Optimus Prime
کاربر سایت
با تشکر از جواب دوستان در متن سوال عنوان کردم که مادربرد را از نوع گیگا می خوام و سوال دوم اینکه چرا باید از SSD استفاده کنم؟
فرشید جان ، قیمت هارد الانه چجوریاس؟
فرشید جان هارد SATA 3.0 الان توی بازار چه بنچ مارک هایی هست ؟ حداقل حجمشون 1 تراست !؟ الان چی خوبه با حداقل حجم و قیمتش !؟
با لپ تاپی با این مشخصات میشه بازیهای روز رو روی حداکثر تنظیمات و 720p اجرا کرد؟
Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
8 GB DDR3
750 GB 5400 RPM
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
اکثر SSDها هم سایز هارد لبتاب یا همون "2.5یی هستن ، تو یه خشاب مخصوص به شکل هارد استاندارد "3.5 در میان و تو کیس نصب میشن.فرشید جان ممنون بابت جوابت اینکه من روی گیگا تاکید کردم چونکه در اکثر پستها فقط ایسوس معرفی میشه و من هم تجربه ائی با این برند ندارم مادربرهای قبلی همگی گیگا بودند و من هم راضی هستم اما این ssd که گفتی چطوری و کجای کامپیوتر نصب میشه و قیمتش چنده
با تشکر
فرشید جان ممنون بابت جوابت اینکه من روی گیگا تاکید کردم چونکه در اکثر پستها فقط ایسوس معرفی میشه و من هم تجربه ائی با این برند ندارم مادربرهای قبلی همگی گیگا بودند و من هم راضی هستم اما این ssd که گفتی چطوری و کجای کامپیوتر نصب میشه و قیمتش چنده
با تشکر
فرشید جان من می خواستم 1.400.000 واسه این لپ تاپ پول بدم با این پول چه سیستمی توصیه میکنی؟(کیس فقط)
دوستان نظری در مورد خرید ندارن ؟ وقت مناسب کی هست؟
خب اگه اینجوره یه مانیتور خوب تا 200 تومن رو هم پیشنهاد کنید.مدل Linksys WAG 120 رو هم می تونی بخری.
کیبورد و ماوس وایرلس هم مدلهای Microsoft Desktop 800/1000 هست که به ترتیب 72 و 104 تومن قیمت دارن.
CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3
این کیس حدود 1415 تومن درمیاد و بهترین انتخابه،
برای بازی روی PCمعمولا TV توصیه نمیشه، چون رزولوشنش پایینتر هست و سرعت پاسخگویی کمتری داره،
در مورد قیمتها نمیشه پیش بینی کرد، فعلا بعضی قیمتها داره بالا پایین میشه.
بازم من
این ماوسی که دارم روکشش خراب شده، دست من هم عرق میکنه، همیشه روش دستمال کاغذی میذارم..
سیمش م زدم به کیبردم چون کوتاهه و همش جلو دست و پاس، دیگه میخوام از سیم دار بودنش راحت شم !
یه ماوس با مارک متفرقه هم گرفتم که هر روز باطریش و باید عوض میکردم، دیگه گذاشتمش کنار
اینایی که گفتم، روش حساس م ..
جنس، سیم، مصرف باطری
با این حساب من مدل ..
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
رو دیدم تو نت، مثل اینکه کناراش حالت چرم داره ؟ میزان باطریشم زده ده ماه..
دیگه ازقطع شدن و تیک گرفتن و حساسیتش تو بازی .. سر در نمیارم
میخوام ببینم جوری هست که بخوام باهاش بازی کنم و وسطش یهو سرعتش کم نشه !؟
( من زیاد اهل بازی نیستم، سالی یه بار یه بازی مثل cod یا bf یا امثال اینارو میزنم )
با تشکر از دو دوست عزیز Farshid و Supra یک سوال دیگه هم داشتم این چیپ ست ها و سی پی های جدید 2011 از نظر کارائی نسبت به نسل های قبلی مثل 1155 چقدر تفاوت کارائی دارند در واقع منظورم از این سوال این است که آیا نسبت کارائی , سرعت و قیمت در مقایسه با نسل قبل تفاوت محسوسی داره یا خیر؟ و آیا بصورت گسترده در ایران وارد شده یا محدود?
خب اگه اینجوره یه مانیتور خوب تا 200 تومن رو هم پیشنهاد کنید.
بعد تو تهران کجا بخرم بهتره؟به نظرتون قسطی هم میدن؟
فرشید جان من ترجیح میدم که به جای P8H61M-PRO asusاز برند msi بردم رو انتخاب کنم.شما چه مدلیشو که از نظر قیمت در این سطح باشه پیشنهاد میدی؟