مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقا فرشید ممنونم از راهنماییت
اگه لطف کنی قیمت تک تک قطعه ها و همینطور cpu i7 2600k رو هم بنویسی ممنون میشم

اگه امکان داشت که می نوشتم، قیمتا متغیر هست و روزانه عوض میشه، قیمت محاسبه شده هم حدودی هست.قیمت جمع مهم هست که باید در نظر بگیری.

خوب دلیلش مشخصه این کارت بدرد بازی نمیخوره فقط در حد یه خروجی تصویر هستش ، حجم حافظه بالاتر تو کارت گرافیک هم به تنهایی قدرت کارت رو مشخص نمیکنه !
در کل شما مشخصات دقیق سیستم فعلی ت + بودجه ای که میخوای هزینه کنی رو بگو تا ما بتونیم نظر بدیم.

فرشید خان
قیمت هارد 1 ترا چنده؟
من 1ترا سبزه وسترن دارم میخاستم ببینم سرعت کارکردش نسبت هاردای دیگه چقدر فرق داره؟
قیمت 2ترا لطف کن
مرسی

سلام.من یه رم 2 دارم و یه geforce 9400.بازیا برام آهسته اجرا میشن.اگه یه رم 2 دیگه و یه گرافیک 2gb بخرم میتونم خوب بازی کنم؟

اگه کارت بازی خوب می خوای نباید به رمش توجه کنی، مدلش خیلی مهمتر هست، یه مدل خوب هم بالای 150 یا 200 تومن قیمت داره، اول گرافیک رو ارتقا بده، بعد رم رو 4 گیگ کن/

فرشید خان
قیمت هارد 1 ترا چنده؟
من 1ترا سبزه وسترن دارم میخاستم ببینم سرعت کارکردش نسبت هاردای دیگه چقدر فرق داره؟
قیمت 2ترا لطف کن
مرسی

سلام
الان 1 ترابایت Seagate و WD دورپایین با گارانتی متفرقه حدود 175 تومن شده
1 ترابایت معمولی گارانتی سازگار هم بالای 180 تومن اعلام میشه. مدلهای دور بالا هم که از 190 تا 220 برای مدل WD BLACK هستن.

مدل 2 ترابایتی رو قیمت نداشتم امروز ، خیلی کمه هنوز.

یادم رفت بگم، هاردهای سری وسترن گرین کندترین هاردهای بازار هستن، دورشون 5400 دور هست، ولی کش 32 و 64 مگی دارن.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خسته نباشید اقا فرشید 3 تا سوال ازتون دارم 1-ایا پردازنده i7 2600k با i7 2600 فرقشون فقط در همون گرافیکشون هست یا فرقهای دیگری هم دارند؟2-این پردازنده i7 2600k چقدر نسبت به پردازنده i5 2500k در بازیها راندمان بهتری ایا تفاوت خیلی محسوس هست؟3- برای پردازنده i7 2600k کدوم یکی از این دو مادربورد رو پیشنهاد میکیند p8p67 یا مادربورد GIGABYTE - Z68AP-D3 که دومی دارای تراشه z68 هست(با قیمت 270) این پردازنده رو کدوم از این مادربوردها راندمان بهتری داره و یا اینکه شما خرید برند دومیی رو به صلاح میدونید با توجه به اینکه قسمتهای برند اولی بسیار گرون شدن؟ممنون میشم جواب سوالاتم بدید با تشکر

سلام دوستان خسته نباشید اقا فرشید 3 تا سوال ازتون دارم 1-ایا پردازنده i7 2600k با i7 2600 فرقشون فقط در همون گرافیکشون هست یا فرقهای دیگری هم دارند؟2-این پردازنده i7 2600k چقدر نسبت به پردازنده i5 2500k در بازیها راندمان بهتری ایا تفاوت خیلی محسوس هست؟3- برای پردازنده i7 2600k کدوم یکی از این دو مادربورد رو پیشنهاد میکیند p8p67 یا مادربورد GIGABYTE - Z68AP-D3 که دومی دارای تراشه z68 هست(با قیمت 270) این پردازنده رو کدوم از این مادربوردها راندمان بهتری داره و یا اینکه شما خرید برند دومیی رو به صلاح میدونید با توجه به اینکه قسمتهای برند اولی بسیار گرون شدن؟ممنون میشم جواب سوالاتم بدید با تشکر

1- فرقشون در آنلاک بودن ضریب پردازنده هست که باهاش میشه سری K رو تا حد زیادی اورکلاک کرد و راندمان هدیه جایزه گرفت!
2- در بازیها تفاوت محسوسی نداره،اصولا اون 2 مگ کش بیشتر و یه مقدار فرکانس بالاتر و قابلیت HT توی بیشتر بازییها تفاوتی ایجاد نمی کنه.
3- سری K رو فقط باید روی مادربردهای با تراشه P67 یا Z68 نصب کرد، این دو مدل هر دو خوبن، ولی ASUS P8P67 و P8Z68V پیشنهاد های اول هستن. البته نایاب شدن و قیمتشون بالای 350 تومن رفته!

سلام.
من یک سی پی یو i7 2600k خریدم ...
حالا میخاستم ببینم که ایا مادربورد p8z77-v DELUXE براش خوبه یا نه ؟ قیمت دارید ؟
----------------------
یک کولینگ واتر تا 120 تومن بهم معرفی کنید و یک گرافیک تا 400 تومن میخام بهترین گرافیک تو این رنج قیمت باشه و حسابی بازی هارو بکشه ...
---------
یک سوال sdd برای چیه ؟ 80 گیگ هم که بیشتر نیست
------------

من همین امروز صبح بازار قیمت گرفتم 560 ti اصلا زیر 480 پیدا نمیشه مدلهای مختلف بین 480 تا 500 بود!!!

دوست من از کدوم بازار قیمت گرفتی؟
میخاستن بکنن تو پاچت بابا ...
من 380 قراره بگیرم ...از یکی از مغازه های بازا رضا

Last edited by a moderator:
دوست من از کدوم بازار قیمت گرفتی؟
میخاستن بکنن تو پاچت بابا ...
من 380 قراره بگیرم ...از یکی از مغازه های بازا رضا

از 5/6 جا قیمت گرفتم همه هم آشنا هستن منم اولین بارم نیست خرید می کنم که آشنام با بازار قیمت همینه
نمی دونم چجوری 380 گیر آوردی البته اینم بگم منظور من 560 ti هستش نه 560 معمولی احتمالا شما قیمت معمولی رو گرفتی

اونی که من خریدم اینه ASUS GTX 560 TI DIRECT CU II و با همون قیمت ....
نگفتی شما تهرانی؟ اخه شهر با شهر فرق داره .. مثلا همین گرافیک تو بندر عباس زیر 250 تومنه .

اونی که من خریدم اینه ASUS GTX 560 TI DIRECT CU II و با همون قیمت ....
نگفتی شما تهرانی؟ اخه شهر با شهر فرق داره .. مثلا همین گرافیک تو بندر عباس زیر 250 تومنه .
اگه میشه لطفا آدرس یا شماره تماس فروشگاه رو بهم بدی ممنون میشم
برای خودم نمی خوام من gtx 580 دارم یکی از دوستام می خواد sli کنه 2تا 560 ti

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or