مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان!
این سیستمیه که دارم میبندم!
cpu: amd 6100
vga: ati 6970
main: asrock 970
RAM: ddr3 2*4gig patriot
هاردمم 1.5 ترابایته!مارکشو یادم رفت!:d
میتونید قیمت تک تک این قطعاتو بهم بگید!(قیمته هاردو نمیخوام)
به من گفتن برای این سیستم باید پاورم این باشه
GP785B
785 واته دیگه!میخوام ببینم مناسبه؟یعنی زیاده؟کمه؟یا متناسبه؟
برای رم هم میخوام بدونم چرا همه میگن پاتریوت بگیر؟فرقش با بقیه چیه؟چون من قیمت گرفتم،کینگ استون رو میگن 100 تومن،پاتریوت رو میگن 120!تفاوتشون چیه؟
برای این سیستم حتما باید یه رمه 8 گیگ بندازم؟نمیشه 4 گیگ بذارم؟برای گیم میخوام بیشتر!
یه چیزه دیگه که خیلی مهمه!:d
برای کارت گرافیک بهم گفتن که MSI رو بهم میدن 590!به نظرتون قیمتش چه طوره؟برای این کارت گرافیکا،مارکشون خیلی مهمه؟آخه XFX رو میگن 650!این تفاوت قیمتا ماله چیه؟نمیخوام حالا که دارم این قدر هزینه میکنم یه کارت گرافیک ببندم که فردا،پس فردا به خاطر مارکش نامرغوب در بیادو مثلا داخل عملکردش با مشکل مواجه بشه!اونوقت دیگه خر بیارو باقالی بار کن!:d
قیمته پاور رو هم بگین!
داخل این سایتهای فروش قطعات که گشتم!قیمتا رو پایین تر از چیزی که بهم گفتن پیدا کردم!مثلا کارت گرافیک مدل سافایر 510 یا حتی 475!:|این قیمتا درسته؟یعنی واقعا با این قیمتا و آکبندشو میفروشن؟/:)

پیشاپیش از پاسختون ممنونم!:d

سلام دوستان!
این سیستمیه که دارم میبندم!
cpu: amd 6100
vga: ati 6970
RAM: ddr3 2*4gig patriot
هاردمم 1.5 ترابایته!مارکشو یادم رفت!:d
میتونید قیمت تک تک این قطعاتو بهم بگید!(قیمته هاردو نمیخوام)
به من گفتن برای این سیستم باید پاورم این باشه
GP785B
785 واته دیگه!میخوام ببینم مناسبه؟یعنی زیاده؟کمه؟یا متناسبه؟
برای رم هم میخوام بدونم چرا همه میگن پاتریوت بگیر؟فرقش با بقیه چیه؟چون من قیمت گرفتم،کینگ استون رو میگن 100 تومن،پاتریوت رو میگن 120!تفاوتشون چیه؟
برای این سیستم حتما باید یه رمه 8 گیگ بندازم؟نمیشه 4 گیگ بذارم؟برای گیم میخوام بیشتر!
یه چیزه دیگه که خیلی مهمه!:d
برای کارت گرافیک بهم گفتن که MSI رو بهم میدن 590!به نظرتون قیمتش چه طوره؟برای این کارت گرافیکا،مارکشون خیلی مهمه؟آخه XFX رو میگن 650!این تفاوت قیمتا ماله چیه؟نمیخوام حالا که دارم این قدر هزینه میکنم یه کارت گرافیک ببندم که فردا،پس فردا به خاطر مارکش نامرغوب در بیادو مثلا داخل عملکردش با مشکل مواجه بشه!اونوقت دیگه خر بیارو باقالی بار کن!:d
قیمته پاور رو هم بگین!
داخل این سایتهای فروش قطعات که گشتم!قیمتا رو پایین تر از چیزی که بهم گفتن پیدا کردم!مثلا کارت گرافیک مدل سافایر 510 یا حتی 475!:|این قیمتا درسته؟یعنی واقعا با این قیمتا و آکبندشو میفروشن؟/:)

پیشاپیش از پاسختون ممنونم!:d

سلام
قیمت دقیق تا بعد از تعطیلات مشخص میشه،حدودا 1.500.000
پاور خوبیه البته برای سیستم شما green-gp685b هم کافیه،قیمتش قبل عید 160.000 اما شنیده ها حاکی از این هست که محصولات گرین افزایش 20% قیمت خواهند داشت.
برای رم برند های معتبرتر دیگری هم هستند،CORSAIRE،G.SKIL،A-DATA،شما رم 1GB هم میتونی بگیری،اما برای کارایی بهتر 4GB و بهتر از اون 8GB توصیه میشه.
MSI شرکت بسیار خوبی در زمینه برند گرافیک هست،قیمت R6970 LIGHTING حدود 700.000 بود،اگه کارت شما سالم و آکبند هست در خریدش شک نکنید.
با سایت ها کاری نداریم،بهتره برای خرید به بازار مراجعه شود،احتمالا سایت های نامبرده به روز شده نیستند و بعد از نوسان قیمت عقب افتاده اند.

