Killer Queen
کاربر سایت
ممنون. کیفیتشون خوبن؟ باطری قلمی میخورن؟ خراب نمیشن؟
ساخت مایکروسافت که بد نمیشه..
باطری قلمی میخوره، بسته به مدلش بالا شیش ماه جواب میده
از سایت مایکروسافت میتوانی مدل ها و امکاناتش رو نگاه کنی
سلام
فرشید جان من می خوام یک مادربرد از برند ایسوس و یک cpu intel بگیرم بودجه هم بین 600 تا 700
این قطعات هم از سیستم قبلی دارم
RAM:CORSAIR XMS3 8GB
VGA:MSi GTX560ti
POWER:GREEN 685B
CASE X3
ممنون
ممنون. کیفیتشون خوبن؟ باطری قلمی میخورن؟ خراب نمیشن؟
یعنی کلا 6 ماه جواب میده واقعا؟
واسه یه کارت گرافیک جدا حداقل باید 80 تومن هزینه کنید که از نظر کارایی فرق چندانی با این گرافیک مجتمع نداره در اصل فقط پول شما دور ریخته میشه !آقا شرمنده ولی این گرافیکش Onboard هست؟میشه یه سیستم دیگه بگید که VGA جدا داشته باشه آخه قبلا از این آنبورد بودن بد ضربه خوردم دیگه اعتماد ندارم
مثلا فکر کنم هارد و رم هم واسم زیاد باشن.هارد 250 بیشتر به کارم میاد.واسه همین از بقیه قطعات کم کنید که پول VGA جور بشه
انقدر هزینه نیازی نیست DVD-RWها موجود اکثرا در یه حد و کیفیت هستن مگر اینکه مورد خاصی مد نظر باشه ، میتونی SAMSUNG 24X SATA رو در نظر بگیری.یه DVDRW معرفی کنید قیمتش هم رو 50ت اینا باشه !
سلام
ببخشید قیمت Maxtor Basic 500GB اکسترنال پاسپورتی چنده؟
کلا" 500 گیگ و 1 چنده
اک و دسته دو ممنون
فرشید جان تصمیم گرفتم مانیتور رو عوض کنم.2 تا سوال: 1 اینکه ایا lcd با led توی کیفیت تصویر خیلی فرق دارن؟خودم که تفاوت محسوسی نمیبینم.2 نظرت درباره lcd p23500 23 inch با res 1920*1080 چیه؟ اگه پیشنهادی هم داری با ذکر قیمت بدی استفاده میکنم.
در مورد این که پردازنده ی قویتر نیاز هست میشه یه توضیحی بدید ؟
نظرتون در مورد این چیه ؟
این که بد نیست ؟ میشه یه مقایسه ای با اون سیستم که پیشنهاد دادید بکنید ؟
سلام
من یه سیستم 2500k می خوام ببندم . لطفا" یک مادربورد باقیمت مناسب معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه :
1 - 2 تا pci - x داشته باشه که همزمان حداقل x8 کار کنند ( 2 تا vga دارم)
2 - usb 3 داشته باشه
3 - برای اوور کلاک مناسب باشه ( بعنی درست حسابی و بدون نوسان برق رو برای cpu تامین کنه ( فاز های مادربورد برام مهمه)
4 - ترجیحا" از gpu پردازنده استفاده کنه (z68 ) . اما خوب این یکی خیلیم مهم نیست.
یه تحقیقی روی مادربورد کردم به نظرم z68 extreme 3 (gen3) Asrock مناسب بود. اما حقیقتش از همه ی برند ها و موجود بودنشون در بازار اطلاع کافی ندارم .
لطفا" قیمتش رو هم بگید
این مادربوردیم که خودم پیدا کردم کمتر از 280 نمی دن . حالا موندم با دلار چقدری حساب می کنن چون 130 دلاره .