مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
ببخشید قیمت Maxtor Basic 500GB اکسترنال پاسپورتی چنده؟
کلا" 500 گیگ و 1 چنده
اک و دسته دو ممنون

قیمتش 180 تومن هست فعلا برای اون مدل
مدل Goflex هم با USB 3.0 حدود 210 تومن هست، دیگه 500 گیگی از برند دیگه ای موجود نیست مگر متفرقه ها

مدلهای 1 ترابایتی هم از 250 تومن بهب الا شروع میشن، دست دوم هم نداره، نمی دونم دوستان چرا جدیدا عادت کردن هر چی می پرسن قیمت دست دوم بگیرن، چون ربطی به تاپیک نداره اصلا

فرشید جان تصمیم گرفتم مانیتور رو عوض کنم.2 تا سوال: 1 اینکه ایا lcd با led توی کیفیت تصویر خیلی فرق دارن؟خودم که تفاوت محسوسی نمیبینم.2 نظرت درباره lcd p23500 23 inch با res 1920*1080 چیه؟ اگه پیشنهادی هم داری با ذکر قیمت بدی استفاده میکنم.

بله که فرق دارن، توی کنتراست و یکنواختی تصویر تفاوت دارن، اون مدل 23500 هم که خیلی قدیمیه و LCD هست، دیگه توی بازار نیست.
می تونی SAMSUNG Px23720 رو باحدود 410 تومن یا SAMSUNG BX2250 رو با 350 تومن بخری.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه سیستم 2500k می خوام ببندم . لطفا" یک مادربورد باقیمت مناسب معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه :
1 - 2 تا pci - x داشته باشه که همزمان حداقل x8 کار کنند ( 2 تا vga دارم)
2 - usb 3 داشته باشه
3 - برای اوور کلاک مناسب باشه ( بعنی درست حسابی و بدون نوسان برق رو برای cpu تامین کنه ( فاز های مادربورد برام مهمه)
4 - ترجیحا" از gpu پردازنده استفاده کنه (z68 ) . اما خوب این یکی خیلیم مهم نیست.
یه تحقیقی روی مادربورد کردم به نظرم z68 extreme 3 (gen3) Asrock مناسب بود. اما حقیقتش از همه ی برند ها و موجود بودنشون در بازار اطلاع کافی ندارم .
لطفا" قیمتش رو هم بگید
این مادربوردیم که خودم پیدا کردم کمتر از 280 نمی دن . حالا موندم با دلار چقدری حساب می کنن چون 130 دلاره .

---------- نوشته در 01:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------

در مورد این که پردازنده ی قویتر نیاز هست میشه یه توضیحی بدید ؟

نظرتون در مورد این چیه ؟
این که بد نیست ؟ میشه یه مقایسه ای با اون سیستم که پیشنهاد دادید بکنید ؟

اقا نکنی این کاروها !!!!!!!!!!!!
حرف گوش کن . هر چیزی بالاتر از 6870 یا 560 می خوای ببندی دیگه AMD رو کلا" فراموش کن . من این کارو کردمو رو تجربه ی شخصیمو می گم بهت تازه cpu من یه 20 درصدی اور شده بود که از اینی که شما می خوای بخری بالاتر می شه. منم 2 تا 6870 دارم که واقعا" ترکیب خفنیه اما نه با phenom یا حتی bulldozer . من توی crysis 1 یه جاهایی از 40 درصد توان کارتام استفاده می شه به خاطرضعف پردازنده . کلا" AMD تا رسیدن sandy bridge ارزش خریدن داشت برای این جور سیستم ها.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه سیستم 2500k می خوام ببندم . لطفا" یک مادربورد باقیمت مناسب معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه :
1 - 2 تا pci - x داشته باشه که همزمان حداقل x8 کار کنند ( 2 تا vga دارم)
2 - usb 3 داشته باشه
3 - برای اوور کلاک مناسب باشه ( بعنی درست حسابی و بدون نوسان برق رو برای cpu تامین کنه ( فاز های مادربورد برام مهمه)
4 - ترجیحا" از gpu پردازنده استفاده کنه (z68 ) . اما خوب این یکی خیلیم مهم نیست.
یه تحقیقی روی مادربورد کردم به نظرم z68 extreme 3 (gen3) Asrock مناسب بود. اما حقیقتش از همه ی برند ها و موجود بودنشون در بازار اطلاع کافی ندارم .
لطفا" قیمتش رو هم بگید
این مادربوردیم که خودم پیدا کردم کمتر از 280 نمی دن . حالا موندم با دلار چقدری حساب می کنن چون 130 دلاره .

