مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اساتید میخوام یه کیس ببندم واسه کارهای معمولی. نه گیم و برنامه های خاص و این چیزا.چه سیستمی ببندم خوبه؟طرفای چقدر میشه؟
البته حداقل بازی هایی در حد limbo رو بکشه:d
میخوام 600 تا 700 باشه.حالا 710 عیب نداره ولی 750 دیگه بودجم نمیکشه:d

این پیشنهاد میشه :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data gs 4gb 2x2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : n/a
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum 2

حدودا 725 730 تومن در میاد.

آقا شرمنده ولی این گرافیکش Onboard هست؟میشه یه سیستم دیگه بگید که VGA جدا داشته باشه آخه قبلا از این آنبورد بودن بد ضربه خوردم دیگه اعتماد ندارم
مثلا فکر کنم هارد و رم هم واسم زیاد باشن.هارد 250 بیشتر به کارم میاد.واسه همین از بقیه قطعات کم کنید که پول VGA جور بشه

سلام
فرشید جان من می خوام یک مادربرد از برند ایسوس و یک cpu intel بگیرم بودجه هم بین 600 تا 700
این قطعات هم از سیستم قبلی دارم
RAM:CORSAIR XMS3 8GB
VGA:MSi GTX560ti
POWER:GREEN 685B
CASE X3
ممنون

CPU:CORE i5 2500K
M/B:ASUS P8Z68V/MSI P67A-GD55

مادربرد هم هر کدوم از اون مدلها رو بگیری انتخابهای اول هستن و مناسبن.

ممنون. کیفیتشون خوبن؟ باطری قلمی میخورن؟ خراب نمیشن؟
یعنی کلا 6 ماه جواب میده واقعا؟

بسته به نوع باطری و کیفیتش و میزان مصرف حداکثر تا 6 ماه، در حالت عادی کمتر هست البته، ولی از تمام مدلهای متفرقه و حتی رقیب، با فاصله بهتر کار می کنه،
در کیفیت مدلهای مایکروسافت شک نکن.

آقا شرمنده ولی این گرافیکش Onboard هست؟میشه یه سیستم دیگه بگید که VGA جدا داشته باشه آخه قبلا از این آنبورد بودن بد ضربه خوردم دیگه اعتماد ندارم
مثلا فکر کنم هارد و رم هم واسم زیاد باشن.هارد 250 بیشتر به کارم میاد.واسه همین از بقیه قطعات کم کنید که پول VGA جور بشه
واسه یه کارت گرافیک جدا حداقل باید 80 تومن هزینه کنید که از نظر کارایی فرق چندانی با این گرافیک مجتمع نداره در اصل فقط پول شما دور ریخته میشه !
هارد 250 که موجود نیست تفاوت 2GB رم هم نهایت 26 27 تومن میشه ولی از اونطرف به شدت راندمان سیستم رو کاهش میده !
در مورد آنبورد هم اگه قرار باشه با این باور دنبال خرید باشیم که دیگه سازنده ها باید جمع کنن برن !
یه DVDRW معرفی کنید قیمتش هم رو 50ت اینا باشه !
انقدر هزینه نیازی نیست DVD-RWها موجود اکثرا در یه حد و کیفیت هستن مگر اینکه مورد خاصی مد نظر باشه ، میتونی SAMSUNG 24X SATA رو در نظر بگیری.

فرشید جان تصمیم گرفتم مانیتور رو عوض کنم.2 تا سوال: 1 اینکه ایا lcd با led توی کیفیت تصویر خیلی فرق دارن؟خودم که تفاوت محسوسی نمیبینم.2 نظرت درباره lcd p23500 23 inch با res 1920*1080 چیه؟ اگه پیشنهادی هم داری با ذکر قیمت بدی استفاده میکنم.

سلام
ببخشید قیمت Maxtor Basic 500GB اکسترنال پاسپورتی چنده؟
کلا" 500 گیگ و 1 چنده
اک و دسته دو ممنون

قیمتش 180 تومن هست فعلا برای اون مدل
مدل Goflex هم با USB 3.0 حدود 210 تومن هست، دیگه 500 گیگی از برند دیگه ای موجود نیست مگر متفرقه ها

مدلهای 1 ترابایتی هم از 250 تومن بهب الا شروع میشن، دست دوم هم نداره، نمی دونم دوستان چرا جدیدا عادت کردن هر چی می پرسن قیمت دست دوم بگیرن، چون ربطی به تاپیک نداره اصلا

فرشید جان تصمیم گرفتم مانیتور رو عوض کنم.2 تا سوال: 1 اینکه ایا lcd با led توی کیفیت تصویر خیلی فرق دارن؟خودم که تفاوت محسوسی نمیبینم.2 نظرت درباره lcd p23500 23 inch با res 1920*1080 چیه؟ اگه پیشنهادی هم داری با ذکر قیمت بدی استفاده میکنم.

