شما واسه پیش فاکتور جای مناسبی نرفتی ، بورس قطعات تو تهران میشه راسته ی میدون ولیعصر تا چهار راه ولیعصر یعنی واسه در آوردن قیمت دقیق باید تو این راسته چرخید.سلام
امروز رفتم از همین سیستم پیشنهادی شما توی پایتخت چند جا پیش فاکتور گرفتم فقط با یک سری تغییرات:
چون oc نمیکنم و یه مقدار p67 هزینه اش بالاست خواستم h67 بگیرم که هیچ جا موجود نبود! در نتیجه پیشنهاد دادن h61 usb3 یا p61 usb3 بگیرم. (ساپورت usb 3 رو لازم دارم). یکی از مغازه دارها گفت این mb برای این گرافیک پایینه و جواب نمیده!!! حرفش منطقیه؟! اگر منطقیه دلیلش چیه که جواب نمیده؟
گرافیک هم همونطور که گفتین 560 میگرم. فقط میخواستم بدونم تفاوت پرفورمنس 560 با 560ti چه قدره؟ و اصلا ارزش این اختلاف قیمت رو داره؟ یه گرافیک ati هم که از لحاظ پرفورمنس با 560 در یک سطح یا بالاتر که قیمت کمتری داشته چی میتونم بگیرم؟
پاور هم اکثرا 480 یا 530 پیشنهاد دادن چون میخوام یه مقدار قیمت رو کاهش بدم به نظرتون این مقدار برای این سیستم کفایت میکنه؟
پرفورمنس رم های 1333 با 1600 روی این سیستم چه قدر تفاوت ایجاد میکنه؟ آخه توی خود اطلاعات mb زده 1333
ممنون میشم نظر شما رو درباره ی این تغییرات بدونم. امروز اگه به مشکلی نخورم میخوام برم مجتمع کامپیوتر و این سیستم رو بخرم.
در ضمن یه مانیتور خوب ترجیحا برند asus یا سامسونگ (از ال جی دل خوشی ندارم!) که 1920*1080 رو ساپورت کنه با حداقل اندازه( که فک کنم 23' باشه) معرفی کنید که قیمتش هم پایین باشه.
2ms یا 5ms بودن توی بازی تاثیر داره؟
ببخشید که سوالات زیاد شد
پبشاپیش ممنون
نه ...با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
آقا ما یک سیتم با بودجه یک میلیون و نیم مخصوص گیم میخوایم که در حد حرفه ای حرفه ای باشد
در ضمن ما cpu را قبلا خریدیم مدل cpu هم( phenom2x4 955 AMD)و مانتیتور را هم قبلا خریداری کردیم حالا خواهشا باقی قطعات را رد حد بودجه یک و نیم میلیون تومان پیشنهاد بدید
راستی اگه ما مثلا دو تا گرافیک بگیریم sli کنیم به نظرتون چطوره ؟ مثلا دو تا کارت 460gtx
با تشکر از کمکتون
با 30 35 تومن بالاتر میتونی Logitech X-530 رو در نظر بگیری.دوستان اسپیکر خوب حدود 100 تومن چی بگیرم؟
واسه قیمت دقیق بهتره تا شنبه صبر کنی.سلام.
قیمت اینا رو میخوام.
intel core i5 2300
intel core i5 2400
intel core i5 2500k
شما حدودا 5 ماه پیش درخواست سیستم دادی با همین توضیحات که جواب داده شد ، از اون تاریخ 20 روز بعدش هم شما باز همین سوال رو پرسیدی که دوستان بازم جواب دادن و... حالا میشه بگید تکرار این سوال تو این مدت چه معنی داره ؟!سلام
می خواستم یه سیستم معرفی کنید حداقل چهار سال جواب بده من فقط بازیای استراتژیک بازی می کنم
بودجمم 2000000T
مانیتورو حذف کنید قبلا گرفتم
ممنون
خوب امروز شنبه است.با 30 35 تومن بالاتر میتونی Logitech X-530 رو در نظر بگیری.
واسه قیمت دقیق بهتره تا شنبه صبر کنی.
با تشکر از راهنماییتون پس شما 6950 را توصیه میکنیدنه ...
با اون cpu دور و بر sli نچرخ . من داشتم اونو. به نظر من بهترین کار اینه که بری یه 6950 بگیری اگه بودجه نرسید 560 . در هر صورت باید cpu رو oc کنی اگه بالاتر از 560 می گیری . در غیر اینصورت 100 % تو یه سری عناوین bottleneck می شه برای gpu .یه فن درست حسابی بگیر مثل 212 + coolermaster . اون cpu رو اگه حرفه ای oc کنی تا 25 % کاراییش بالا می ره . sli هزینتو از هر لخاظ بالا می بره پاور بالاتر می خوای . مادر بورد حرفه ای می خوای و حتی cpu رو بیشتر از تک کارت تحت فشار قرار می ده . اگه cpu خفن داشتی من بهت توصیه می کردم اما الان نه.
قطعاتم بچه ها تو بازارن بهتر راهنمایی می کنن .
خوب امروز شنبه است.
میتونی اینارو در نظر بگیری :دوستان یه سستم واسه گیم میخوام که بشه بازی های روز رو اجرا کرد و راحت تا چند سال جواب بده ( دیگه اونقد گرون نباشه من به رزولوشن مدیوم هم راضیم ...!!!حتما نباید full hd بازی کنیم که
...!!! )![]()
بودجه هم ماکس تا 1 تومن .
فقط Main - CPU _ Ram - VGA
باقیشو دارم .
ممنون
دوستان اسپیکر خوب حدود 100 تومن چی بگیرم؟
سلام فرشید جان
یه کیس در حد 1.500 میخوام
اور کلاک هم نمیکنم
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
آقا ما یک سیتم با بودجه یک میلیون و نیم مخصوص گیم میخوایم که در حد حرفه ای حرفه ای باشد
در ضمن ما cpu را قبلا خریدیم مدل cpu هم( phenom2x4 955 AMD)و مانتیتور را هم قبلا خریداری کردیم حالا خواهشا باقی قطعات را رد حد بودجه یک و نیم میلیون تومان پیشنهاد بدید
راستی اگه ما مثلا دو تا گرافیک بگیریم sli کنیم به نظرتون چطوره ؟ مثلا دو تا کارت 460gtx
با تشکر از کمکتون
با تشکر از راهنماییتون پس شما 6950 را توصیه میکنید
فقط یک مورد مادربورد چی بگیریم؟
دوستان یه سستم واسه گیم میخوام که بشه بازی های روز رو اجرا کرد و راحت تا چند سال جواب بده ( دیگه اونقد گرون نباشه من به رزولوشن مدیوم هم راضیم ...!!!:d حتما نباید full hd بازی کنیم که :d ...!!! )
بودجه هم ماکس تا 1 تومن .
فقط Main - CPU _ Ram - VGA
باقیشو دارم .
ممنون
مادربرد گیگا قیمت ندارم، مادربرد ASUS برای X79 موجود هست و توصیه میشه. رم هم باید 16 گیگ باشه ، نه 8 گیگسلام فرشید جان یه راهنمایی می خواستم بگیرم اگه تونستی ترجیا یه قیمت هم می خواستم. من می خوام ارتقا بدم سیستمو اینارو انتخاب کردم ببین چجوریاست.؟
main : GIGABYTE - GA-X79-UD3
Cpu: Intel Core i7-3820 Sandy Bridge-E 3.6GHz
gpu:msi gtx 680
memory :corsair xms 8gb ddr3 bus 2000
قیمت محدودیت ندارم