از مادربردای ASUS سری P67 مثل P8P67 و بالاتر و سری Z68 مثل P8Z68V و بالاتر می تونی انتخاب کنی،
برای پردازنده ی شما Gen 3 بودنش مهم نیست چون به هر حال پردازندتون Gen 3 نیست، اما اگر برای بعدها بخواید کارت Gen 3بزارید که با سرعت اسمیش هم کار کنه دیگه باید سراغ مادربردای سری Z77 برید، کلا مادربردای P67 که دیگه تولیدشون داره صفر میشه، گرون شدن وحشتناک، مادربردای روز هم Z77 هستن که دارن ارزونتر میشن، پس خریدشون به صرفه تر هست.

سلام فرشید جان

بالاخره ADSL شاتل راه افتاد ... میخوام یه هاب بگیرم برای به اشتراک گذاری اش ، چون روتر فقط یه دونه جای کابل Lan داره .
یه هاب با مینیمم پورت که برند خوبی هم باشه معرفی میکنی بهم !؟ قیمتش هم میدونی در چه حدوده !؟

از مادربردای ASUS سری P67 مثل P8P67 و بالاتر و سری Z68 مثل P8Z68V و بالاتر می تونی انتخاب کنی،
برای پردازنده ی شما Gen 3 بودنش مهم نیست چون به هر حال پردازندتون Gen 3 نیست، اما اگر برای بعدها بخواید کارت Gen 3بزارید که با سرعت اسمیش هم کار کنه دیگه باید سراغ مادربردای سری Z77 برید، کلا مادربردای P67 که دیگه تولیدشون داره صفر میشه، گرون شدن وحشتناک، مادربردای روز هم Z77 هستن که دارن ارزونتر میشن، پس خریدشون به صرفه تر هست.

برای این که پهنای باند pci - x بالاتر بره هم باید پردازنده sandy bridge -E باشه هم vga ها باید pci3 باشند؟ یا این که cpu ربطی نداره ؟ من 2 تا 6870 دارم پردازنده هم نخریدم هنوز . ولی هر چی بگیرم تا 3 سالی عوضش نمی کنم.
اون مادر بورد اولی که هیچ چی x16-x4 هست . دومی هم 430 تومنه !!!! . اون ازراک 280 بود با همون کانفیگ.
قیمت ایم z77 ها رم اگه ممکنه بگید .
ممنون از پاسختون

آخرین ویرایش:
برای این که پهنای باند pci - x بالاتر بره هم باید پردازنده sandy bridge -E باشه هم vga ها باید pci3 باشند؟ یا این که cpu ربطی نداره ؟ من 2 تا 6870 دارم پردازنده هم نخریدم هنوز . ولی هر چی بگیرم تا 3 سالی عوضش نمی کنم.
اون مادر بورد اولی که هیچ چی x16-x4 هست . دومی هم 430 تومنه !!!! . اون ازراک 280 بود با همون کانفیگ.
قیمت ایم z77 ها رم اگه ممکنه بگید .
ممنون از پاسختون

برای PCI 3.0 هم باید پردازنده،هم مادربرد و هم گرافیک همزمان PCI-ex 3.0 باشند، پردازنده یا باید SandyBridge-E باشه یا همین Ivy Bridge ها
اینا بخث تئوری هست، در مقام مقایسه سرعت، هنوز PCI 3.0 افزایش راندمانی برای کارتای جدید هم نسبت به PCI 2.0 نداره

شما نمی تونی هم دنبال مادربرد ارزون قیمت باشی و هم بخوای تمام اون امکانات رو داشته باشه

