Uchiha Itachi
کاربر سایت
سلام دوستان!
این سیستمیه که دارم میبندم!
cpu: amd 6100
vga: ati 6970
main: asrock 970
RAM: ddr3 2*4gig patriot
هاردمم 1.5 ترابایته!مارکشو یادم رفت!:d
میتونید قیمت تک تک این قطعاتو بهم بگید!(قیمته هاردو نمیخوام)
به من گفتن برای این سیستم باید پاورم این باشه
GP785B
785 واته دیگه!میخوام ببینم مناسبه؟یعنی زیاده؟کمه؟یا متناسبه؟
برای رم هم میخوام بدونم چرا همه میگن پاتریوت بگیر؟فرقش با بقیه چیه؟چون من قیمت گرفتم،کینگ استون رو میگن 100 تومن،پاتریوت رو میگن 120!تفاوتشون چیه؟
برای این سیستم حتما باید یه رمه 8 گیگ بندازم؟نمیشه 4 گیگ بذارم؟برای گیم میخوام بیشتر!
یه چیزه دیگه که خیلی مهمه!:d
برای کارت گرافیک بهم گفتن که MSI رو بهم میدن 590!به نظرتون قیمتش چه طوره؟برای این کارت گرافیکا،مارکشون خیلی مهمه؟آخه XFX رو میگن 650!این تفاوت قیمتا ماله چیه؟نمیخوام حالا که دارم این قدر هزینه میکنم یه کارت گرافیک ببندم که فردا،پس فردا به خاطر مارکش نامرغوب در بیادو مثلا داخل عملکردش با مشکل مواجه بشه!اونوقت دیگه خر بیارو باقالی بار کن!:d
قیمته پاور رو هم بگین!
داخل این سایتهای فروش قطعات که گشتم!قیمتا رو پایین تر از چیزی که بهم گفتن پیدا کردم!مثلا کارت گرافیک مدل سافایر 510 یا حتی 475!
این قیمتا درسته؟یعنی واقعا با این قیمتا و آکبندشو میفروشن؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم!:d
این سیستمیه که دارم میبندم!
cpu: amd 6100
vga: ati 6970
main: asrock 970
RAM: ddr3 2*4gig patriot
هاردمم 1.5 ترابایته!مارکشو یادم رفت!:d
میتونید قیمت تک تک این قطعاتو بهم بگید!(قیمته هاردو نمیخوام)
به من گفتن برای این سیستم باید پاورم این باشه
GP785B
785 واته دیگه!میخوام ببینم مناسبه؟یعنی زیاده؟کمه؟یا متناسبه؟
برای رم هم میخوام بدونم چرا همه میگن پاتریوت بگیر؟فرقش با بقیه چیه؟چون من قیمت گرفتم،کینگ استون رو میگن 100 تومن،پاتریوت رو میگن 120!تفاوتشون چیه؟
برای این سیستم حتما باید یه رمه 8 گیگ بندازم؟نمیشه 4 گیگ بذارم؟برای گیم میخوام بیشتر!
یه چیزه دیگه که خیلی مهمه!:d
برای کارت گرافیک بهم گفتن که MSI رو بهم میدن 590!به نظرتون قیمتش چه طوره؟برای این کارت گرافیکا،مارکشون خیلی مهمه؟آخه XFX رو میگن 650!این تفاوت قیمتا ماله چیه؟نمیخوام حالا که دارم این قدر هزینه میکنم یه کارت گرافیک ببندم که فردا،پس فردا به خاطر مارکش نامرغوب در بیادو مثلا داخل عملکردش با مشکل مواجه بشه!اونوقت دیگه خر بیارو باقالی بار کن!:d
قیمته پاور رو هم بگین!
داخل این سایتهای فروش قطعات که گشتم!قیمتا رو پایین تر از چیزی که بهم گفتن پیدا کردم!مثلا کارت گرافیک مدل سافایر 510 یا حتی 475!
این قیمتا درسته؟یعنی واقعا با این قیمتا و آکبندشو میفروشن؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم!:d