بله که فرق دارن، توی کنتراست و یکنواختی تصویر تفاوت دارن، اون مدل 23500 هم که خیلی قدیمیه و LCD هست، دیگه توی بازار نیست.
می تونی SAMSUNG Px23720 رو باحدود 410 تومن یا SAMSUNG BX2250 رو با 350 تومن بخری.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه سیستم 2500k می خوام ببندم . لطفا" یک مادربورد باقیمت مناسب معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه :
1 - 2 تا pci - x داشته باشه که همزمان حداقل x8 کار کنند ( 2 تا vga دارم)
2 - usb 3 داشته باشه
3 - برای اوور کلاک مناسب باشه ( بعنی درست حسابی و بدون نوسان برق رو برای cpu تامین کنه ( فاز های مادربورد برام مهمه)
4 - ترجیحا" از gpu پردازنده استفاده کنه (z68 ) . اما خوب این یکی خیلیم مهم نیست.
یه تحقیقی روی مادربورد کردم به نظرم z68 extreme 3 (gen3) Asrock مناسب بود. اما حقیقتش از همه ی برند ها و موجود بودنشون در بازار اطلاع کافی ندارم .
لطفا" قیمتش رو هم بگید
این مادربوردیم که خودم پیدا کردم کمتر از 280 نمی دن . حالا موندم با دلار چقدری حساب می کنن چون 130 دلاره .

---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------

در مورد این که پردازنده ی قویتر نیاز هست میشه یه توضیحی بدید ؟

نظرتون در مورد این چیه ؟
این که بد نیست ؟ میشه یه مقایسه ای با اون سیستم که پیشنهاد دادید بکنید ؟

اقا نکنی این کاروها !!!!!!!!!!!!
حرف گوش کن . هر چیزی بالاتر از 6870 یا 560 می خوای ببندی دیگه AMD رو کلا" فراموش کن . من این کارو کردمو رو تجربه ی شخصیمو می گم بهت تازه cpu من یه 20 درصدی اور شده بود که از اینی که شما می خوای بخری بالاتر می شه. منم 2 تا 6870 دارم که واقعا" ترکیب خفنیه اما نه با phenom یا حتی bulldozer . من توی crysis 1 یه جاهایی از 40 درصد توان کارتام استفاده می شه به خاطرضعف پردازنده . کلا" AMD تا رسیدن sandy bridge ارزش خریدن داشت برای این جور سیستم ها.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه سیستم 2500k می خوام ببندم . لطفا" یک مادربورد باقیمت مناسب معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه :
1 - 2 تا pci - x داشته باشه که همزمان حداقل x8 کار کنند ( 2 تا vga دارم)
2 - usb 3 داشته باشه
3 - برای اوور کلاک مناسب باشه ( بعنی درست حسابی و بدون نوسان برق رو برای cpu تامین کنه ( فاز های مادربورد برام مهمه)
4 - ترجیحا" از gpu پردازنده استفاده کنه (z68 ) . اما خوب این یکی خیلیم مهم نیست.
یه تحقیقی روی مادربورد کردم به نظرم z68 extreme 3 (gen3) Asrock مناسب بود. اما حقیقتش از همه ی برند ها و موجود بودنشون در بازار اطلاع کافی ندارم .
لطفا" قیمتش رو هم بگید
این مادربوردیم که خودم پیدا کردم کمتر از 280 نمی دن . حالا موندم با دلار چقدری حساب می کنن چون 130 دلاره .

از مادربردای ASUS سری P67 مثل P8P67 و بالاتر و سری Z68 مثل P8Z68V و بالاتر می تونی انتخاب کنی،
برای پردازنده ی شما Gen 3 بودنش مهم نیست چون به هر حال پردازندتون Gen 3 نیست، اما اگر برای بعدها بخواید کارت Gen 3بزارید که با سرعت اسمیش هم کار کنه دیگه باید سراغ مادربردای سری Z77 برید، کلا مادربردای P67 که دیگه تولیدشون داره صفر میشه، گرون شدن وحشتناک، مادربردای روز هم Z77 هستن که دارن ارزونتر میشن، پس خریدشون به صرفه تر هست.

سلام فرشید جان

بالاخره ADSL شاتل راه افتاد ... میخوام یه هاب بگیرم برای به اشتراک گذاری اش ، چون روتر فقط یه دونه جای کابل Lan داره .
یه هاب با مینیمم پورت که برند خوبی هم باشه معرفی میکنی بهم !؟ قیمتش هم میدونی در چه حدوده !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or