این پیشنهاد میشه :سلام خدمت اساتید عزیز
با 800تومن سیستمی با گرافیک انبورد چی پیشنهاد می شه؟ فقط کیس.
ممنون
سلام
اگه قطعات زير بازار موجوده لطفا با قيمت بگيد.ممنون
ASUS VS248H-P BLACK 24
ASUS SABERTOOTH Z77
ASUS P8Z77-V PRO
ASUS P8Z77-V
ASUS P8Z77-V LE
ASUS P8Z77-V LX
ASUS P8Z77-V LK
مدل P8P67-LE يك ماه پيش 200.000 بود الان شده 350.000 تومن جريان چيه!!!
بماند يك بنده خدايي:d
با سلام
قصد خرید یک اسپیکر با حداکثر قیمت 200 هزار تومان رو دارم . خودم دو مدل لایجیتک و میکرو لب رو مد نظر دارم . اگه مدل بهتری در نظر دارید بهم پیشنهاد بدید . فقط یک مدل نباشه چند تا رو بگید که در صورتی که از یکی نتونستم سفارش بدم بتونم مدل دیگه رو پیدا کنم.
بعد میخواستم بدونم این اسپیکر ها مدلی هم هست که کابل HDMI بخواهد . اخه من تو تنظیمات ps3 برای صدا دیدم که گزینه ی ورودی HDMI داره می خواستم بدونم که کارکرد این نوع کابل برای صدا چگونه هست؟؟؟
ممنون از جواب هایی که میدید ..
یعنی هر دو مادر بورد وایلس داخلی دارن ؟؟
-----------------
خوب همون رم رو اگر معرفی کنید ممنون میشم ....
در مورد اون مین طبق آماری که گرفتم این چند روز قیمتا با اختلاف شدید اعلام میشده یعنی به اختلاف 1 ساعت قیمت از 250 تا 370 تومن هم رفته و همینجور بین این رنج متغیر بوده آخرین قیمتی که من امروز صبح داشتم 245 تومن بود.واقعن بعضی سایتا بر چه اساسی قیمت ها رو الکی بالا میزنن؟ همین PHP67 LE رو یه سایت خیلی معروف! زده 300 تومن در حالی که آقا رامین که اشراف بر بازار دارن میگن 245! تفاوت قیمت کم هم نیست! زیاده! دارم کم کم مطمئن میشم با قیمت های این سایتا واسه سیستمم برنامه ریزی نکنم! یه سوال داشتم خدمت دوستان من بخوامن این سیستم رو ببندم حالا فعلن گرافیک رو فاکتور بگیرید ! چقدر واسم در میاد؟
I5 2400
PHP67 LE
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB)
CASE: X3
POWER:GREEN 535
اقا فرشاد میشه قیمت هردو پک رم رو هم بگین ؟؟ ممنون از شما ...
یک سوال دیگه پک های 12 گیگ بندازیم مشکلی پیش میاد ؟
---------
این اسپیکر ها یک ورودی عجیب داره مثل مانیتوره اون برا چیه ؟
با سلام
قصد تعویض CPU،MB و Ram رو داشتم.
CPU میخوام Core i5 باشه.
بر همین اساس میشه CPUو RAM و MB معرفی کنید.
قیمت هم اگر بدید که خیلی خوب میشه. اوضاع مالی هم بد نیست، اما خوب نمیخوام زیاد گرون هم دربیاد.
CPU:INTEL Core i5 2400 360T
RAM:2*4GB CORSIAR DDR3 120T
M/B:MSI P67A-C45 190T
که 670 تومن میشه و قطعات خوبی هم محسوب میشن.