آخرین ویرایش:
من تا الان CPU و Main رو گرفتم با هم شده 580!فکر کنم خوب گرفتم،میخواستم ببینم نظر شما چیه!CPU شد 370
از نظر آکبند بودنه کارت که،100% آکه آکه، ولی میخواستم ببینم MSI برند خوبی هست؟!چون من هیچی از این برندها نمیدونم!گفتم نکنه یه وقت مزخرفترینشون همین باشه!
پاور هم بهم گفته 185!فکر نکنم دیگه بیارزه که به خاطر 25 تومن ریسک کنم!همونو میگیرم!
اما در مورد رم:میخوام ببینم فرقه یه 4 گیگ با یه 8 گیگ چیه؟(داخل بازی)چون از خیلیا شنیدم که آنچنان فرقی تا حالا نداشته!

ویرایش: اینم بگم که:اگه خودتون جای من بودید،رمه 8 گیگه پاتریوتو با 120 تومن میگرفتید یا 100تومنه کینگ استونو؟

آخرین ویرایش:
من تا الان CPU و Main رو گرفتم با هم شده 580!فکر کنم خوب گرفتم،میخواستم ببینم نظر شما چیه!CPU شد 370
از نظر آکبند بودنه کارت که،100% آکه آکه، ولی میخواستم ببینم MSI برند خوبی هست؟!چون من هیچی از این برندها نمیدونم!گفتم نکنه یه وقت مزخرفترینشون همین باشه!
پاور هم بهم گفته 185!فکر نکنم دیگه بیارزه که به خاطر 25 تومن ریسک کنم!همونو میگیرم!
اما در مورد رم:میخوام ببینم فرقه یه 4 گیگ با یه 8 گیگ چیه؟(داخل بازی)چون از خیلیا شنیدم که آنچنان فرقی تا حالا نداشته!

ویرایش: اینم بگم که:اگه خودتون جای من بودید،رمه 8 گیگه پاتریوتو با 120 تومن میگرفتید یا 100تومنه کینگ استونو؟

قبل از خرید مشاوره می گرفتید خیلی بهتر بود تا بتونید بهترین گزینه ها رو برای قطعات اصلی انتخاب کنید.
MSI برای کارت گرافیک یکی از بهترین برندها هست، البته انتخاب بر اساس مدل هست و نه برند

برای بازی هم با این قطعات حتما 8 گیگ بگیرید، یعنی یه پک 8 گیگی که شامل 2 تا 4 گیگی باس 1600 باشه، از این به بعد واسه بازی هم فرقشون مشخص میشه.
برای رم هم نه پاتریوت و نه کینگستون، CORSAIR XMS3 DDR3 1600 به قیمت 130 تومن توصیه میشه.

قبل از خرید مشاوره می گرفتید خیلی بهتر بود تا بتونید بهترین گزینه ها رو برای قطعات اصلی انتخاب کنید.
MSI برای کارت گرافیک یکی از بهترین برندها هست، البته انتخاب بر اساس مدل هست و نه برند

برای بازی هم با این قطعات حتما 8 گیگ بگیرید، یعنی یه پک 8 گیگی که شامل 2 تا 4 گیگی باس 1600 باشه، از این به بعد واسه بازی هم فرقشون مشخص میشه.
برای رم هم نه پاتریوت و نه کینگستون، CORSAIR XMS3 DDR3 1600 به قیمت 130 تومن توصیه میشه.
دقیقا متوجه نشدم که صفحه ی قبلو خوندید یا نه؟یعنی قطعاته سیستممو میدونید چیه یا نه؟
cpu: amd6100
vga: ati 6900
hard: 1.5 tera
بهم گفتن که باس 1333 بگیر!و اصلا بالاتر نگیر! شما مطمئنید باید 1600 باشه؟
من این سیستمو هم با خیلیا مشورت کردم و دارم میبندم!قطعاتشم کاملا با هم مچن!
حالا رمو دیگه نمیدونم!

