین Phenom II X2 550 از نظز تکنیکی قویتر هست.اما در واقع به خاطر شباهت های فرکانسی و ساختاری این دو مدل هم سطح هستند و مخصوصا در بازی تفاوت محسوسی ندارند

مدل Phenom II X2 توی بازار موجود نیست اما Athlon II X2 260 حدود 130 تومنه ، پردازنده های FM1 در این محدوده جایگزین شدن.

برای تحمین زدن مصرف بر اساس توان شناخته شده ی مورد نیاز برای هر قطعه نرم افزارهایی وجود داره که نمونه هاش نرم افزار شرکت تولید کننده ی پاور GREEN و نرم افزار شرکت Antec در سایتش هست.

آقا ارزش داره برم همون 560ti رو بگیرم؟؟؟
رفتم دیدن قیمت radeon hd 6950، پونصد تومن بود!!! :-o آخه قیمت 560ti حدودا 340 بود!!!!
بهترین مدل 560ti، به نظرم 560ti twin frozer II هست. برای over clock این چیکار کنم؟؟؟ یه راهنمایی یه سایت معتبری چیزی میشه معرفی کنید؟؟؟ببین فنی چیزی نباید گرفت؟

ارزش که داره، از بهترین مدلهاش هم همون مدل MSI و همچنین مدل ASUS GTX 560Ti DCU II هست که البته خیلی گرونتره/
برای اورکلاک هم عجله نکن، هنوز نخریده دلیلی نداره فکر اور کردنش باشی،

سلام فرشید جان ...

همونطور که گفتی ایراد از مادربورد بود ... همه قطعات رو دونه دونه از روی مادربورد جدا کردم و روشن کردم سیستم رو ... وقتی که رم ها رو از رو سیستم برداشتم دیگه روشن موند (البته قطعات جداگونه تست شدن و همگی سالم بودن ) ... بگذریم ... مادربورد رو بردم گارانتی ... گفتش پس فردا بیا تا بهت یه مادربورد نو بدیم ... حالا سوال من اینه که مادربورد Asus P7P55 LX تو بازار هست الان یا نه ؟ اگه نیست چه مادربوردی هم رده اون تو بازار هست از برند Asus که احتمالا گارانتی بهم پیشنهاد میده ... و اگه من بخوام یه مادربورد بهتر از اون بگیرم و مابه التفاوتش رو بدم چه مدلی از برند Asus رو پیشنهاد میکنید ... CPU i3 دارم و کارت گرافیک GTS 250 ...

کلا میخوام یه پیش زمینه ای از وضعیت مادر بورد در بازار داشته باشم که اونجا رفتم واسه مادربورد نو سرم کلاه نره ..

مرسی ...

تا اونجا که من می دونم تک و توک پیدا میشه ولی دیگه ولید نمیشه، برای پردازنده ی شما ارزش نداره برای مدل بالاتری هزینه کنید، چون سوکت 1156 هست و دیگه منسوخ شده، مدلهای مناسب شما با همون تراشه ی P55 مثل P7P55D/PRO هست.

سلام دوستان من یه مانیتور حرفه ای برای گیم می خوام سایزش فقط 23 و 24 اینچ باشه قیمت هم محدودیت ندارم. لطفا راهنمایی کنید ممنون.:)

اگه می خوای 3 بعدی بازی کنی و عینک NVIDIA 3dVISION رو هم داشته باشی مانیتور ASUS VG236H توصیه میشه که حدود 870 تومن هست، مدل 23 اینچ LED از ASUS هست و 120 هرتز که به همراه عینک میشه روش بازی سه بعدی هم کرد
اگر مدل معمولی هم می خوای SAMSUNG BX23720 از انتخابای خوب برای بازی هست. حدود 400 تومنه.

تا اونجا که من می دونم تک و توک پیدا میشه ولی دیگه ولید نمیشه، برای پردازنده ی شما ارزش نداره برای مدل بالاتری هزینه کنید، چون سوکت 1156 هست و دیگه منسوخ شده، مدلهای مناسب شما با همون تراشه ی P55 مثل P7P55D/PRO هست.

اگه بخوام در آینده CPU رو ارتقا بدم چی ؟
پس الان اگه مادربورد مدل بالاتر بگیرم پردازنده ای که در حال حاضر دارم غیر قابل استفاده میشه ؟

اگه می خوای 3 بعدی بازی کنی و عینک NVIDIA 3dVISION رو هم داشته باشی مانیتور ASUS VG236H توصیه میشه که حدود 870 تومن هست، مدل 23 اینچ LED از ASUS هست و 120 هرتز که به همراه عینک میشه روش بازی سه بعدی هم کرد
اگر مدل معمولی هم می خوای SAMSUNG BX23720 از انتخابای خوب برای بازی هست. حدود 400 تومنه.