ASUS Z77 deluxe 670T
sabertooth Z77 499T

سلام فرشید جان

بالاخره ADSL شاتل راه افتاد ... میخوام یه هاب بگیرم برای به اشتراک گذاری اش ، چون روتر فقط یه دونه جای کابل Lan داره .
یه هاب با مینیمم پورت که برند خوبی هم باشه معرفی میکنی بهم !؟ قیمتش هم میدونی در چه حدوده !؟

پس اونی که دارید روتر نیست، روتر فقط با پورتهای 4 تایی موجود هست
اگر فقط هاب سوییچ می خوای که می تونی با 15 تومن یه 5 پروت بگیری، اگر می خوای از چند تا سیستم همزمان استفاده کنی که بهتره یه مودم روتر بگیری و جایگزین دستگاه فعلی کنی. یه مدل مثل Linksys WAG 120 که 70 تومن قیمت داره.

آخرین ویرایش:
اقا شرمنده یه سوال دیگه ...
این مین asrock z68extreme3 gen3 پردازنده های ivy bridge روساپورت می کنه ؟
من تو سایتش دیدم نوشته با پردازنده های نسل سوم اینتل pic-e 3 میشه !!!! اگه این جوریه چه کاریه من برم مادربورد 500 تومنیه z77 بگیرم ؟
در ضمن اصلا" ivy bridge تو ایران اومده ؟ من تو این سایتا فقط sandy bridge- E دیدم .
پیشاپیش ممنون از وقتی که می گذارید .

اقا شرمنده یه سوال دیگه ...
این مین asrock z68extreme3 gen3 پردازنده های ivy bridge روساپورت می کنه ؟
من تو سایتش دیدم نوشته با پردازنده های نسل سوم اینتل pic-e 3 میشه !!!! اگه این جوریه چه کاریه من برم مادربورد 500 تومنیه z77 بگیرم ؟
در ضمن اصلا" ivy bridge تو ایران اومده ؟ من تو این سایتا فقط sandy bridge- E دیدم .
پیشاپیش ممنون از وقتی که می گذارید .

آقا فرهاد می خوای زرنگ بازی دربیاری ولی همیشه جور در نمیاد!

اول اینکه پردازنده های Ivy روی مادربردای بجز Z77 فعلا اورکلاک نمیشن
دوم اینکه Z77 بجز PCI 3.0 دارای پورتهای داخلی یا Native USB 3.0 هست که مدلای Z68 و P67 این قابلیت رو با تراشه های اضافی دارند که تازه پهنای باند آزاد مادربرد رو مصرف می کنه
پردازنده های 3770K اومدن و پردازنده های 3570K هم بزودی می رسن.

سلام . ببخشید ارزونترین مین برد 1155 اینتل که Multi VGA ساپورت کنه چنده ؟

اگه Multi GPU منظورت هست برای دو یا چند کارت گرافیک که مادربردای رده متوسط به بالا که حداقل 2 تا اسلات 16X داشته باشن و حالت X16*X4 داشته باشن می تونن از CF برای کارتای AMD پشتیبانی کنن، برای SLI که داستان پیچیده تر هست و هم باید مادربرد لایسنس NVIDIA داشته باشه و هم حد اقل X8*8X کار کنه.

من ASUS P8H67 رو میشناسم که ارزونترین بود ولی الان بالای 300 تومن هست، از برندای دیگه مثل MSI یا ASROCK مدلی به ذهنم نمی رسه.

سلام . ببخشید ارزونترین مین برد 1155 اینتل که Multi VGA ساپورت کنه چنده ؟

رفیق اگه برای 2 تا 6870 می خوای یا هر سیستم multi gpu نباید سراغ ارزوناش بری چون پهنای باند pic - x مهمه و برد های ارزون عموما" x16-x4 هستند. شما باید یه چیزی بگیری که روی multi gpu حداقل x8 - x8 کار کنه یا ترجیحا" x16- x16 . روی این قضیه یه کم search کن تو گوگل دستت میاد. اگر می خوایی مین ارزون برداری بهترین کار اینه که قید MULTI GPU رو بزنی . من که می گم پاشو برو همین asrock که صحبتش بودو بگیر اگه دنبال sandy bridge هستی .هم x8 - x8 هست . هم هر دو حالت sli و CF رو ساپورت می کنه. یه نظر من با این قیمت بهترین گزینس .
باز دوستان قطعا" نظرای بهتری دارند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or