بحث پاور شد، قطعات اون دوستمون هم شبیه من بود، سوال برام پیش اومد..
پاوری که دارم GP585B گرین هست
برای سیستمی که دارم کاملآً پاسخگو هست ؟..
یک فن روی درب کیس دارم
i5 2500 3.3GHz/6MB
EVGA - GeForce GTX 560Ti
دو اسلات رم
هارد یک ترا + ssd
GA-PA65-UD3-B3

از جلوی کیس دوتا پورت usb و استفاده می کنم
از عقب کیس هم حدود 2-3 تاش
تا اینجا وضعیت الان سیستمم هست..
که میخوام بدونم پاسخگو هست ؟
.
و اگر من بخوام دو فن برای کیس اضافه بگیرم
و دو اسلات دیگه رم رو پر کنم
باز هم کافی هست ؟

بله 585 برای سیستم شما کافیه ، مصرف قطعاتی مثل فن ، هارد یا پورت USB اونقدری نیست که بخواد تاثیر زیادی تو کارایی پاور بذاره !

دقیقا متوجه نشدم که صفحه ی قبلو خوندید یا نه؟یعنی قطعاته سیستممو میدونید چیه یا نه؟
cpu: amd6100
vga: ati 6900
hard: 1.5 tera
بهم گفتن که باس 1333 بگیر!و اصلا بالاتر نگیر! شما مطمئنید باید 1600 باشه؟
من این سیستمو هم با خیلیا مشورت کردم و دارم میبندم!قطعاتشم کاملا با هم مچن!
حالا رمو دیگه نمیدونم!

بله، خونده بودم که گفتم!

برای رم هم اشتباه گفتن، پردازنده شما باس 1600 رو هم ساپورت می کنه و می تونه راندمان بهتری بده، علاوه بر این تفاوت قیمت باس 1333 و 1600 اونقدر کم هست که خرید 1600 به صرفه تر باشه.
راجع به مشاوره هم گفتم، بهتر بود قبل از خرید اینجا مشاوره می گرفتید، راجع به مچ بودن مشکلی نیست،

سلام با600 هزار تومان (تنها کیس )رو چه سیستمی رو میشه بست میشه بتلفیلد رو روی آخرین گرافیک بازی کرد

با 600 تومن یه سیستم اداری هم بزور میشه جمع کرد، چه برسه که بخوای سیستم بازی بخری و تازه بتل رو هم آخرین تنظیمات بازی کنی!

با این پول خرید کنسول به صرفه تر هست، اگر PC می خوای باید روی 2 برابر این پول یا بالاتر حساب کنی که بتونی بتل رو با تنظیمات خوب و نه خیلی بلا اجرا کنی.

بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی و چی مد نظرت باشه ، در کل تا 100 تومن پیشنهاد من 2X2GB از A-DATA GS یا Corsair Vengeance با باس 1600 هستش.
A-DATA تو سری 40GB ، SATA6 نداره فقط تو سری SATA3 موجوده که تو بازار ما S599ش 150 تومن در میاد که با توجه به مدل مینت سری SATA3 پیشنهاد نمیشه چون تفاوت محسوس SSD نسبت به HDD تو SATA6 بودنشون هستش.

پیش بینی میکنید چه زمانی قیمت سخت افزار میاد پایین و میشه با قیمت به صرفه تر خرید؟

در حال حاضر قیمت ها قابل پیش بینی نیستند به احتمال خیلی زیاد بهتره دیگه دوستان دنبال کاهش قیمت نباشند،بیشتر برای ثبات قیمت ها باید صبر کرد نه پایین آمدن

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:46 PM ارسال شده بود ----------

دوستان با بودجه 3 میلیون چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟همراه با مانیتور؟ گرافیک هم یه دونه 590 باشه

MAIN BOARD:ASUS P8P67
CPU:INTEL CORE I5 2500K
RAM:CORSAIRE 8GB 2X4GB 1600
SAMSUNG PX23720-PLUS-LED
VGA:GTX 580
HDD:SEAGATE 1TB SATA 2
SSD:OCZ VERTEX 3 60GB
CASE:GREEN X9
POWER:GREEN-GP785B
تقریبا 3.100.000 میشه
با بودجه شما خرید GTX590 مقدور نیست اگر هم باشه قطعات دیگه بسیار پایین تر قرار میگیرند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or