برای سه بعدی مدل 2342p lg چطوره .؟ خوب جواب میده .؟

اگه بخوام در آینده CPU رو ارتقا بدم چی ؟
پس الان اگه مادربورد مدل بالاتر بگیرم پردازنده ای که در حال حاضر دارم غیر قابل استفاده میشه ؟

بخوای ارتقا بدی باید هم پردازنده و هم مادربرد رو با هم عوض کنی
مثلا یه پردازنده Core i5 2400 با یه مادربرد ASUS P8H61 که به ترتیب 300 و 170 تومن قیمتشون درمیاد

برای سه بعدی مدل 2342p lg چطوره .؟ خوب جواب میده .؟

بله، این مدل هم خوبه، ولی بر خلاف مدلی که من گفتم مدل Passive هست , 120 هرتز نیست و عینکش هم عینک معمولی برای دید سه بعدی هست، قیمتش خیلی پایینتر هست ولی عمق سه بعدی مدل ایسوس رو در بازیها ارائه نمیده.

بخوای ارتقا بدی باید هم پردازنده و هم مادربرد رو با هم عوض کنی
مثلا یه پردازنده Core i5 2400 با یه مادربرد ASUS P8H61 که به ترتیب 300 و 170 تومن قیمتشون درمیاد

بله، این مدل هم خوبه، ولی بر خلاف مدلی که من گفتم مدل Passive هست , 120 هرتز نیست و عینکش هم عینک معمولی برای دید سه بعدی هست، قیمتش خیلی پایینتر هست ولی عمق سه بعدی مدل ایسوس رو در بازیها ارائه نمیده.

ok .حالا این مانیتور در حالت 2 بعدی چطور عمل می کند نسبت به رقبایش.؟

ok .حالا این مانیتور در حالت 2 بعدی چطور عمل می کند نسبت به رقبایش.؟

در حالت دو بعدی هم خوبه و مشکلی نداره، از دوستان خودم هم خریدن و از نظر کیفیت و یکنواختی و کنتراست و مخصوصا طراحی ازش راضی بودن.

در حالت دو بعدی هم خوبه و مشکلی نداره، از دوستان خودم هم خریدن و از نظر کیفیت و یکنواختی و کنتراست و مخصوصا طراحی ازش راضی بودن.
ممنون فرشید جان بابت راهنمایی ها اخیرا این مدل lg e2391vr اومده بیرون این به نظرت خیلی تاثیر داره تو گیم.؟

535

بودجه کمه، با 1 تومن نمیشه اینهمه کارکرد و در بهترین حالت رو هم داشته باشه، کمترین سیستمی که توصیه میشه اینه:

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 560 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR: SAMSUNG 20A310
این سیستم با کیبورد و ماوس میشه 1586 تومن.

.

مرسی عزیز همین خوبه فقط اگر بخام گرافیک ضعیف تر باشه چی بردارم؟ در عوض cpu قوی تر شه

مرسی عزیز همین خوبه فقط اگر بخام گرافیک ضعیف تر باشه چی بردارم؟ در عوض cpu قوی تر شه

می تونی پردازنده رو 2500K برداری و البته مادربرد رو هم باید حداقل P8P67-LE برداری که بهش بخوره و در عوض گرافیک رو GTX 450 بکنی. ولی برای بازی ضعیف میشه ها.

ممنون فرشید جان بابت راهنمایی ها اخیرا این مدل lg e2391vr اومده بیرون این به نظرت خیلی تاثیر داره تو گیم.؟

مشخصاتش که عالیه، اما هنوز بررسی کارشناسی نشده و موجود هم نبوده که تست کنیم، نمی شه بدون این اطلاعات نظر داد.

Last edited by a moderator:
خداوکیلی این انصاف نیست که پست من رو پاک کنید. دست شما درد نکنه راهنمایی نخواستیم.
شما تو پست قبلی هم باز چیزی رو مشخص نکردی فقط گفتی من منظوری نداشتم و...
شما 3 یا 4 تا پست دادی که هیچکدوم معنی و مفهوم مشخصی نداشت ، لطف کن قطعاتی که نیاز داری + بودجه ت رو بگو بقیه ش با ما !
سلام الان هارد 1 ترابایت اینترنال 7200 چنده ؟
SEAGATE بین 142 تا 146 و WD CG هم 155 تومن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or